Skupilo nas se jedno desetak i sada ne znamo vise koju igru da igramo.Codove smo vec sve odigrali tako da oni ne dolaze u obzir.Vazno je da je igra jako dobra i zanimljiva i da ne dosadjuje brzo....Molim vas odgovorite sto prije.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cs 1.6 nonsteam, ut goty, quake arena, burnout paradise party mode, ima milijun igri :P
cs 1.6 nonsteam, ut goty, quake arena, burnout paradise party mode, ima milijun igri :P
CS 1.6, CS:S, garantiran da nijedna ti nece brzo dosadit.
CS 1.6, CS:S, garantiran da nijedna ti nece brzo dosadit.
a sta ja znam igrajte l4d onda xD
loptu i van nogomet :)
ja sam mislio nesto kao metal gear solid (ne znam dali ima za PC) ali naravno novije
Splinter cell
Prince of Persia
ja ga trenutno igram
battlefield 2 i battlefield 2142
Team Fortress 2,nisan je igra ali je jedna od najigranijih igrara pa se isplati probat.
Team Fortress 2 i Left4Dead moje preporuke. TF2 sam kupio prije pola godine, još mi nije dosadio :D Igram kad stignem. Pričekaj BF Heroes. Probaj Americas Army i FEAR Combat., Day Of Defeat:Source
EDIT
Team Fortress 2,nisan je igra ali je jedna od najigranijih igrara pa se isplati probat.
Drakensang ako si rpg-aš
naš zadnji LAN party je nakon cod 4 i cod waw nastavljen s toca race driverom, a završio s Left 4 Dead (4 na 4) nakon čega nam je bilo žao što nismo odma počeli s L4D... za sljedeći planiramo uklopit i Jedi Academy...
L4D
frontlines: fuel of war
Conter Strike Sorce jako je dobra ako igraš sa frendovima ako igraš sam dosadno je
Conter Strike Sorce jako je dobra ako igraš sa frendovima ako igraš sam dosadno je
L4D, UT3, TF2, Battlefield 2, evo dolazi Battlefield Heroes, Quake Live je došao (ali se mora na internet, nema LANa)... Ma ima ih puno.
Jel to u lanu?
Ako strategije dolaze u obzir moja preporuka bi bila Company of Heroes i CoH: Opposing Fronts..
ja bih ti preporučio L4D i cs:s, ali probaj naprimjer nesto kao rune...(starija je igrica, ali predobra..)
Čovjek je upravu samo Company of Heroes,nikad ne dosadi!!!
red alert 3
frontlines: fuel of war
America's Army
Jest da je nižerazredna grafika, ali uskoro dolazi 3.0 verzija s novom extra-šik-fešn grafikom (ispod haube će vjerojatno ostati ista)...
Trackmania Nations Forever
Igrao sam tu igricu valjda punih godinu dana. Tad mi je već dosadila, ali sve u svemu, brdo zabave (mogao bih početi opet s igranjem)...
P.S. - obje igre su besplatne i skidaju se prek official stranice, tak da ne treba xfire ili neki hackovi za igranje online...