Guild Wars 2

poruka: 8.346
|
čitano: 1.505.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

meni se jos jucer naver updejtalo nesto, nekih 90-ak mb. Neznam jel to to ili ne xD

17 godina
Guild Wars 2

"Skyrim online" i "ESO" nemaju veze jedno sa drugim. Skyrim je vrlo dobra do odlicna igra, sa modovima teoretski perfektna, ESO je losa do vrlo losa igra, teoretski katastrofalno losa igra, usprkos svemu sto ljudi pricaju.

Desilo joj se sve sto smo rekli prvi dan - "pitanje vremena kad ce otic na B2P model", a jos nije ni na konzole dosla.

Sve sto imate u ESO imate u GW2 barem duplo bolje, jedina prednost ESOa je dosta veca mapa koja mijenja WvW, ali sa druge strane je i dosta losiji taj multiplayer koncept i izvedba pogotovo pa je sve skupa nebitno.

Imate ocjene jedne i druge igre, hrpu misljenja, ESO je umro unutar 3 mjeseca kako je iziso... vec u prvih 2-3 mjeseca su imali refunde i merganje servera.

O end game u GW2 smo pricali hrpu puta, nekome to nije end game, hrpetini ljudi koji drze SVE mape pune i dalje je to odlican end game content. Nema raidova, to je istina, te je nakon skoro 3 godine sve osim 2 mape dosta repetitivan content, ali ga ima hrpa. osobno imam sve likove na max, skupljam materijale za zgerat ih kad dodje ekspanzija (buduci da komplento preraduju kako likove, skilove, traitove, tako i balans klasa i atributa) da ne potrosim sada bezveze hrpu materijala na gear koji u ekspanziji nece nuzno biti optimalan.

Hrpetina collectabila ima, achievementa, za one koje to zanima, fraktali su end game dungeon sa 14 razlicitih fraktala unutar kojih postoji hrpa varijacija, sa levelanjem u fraktalima (personal fractal level) gdje sa svakim levelom postaju tezi i izazovniji...

mislim nemrete mi rec, nitko od vas, da lvl 50+ fraktali nisu izazov, teski i zanimljivi.

Ono sto nemate je vertical progression, tj shema iz vecine igri gdje svaki veci patch dovede novi tier opreme i novi raid koji se bez nje ne moze raditi, pa se odbacuje sav "stari" gear koji ste teskom mukom farmali, skuplja novi i interesantan postaje samo taj 1 ili 2 najnovija raida. U GW2 ima max level geara, nikad se ne mijenja, skupit ga traje mjesecima (koliko god ovdje citam gluposti ljudi koji imaju "nekoliko max zgeranih likova") naprosto zbog kolicine golda koje trebate ako kupujete materijale, ili kolicine dana koji su potrebni da se iskraftaju materijali (1 dnevno mozete radi cooldowna), te kolicine lower tier materijala koji su potrebni za isto.

Prosjecna klasa treba oko 6-7 tipova oruzja da bi mogla funkcionirat i 1-2 seta armora, cak i vise potencijalno, svaki weapon je oko 50-100g, svaki armor (set) dosta vise, ako imate light armor onda su to potencijalno stotine golda po liku.

nakon toga imate rune, inscriptione, svasta nesto da bi se min-maxao lik. Vecinu toga je potrebno iskljucivo za meta game, i da, igra se moze zavrsavat u plavoj/zelenoj opremi, rare i exotic, kako god zelite, ali ako ste stalno na teret drugima.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

"Skyrim online" i "ESO" nemaju veze jedno sa drugim. Skyrim je vrlo dobra do odlicna igra, sa modovima teoretski perfektna, ESO je losa do vrlo losa igra, teoretski katastrofalno losa igra, usprkos svemu sto ljudi pricaju.

Desilo joj se sve sto smo rekli prvi dan - "pitanje vremena kad ce otic na B2P model", a jos nije ni na konzole dosla.

Sve sto imate u ESO imate u GW2 barem duplo bolje, jedina prednost ESOa je dosta veca mapa koja mijenja WvW, ali sa druge strane je i dosta losiji taj multiplayer koncept i izvedba pogotovo pa je sve skupa nebitno.

Imate ocjene jedne i druge igre, hrpu misljenja, ESO je umro unutar 3 mjeseca kako je iziso... vec u prvih 2-3 mjeseca su imali refunde i merganje servera.

O end game u GW2 smo pricali hrpu puta, nekome to nije end game, hrpetini ljudi koji drze SVE mape pune i dalje je to odlican end game content. Nema raidova, to je istina, te je nakon skoro 3 godine sve osim 2 mape dosta repetitivan content, ali ga ima hrpa. osobno imam sve likove na max, skupljam materijale za zgerat ih kad dodje ekspanzija (buduci da komplento preraduju kako likove, skilove, traitove, tako i balans klasa i atributa) da ne potrosim sada bezveze hrpu materijala na gear koji u ekspanziji nece nuzno biti optimalan.

Hrpetina collectabila ima, achievementa, za one koje to zanima, fraktali su end game dungeon sa 14 razlicitih fraktala unutar kojih postoji hrpa varijacija, sa levelanjem u fraktalima (personal fractal level) gdje sa svakim levelom postaju tezi i izazovniji...

mislim nemrete mi rec, nitko od vas, da lvl 50+ fraktali nisu izazov, teski i zanimljivi.

Ono sto nemate je vertical progression, tj shema iz vecine igri gdje svaki veci patch dovede novi tier opreme i novi raid koji se bez nje ne moze raditi, pa se odbacuje sav "stari" gear koji ste teskom mukom farmali, skuplja novi i interesantan postaje samo taj 1 ili 2 najnovija raida. U GW2 ima max level geara, nikad se ne mijenja, skupit ga traje mjesecima (koliko god ovdje citam gluposti ljudi koji imaju "nekoliko max zgeranih likova") naprosto zbog kolicine golda koje trebate ako kupujete materijale, ili kolicine dana koji su potrebni da se iskraftaju materijali (1 dnevno mozete radi cooldowna), te kolicine lower tier materijala koji su potrebni za isto.

Prosjecna klasa treba oko 6-7 tipova oruzja da bi mogla funkcionirat i 1-2 seta armora, cak i vise potencijalno, svaki weapon je oko 50-100g, svaki armor (set) dosta vise, ako imate light armor onda su to potencijalno stotine golda po liku.

nakon toga imate rune, inscriptione, svasta nesto da bi se min-maxao lik. Vecinu toga je potrebno iskljucivo za meta game, i da, igra se moze zavrsavat u plavoj/zelenoj opremi, rare i exotic, kako god zelite, ali ako ste stalno na teret drugima.

Skyrim je šupalj da ne može bit šupljiji. ESO je sasvim ok igra. Nisam igrao kad je izašla, tako da ne znam kakva je tad bila,

ali oni koji su igrali kažu da je nebo i zemlja sad i kad je izašla.

Ja sam ju uzeo jer je B2P. Očekivao sam da je teško sranje po pričama, ali sam se iznenadio čemu pljvanje po toj igri koja je sasvim ok.

Čak jedan od boljih mmo-a trenutno.

Pročitao sam dosta reviewa o ESO i ne vidim puno poveznica sa današnjom igrom. Trebali bi napravit neke novije reviewe jer ovi

od godinu dana nisu relevantni.

13 godina
Guild Wars 2

Ovo smece i dalje dropa do 10 FPS-a kad ima vise od 10 ljudi lol ... 

Vijerujem da se niti ne trude da poprave to 

Finger Up :)
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini kojem je ovakav nacin questanja najveci turn off ? 

jesi

Moj PC  
4 2 hvala 0
18 godina
Guild Wars 2

ajd ponudite nekaj za gw 2 bezveze mi stoji, nekaj u tom rangu igre, ponude na pm.

edit: diablo 3 mi netreba jer sam ga nabavio....

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne znam tko igra ovu igru kad se može wow na privatnom serveru igrat

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

Ne znam tko igra ovu igru kad se može wow na privatnom serveru igrat

Sad si nam sve reko

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
Guild Wars 2

OMG ako vec igras WoW onda bar nemoj bit jedan od onih koji ga igraju po privat serverima jer je to teski fail. Imas na netu za uzet 30 dana game playa od 40-50kn pa na vise (kako kad se nadje) i ne vidim razloga uopce se patit sa privat serverima.

Cak i kad bi se moglo, nekima od nas je ovo i dalje bolji koncept od WoWa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ja ne kuzim kako netko uopce moze usporedivati GW2 i WoW. Igrao sam WoW i sada igram GW2 i jednostavno svaki element igre mi je u GW2 bolji. Po meni usporedivati GW2 i WoW je ko usporedivati paradajz i kokos

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Guild Wars 2

i dalje nudim GW2, bio jedan zainteresiran, al se ne javlja, pa neznam kaj je odlučio, kutiju sa cdovima imam, sve oriđiđi, može zamjena za neki ključ sa steama, naravno ne ne neka treš igra, zapele su mi za oko Day Z ili Miscreated.

Diablo 3 me ne zanima jer ga imam i samo da napomenem na acc od gw2 ima dosta zlata, za nekog ko oče počet sa novim likom sasvim dovoljno da si odpočetka kupuje ok opremu, makar bi mu to preporučio za negdije pred kraj i ima jako puna materijala za kraftanje, jer ja nisam previše krafto, nekak mi nije legla igra i ima jednog peta (pesa) čini mi se da sam na karticu uzeo tog peta i nekaj zlata, sveukupno cca 20-30€ uloženo, a to je manje bitno u vezi zamjene.

mrakky
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Iako ne igram GW2 već neko vrijeme, pjesma je genijalna.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ima netko gw2 kojeg se želi jeftino riješit? Mogu uzeti nešto s steam summer sale, humble ili tako nešto?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

plus jos nisu dali slot za lika. Presmijesmo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Znači likovi stave 45 eura expanziju koja sadrži i vanilla gejm kaj je ok za tu cijenu. (za nove igrače) A mi kaj imamo igru od starta, plaćamo isto, a naspram njih dobivamo poluproizvod za tu cijenu, nas ko j..e. Bezveze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Slazem se da je bolesno sto naplacuju 45€ za igru koja sadrzi i originalnu igru. Oni ce se pravdat da ne mogu ocekivat od ljudi da daju duplo a nisu prije imali igru, ali ovo je debilana. Imali su hrpu popusta na originalnu igru ove godine, od kako je ekspanzija najavljena, kako bi privukli nove igrace, sad ce istim tim novim igracima naplavicat i ekspanziju i ogirinal.

Nema dodatnih character slotova, dakle jos 10€ za nas koji zelimo revnanta igrat, a imamo popunjene slotove, svi ostali dodaci ukljucuju delux ediciju... Ma, ovo je fail potez.

Ono sto vas ne razumijem je kakvi su to komentari "poluneigriva igra, poluproizvod" ?!?! Igra je debelo igriva, odlicna, ko se sa tim ne slaze ne mora kupovat. Ali bit ljut sto skupo morate platit "poluproizvod ili poluneigrivu igru" ... kaj nije to malo bedasto? Kaj kupujete ak vam nevalja?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jeli mozes probati igru prije nego je kupis?

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Pa mozes se prijavit za betu. Bilo je povremeno trial vikenda, ali su jako rijetki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Moj komentar "poluproizvod" se odnosio na to kaj ja plaćam expanziju 45 eura, koju ću na kraju i platit, a novi igrač dobije za 45 eura vanillu i expanziju za istu lovu. I ovo već navedeno od Rhodina, burazu sam kupil igru prije 2mj., znači, ak oće expanziju, praktički naplaćuju ponovo već plaćen proizvod. Trebali su za 45 eura dati bar character slot ili neke bonuse veteran playerima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 12:50 (Glogić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Guild Wars 2

Sve mi se čini da će Anet zasrat ovu ekspanziju. Nevezano za ovaj model prodaje iste. Nekako sam skeptičan ko i sa svim updateima dosad. Vjerojatno ćemo dobit 10% ekspanzije pa update svaka 2 tjedna s malo priče i dosta modnih dodataka. Nadam se da će me ipak ugodno iznenadit da se vratim malo u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Glogić kaže...

Moj komentar "poluproizvod" se odnosio na to kaj ja plaćam expanziju 45 eura, koju ću na kraju i platit, a novi igrač dobije za 45 eura vanillu i expanziju za istu lovu. I ovo već navedeno od Rhodina, burazu sam kupil igru prije 2mj., znači, ak oće expanziju, praktički naplaćuju ponovo već plaćen proizvod. Trebali su za 45 eura dati bar character slot ili neke bonuse veteran playerima. 

Slažem sa svime navedenim.

Poprilično razočaravajuć potez ArenaNet-a.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nista cekat ce se popust...kao sto cekam da ponovno padne cijena eso-a -.-

a sto se tice character slota , nzm u cemu je problem , ako se moglo kupiti za 8chareva(koliki je bio default 3-4 ?) onda nevidim u cemu je problem da se kupi jos jedan , ja vec odavno imam 8+1 viska da mogu lvlati iz zezancije i slicno :p 

edit: AAAAA tek sam sad skuzio da novi igrac po ovome ako kupi standard nece imati nijedan slot ?! ajoj , ...da treba mi malo vremena da neke stvari skuzim :P , e sad nekuzim jer se taj standard nadostikla na stariju verziju gw2 ako postoji ,.... valjda ce s vremenom kad bude dosla expanzija da ce onda uvesti only expanzija jer ovo nema veze s mozgom ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 20:20 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Koji smradovi. U cijenu ekspanzije uračunaju nešto što su neki ljudi već platili i igraju već 3 godine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

super. Znaci moze li mi netko objasniti onda. Kupio sam igru u 4 mjesecu kada je bila 75 % off za 10 eura. I sad bi mogo trazit refund i dobio bih tih 10 eura ili full price? I onda bi kupit mogao base game i HoT, ali da li bi ostali likovi i sve sto sam imao ili bi morao ispocetka? Hvala ekipa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

super. Znaci moze li mi netko objasniti onda. Kupio sam igru u 4 mjesecu kada je bila 75 % off za 10 eura. I sad bi mogo trazit refund i dobio bih tih 10 eura ili full price? I onda bi kupit mogao base game i HoT, ali da li bi ostali likovi i sve sto sam imao ili bi morao ispocetka? Hvala ekipa :)

Ako sam dobro skuzio ovo gore iz linka... Refund za core ces dobiti ako si igru kupio direktno kod njih (i registrira je od January 23, 2015 do June 16, 2015) i to samo ako kupis HoT u prednarudzbi, a dobit ces onoliko koliko si i platio, tj. 10€.

Account ti ostaje isti tj. svi likovi ce ti ostati ka i sada.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

da kod njih sam kupio kad su imali 75 % off. Sam neznam kak bi dobio taj refund. A dobro ionako nemam $$ za HoT trenutno pa ono :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

A ja koji sam kupio igru u 4. mjesecu 2012. dobijem šipak i ako želim uzet ekspanziju (za koju nisam uvjeren da vrijedi 50$) dobijem i ovaj nepotrebni core.

Šugavi character slot mi i nije neki bonus koji ću dobit za 50$ vrijednu ekspanziju ako znam da mi neće pružit toliko zabave kao i core igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 11:36 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

A ja koji sam kupio igru u 4. mjesecu 2012. dobijem šipak i ako želim uzet ekspanziju (za koju nisam uvjeren da vrijedi 50$) dobijem i ovaj nepotrebni core.

Šugavi character slot mi i nije neki bonus koji ću dobit za 50$ vrijednu ekspanziju ako znam da mi neće pružit toliko zabave kao i core igra.

Ne razumin ovake postove... Sto bi trebali, dati ekspanziju besplatno?

Za vrhunsku igru, za koju ne placas pretplatu, koja nije pay-to-win, kojoj besplatni dodatni sadrzaj dolazi na tekucoj traci... odjednom je prblem dati 50€ za "prvu" ekspanziju nakon 2012. god.?

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice