League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Dosta lol-a za danas previse retarda dobiješ u timu a mozes ku*ac kerijat ekipu kad igras uvijek jungle i support

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Filip21 kaže...
ris kaže...
AmonZero kaže...
ris kaže...

...? TAkođer bio sam snimao, pa vam metnem koji dan... Može Odg također...

Pa "metni" onda pa da i mi vidimo {#}{#}

Budem metnuo...

Kome ćeš metnut?

Ne budeš metnuo već stavio ;)  da bude kak treba.

A što se tiče toga još nisam nigdje primjetio nešto sumnjivo, ovi primjeri su realno mogući.

LoL eu : zibix
15 godina
protjeran

prvi quadra s cait... likovi iz zabave radili midget team.. nije im baš bilo previše zanimljivo {#}

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako za igru League of Legends NE POSTOJI nikakav hax.Sto se tice teeme koliko sam ga puta ja tak silovao.Ja igram Katarinu frend Zileana.Teemo se stealthao negdje na sredini lane i nesmije mrdnuti.Fino ja sa Katarinom prosetam po laneu kada mi se ulti ''otkljuca'' stisnem R i tocno se vidi gjde noz leti frend baci na mene bombu i silujemo ga tako.Onda nama lik pise kako imam hax itd itd.Tako isto sa Tryndom i Leonom,njemu se aktivira W i pode u nekom podrucju gdje sumlja da je teemo bacati skillove,Leona je mozda sa njim na ts-u i on joj kaze gjde se aktivirao skill i ona pode bacati skillove.Nista tu cudno nema.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
skullscar kaže...

koja slatka mala?

Cait za uništavanje cijelog teama iz velika udaljenosti, em ne treba imati dobar positioning sa predobrim passivom, koji radi crit do 2k ako imaš normalan build

A vayne za uglavnom 1v1/2 fightove, ili normalne fightove samo treba znati se pozicionirati

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
skullscar kaže...

koja slatka mala?

Cait za uništavanje cijelog teama iz velika udaljenosti, em ne treba imati dobar positioning sa predobrim passivom, koji radi crit do 2k ako imaš normalan build

A vayne za uglavnom 1v1/2 fightove, ili normalne fightove samo treba znati se pozicionirati

HAHahhaha cuj za Cait ne treba imati dobro pozicioniranje ajahahahaahah

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Nikad nisam morao imati za nju.

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Onda si igrao protiv maloumni idiota koji te ne zele focusati zato sto moraju proci 1 metar vise

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...
scarface797 kaže...

Onda si igrao protiv maloumni idiota koji te ne zele focusati zato sto moraju proci 1 metar vise

Igrao sam na 1500 elo tada.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji champovi su najbolji za counterat Tryndu?

EDIT: Zaboravio napisat, na top lane-u.

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 22:58 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Filip21 kaže...

Taric, morgana, rammus, sion...

I naš summoner, ignite.

17 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

Taric, morgana, rammus, sion...

I naš summoner, ignite.

Tryndamerei većinom uzimaju Cleanse, tako da bi idealno bilo 2 stuna.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Counter Trynde na top lane-u*, edito sam post.

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

LIVE STREAM Finale Go For LoL-a!

AJMO GURU GAMING (Hrvatski Klan BTW) :D

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 23:32 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
easy win, ljepo su onaj teamfight dobili kod dragona, i dalje sve ko po loju, karthus quadra još bilo :D
16 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
easy win, ljepo su onaj teamfight dobili kod dragona, i dalje sve ko po loju, karthus quadra još bilo :D

Da da razbili su ih cak ni pomonolo koji je prvi na serveru trenutno nije mogao nista :D

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
17 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...

Easy? Easy? Lol, onaj teamfight kod barona ih je vratio u igru,stvarno sam mislio da će izgubiti ali kad su to dobili okrenuli su partiju. Ugl, radi toga su dobili i radi toga sto je Karthus sa svojim Defileom jednostavno uništavao protivnike, a i Nigelf sa Tryndom je bio dobar.

U četvrtak je monthly go4lol finale, možda budem ja komentirao zajedno sa bratom i okušao se u tim vodama xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends
A nsm gledo otpočetka :D počeo sam taman prije tog teamfighta u riveru kod dragona di ih troje s zrnom healtha ostalo alive. I dalje je bilo ko po loju :DD

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Ovaj teemo je OP...ali kada dobiš kretenski tim onda fakat...Mundo mi je bio support na bot lane, i ide tower dive s 200 HP i tak, kreten svjetski.

Ja na kraju 3/8/2, (najviše killova u timu :D :D, kako jadno), i onda mene krive kaj smo izgubili jer sam uzel teema...a nije bitno kaj je Mundo failao teško, Amumu užasan jungler bio, ubili ga golemi 2 puta i tak. Koma.

Al ne, dobim report jer sam uzel teema. Koja hrpa seljačina.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja sam imao game večeras u kojem swain sa sonom ide bot, miss fortune meni kuka da ja idem mid s teemo protiv le blanc... 2 puta me pogodi i nema me. do kraja igre je miss meni troll-ala za to i pljuvala da sam njubara makar je ubrzo imala 0-3 a ja 4 kill

17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ja sam imao game večeras u kojem swain sa sonom ide bot, miss fortune meni kuka da ja idem mid s teemo protiv le blanc... 2 puta me pogodi i nema me. do kraja igre je miss meni troll-ala za to i pljuvala da sam njubara makar je ubrzo imala 0-3 a ja 4 kill

Ja i brat smo dobili partiju 4v5... naš Shaco je bio u bazi i stalno je davao savjete protivnicima jer moj brat nije ubijao Riven u liniji ( igro je Nasusa, dakle mission impossible ).

15 godina
protjeran

to se dogodilo par puta, uglavnom neko glupo dijete koje ne može dobiti što hoće. znači netko mu uzme champa na odabiru ili ga ube 2,3 puta. pa stoji u bazi i govori gdje su svi naši ili sam ide namjerno na njih da ga ube i dobe gold

14 godina
protjeran
League Of Legends

Daj presmiješno.

Odma odem ponovo odigrat sljedeću partiju, i dobim Munda iz pošlog posta u svoj tim, omfg, ja reko sebi gotova partija.

Dobili smo ih masno, Mundo igral ko da je na steroidima. Reko kretenu, šta nisi prošlu tak odigral.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ovaj teemo je OP...ali kada dobiš kretenski tim onda fakat...Mundo mi je bio support na bot lane, i ide tower dive s 200 HP i tak, kreten svjetski.

Ja na kraju 3/8/2, (najviše killova u timu :D :D, kako jadno), i onda mene krive kaj smo izgubili jer sam uzel teema...a nije bitno kaj je Mundo failao teško, Amumu užasan jungler bio, ubili ga golemi 2 puta i tak. Koma.

Al ne, dobim report jer sam uzel teema. Koja hrpa seljačina.

Teemo je "najomiljeniji" champion, navikni se da ga ljudi ne vole.

14 godina
protjeran
League Of Legends

Al bezveze. Ebote, stealtha mse na laneu ili midu, neovisno o lvlu. Nakenja gljiva oko sebe, ako je neprijatlej pokraj mene, a imam ignite, GOTOV JE, pogotovo ako je neprijateljski AD carry, udarim ga 2 puta, pa Q za blind i frajer me maši 5 puta i mrtav već, poison i malo AD kaj imam odrade posao.

Radi BLIND nemože mi damage radit, ni lifestealat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
scarface797 kaže...
Blizek kaže...

U jelly ?

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
protjeran
League Of Legends

Nice

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice