Što je najbolji izbor ?
19 | Renekton |
---|---|
2 | Lee Sin |
13 | Riven |
0 | Jarvan |
0 | Irelia |
19 | Renekton |
---|---|
2 | Lee Sin |
13 | Riven |
0 | Jarvan |
0 | Irelia |
Jel bi se moga ja kako uključit u nedilju u 8? Neam neki posebni ELO (bronze 2 sam xD), ali mislin da san najbolji support EU, ako ne i šire. Mogu igrat i sve druge laneove. Nick na EUW mi je LadiesMan817.
Jel bi se moga ja kako uključit u nedilju u 8? Neam neki posebni ELO (bronze 2 sam xD), ali mislin da san najbolji support EU, ako ne i šire. Mogu igrat i sve druge laneove. Nick na EUW mi je LadiesMan817.
Nemas brige, ja sam bronze I, i Alkser također :D
Zivo me zanima kolko će nas se pojaviti, jer zasad je sve prevec haha.
e super ja sam najbolji adc eu, mozemo zajedno igrat ;D
Kad god vidin tu babu umren od smiha, al to je nešto nevjerojatno, nikad mi se nije događalo da kad vidin neku sliku da me uvik nasmije skoro do suza. Baba je zakon! Naravno, šalio sam se za ovo best supp EU (nije valjda neko mislija da san ozbiljan).
zna netko kad će lucian bit 6300?
2 tjedna nakon izlaska, ja mislim.
kolko ja znam svaki novi champ je 7800 jedan tjedan nakon sto izađe, a onda je 6300.
Nemoj ga ni uzimat, ionako je govno od champa.
Nemoj ga ni uzimat, ionako je govno od champa.
Taj champion je bolesno slab da to nije normalno.
Lucian ima uzasno jak early game, jednom sam igrao protiv njega i uspio je ispucati cijeli ult u mene, samo to mi je uzelo 3/4 punog hp-a, da sam se iznenadio koliki je dmg output. Ali cak i da ima 15/0 i 400 cs u 30 minuta, u late gameu nece nikome uzeti vise od cetvrtine hp-a sa ultom, moras kao Vayne samo sa basicima jer osim basica nemas dmg i onda te brzo ubiju, jer ipak nisi Vayne nego si Lucian xD.
Ali sve u svemu, ako se dobro odigra moze pasti koja penta, kao i sa svim champovima.
sve to stoji ali meni se čini prezanimljiv za igrat a nemam baš srca dat 7800
sve to stoji ali meni se čini prezanimljiv za igrat a nemam baš srca dat 7800
čekaj kad dođe free ili posudi od nekog pbe i zaigraj ga
zadnja dva ADC sto su izbacili su losi naspram ostalih championa sto ih izbace koji su vecinom OP, a za oba sam pljuno 7800 a odigro s lucianom 1 i s quinn mozda 6 gejmova.
zadnja dva ADC sto su izbacili su losi naspram ostalih championa sto ih izbace koji su vecinom OP, a za oba sam pljuno 7800 a odigro s lucianom 1 i s quinn mozda 6 gejmova.
meni je Quinn odličan adc, čak najdraži. Najviše odigranih matcheva s njom na rankedu (68 matheva) s 70.6% win rate-om (48w-20L). Ako koga zanimaju neke stvari u vezi nje, može mi se javiti. A ovaj lucian mi izgleda okey, ima dosta counter playa u njegovim spellovima tako da "challenge" igrati s njim. Sprobat ću ga kad bude free (valjda drugi tjedan) pa ću vidjeti.
Moze ona tebi bit najdraza al brate da je sranje, to je.
Moze ona tebi bit najdraza al brate da je sranje, to je.
UMAD, to sto je Split push orientiran lane bully koji moze ici bot,top i mid ne znaci da je sranje. Ako je igras kao klasicnog ad carrya naravno da ne valja.
Quin je fail kit champ, da može se igrati kao topa, ali zašto bi ju igrao na topu kad mogu igrati bolje ranged champove tipa Jayce, Kennen.... Splitpush? Tryndamare, Zed i dosta njih rade bolji posao od nje.
Quin je fail kit champ, da može se igrati kao topa, ali zašto bi ju igrao na topu kad mogu igrati bolje ranged champove tipa Jayce, Kennen.... Splitpush? Tryndamare, Zed i dosta njih rade bolji posao od nje.
Mobilnija je od tih champova s ultom, moze 1v1 pobijediti cak i nafidanu vayne koja dolazi da je sprijeci od pushanja, moze funkcionirati kao dobar assassin u midgame skirmishima s manjim brojem ljudi, pobjeduje lane protiv champova koje si naveo...
Mobilnija je od tih champova s ultom, moze 1v1 pobijediti cak i nafidanu vayne koja dolazi da je sprijeci od pushanja, moze funkcionirati kao dobar assassin u midgame skirmishima s manjim brojem ljudi, pobjeduje lane protiv champova koje si naveo...
Sa Jaycom razbijem Quinn bez problema, već sam igrao taj match up puno puta, inače igram Jayca od first daya, najdraži champ.
Problem je Quinn late game, Tryndamare moze spinat critat pun *urac, Jayce pokea kao stoka, ode u hammer i e adc, dok Quinn, čim prismrdi fightu, samelju je.
dobro, nejdem dalje u rasprave u vezi quinn jer mi se neda i uvijek se nađe netko pametovat. Pitanje: Dal je normalno u Platinumu 1 dobivati po 5-6 bodova?
http://beta.na.leagueoflegends.com/node/4709
Završetak 31/10/2013 sezona 3.
Silver igrači dobivaju Victorious ward skin, a igrači Gold i više Victorious Elise Skin i Victorious ward skin.
dobro, nejdem dalje u rasprave u vezi quinn jer mi se neda i uvijek se nađe netko pametovat. Pitanje: Dal je normalno u Platinumu 1 dobivati po 5-6 bodova?
da, i ne samo u platinum 1 nego u svim tierima u div 1 se dobija tako malo LP