League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.480.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
StroyentFISH kaže...

ja ne igram 30 partija dnevno kao ti. u tome je razlika. nemas pojma o cem pricas. soraka infinite sustaine?! znas kako na bot lejnu zavrsava prica sa sorakom i ezrielom?! jedna bomba na soraku a jedna odmah na ezriela pa neka bira koga ce lijeciti. njoj ce bomba izbiti na 5 lvl 35% hpa. ezrielu 25%. uz to ako ne zele bonus dmg od bombi moraju se razdvojiti. u 90% slucajeva moj carry pokupi oba kila kad ih natjeram da se razdvoje. kazes veci elo a gluposti valjas covjece. ista stvar je i sa jannom. alistar danas sam imao na bot lejnu alistara i ezreala. jedna bomba na alistara jedna na eza. alistaru slow i draven ga je poderao. u 17 minuta igre draven 9:1 kilovi. surr na 25 min od opposing team. alistar je spor i ima ogromnih problema sa manom i moze birati ili ce pocet sa mana reg ili resistom na ad i ap. jedno sto odabere unistava mu ovo drugo. druga partija danas protiv nami i ezreala. jedna bomba na nami, jedna na ez- harras od 1 lvl-a. tek na 8 lvl smo carry i ja isli u bazu. graves je za to vrijeme imao 8:0 kilova. leblanc ne moze prezivjeti nakon 15 lvl zileanov combo. a zilean moze njezin svaki njezin combo prezivjeti i jos omoguciti da ju tvoj carry podere a nakon 18 lvl zilean sam izdominira leblanc i prezivi ju. bravo majstore bravo.

sto se tice veigara ne mozete te ubit u jednom combu sve do lvl 14. stoga napravio ti prison ili ne njegov w ces uvijek izbjeci i lako ga zavrsiti sa svojim combom a lik ce smao mirno stajati i gledati kako ga malzahar isisava na abbisu sa e na njemu i creepom koji ga jos tuce. oprosti ali onak kazes imas veci elo od 1400 a iskustva su ti prakticki ne nubasta vec ocajno losa. s obzirom d amoji rezultati ti kontriraju u svemu i to onak jebacki. moj bratic ima 1600. igraci su isti kao i na 1350. totalno isti. a neki su cak isti kao i oni koji imaju 900 eloa. ;)

1. Igram 5-6 partija dnevno

2. Ni to ti ne pije vode, na low elo ako soraka stoji blizu tebe dostupna da joj staviš bombu, onda je nubina teška, soraka stoji iza i heala eza dok ovaj cs-a ukoliko mu hp padne ispod 75%, refresha manu a prilazi vama kad ide wardati grm ili rijeku/tribush.

3. Dobra janna će sa svojim adc shutdownati tebe i tvog carryja veoma lako, ti na nju staviš 2 bombe, carry uradi sav posao napadajući tvog carry-ja, staviš na njenog carryja 2 bombe, sklonio si samo shield i nešto malo hp-a early bez AP-a.

4. Dobar alistar neće spamati skilove i trošiti manu bezveze, traži prilike za dobar i siguran combo, a spama heal koji ne troši toliko mnogo mane da bi se nahealao. Također dobar alistar builda mobility boots tako da i nije spor kad je initiation u pitanju.

Ja sam taj koji valja gluposti? Ovdje te platinum i gold rankirani igrači flejmaju kako valjaš gluposti, ti, koji kontradiktiraš pro igrače od 2300+ elo i daješ svoje neke pasiv mete. Genijalno. Ako ikad u 1800 elo uspiješ zileanom svakih 20 sek bombati njihovu soraku sa ezom u lejnu bez da pogineš, svaka ti dala. Da ne spominjem jannu i alistara.

A to što pričaš za "jačanje pasiva", znači ja bih trebao uvijek buildati Warmogs na Vladimiru, uvijek bih trebao buildati attack speed na ezu jer mu pasiv daje attack speed? Uvijek bih trebao buildati ap na alistaru jer bi mu to pojačalo pasiv dmg? uvijek trebam buildati armor i mr na gravesu jer bi mu to pojačalo pasiv? Uvijek trebam buildati taricu AD i AS da bi mogao što brže replenishati manu sebi? {#}

kao sto rekoh bratic mi je na 1600 ela i za to igra 8 partija dnevno. prema tome 40% tvog dana nakon skole ode smao na lol. nemojm ose lagati ti si klinac koji visi na dudi staraca, zato i imas toliko vremena. drugo onda na 1600 eloa ima jaaaaako puno nubova jer svi znamo koje abilitije zilean ima i da nije kornjaca. trece debelo sumnjam da ti je elo veci od 1100 jer laprdas gluparije. da treba uzeti bar jedan il dva itema koji idu uz passive. drugo... pro igrac?! koji oni koji streamju?! koji su otvorili nove accounte jer su bili banirani na godinu dana?! zbog flejmanja i vrijedjanja jer ih je neki low noob sa 900 elo izdominirao na normalu?! de molim te. kao sto je jedna pro igrac dokazao da jednaka kolicina dobrih i losih igraca koji su jednako dobri kao i oni sa 2200 elo ne ovisi o elou vec nacinu igre jer prvo nisu svi klinci i neki ne odigraju ni u 5 dana nijednu partiju. pa si prosnjufaj video gdje je jedan pro igrac izblatnjao sve predrasude o pro elou i elo hellu gdje razlike uopce nema. jer ne pobjedjujes ti vec tvoj tim i o cijelom timu ovisi ishod a ne samo bot lejnu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:14 (StroyentFISH).
16 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...

kao sto rekoh bratic mi je na 1600 ela i za to igra 8 partija dnevno. prema tome 40% tvog dana nakon skole ode smao na lol. nemojm ose lagati ti si klinac koji visi na dudi staraca, zato i imas toliko vremena. drugo onda na 1600 eloa ima jaaaaako puno nubova jer svi znamo koje abilitije zilean ima i da nije kornjaca. trece debelo sumnjam da ti je elo veci od 1100 jer laprdas gluparije. da treba uzeti bar jedan il dva itema koji idu uz passive. drugo... pro igrac?! koji oni koji streamju?! koji su otvorili nove accounte jer su bili banirani na godinu dana?! zbog flejmanja i vrijedjanja jer ih je neki low noob sa 900 elo izdominirao na normalu?! de molim te. kao sto je jedna pro igrac dokazao da jednaka kolicina dobrih i losih igraca koji su jednako dobri kao i oni sa 2200 elo ne ovisi o elou vec nacinu igre jer prvo nisu svi klinci i neki ne odigraju ni u 5 dana nijednu partiju. pa si prosnjufaj video gdje je jedan pro igrac izblatnjao sve predrasude o pro elou i elo hellu gdje razlike uopce nema. ;)

Hahahahhaha, ne vjerujem šta čitam, čudno pa imam živaca s tobom se raspravljati xD

Prvo imaš dokaz iznad koji mi je elo ;)

Drugo jedan jedini igrač sa pro scene koji je banovan je IWillDominate i to je zato što flejma druge igrače na RANKED, čitaj, ranked - ne normal na 2300 elo.

Zaboravljam treće

Klinac sam sa svojih 17 godina, gdje učim za školu, radim maturski i pripremam se za fakultet, sjedim za računarom 12 sati dnevno, od čega je 60% pisanje maturskog, 10% razgovaranja sa djevojkom i prijateljima preko društvene mreže/skypa i 30% na igranje lola kao zasluženi odmor. Ostatak dana provedem napolju ili u školi (sad je raspust).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:16 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...
guls kaže...

Pojeo dva lonca kokica i još čitam :D

Ovo s Malzom je preepic :)

i trojica ovdje koji pisu su nesto slicno dok nisu trazili okrsaj. ne vidim niti jedna komentar njihov ispod svojih. s obzirom da sva cetvorica znamo kako je to zavrsilo. meni se vise neda zamarati sa likovima koji ocito ni bazu ne poznaju. vjerojatno zato i imate 900 elo u lolu, a po forumu imate 1600. ;)

sretna nova. prestar sam ja da bih s enatezao sa klincima.

Da završimo s tom elo raspravom zasada. I iz iskustva ti kažem da na ovom elu zilean support nikad ne bi uspio, imao sam ih 5 takvih, sve je katastrofalno završilo, radili su isto što si ti radio i fejlali jer su uvijek bili outplayani.

Ne vidiš nijedan komentar ispod naših zato što si očigledno zaslijepljen glupošću. I ne pričaj to za okršaj, iz prostog razloga zato što 1v1 na midu ne ide NIKAKO, ama baš NIKAKO, jer lane se ne wina uvijek 1v1 killanjem, već je tu i roamanje + jungler presence, jer ti mi u 1v1 možeš igrati ful agresivno jer tu nema junglera da ganka. Dok je psihološki drugačije kad je jungler ingame.

predpostavljao sam da ces se uplasiti jer ocito bez svog ranked tima te ne ide bas. nije bad. nadam se da si se utjesio glupostima o tome zasto se bojis 1v1 na midu. al tako je to uvijek sa likovima poput tebe. do sljedeceg puta. uzivaj. ja igram smao solo, nemam ranked team i likovi su uvijek random. prema tome i rizik veci. meni su tvoja opravdanja posprdna al ak tebe tjese, dobro. sretna nova momak.

16 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...

predpostavljao sam da ces se uplasiti jer ocito bez svog ranked tima te ne ide bas. nije bad. nadam se da si se utjesio glupostima o tome zasto se bojis 1v1 na midu. al tako je to uvijek sa likovima poput tebe. do sljedeceg puta. uzivaj. ja igram smao solo, nemam ranked team i likovi su uvijek random. prema tome i rizik veci. meni su tvoja opravdanja posprdna al ak tebe tjese, dobro. sretna nova momak.

99,9% ovog foruma te proglasilo idiotom (čitaj to 0,1% si ti), nemam volje da se raspravljam s tobom, over and out, odoh igrati nekog normalnog supporta.

BTW: Ranked team iliti competitive play je mnogo interesantniji i TEŽI nego solo queue.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:18 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta sve ne pročitah zadnjih par strana, bože sačuvaj {#}

Zilean mid fail??{#}

Ti mali očito nikad nisi gledao Alex Icha...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

Šta sve ne pročitah zadnjih par strana, bože sačuvaj {#}

Zilean mid fail??{#}

Ti mali očito nikad nisi gledao Alex Icha...

Nema potrebe to govoriti, već je popljuvao igrače sa pro scene govoreći da su ih banali zato što su ih banali jer su flejmali 900 elo igrače koji su ih nagu*ili u normal game-u.

17 godina
StroyentFISH kaže...

Jesi ti stvarno toliko "ogranicen" ili se samo pravis? Momak ti je postao screenshot kao dokaz da je na 1507 ELO u SOLO que, a ti koji toliko seres i solis drugima pamet retardiranim teorijama se nisi udostojio ni kliknut na sliku pa u 2 posta laprdas sr*nja prvo kako ima elo 900, pa onda kako ga boosta team? Stvaro koliko tup, bahat i narcisoidan mozes biti? {#}

Vecina ljudi koja te kritizira cinjenicama (ne ja) su gold ili platinum igraci i svi su postali svoje acc kao dokaze bez prikrivanja imena kao sto si ti ucinio prolivu, ajde sad zamisli da si kengur i odj*** u skokovima jer tvoje laprdanje prerasta iz zabave u napor. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
neaktivan
League Of Legends

nzenam dal ovaj lik trolla ili je jednostavno glup, vamo nseto pise vi ste svi 1600 na forumu a inace ste 900... nebi da ti imas veci elo kralju od 900, daj se poklopi po usima i gubi se iz ove teme

edit: evo ti i screenovi na westu dobio jucer account sa 1280 eloa evo ti ga na goldu sad. sad samo cekam tvoj screenshot.

west west
east east
Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:37 (NinjEEEk).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja smatram da Kennena treba buffat.

two camels in a tiny car

3 1 hvala 1
16 godina
StroyentFISH kaže...
StroyentFISH kaže...
guls kaže...

Pojeo dva lonca kokica i još čitam :D

Ovo s Malzom je preepic :)

.....

Momak, ako te smin tako nazvat, pristani se sramotit. Za tvoje bolje. {#}

Nisam niti jedan tvoj post pročita, ali u svakom si ima oko 10ak thumbdownova, tako da mi je to bilo dosta. Iz toga se vidi da apsolutno nemaš pojma.

Ako ti ne smeta sramoćenje samo postaj i dalje, ja ću si kokice napravit. {#} {#}

EDIT: @LordNofak - Kenny je sasvim u redu, bar po meni, exhaust ga ubije u teamfigthu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:40 (MacTheBig).
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ja smatram da Kennena treba buffat.

to da se vratimo malo na temu, kennena nisam vidio vec sigurno 2 mjeseca, prije su ga stalno na midu igrali u svakom gameu, jesu njega nerfali ili sto? 

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:41 (NinjEEEk).
13 godina
League Of Legends

A dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje, mene je isto neki izownao jedan Zilean na midu :D podcijenio ga i eto čuda.

Btw imam 1350 elo soloq i ponosan sam na to s obzirom kakve su to pickovi, partije i igrači bili... valjda više od toga ni neću imati, dok u timu je već druga pričKa. Al dosta bi bilo o tome, tema je već prepuna takvog smeća i ničeg konstruktivnog.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...

Ti fakat nisi svjestan kakve gluposti pišeš...

Kakva je poanta toga da ćeš ti u 1v1 uzeti Malzahara za mid, koji i je jedino dobar za pushanje i 1v1 full combo, kad se igra ne sastoji samo od lane faze i nisu svi charovi jednaki u lane fazi.

Ti i da imaš 10-0 s malzaharom na midu, u gameu od 50min jedan Karthus će napraviti 3x više štete protivničkom teamu.

Tako da, ako izuzmemo ostale gluposti koje si pisao (a pisao si velike gluposti) ovim prozivanjem na 1v1 samo radiš još veću budalu od sebe i pokazuješ kako zatvoren pogled imaš na igru.

Em što tu pišeš da ti je Malza favorite char, kojeg i igraju jedino oni koji s timski orijentiranim charom ne mogu dobiti lane, em imaš full mana sustain rune koje i služe za nesposobnjakoviće koji ne znaju racionalno s abilitijima (jer će u protivnom izgubiti lane) em prozivaš na 1v1 u timskoj igri.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
guls kaže...

Btw imam 1350 elo soloq i ponosan sam na to s obzirom kakve su to pickovi, partije i igrači bili... valjda više od toga ni neću imati.

Ja sam se dovukao na 1410 i strah me stisnut PLAY. . . .

Koliko vremena acc moze biti neaktivan u ranked prije nego pocne elo opadati?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
guls kaže...

Btw imam 1350 elo soloq i ponosan sam na to s obzirom kakve su to pickovi, partije i igrači bili... valjda više od toga ni neću imati.

Ja sam se dovukao na 1410 i strah me stisnut PLAY. . . .

Koliko vremena acc moze biti neaktivan u ranked prije nego pocne elo opadati?

mjesec dana

16 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...
StroyentFISH kaže...
guls kaže...

Gle, cijeli forum se slaže da ne pričaš baš najpametnije stvari, a mi se skoro nikad oko ničega svi nismo složili, to ti je dovoljno {#}. Da ti objasnim zašto Zilean nije najsretnije rješenje za supporta? Q mu troši jako puno mane i nema tako jak dmg na početku + velik CD osim ako ga ne smanjiš sa Rewindom što je dodatni trošak mane. Sona i Lulu imaju vjerojatno jači poke dmg od njega koji im manje košta i imaju dodatnog CC-a/heala il što već. Ako Zilean igra protiv melee supporta, dovoljan je na početku samo all in, što je prije moguće. Malzahar je jako slab protiv CC-a jer on mora ostati na mjestu dok radi ultu, što znači da kad te genkaju, trebaju te ili zburstat ili chain CC-at. Dodatni problem ti je to da ti Malza radi autopush lanea ( a nije najbolji roamer ), a lako ga se genka. Yi je melee, njega će u botu ranged support tako isharrasat da će se svako tako vraćati u bazu. A melee će bacit CC i ići all in.

I dalje neznam zašto baš želiš igrati protiv nekog 1v1 mid, to nema nikakvog smisla. Ne dokazuje ti to baš puno. Ja bi, onako iz zabave, išo igrati 1v1 protiv tebe, al tek u subotu. Ti odi Malzu kojeg tolko uzdižeš u visine, a ja ću Eve koja nije najsretnije rješenje protiv njega, no moram ju vježbati. Želim naučiti nešto drugo dobro igrati osim supporta, a ako tebe dobijem 1v1, to će valjda značiti da sam spreman za velike stvari {#}. Ako izgubim, samo ću dalje ići vježbati da se naučim igrati mideve kako spada i da ovu sezonu dosegnem platinum.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Bera kaže...
Bera kaže...
@Ferritin Na kojem serveru si kupovao te rpe? Te drugo pitanje, kad promjenis zemlju i uzmes psc opciju tamo je onda country Croatia, to ostaviti ili??? Jer sam to isto pokušavao, isto kao i drugi kolega, i nije mi radilo, a svoj psc sam kupio u Hrvatskoj, Tisku(kiosk), ti?

Odg plz?

EU West.

Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.

I da kupim PSC na kiosku Tiska.

Op Op Op Gangnam Style!!
17 godina
moderator
League Of Legends

Ajde više prestanite s tim prepucavanjima i vrijeđanjima! Držite se teme jer će vas u protivnom zapljusnuti poplava kartona!

{#}

...
Moj PC  
10 8 hvala 2
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ajde više prestanite s tim prepucavanjima i vrijeđanjima! Držite se teme jer će vas u protivnom zapljusnuti poplava kartona!

{#}

Taj smajli, opet ja? {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

valja li diana od nerfa, više je nisam vidia

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

A Diana uvijek valja, samo eto nesretan nerf i svi pobjegli, dosta je nerfana. No, navodno će uskoro opet biti jaka... wait and see.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni još nije jasno kako on "poboljšava" itemima učinak Zileanovog passive-a, njegovom logikom, SVAKI, ali ama baš SVAKI build na Zileanu je trash, jer ni jedan item ne poboljšava passive njegov, znači carina sam se potkopava svojim napušenim spikama, jer priča kako dobre buildove ima, a zapravo ima onda svaki put trash build njegovom logikom
16 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Meni još nije jasno kako on "poboljšava" itemima učinak Zileanovog passive-a, njegovom logikom, SVAKI, ali ama baš SVAKI build na Zileanu je trash, jer ni jedan item ne poboljšava passive njegov, znači carina sam se potkopava svojim napušenim spikama, jer priča kako dobre buildove ima, a zapravo ima onda svaki put trash build njegovom logikom

Nemoj podcjenjivati, ipak on ima te svoje buildove koji uvijek rade i ne želi nikome da ih oda da ih samo on može abusati, iako mu to ne pomaže pri dizanju rejtinga.

Btw, that speech

13 godina
League Of Legends

ma kakav speech, to je samo low self esteem

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-taipan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Čitam i nevjerujem, kakve veze sad ima elo sa pravim skilom, skill nije u elu, elo je big e-penis.( sala mala jajajaja) Sad da se bacim na stvar, ubrljao sam s2 i startao sam s3 sa 850 ela i nakon 80 odigranih meceva sad variram oko 1180 ela (na eune zamislite :OOOO xd). Dok moj frend igrao support ryza i uspio nekako dogurati do 1315 ela odigravši 15 mecevas ( taman je lvlo 30 kad je s3 startala), sad on builda 2 kage lucky picksa na support zilu, builda na leeu frozen malet i trinity force, a kod mordea zasvaki slučaj uzima cataclyst jer je to predobar item op na lejnu lol. Nemozete tvrditi da je sad on bolji od mene, nezna metu( misli da je morde najaci solo top u igri, a kata da nema countera i da ga niko nemoze u lejnu pobjedit), whina se kako varus treba nerf jer je najaci adc u igri., nema pojma u csanju, reporta ljude jer mu ksaju killove u rankedu lol..... Koliko svi govorili da mos izac iz elo pakla, tesko je, zahtjeva dosta vremena i strpljenja, jer lol je timska igra, a tesko je carryat s afk topom, fail junglerom, ez manamune adc, first pick mid or feed itd.. Tako da suzdrzite se oko tog ela, jer sad sto sam ja ili netko drugi 1100 elo neznaci da ste bolji, ima tisuce ljudi poput mene, mladi xd neiskusni krenuli u ranked i zasrljali. No istina, imam postovanja prema high elo igračima poput par nasih bugovaca :D. Tako da nisam toliko jadan da trazim elo boost i da mi netko igra na mom accu,, no trazim nekog s kim bi se duo quo(west, east nebitno) te barem doci do 1200-1300 ela. Naravno ako uspijem do odredjenog cilja plaćam ofc
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-taipan

Razer = Shit 

Inb4 downvotes  {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina
neaktivan
League Of Legends

@StroyentFISH ...ima tolko stvari koje bi ti reko, ali nakon ovih nekoliko stranica urebesnih postova mislim da to nebi imalo nikakvog smisla.

Just stay away, please.

P.S. Zed <3 

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

@StroyentFISH ...ima tolko stvari koje bi ti reko, ali nakon ovih nekoliko stranica urebesnih postova mislim da to nebi imalo nikakvog smisla.

Just stay away, please.

P.S. Zed <3 

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

Just stay away, please.

P.S. Zed <3 

Taman, rejpanje zeda na midu, kha'zix bi trebao da bude banan u competitive play, sa ovim buildom sam bio hebeno tanky i opet dealao najviše dmg u timu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 0:02 (BannedOnThisForum).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice