Sad imam Xin Zhao i zanima me kojeg sljedeceg da uzmem. Zelim nekog dobrog killera da ima dobar hp al da ima i dobar dmg i att speed.
Olaf
Sad imam Xin Zhao i zanima me kojeg sljedeceg da uzmem. Zelim nekog dobrog killera da ima dobar hp al da ima i dobar dmg i att speed.
Olaf
Atmogs + Trinity Shaco
account broj 2, lv3 character. penta na bot game.. sweet
td, ljubomoran hehehehehe?
mene on nekako najvise podsjec na swaina, ne znam zasto.
najvjerojatnije ce biti viable i top i mid
mene on nekako najvise podsjec na swaina, ne znam zasto.
najvjerojatnije ce biti viable i top i mid
i mene bas podsjeca na swaina neznam zasto :D
nego sta mislite o cassiopei? mislim je kupit vec vise vremena iako neam dovoljno jos da se raspitam malo.
Da pitam...
Dali će biti više popusta manje od 487 (ili kolko su već skinovi na popustu)?
Sad imam 476 RP i nemogu ni jedan skin kupit.
Da pitam...
Dali će biti više popusta manje od 487 (ili kolko su već skinovi na popustu)?
Sad imam 476 RP i nemogu ni jedan skin kupit.
Trazi od supporta da ti dadnu taj manjak , inace ako ti fali manje od 50 Rp-a za neki skin poklonit ce Rp.
Cassiopeia ti je dost dobra...lane phase je jako lagan zbog velikog rangea i malog mana costa, ali u teamfightu se trebas dobro pozicionirati da mozes radit konstantan dmg što uz malo vježbe nije problem.
ekipa sritan Božić
Sretan Božić ljudi
sretan božić svim ljudima i trollovima
Sretan Božić svima! Želim vam sve najbolje i još puno odigranih partija(neka 90% njih budu winovi ;)
Sretan Božić ljudi, sve najbolje, želim vam svima čim manje trollova, feedera, flamera, noobova, leavera, insta lock kretena itd itd, čim više pobjeda i čim viši ELO.
Sritan Božić, koje skinove mogu dobiti sve free?
Tipa lajk na fejsbuku, twiteru i te sheme !
Sritan Božić, koje skinove mogu dobiti sve free?
Tipa lajk na fejsbuku, twiteru i te sheme !
alistara i tristanu 1 skin od oboje, jedno sa youtube (subscribe na riot channel, od alistara skin) i fejs riot girl
doduse nijedan skin nije vrijedan ni lajka ni subcriba,mada champove dobijes free tako
doduse nijedan skin nije vrijedan ni lajka ni subcriba,mada champove dobijes free tako
poklonjenom konju se ne gleda u zube. free je free
Sretan Bozic Vama i vasim familijama...
Hvala na poklonu za Bozic <3 (Onaj ko treba shvatit, shvatit ce:) )
Alistarov skin nevalja?
Sretan Božić!
Sretan Božić svima eto za Božić starci mi dali malo da si kupim riot pointsa
traditional lee sin skin,nocturne i frozen terror nocturne kupljeni ,sve najbolje
Sretan Božić svima !!!
Sretan Božić svima! Želim vam od srca puno zdravlja, sreće i da Božić provedete uz svoje obitelji!
Sretan Božić svima..:D
svima sretan Božić i sve najbolje :D
Itko kupio Viktora? Mogu ga kupiti oni koji imaju 6300 ip-a,samo odite u champions na profil,kliknite na njega i kupite XD
kako ćeš ga kupiti kad nije niti izašao još? ako i je moguće, moglo bi se dogoditi da na dan izlaska shvatite da ga nemate a pointsi izgubljeni
moze se a sad neznam
edit: ne zeli stavit sliku