Koju igru igrati????

poruka: 30
|
čitano: 5.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????
pitanje

Skupilo nas se jedno desetak i sada ne znamo vise koju igru da igramo.Codove smo vec sve odigrali tako da oni ne dolaze u obzir.Vazno je da je igra jako dobra i zanimljiva i da ne dosadjuje brzo....Molim vas odgovorite sto prije.Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru igrati????

cs 1.6 nonsteam, ut goty, quake arena, burnout paradise party mode, ima milijun igri :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koju igru igrati????
autorov komentar
Aki kaže...

cs 1.6 nonsteam, ut goty, quake arena, burnout paradise party mode, ima milijun igri :P

a vidi cs nam je bezveze - bilo bi dobro da su igre novije - a ne bi bas utrke i to smo odigrali :)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

CS 1.6, CS:S, garantiran da nijedna ti nece brzo dosadit.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Fowix kaže...

CS 1.6, CS:S, garantiran da nijedna ti nece brzo dosadit.

kao sto rekoh u gornjem postu (procitaj)
17 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

a sta ja znam igrajte l4d onda xD

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru igrati????

loptu i van nogomet :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ja sam mislio nesto kao metal gear solid (ne znam dali ima za PC) ali naravno novije

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 22:36 (AmD).
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

Splinter cell

0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru igrati????
prihvaćeno rješenje

Prince of Persia

ja ga trenutno igram

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD

0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru igrati????

battlefield 2 i battlefield 2142

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
nije los splinter cell ali ja bi nesto jos malo novije i bolje - malo zanovijatam ali eto :)
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

Team Fortress 2,nisan je igra ali je jedna od najigranijih igrara pa se isplati probat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

Team Fortress 2 i Left4Dead moje preporuke. TF2 sam kupio prije pola godine, još mi nije dosadio :D Igram kad stignem. Pričekaj BF Heroes. Probaj Americas Army i FEAR Combat., Day Of Defeat:Source

EDIT

Fowix kaže...

Team Fortress 2,nisan je igra ali je jedna od najigranijih igrara pa se isplati probat.

U HR je dosta popularna. Evo večeras smo napunili HCLov server i lijepo se zabavili. Nažalost zbog obaveza (državno iz matematike-SUTRA) nisam mogao dugo igrati. Igra je za uživanje, bez neke posebne obveze. Društvo je veselo (domaći) i samo se neki (me čuješ nick!) obaziru na score.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 22:48 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

Drakensang ako si rpg-aš

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

naš zadnji LAN party je nakon cod 4 i cod waw nastavljen s toca race driverom, a završio s Left 4 Dead (4 na 4) nakon čega nam je bilo žao što nismo odma počeli s L4D... za sljedeći planiramo uklopit i Jedi Academy...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

L4D

You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

frontlines: fuel of war

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

Conter Strike Sorce jako je dobra ako igraš sa frendovima ako igraš sam dosadno je

0 0 hvala 0
17 godina
gamer2400 kaže...

Conter Strike Sorce jako je dobra ako igraš sa frendovima ako igraš sam dosadno je

rekao je da mu je bezveze
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

L4D, UT3, TF2, Battlefield 2, evo dolazi Battlefield Heroes, Quake Live je došao (ali se mora na internet, nema LANa)... Ma ima ih puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju igru igrati????

Jel to u lanu?

Ako strategije dolaze u obzir moja preporuka bi bila Company of Heroes i CoH: Opposing Fronts..

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koju igru igrati????

ja bih ti preporučio L4D i cs:s, ali probaj naprimjer nesto kao rune...(starija je igrica, ali predobra..)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Čovjek je upravu samo Company of Heroes,nikad ne dosadi!!!

17 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

red alert 3

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
denix kaže...

Slazem se. U BF2 za zadnji rank moras zbilja dugo igrat
(ja ju igam vec nekih 4 mjeseca i jos nisam doso do zadnjeg ranka, tek sam na pol)
BF2142 mozes igrat 8 mj do zadnjeg ranka.
Meni BF serija nikad nije dosadila tak da ti ju preporucam.
17 godina
neaktivan
uljez kaže...
denix kaže...

(ja ju igam vec nekih 4 mjeseca i jos nisam doso do zadnjeg ranka, tek sam na pol)
 Poslušaj savjet. BF2 je vrhunska igra.

A za ovo kaj uljez veli... hahahahahahahaha nema šanse da si za 4 mj na pol. Proći će još puno prije nego dođeš do zadnjeg. Jako puno.
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
warhed kaže...

frontlines: fuel of war

Potpisujem.
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
uljez kaže...
denix kaže...

Poslušaj savjet. BF2 je vrhunska igra.

A za ovo kaj uljez veli... hahahahahahahaha nema šanse da si za 4 mj na pol. Proći će još puno prije nego dođeš do zadnjeg. Jako puno.
 Ok nisam dobro mjeril ali zbilja dugo mora projt da dojdes do zadnjeg ranka
17 godina
neaktivan
Koju igru igrati????

America's Army

Jest da je nižerazredna grafika, ali uskoro dolazi 3.0 verzija s novom extra-šik-fešn grafikom (ispod haube će vjerojatno ostati ista)...

Trackmania Nations Forever

Igrao sam tu igricu valjda punih godinu dana. Tad mi je već dosadila, ali sve u svemu, brdo zabave (mogao bih početi opet s igranjem)...

P.S. - obje igre su besplatne i skidaju se prek official stranice, tak da ne treba xfire ili neki hackovi za igranje online...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 21:06 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice