League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Treba mi neki Godlike top lane champion tipa Jax, Wukong, koje je teško counterati.
Što je najbolji izbor ?
19 Renekton
2 Lee Sin
13 Riven
0 Jarvan
0 Irelia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Riven, ako dobijes prvi kill, snowball žešći, odličan champ za solo q
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Kupio Riven, pre zadovoljan sam i lako bi se moglo dogodit da mi postane main, baš mi paše :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bjergsen highlighti sa LCS-a.

Zanimljivo je koliko je lik dobar na assassin championima.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel bi se moga ja kako uključit u nedilju u 8? Neam neki posebni ELO (bronze 2 sam xD), ali mislin da san najbolji support EU, ako ne i šire. Mogu igrat i sve druge laneove. Nick na EUW mi je LadiesMan817.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Jel bi se moga ja kako uključit u nedilju u 8? Neam neki posebni ELO (bronze 2 sam xD), ali mislin da san najbolji support EU, ako ne i šire. Mogu igrat i sve druge laneove. Nick na EUW mi je LadiesMan817.

wat? wat?
Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Sarcasam-detector.jpg
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
LadiesMan kaže...

Nemas brige, ja sam bronze I, i Alkser također :D

Zivo me zanima kolko će nas se pojaviti, jer zasad je sve prevec haha.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:51 (tommy2103).
13 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

e super ja sam najbolji adc eu, mozemo zajedno igrat ;D 

17 godina
neaktivan
Ako buden bija kod kuce i sjetin se mozda vam se pridruzim ako bu mista :D

Anyway bronce V top, mid, jungle, adc here haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
LadiesMan kaže...

Kad god vidin tu babu umren od smiha, al to je nešto nevjerojatno, nikad mi se nije događalo da kad vidin neku sliku da me uvik nasmije skoro do suza. Baba je zakon! Naravno, šalio sam se za ovo best supp EU (nije valjda neko mislija da san ozbiljan{#}).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

zna netko kad će lucian bit 6300?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

2 tjedna nakon izlaska, ja mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

kolko ja znam svaki novi champ je 7800 jedan tjedan nakon sto izađe, a onda je 6300.

15 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

Nemoj ga ni uzimat, ionako je govno od champa.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
AlcoholicZile kaže...

Nemoj ga ni uzimat, ionako je govno od champa.

Taj champion je bolesno slab da to nije normalno.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
neaktivan
Igro sam dns s d1 lucianom koji je pentu pobro xD
Al zato je gubio top od botrk alistara hehe
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Lucian ima uzasno jak early game, jednom sam igrao protiv njega i uspio je ispucati cijeli ult u mene, samo to mi je uzelo 3/4 punog hp-a, da sam se iznenadio koliki je dmg output. Ali cak i da ima 15/0 i 400 cs u 30 minuta, u late gameu nece nikome uzeti vise od cetvrtine hp-a sa ultom, moras kao Vayne samo sa basicima jer osim basica nemas dmg i onda te brzo ubiju, jer ipak nisi Vayne nego si Lucian xD.

Ali sve u svemu, ako se dobro odigra moze pasti koja penta, kao i sa svim champovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:59 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

sve to stoji ali meni se čini prezanimljiv za igrat a nemam baš srca dat 7800

GG Riot GG

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

sve to stoji ali meni se čini prezanimljiv za igrat a nemam baš srca dat 7800

čekaj kad dođe free ili posudi od nekog pbe i zaigraj ga 

15 godina
League Of Legends

zadnja dva ADC sto su izbacili su losi naspram ostalih championa sto ih izbace koji su vecinom OP, a za oba sam pljuno 7800 a odigro s lucianom 1 i s quinn mozda 6 gejmova.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

zadnja dva ADC sto su izbacili su losi naspram ostalih championa sto ih izbace koji su vecinom OP, a za oba sam pljuno 7800 a odigro s lucianom 1 i s quinn mozda 6 gejmova.

meni je Quinn odličan adc, čak najdraži. Najviše odigranih matcheva s njom na rankedu (68 matheva) s 70.6% win rate-om (48w-20L). Ako koga zanimaju neke stvari u vezi nje, može mi se javiti. A ovaj lucian mi izgleda okey, ima dosta counter playa u njegovim spellovima tako da "challenge" igrati s njim. Sprobat ću ga kad bude free (valjda drugi tjedan) pa ću vidjeti.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan

Moze ona tebi bit najdraza al brate da je sranje, to je.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...

Moze ona tebi bit najdraza al brate da je sranje, to je.

UMAD, to sto je Split push orientiran lane bully koji moze ici bot,top i mid ne znaci da je sranje. Ako je igras kao klasicnog ad carrya naravno da ne valja.

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Quin je fail kit champ, da može se igrati kao topa, ali zašto bi ju igrao na topu kad mogu igrati bolje ranged champove tipa Jayce, Kennen.... Splitpush? Tryndamare, Zed i dosta njih rade bolji posao od nje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Quin je fail kit champ, da može se igrati kao topa, ali zašto bi ju igrao na topu kad mogu igrati bolje ranged champove tipa Jayce, Kennen.... Splitpush? Tryndamare, Zed i dosta njih rade bolji posao od nje.

Mobilnija je od tih champova s ultom, moze 1v1 pobijediti cak i nafidanu vayne koja dolazi da je sprijeci od pushanja, moze funkcionirati kao dobar assassin u midgame skirmishima s manjim brojem ljudi, pobjeduje lane protiv champova koje si naveo...

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Bera kaže...

Mobilnija je od tih champova s ultom, moze 1v1 pobijediti cak i nafidanu vayne koja dolazi da je sprijeci od pushanja, moze funkcionirati kao dobar assassin u midgame skirmishima s manjim brojem ljudi, pobjeduje lane protiv champova koje si naveo...

Sa Jaycom razbijem Quinn bez problema, već sam igrao taj match up puno puta, inače igram Jayca od first daya, najdraži champ.

Problem je Quinn late game, Tryndamare moze spinat critat pun *urac, Jayce pokea kao stoka, ode u hammer i e adc, dok Quinn, čim prismrdi fightu, samelju je.

15 godina
League Of Legends

dobro, nejdem dalje u rasprave u vezi quinn jer mi se neda i uvijek se nađe netko pametovat. Pitanje: Dal je normalno u Platinumu 1 dobivati po 5-6 bodova?

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://beta.na.leagueoflegends.com/node/4709

Završetak 31/10/2013 sezona 3.

Silver igrači dobivaju Victorious ward skin, a igrači Gold i više Victorious Elise Skin i Victorious ward skin.

Moj PC  
0 2 hvala 2
15 godina
null kaže...

dobro, nejdem dalje u rasprave u vezi quinn jer mi se neda i uvijek se nađe netko pametovat. Pitanje: Dal je normalno u Platinumu 1 dobivati po 5-6 bodova?

da, i ne samo u platinum 1 nego u svim tierima u div 1 se dobija tako malo LP

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice