- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sad dobio 450 rp i nemogu kupit niti jedan skin a htio si kupiti little knight amumu.
Službena potvrda...ez ne moze carryat -.-
Hmmmmm...Nebi se baš s tobom složio... Nekidan sam ga igrao na clanwaru i jako mi je bio dobar ako naravno imaš rune za AD.On kao AP je Shit i u vopće nije dobar madamu ja prvo buildam armor penetration + 40 attac kdamage a onda trinity force. Ali meni je odličan kao ad i dobar sam snjime....:D
Ez može carryat u early game-u u late game-u je vec loš, a to da je kao AP shit s tim se nikako nemogu složit. W mu je predobar i čak je Ez puno korisniji u late gamu kao AP
Jel igrate išta Dominion?

kako traziti to od njih jel meni fali 30 rp
kako traziti to od njih jel meni fali 30 rp
Pošalji mail supportu i to je to.
koja je adresa jel ja njima napisem fali mi tolko rp i dadem im ime i sifru i oni mi posalju
evo sada sam si zelio kupiti rp preko moba,ali nema za hrvatsku -.-
i da ima toga, preskupo ti je to preko mobitela.
jel sam ja corav ili ?
procitaj malo bolje sto ti je napisao, nema za hrvatsku naravno da nema i bolje da nema pogledaj malo za njemacku npr kak ima mobile payment puno je skuplje nego karticom, napravi si paypal i to je to makar ja uvijek smatram da je dati ikakve novce za ovu igru besmisleno
jel sam ja corav ili ?
procitaj malo bolje sto ti je napisao, nema za hrvatsku naravno da nema i bolje da nema pogledaj malo za njemacku npr kak ima mobile payment puno je skuplje nego karticom, napravi si paypal i to je to makar ja uvijek smatram da je dati ikakve novce za ovu igru besmisleno
zato bi nesto bilo besmisleno, ako jvolis igrau i uzivas u njoj. zasto nebi ulagao u nju i dao potporu Riot-u ili nekom drugom. sa sigurnosću mogu reci da i ti nekog voliš (brata, curu, sestru itd.) pa mu/njemu nesto kupiš ili "ulažeš" u.
razmisljam kojeg ranged champa da si uzmem, moj frend je uzeo gravesa pa bi ja sad uzo nes drugo ali sta??
pomozite pri odabiru :D nevolim ap.
razmisljam kojeg ranged champa da si uzmem, moj frend je uzeo gravesa pa bi ja sad uzo nes drugo ali sta??
vayne.
ja sam u pocetku mislio isto vayne, al mi se cini da je ona previse "squishy" .
jel cait valja sta? mf?
moze se a sad neznam
edit: ne zeli stavit sliku
Ne može se kupiti, znam na šta misliš, ne dok ne izađe.
SIVIR! Najjača je butra. Fakat.
SIVIR! Najjača je butra. Fakat.
probo sam ! al nemogu ju igrat, jednostavno neide.
e jel itko od vas ikad bio na onom Tribunalu pa tamo glasovao??? kada se otprilike tribaju dobit te pare od glasovanja*
dobiješ 5 pointsa po 1 slučaju ako i ostatak ljudi potvrdi tvoju presudu. a čekaš par dana za pointse
Bili smo 4v5, Gp je leavao i vratio se tek na kraju, kada smo uništavali Nexus.
Ranked, 1200 elo.
I dalje mislim da je Lee malo prejak, Tier 1 jungler bez sumnje
(Tko prati/igra nogomet prepoznat ce nadimak :) )
Ako si na Westu dodaj me...
I da: Berba nam je proradio, 2 tekme 4 komada...1
jel sam ja corav ili ?
Kako funkcionira taj Paypal?Ja bi kupio RP al roditelji neće ništa karticom preko interneta -.- a ja nemam svoju jer sam maloljetan
Kako funkcionira taj Paypal?Ja bi kupio RP al roditelji neće ništa karticom preko interneta -.- a ja nemam svoju jer sam maloljetan
Kriva tema za takvo pitanje.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx
Igrao sam malo Skarner-a u Dominionu i mogu reci da se nisam skoro ovako zabavio. Savrsen tower deff charga me full HP Voli kad sam na 30% E,W,Q rotaciju a onda ulty i gledam kako ga turret rastavi u komadice strasno
Sad sam probao onu Karmu (novi sam u igri) , brate katastrofa ne ide uopće :/.
Kupujem Alistara jer mi se čini da mi tankovi leže.
zapravo nijedan,vayne je od ONIH likova,kojima se skinovi i neprimjete toliko u igri,smatram da ima daleko boljih za ostale likove
apsolutno ne, primjeti se ogromna razlika između dragonslayer-a i default-a
zapravo nijedan,vayne je od ONIH likova,kojima se skinovi i neprimjete toliko u igri,smatram da ima daleko boljih za ostale likove
apsolutno ne, primjeti se ogromna razlika između dragonslayer-a i default-a
jel priblizna razlici lava wukonga,lava warwicka i primal udyra?
Sad sam probao onu Karmu (novi sam u igri) , brate katastrofa ne ide uopće :/.
Kupujem Alistara jer mi se čini da mi tankovi leže.
karma nije uopce katastrofa,ona je support,i prije lvl 30 neces ni shvatiti zasto ona sluzi