League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se zna kad dolazi forecast janna?

Bane: I AM the League of Shadows, and I'm here to fulfill Ra's al Ghul's destiny!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
El se mozda vec sad zna
kako ce taj skin izgledat?

Sto se tice one rasprave quin je jako jak champ samo je bolji top nego adc
...

A i nemrete vi out argumentirat ovog niggggera hajru ;)
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovisi kakav ti je MMR, tipa evo sad Silver 1 acc sam, 1 win mi daje oko 40 lp i matchan sam sa gold 3- gold 2 uvijek. Nadam se da će staviti napokon da MMR se moze viditi samo osoba na accountu, a ne ovak, nema nikakvog pravila..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se moze izbrisat LoL acc?

LoL - Fordox

1 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Znaci kad sam ovo vidio pokido sam se!

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

22 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nagrade za kraj sezone, tu vele da će biti victorious elise i victorious wardovi, sweet {#}

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
null kaže...

dobro, nejdem dalje u rasprave u vezi quinn jer mi se neda i uvijek se nađe netko pametovat. Pitanje: Dal je normalno u Platinumu 1 dobivati po 5-6 bodova?

Yeap, dosta često u tier 1. I ono što je najgluplje, možeš ti dobivati 30 LP od Ajmo npr reći Platinum 5 do Platinum 2, uđeš u Platinum 1, i odjednom 5-6.

Bera, pametuješ, neće nikada staviti da si vidiš MMR {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi bolje kupit Rengara ili Kha'Zixa za jungle?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Go to store - Buy J4 - Play 1st time ranked - Win with 10-0-?? score. = Profit :P

15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Aatrox, J4, Zac, Evelynn, Nocturne..

Ovi navedeni su mnogo bolji od Rengara / Kha'Zixa za jungle.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
LadiesMan kaže...

Aatrox, J4, Zac, Evelynn, Nocturne..

Ovi navedeni su mnogo bolji od Rengara / Kha'Zixa za jungle.

Slažem se za ova prva tri što si reko, ali ne vjerujem da je Nocturne baš bolji od Rengara (od Kha'Zixa možda da). Evelynn vec imam, Zaca sam proval i ne sviđa mi se uopće. Aatroxa sam proval samo top, nisam još jungle.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Rengar top,Kha Zix je više manje useless.

Što se junglera tiče,nijedan ti nije failproof,svi zahtjevaju neku razinu razumijevanja,no

najbitnije ti je razumijeti igru s stajališta junglera.

Zac/Elise/J4/Xin,Eve je previše ovisna o gankovima,ali daje abnormalan lane pressure.

Nocturne je puno bolji jungler od Rengara.

Caka je što je Nocturne useful i sa 2 itema,dok Rengaru treba puno više da bi mogao oneshotati ADC.
Kako je bigfatlp rekao,njemu je cilj buildati tanky i biti annoying as f*ck,i vjeruj mi to je zakon late game champ.
Ali,ako snowballaš,dobiješ 3-4 killla i kupiš BoTRK,carry time ;) 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 12:16 (pandza94).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je problem sa Poppy u ovoj igri? Mislim, neznan jel u misec dana vidin samo jedan game di je Poppy u njemu. Jel ona u nekon pogledu broken, jel omražena (ko Teemo xD), stvarno neznam. Ne znam jesam li ikada vidio da je neko napiso u chat: ''I will take Poppy'' ili ''Does someone have Poppy, she is strong...''. Zanima me jel ju uopće ko igrao od vas, i na kome se lane uopće ona igra, jer vidio sam da radi magic i physical damage.

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

late game oriented, dosadan champion.

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pala nova penta danas, 1vs5 kod barona

edit: neka greska kod videa, moram ponovno, oko 5 cu je opet objaviti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:51 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

http://beta.na.leagueoflegends.com/node/4709

Završetak 31/10/2013 sezona 3.

Silver igrači dobivaju Victorious ward skin, a igrači Gold i više Victorious Elise Skin i Victorious ward skin.

Ne kuzim cemu downvoteanje , covjek je postao novu vijest...

15 godina
makzy621 kaže...
Bera kaže...

Silver igrači dobivaju Victorious ward skin, a igrači Gold i više Victorious Elise Skin i Victorious ward skin.

Bronze Knightovi su ljuti sto ne dobivaju nista {#}

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Zyra je trenutacno jedan od jacih pickova na midu,ima push,ima harass,previše aoe znači ta njezina ulta je po meni na granici za broken,ok mozda ne funkcionira dobro protiv momčadi di je puno blinkera koji mogu lagano skocit van(npr da oni imaju zed mid,tristana bot) ali za yolo q je sigurno kerijanje ako imaš gear a definitivno ima kit da moze protiv velike vecine winat,sve ovisi o tebi,tu je još varijanta supporta u kojoj naravno nemaš taj dmg ali i dalje imas i slow,cc,aoe recimo mi smo je kao ekipa poceli dosta pickat odmah nam je uz Oriannu ali ona je drugacija radi shielda,movement speed steroid itd ali zato ulta je manji aoe ali brze proca.

Za sve vas koji igrate mid ima jedan skriven champ koji je ispao iz mete ne znam kad sam zadnji put vidio a tvrdim da valja a to je morgana,znaci sa njom je bitno da si sam ili uz pomoc junglera burna flash od protivnika do 6 lvl ako na 6 lvl nema flash onda dolazimo do game knowledga znaci ovisno o diviziji i svemu,zato sto ce ti plat diamond player bjezat u minione ako je moguce kako ti ne bi mogao landat q w nakon sto si krenuo sa channelom ulte,dok na ostalim divizijama velika vecina ce panicno pocet bjezat od miniona prema turret ili sa strane prema riveru na sto ti imas cisti q,cist w,i recimo ignite.

Zašto morgana?Prvo njezin passive je fenomenalan za lejnanje ima spell vamp s cime se ne moze pohvaliti jako puno mid heroja(npr vlad sa q ili gragas sa w),druga stvar je njezin q koji je na ranku 1 2 sekunde a na zadnjem ranku q je 3 sec,sad to usporedite sa lux koja je kao dosta cest i dosta safe pick radi rangea,lux ima 2 sekunde za prvu metu i 1 sekundu za metu iza ako landa naravno,znaci vrlo mocan ability,scale je 0.9 ap npr lux ima 0.7.w joj je klasican push i vrlo je jednostavno za farmat plus sto daje magic resist reduction sto je bitno posebice kad ti protivnik gubi protiv tebe pa krene stackat magic res ako landas q ,w djabe mu je.I sad najjaci dio e je za mene skrivena ulta,taj spell shield je cudo kao ability recimo dosta ljudi se boji na botu lejnu igrat protiv blitza i tresha,dobra morgana support na zvuk pulla od blitz baca e na svog kerija svaki put i u plusu si uvijek,jer blitz nece imat mane kao ti,ista stvar sa treshom gdje je animacija jos sporija i ima delay.Ulta je cudesna posebice za objective naprimjer,baron pit ili dragon oni se skupe ti udjes sa morganom ako bude frka zhonya 1.4 ap scale je cijeli dmg od ulte na targetu sto je stvarno dosta u usporedbi sa lux 0.75 plus razlika ali je cinjenica da se to odnosi na cijeli channel ulte.

Gdje lezi zamka u ova 2 picka na sto treba obratit pozornost je u double ap,kad je double ap varijanta znači šansa da njihov top i mid imaju zhonye je velika,zhonya je killer za morganinu i zyrinu ultu dok je to kod orianne ipak malo teze za izvest jer nema channela.

kopiram svoj post sa jednog drugog foruma,molio bi sve midere da se jave na ovaj post i probaju mi objasnit zasto je morgana nestala?da li je radi assasin pickova na midu od ad pickova tipa zed,khazix ili je problematicno sa ahri,lux radi range,niti su na ovom forumu svi diamond niti su svi bronza po meni je morgana sigurno stomp za recimo silver ,gold division,jel imas siguran farm,dobar roam,odlicnu ultu i za sve te nekoordinirane teamfightove u kojima vlada kaos na tom elou mislim da bi bilo cisti elo climber zato sto bi svojoj momcadi dao vrijeme da vide focus,isto je i sa zyrom cesto ju vidjam na supportu vise nego na midu (vrlo vjerovatno radi lcs,c9,i zyra ashe combo) ali opet.Zasto je morgana nestala?
EUNE:ljub1ss1mo :)

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kak bu to sad išlo kad 3. sezona završi, što se događa sa divizijama i ligama, dal se resetira sve ili kak?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Na midu su trenutačno popularni roameri, znači svi ad midi, a onda jos i Kassa, Fizz, Ahri. Ult od Morg nije reliable, mozda ljudi u soloq neznaju reagirati, no igra na competetive sceni je potpuno drugacija igra,, bolje je uzet tipa Orianu, slična je kao Morg, a ulta se lakse baca. Tako oni rszmiljsaju na competetive sceni, sve dok netko ne dodje i krene pickati novog champa. Mislim da se slijedeci op mid biti Malzahar, jednostavno prejak je, pogotovo sa liandrysom, pakao je u lejnanju i sa ad midom i ap.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
bera ne pričam o competitive pričam o solo q na razini recimo golda i silvera,ovo za competitive se slažem da nije prejak pick ali recimo za solo q kad orianna baci ultu u prazno?zato što iza nje nije froggen,a svi je igraju i popularna je,recimo i solo q da zaroamaš bot postoji šansa da ces fulat mene zanima kako fulat ultu sa morganom jedino da ju kreneš palit kad si predaleko od njih pa lagano zbrišu van rangea ili flash.

druga stvar kad si spomenuo malzahara,slažem se da je odvratan lejner i da je jak ali mi reci kad ti koristiš ultu da li si suppressan jednako kao i tvoja meta i tu je po meni kljuc zasto ga se ne igra toliko.
EUNE:ljub1ss1mo :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
U soloq 90% igrača igra champione koji se igraju na pro sceni. Recimo Ahri, postala je popularna ova 2 mjeseca, prije toga gotovo ju nikad nisu pickali od onog njenog nerfa, a znao sam citati nekad thresdove na forumija da ju buffaju, dok sad qqaju da je nerfaju. Isto tako i sa voliberom, xinom, bivsi fotm.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

pala nova penta danas, 1vs5 kod barona

edit: neka greska kod videa, moram ponovno, oko 5 cu je opet objaviti

Evo uploadalo se

makzy621 kaže...
Bera kaže...

na prosloj stranici su stavili vec tu vijest pa vjerovatno zato.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Bera kaže...
U soloq 90% igrača igra champione koji se igraju na pro sceni. Recimo Ahri, postala je popularna ova 2 mjeseca, prije toga gotovo ju nikad nisu pickali od onog njenog nerfa, a znao sam citati nekad thresdove na forumija da ju buffaju, dok sad qqaju da je nerfaju. Isto tako i sa voliberom, xinom, bivsi fotm.

Vidiš u tome je problem sa ovim community-em. Oni ti neće nikada igrati champione sve dok se ne pojave na pro scene.

Recimo npr, Aatrox, svi su govorili da je živo s*anje od champa, da ga je lako counterati i da nije toliko jak. Neki profesionalci ga počnu igrati i odmah postane popularan i kao top i kao jungler i onda ljudi tek shvate koliko je zapravo taj champion jak.

Isto tako ima dosta jakih champova koji se ne igraju. Tipa Viktor, koji može vrlo lako dobiti svoj lane jer ima ogroman dmg, aoe slow i stun, predobar ultimate ako se dobro izvede, a o Death Ray da ne pričam koliko je to čudo jako.

Isto tako dosta timova govori da je Poppy broken champion i da ima predobar kit, ali se ne igra jer ne fita ni u jedan team comp. Ona bukvalno mora uletiti među cijeli tim da ulta ADC (ili nekog drugog DMG dealera) i da proba ubiti, što je teško izvesti. Ali je zato vrlo jaka na topu ako se odigra agresivno sa njom.

Akali je isto predobar mid assassin kojeg je lakše igrati od ostalih (barem meni) i možeš vrlo lako snowballati sa njom dobiješ li jedan item / kill. Ali eto, ona se više ne igra toliko jer je profesionalci ne igraju. 

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan

Ovaj gore video to protiv bronza igraca il? Bas gledam iteme i farm u 21-oj min... ez ima najvise s 115 xDD

15 godina
Tkalle kaže...

Ovaj gore video to protiv bronza igraca il? Bas gledam iteme i farm u 21-oj min... ez ima najvise s 115 xDD

silver, igro sam na burazovom accu koji je b2 ali sam nabacio duo s silverom 1

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 18:16 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ljudi i dalje ne kuze sa se soetl vise ne kupuje na ezu, uzimalo se samo zbog cost efficienta..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Ljudi i dalje ne kuze sa se soetl vise ne kupuje na ezu, uzimalo se samo zbog cost efficienta..

Vise ti se ez ni ne builda na blue :P TRINITY RULEZ

15 godina
League Of Legends

Jel mozda zna netko za onaj program sa kojim mozes odabrati svaki skin u igru ali ga samo ti vidis?

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

Jel mozda zna netko za onaj program sa kojim mozes odabrati svaki skin u igru ali ga samo ti vidis?

LoLskins ja sam uz pomoc toga ali nezz dali vise radi posto vidim da im je sajt down

edit: noup, ne radi vise. The project was discontinued.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 19:17 (win4crazzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice