Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi Razer Deatahdder ima sad novi model izaso, jednostavno perfektan mis...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako baš želiš neki miš od razera imaš Razer Naga on ti je više za WoW i slične igre.
Ali ja mislim da bi ti ovaj logitech bio sasvim dovoljan.
Razer možda je skup ali nikako nije podcijenjen, izradom su sigurno najkvalitetniji.
edit: Ko što Darko kaže DeathAdder bi ti možda bila najbolja kupnja nije skup a možda najbolji miš od Razera(udobnost, kvaliteta, težina)
izradom su sigurno najkvalitetniji.
Daj nemoj pricati gluposti sto se tice izrade daleko su ispod Logitecha i Roccata,mogo bi se reci da su tu negdje sa Steelseriesom,samo sto ima previse fanboyeva koji ih kupuju samo zato sto su skupi,cool i sto svijetle u duginim bojama.
No da ne idemo vise u offtopic evo par prijedloga
G400(najispativij sigurno za ovaj novac neces naci bolji,moze se porediti i sa onima koji su duplo skuplji)
G500(ako zelis nesto veci mis,malo vise udobnosti,utege i hyperscroll)
G700(Dosta tipki za programirati koje bi dobro dosle u LoL-u,vrhunska ergonomija i no wire)
Roccat Kone XTD
Roccat Kone Pure(dva odlicna roccat misa sa puno moucnosti,odlicna kvaliteta izrade,dobra ergonomija definitivno vrijedi pogledati)
Ako bas zelis od Razera gledaj DeathAddera ili Imperatora noviju 2013 verziju.
El se mozda zna koji ce champ izac novi?
Ako se zna DETALJI!! xD
Ako se zna DETALJI!! xD
Stancaju ih svako malo, toliko da mi se gadi jer znam da nikad necu imat sve champove...
moze neka lagana preporuka za Lee Sina, danas sam ga prvi puta odigrao i dosta mi se svida, junglam s njim, ali ono, vise volim cuti komentare ovdje nego citajuci po mobafire i solomid, otkud krecete u jungli, kakav build za njega radite?
wraiths (E) >red (Q)> lvl2 gank>blue (W)>wolves
ili
wraiths(E)>red(W)>wolves>blue(Q)> gank
tako vise manje stalno idem, a mos i counterjunglat al posto si ga tek poceo igrat nemoj xD
kad junglam s njim buildam ga tanky vise manje osim ako nemamo dovoljno tanky team: wriggle,malet,omen (ne bas tim redosljedom tocnim), dalje po odabiru.. uzmem i brutalizer nekad na pocetku kad me dobro ide. kad ga buildas ad mozes blooda,cleavera i mozda lst whisper ako imaju pun k oklopa ali s ona 2 itema ces vise manje imat dovoljno dmga dalje mozes isto malo tanky warmogs i GA recimo.
pokusavao sam neke buildove sa spiritstoneom umjesto wriggles kad junglam i isto dobro ide clearanje samo sto nebih preporucio odma XD
Ako se zna DETALJI!! xD
procitao sam na redditu cini mi se jos prije da ce novi champ koji izlazi biti ADC i biti ce zensko :D
Stancaju ih svako malo, toliko da mi se gadi jer znam da nikad necu imat sve champove...
Kak ne, samo treba truda i jako puno izgubljenog vremena...
Meni je dovoljno odigrati par gejmova dnevno uz obavezni first win, te se jednom mjesečno počastim s 5 eura rp-a.
Ja bih iskreno prije ulozio koju kunu vise u podlogu. Primijetio sam veliku razliku kad igram na stolu, podlozi od 10 kn i podlozi od 100+ kn ( ne pitajte kako se zove, to sam kod frenda igrao ).
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ja bih iskreno prije ulozio koju kunu vise u podlogu. Primijetio sam veliku razliku kad igram na stolu, podlozi od 10 kn i podlozi od 100+ kn ( ne pitajte kako se zove, to sam kod frenda igrao ).
ma i ja tako, bio sam kupio razer imepratora pa mi se sve jedna tipka pokvarila u roku pola godine a ja garanciju izgubio xD, sad samo ove po 30 kn kupujem i dobro rade :D
Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo
Evo ja bi ti preporučio miševe Collermaster storm inferno ili sentinel advance(ova nova verzija mislim da se zove advance 2). Miševi su vrhunski kvalitetom i imaju izvrstan dizajn, inferno(kojeg ja imam) ima 8 programabilnih tipki dok sentinel ima 12. Inferno ti kod nas dođe 300-tinjak kuna a sentinel oko 400. Dolaze ti sa ok driverima i možeš mjenjat dpi u driverima u kojima moš postavit bilokakav ili odma na mišu koji ti ima otprije zadane. Sve u svemu vrlo dobri miševi za malo para. Imam oba sentinel na glavnom kompu a inferno na drugome. odlično će ti koristit i za neki obični kompjuterski rad kao i za igranje
EDIT: a naravno podloga je meni važnija u tome se slažem. mislim da nemaš velikog izbora osim razer goliathusa koji je definitivno najbolja podloga koju možeš trenutno naći, ok je ona qck od steelseriesa ali daj malo više keša za goliathus koji definitivno to vrijedi
Trejdam SC2 za WoW gametime
Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo
Evo ja bi ti preporučio miševe Collermaster storm inferno ili sentinel advance(ova nova verzija mislim da se zove advance 2). Miševi su vrhunski kvalitetom i imaju izvrstan dizajn, inferno(kojeg ja imam) ima 8 programabilnih tipki dok sentinel ima 12. Inferno ti kod nas dođe 300-tinjak kuna a sentinel oko 400. Dolaze ti sa ok driverima i možeš mjenjat dpi u driverima u kojima moš postavit bilokakav ili odma na mišu koji ti ima otprije zadane. Sve u svemu vrlo dobri miševi za malo para. Imam oba sentinel na glavnom kompu a inferno na drugome. odlično će ti koristit i za neki obični kompjuterski rad kao i za igranje
EDIT: a naravno podloga je meni važnija u tome se slažem. mislim da nemaš velikog izbora osim razer goliathusa koji je definitivno najbolja podloga koju možeš trenutno naći, ok je ona qck od steelseriesa ali daj malo više keša za goliathus koji definitivno to vrijedi
Razer Goliathus Control veliku već imam, hvala za miševe.
Ako se zna DETALJI!! xD
Koristi raspored gore naveden, a build ovaj :
http://www.lolking.net/summoner/euw/20903295#history
Nije mi se sad dalo slikati i editat pa sam ti linkal :P takav ja build idem vecinom uvjek. Wrigles - B of Mobility - Runic Bulward - Ovaj item uzmes ovisno o tome el ti ide jako dobro ili solidno/lose ako ide jako dobro tj ako se feedas uzmes LW ili BT, a ako ti ide lose/solidno uzmes Raduins (ad nafidan)/Negatron cloak (ap nafidan) pa ga opet ovisno o kako ti ide nadogradis u ono s B.F.-om ili u nesto vise tenky . Uzmes onda Frozen Malet i onda ako vec nisi LW jer ce ti tankovi njihovi bit problem za ubit.
Napomena : LW i BT ti se ispalte u early game jedino zato sam i naveo ako ti ide jako jako dobro.
Edit : Farm s Lee-om mi je los jer se vise baziram na gankanju nego farmanju, stime da ce se to promjenit dok odes s ovog elo-a...
Uzmes ga u ruku, pazljivo ga dignes, zamahnes i bam u zid xD
Ae sad za ozb.
Vjerojatno ti ispod onih gumica imaju sarafci.. (na doljnjoj strani misa ofc)
Edit : Da neradim doubble post ovdje cu to staviti. Imam problema s LoL recorderom. Nece mi ocitat snimljeni game :S kao pise failed to conect check ur firewall seting (tak neke) i ugl odem ja pod firewall postavke stavim sve on i opet. Dali to ima veze s time sto ga ne Update-am?
I zkj su ovo glupo slozili za update? nije ko patch nego moras sve ispocetka skidat o.O (barem ja tako mislim nisam probal)
Ova tema se pretvorila u birtiju.
Gledam sinoć Voyboya, kako lik igra top, čudo jedno! Bio ranked5, Jacky uzme Katu ovaj Eve pa se zamijene, jer je Zyra bila mid.
Igra protiv Khazixa, ovaj mu ne može prismrdit, ja sam se valjao od smijeha. Prvi item, Sunfire Cape na Kati :D
Nešto predobro!
I da, Saint junglao s Ezrealom hehe...
Pogledajte sami :D
Trejdam SC2 za WoW gametime
Odg plz?
EU West.
Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.
I da kupim PSC na kiosku Tiska.
ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam...
Odg plz?
EU West.
Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.
I da kupim PSC na kiosku Tiska.
ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam...
Javlja mi jos jedan forumas da i njemu ne radi (ne znam koji iznos). Kaze da je probao na West i na East.
Ja sam to radio prije negdje 2 tjedna i radilo mi je. Ne razumijem kako sada ne radi. 
Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)
Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...
Opet serveri sviraju...
ocito nista od lola sad :P s obzirom na servere
Jedini mis od Razera koji valja je Deathadder. G400 ti je noviji MX518 sa boljin senzoron. Vjerojatno najbolji opticki senzor na misu.
Ovo ti je vise-manje tocno (osin Deathaddera koji bi isto triba bit God tier jer su fixali sve probleme sa zadnjin driverima.) http://i.imgur.com/VxBH5.jpg - ima par gluposti koje tu pisu (tipa da se ne moze iskoristit vise od 800 dpi-a itd. al ostalo je tocno)
Najbolje od svega je sta je G400 najjeftiniji od svih tu :)
P.S. Svi koji su butthurt jer imaju neki od ovih "losijih" miseva, mogli ste malo googlat o senzorima prije nego ste uzeli mis koji ima prediction ili akceleraciju. To kazen jer san i ja ima Xai i mis je s*anje, a cilo vrime san mislia da je nelos dok nisan uzea drugi. Nisu to neke ogromne razlike ali misevi sa boljin senzorima su dosta precizniji.
Ova tema se pretvorila u birtiju.
ova tema se pretvorila u Battlefield 3 2.0v
Inace:
na pbe-u:
1. drugačiji lightbringer (nerfao teemača)
2. na sredini TT-a de je speed relic je sad i heal relic
3. Nerfani u hp-u baby monsteri u campovima (za 50%).
Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.
najbolji je razer deathadder . nije preskup ali je zato odlican
Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.
Steelseries miševi su shit, nisu kompanija koja proizvodi miševe i to im ne ide, jedino što bih od njih ikad uzeo su podloge/slušalice.
Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)
Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...
Probat cu za par dana opet... Pa javim.