predpostavljao sam da ces se uplasiti jer ocito bez svog ranked tima te ne ide bas. nije bad. nadam se da si se utjesio glupostima o tome zasto se bojis 1v1 na midu. al tako je to uvijek sa likovima poput tebe. do sljedeceg puta. uzivaj. ja igram smao solo, nemam ranked team i likovi su uvijek random. prema tome i rizik veci. meni su tvoja opravdanja posprdna al ak tebe tjese, dobro. sretna nova momak.
Ti fakat nisi svjestan kakve gluposti pišeš...
Kakva je poanta toga da ćeš ti u 1v1 uzeti Malzahara za mid, koji i je jedino dobar za pushanje i 1v1 full combo, kad se igra ne sastoji samo od lane faze i nisu svi charovi jednaki u lane fazi.
Ti i da imaš 10-0 s malzaharom na midu, u gameu od 50min jedan Karthus će napraviti 3x više štete protivničkom teamu.
Tako da, ako izuzmemo ostale gluposti koje si pisao (a pisao si velike gluposti) ovim prozivanjem na 1v1 samo radiš još veću budalu od sebe i pokazuješ kako zatvoren pogled imaš na igru.
Em što tu pišeš da ti je Malza favorite char, kojeg i igraju jedino oni koji s timski orijentiranim charom ne mogu dobiti lane, em imaš full mana sustain rune koje i služe za nesposobnjakoviće koji ne znaju racionalno s abilitijima (jer će u protivnom izgubiti lane) em prozivaš na 1v1 u timskoj igri.

. Da ti objasnim zašto Zilean nije najsretnije rješenje za supporta? Q mu troši jako puno mane i nema tako jak dmg na početku + velik CD osim ako ga ne smanjiš sa Rewindom što je dodatni trošak mane. Sona i Lulu imaju vjerojatno jači poke dmg od njega koji im manje košta i imaju dodatnog CC-a/heala il što već. Ako Zilean igra protiv melee supporta, dovoljan je na početku samo all in, što je prije moguće. Malzahar je jako slab protiv CC-a jer on mora ostati na mjestu dok radi ultu, što znači da kad te genkaju, trebaju te ili zburstat ili chain CC-at. Dodatni problem ti je to da ti Malza radi autopush lanea ( a nije najbolji roamer ), a lako ga se genka. Yi je melee, njega će u botu ranged support tako isharrasat da će se svako tako vraćati u bazu. A melee će bacit CC i ići all in.
. Ako izgubim, samo ću dalje ići vježbati da se naučim igrati mideve kako spada i da ovu sezonu dosegnem platinum.

Fuck me I'm famous.