Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.306.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2

Starting tomorrow, April 28, heroes adventuring in the Maguuma Wastes have a chance to find a mysterious portal to the heart of the Maguuma Jungle. Looting one of these special trophy items grants you access to the next Guild Wars 2: Heart of Thorns™ PvE closed beta event!

For a limited time only, rare portals will drop from enemies in Dry Top and the Silverwastes. Portals can’t be traded between players, so bring your friends along to hunt for their very own! Don’t worry if your portal gets misplaced in a sandstorm or devoured by a passing ravager; beta access will be flagged upon looting the item, and it’s not required to claim participation.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

kad god vidim da je nesta pisano u temi od GW2 uvijek se ponadam optimizaciji ... 

Finger Up :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

neznam zasto pricate o optimizaciji? Ja igram na konfi koja je stara ohoho i i dalje dobivam solidnih 50-ak fps-a. Stvarno se nisam nadao da ce mi tak glatko raditi ali evo vidi cuda :D

I dalje ne vjerujem kako ovu igru prije nisam pronasao. Nesto savrseno jednostavno. Cijeli svijet je odlicno napravlje, prica je fora, questovi su zanimljivi, igrivost je vrhunska. Stvarno skidam kapu 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Re: Guild Wars 2

Tako je i meni bilo kad sam tek krenuo nisam se mogo odvojit od igre na 2 sata u komadu. Pričekaj da dođeš do end gamea, onda javi dojmove. Također se pozdravi s tih 50fpsa kad uletiš u veći event ili nedaj bože WvW. Samo ti kažem realno kako stoje stvari, igra se meni i dalje sviđa ali je jednostavno tip igre koji te ne drži toliko kad dođeš na 80. Imam 4 max lvla izgearana do kraja i to samo jer sa mainom nisam imo šta radit pa sam ostale klase koje mi se sviđaju nabrijavo. Evo sad nisam igro 2-3 mjeseca ali ću se vratit naravno opet, igrat mjesec dana pa opet pauza. Samo te upozoravam na neizbježno 

16 godina
Guild Wars 2

Igra nema baš neki endgame contet, ali za te novce koje sam dao za nju, oni su mi se višestruko vratili u obliku zabave koju mi je igra pružila.

To lvlanje i istraživanje od 1-80 lvla je fenomenalno bilo. Prošle godine sam stao s aktivnim igranjem i sad evo čekam ekspanziju za novi sadržaj.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Guild Wars 2

Pa eto i ja čekam. Naravno, i ja sam se zabavio puno u igri, nadam se da će ekspanzija osvježit sve i da ću opet zaigrat aktivnije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Igra je ok , al eto odi na one world bosseve di bude i do 300 ljudi FPS 7... A prije toga 100 + lol... A sta je jos bolje LOW i sve na max gotovo isti FPS ... pff

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nekuzim , sta u drugim igricama kada se sakupi 100ljudi na istom mjestu ,gdje i jos usto lamataju svakojakim skilovima (naravno osim samog dmg-a ima raznoraznih conditiona i sta sve vec ne) ,  i sa slicnom grafikom kao sto gw2 ima..., sto takve druge slicne igre nemaju problema sa  optimizacijom kao sto gw2 ima ?

meni je jedina negativna stvar kod gw2  to  sto moras imati flat internet da bi gw2 igrao , za obicne fraktlale zna otici po 300mb prometa, kod tekile mislim da ode negdje oko 100mb .. etc , mislim da je to ipak malo previse s obzirom da je rijec o mmorpg-u , nisam dosada igrao mmorpgo-ve koje su i blizu tome toliko gutali megabajte kao sto gw2 guta..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 23:48 (TheVeky).

0 0 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

nekuzim , sta u drugim igricama kada se sakupi 100ljudi na istom mjestu ,gdje i jos usto lamataju svakojakim skilovima (naravno osim samog dmg-a ima raznoraznih conditiona i sta sve vec ne) ,  i sa slicnom grafikom kao sto gw2 ima..., sto takve druge slicne igre nemaju problema sa  optimizacijom kao sto gw2 ima ?

kakve sad veze imaju slicne igre ? Pricamo o konkretno Guild Wars-u ... Das za igru 350 kn i onda nemos igrati sa nekom konfom koja je 10 puta jaca nego preporucena ? Dok u jednoj sec imas 100 + FPS i onda ti padne ispod 20? I to nije od sad od danas , nego igra to vuce od kad je izasla i nije istina da se ne moze napraviti ili cekaju da izade ova nova expanzija i onda ce tamo obecavati kako ce to popraviit a na staroj exp. ko **** ljude 

16 godina
razermario kaže...
TheVeky kaže...

kakve sad veze imaju slicne igre ? Pricamo o konkretno Guild Wars-u ... Das za igru 350 kn i onda nemos igrati sa nekom konfom koja je 10 puta jaca nego preporucena ? Dok u jednoj sec imas 100 + FPS i onda ti padne ispod 20? I to nije od sad od danas , nego igra to vuce od kad je izasla i nije istina da se ne moze napraviti ili cekaju da izade ova nova expanzija i onda ce tamo obecavati kako ce to popraviit a na staroj exp. ko **** ljude 

igra je totalno CPU bottleneckana i radi puno bolje na intelovim procesorima. Kupi neki otključani i5 ili i7 sa hladnjakom i vrtit ce puno stabilnije

17 godina
Guild Wars 2

ako neko želi igrat gw2 i ima skyrim online, i htio bi se mjnjata nek mi se javi

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mrakky kaže...

ako neko želi igrat gw2 i ima skyrim online, i htio bi se mjnjata nek mi se javi

skyrim online, to nešto novo? 

17 godina
acca kaže...
mrakky kaže...

skyrim online, to nešto novo? 

očigledno da samo ti ne shvačaš da se radi o ESO

mrakky
11 godina
protjeran
Guild Wars 2

jeli dosla expanzija vise ?

0 0 hvala 0
15 godina

meni se jos jucer naver updejtalo nesto, nekih 90-ak mb. Neznam jel to to ili ne xD

17 godina
Guild Wars 2

"Skyrim online" i "ESO" nemaju veze jedno sa drugim. Skyrim je vrlo dobra do odlicna igra, sa modovima teoretski perfektna, ESO je losa do vrlo losa igra, teoretski katastrofalno losa igra, usprkos svemu sto ljudi pricaju.

Desilo joj se sve sto smo rekli prvi dan - "pitanje vremena kad ce otic na B2P model", a jos nije ni na konzole dosla.

Sve sto imate u ESO imate u GW2 barem duplo bolje, jedina prednost ESOa je dosta veca mapa koja mijenja WvW, ali sa druge strane je i dosta losiji taj multiplayer koncept i izvedba pogotovo pa je sve skupa nebitno.

Imate ocjene jedne i druge igre, hrpu misljenja, ESO je umro unutar 3 mjeseca kako je iziso... vec u prvih 2-3 mjeseca su imali refunde i merganje servera.

O end game u GW2 smo pricali hrpu puta, nekome to nije end game, hrpetini ljudi koji drze SVE mape pune i dalje je to odlican end game content. Nema raidova, to je istina, te je nakon skoro 3 godine sve osim 2 mape dosta repetitivan content, ali ga ima hrpa. osobno imam sve likove na max, skupljam materijale za zgerat ih kad dodje ekspanzija (buduci da komplento preraduju kako likove, skilove, traitove, tako i balans klasa i atributa) da ne potrosim sada bezveze hrpu materijala na gear koji u ekspanziji nece nuzno biti optimalan.

Hrpetina collectabila ima, achievementa, za one koje to zanima, fraktali su end game dungeon sa 14 razlicitih fraktala unutar kojih postoji hrpa varijacija, sa levelanjem u fraktalima (personal fractal level) gdje sa svakim levelom postaju tezi i izazovniji...

mislim nemrete mi rec, nitko od vas, da lvl 50+ fraktali nisu izazov, teski i zanimljivi.

Ono sto nemate je vertical progression, tj shema iz vecine igri gdje svaki veci patch dovede novi tier opreme i novi raid koji se bez nje ne moze raditi, pa se odbacuje sav "stari" gear koji ste teskom mukom farmali, skuplja novi i interesantan postaje samo taj 1 ili 2 najnovija raida. U GW2 ima max level geara, nikad se ne mijenja, skupit ga traje mjesecima (koliko god ovdje citam gluposti ljudi koji imaju "nekoliko max zgeranih likova") naprosto zbog kolicine golda koje trebate ako kupujete materijale, ili kolicine dana koji su potrebni da se iskraftaju materijali (1 dnevno mozete radi cooldowna), te kolicine lower tier materijala koji su potrebni za isto.

Prosjecna klasa treba oko 6-7 tipova oruzja da bi mogla funkcionirat i 1-2 seta armora, cak i vise potencijalno, svaki weapon je oko 50-100g, svaki armor (set) dosta vise, ako imate light armor onda su to potencijalno stotine golda po liku.

nakon toga imate rune, inscriptione, svasta nesto da bi se min-maxao lik. Vecinu toga je potrebno iskljucivo za meta game, i da, igra se moze zavrsavat u plavoj/zelenoj opremi, rare i exotic, kako god zelite, ali ako ste stalno na teret drugima.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

"Skyrim online" i "ESO" nemaju veze jedno sa drugim. Skyrim je vrlo dobra do odlicna igra, sa modovima teoretski perfektna, ESO je losa do vrlo losa igra, teoretski katastrofalno losa igra, usprkos svemu sto ljudi pricaju.

Desilo joj se sve sto smo rekli prvi dan - "pitanje vremena kad ce otic na B2P model", a jos nije ni na konzole dosla.

Sve sto imate u ESO imate u GW2 barem duplo bolje, jedina prednost ESOa je dosta veca mapa koja mijenja WvW, ali sa druge strane je i dosta losiji taj multiplayer koncept i izvedba pogotovo pa je sve skupa nebitno.

Imate ocjene jedne i druge igre, hrpu misljenja, ESO je umro unutar 3 mjeseca kako je iziso... vec u prvih 2-3 mjeseca su imali refunde i merganje servera.

O end game u GW2 smo pricali hrpu puta, nekome to nije end game, hrpetini ljudi koji drze SVE mape pune i dalje je to odlican end game content. Nema raidova, to je istina, te je nakon skoro 3 godine sve osim 2 mape dosta repetitivan content, ali ga ima hrpa. osobno imam sve likove na max, skupljam materijale za zgerat ih kad dodje ekspanzija (buduci da komplento preraduju kako likove, skilove, traitove, tako i balans klasa i atributa) da ne potrosim sada bezveze hrpu materijala na gear koji u ekspanziji nece nuzno biti optimalan.

Hrpetina collectabila ima, achievementa, za one koje to zanima, fraktali su end game dungeon sa 14 razlicitih fraktala unutar kojih postoji hrpa varijacija, sa levelanjem u fraktalima (personal fractal level) gdje sa svakim levelom postaju tezi i izazovniji...

mislim nemrete mi rec, nitko od vas, da lvl 50+ fraktali nisu izazov, teski i zanimljivi.

Ono sto nemate je vertical progression, tj shema iz vecine igri gdje svaki veci patch dovede novi tier opreme i novi raid koji se bez nje ne moze raditi, pa se odbacuje sav "stari" gear koji ste teskom mukom farmali, skuplja novi i interesantan postaje samo taj 1 ili 2 najnovija raida. U GW2 ima max level geara, nikad se ne mijenja, skupit ga traje mjesecima (koliko god ovdje citam gluposti ljudi koji imaju "nekoliko max zgeranih likova") naprosto zbog kolicine golda koje trebate ako kupujete materijale, ili kolicine dana koji su potrebni da se iskraftaju materijali (1 dnevno mozete radi cooldowna), te kolicine lower tier materijala koji su potrebni za isto.

Prosjecna klasa treba oko 6-7 tipova oruzja da bi mogla funkcionirat i 1-2 seta armora, cak i vise potencijalno, svaki weapon je oko 50-100g, svaki armor (set) dosta vise, ako imate light armor onda su to potencijalno stotine golda po liku.

nakon toga imate rune, inscriptione, svasta nesto da bi se min-maxao lik. Vecinu toga je potrebno iskljucivo za meta game, i da, igra se moze zavrsavat u plavoj/zelenoj opremi, rare i exotic, kako god zelite, ali ako ste stalno na teret drugima.

Skyrim je šupalj da ne može bit šupljiji. ESO je sasvim ok igra. Nisam igrao kad je izašla, tako da ne znam kakva je tad bila,

ali oni koji su igrali kažu da je nebo i zemlja sad i kad je izašla.

Ja sam ju uzeo jer je B2P. Očekivao sam da je teško sranje po pričama, ali sam se iznenadio čemu pljvanje po toj igri koja je sasvim ok.

Čak jedan od boljih mmo-a trenutno.

Pročitao sam dosta reviewa o ESO i ne vidim puno poveznica sa današnjom igrom. Trebali bi napravit neke novije reviewe jer ovi

od godinu dana nisu relevantni.

13 godina
Guild Wars 2

Ovo smece i dalje dropa do 10 FPS-a kad ima vise od 10 ljudi lol ... 

Vijerujem da se niti ne trude da poprave to 

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Jesam li jedini kojem je ovakav nacin questanja najveci turn off ? 

Darko

1 3 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini kojem je ovakav nacin questanja najveci turn off ? 

jesi

17 godina
Guild Wars 2

ajd ponudite nekaj za gw 2 bezveze mi stoji, nekaj u tom rangu igre, ponude na pm.

edit: diablo 3 mi netreba jer sam ga nabavio....

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne znam tko igra ovu igru kad se može wow na privatnom serveru igrat

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Vladitor kaže...

Ne znam tko igra ovu igru kad se može wow na privatnom serveru igrat

Sad si nam sve reko

17 godina
Guild Wars 2

OMG ako vec igras WoW onda bar nemoj bit jedan od onih koji ga igraju po privat serverima jer je to teski fail. Imas na netu za uzet 30 dana game playa od 40-50kn pa na vise (kako kad se nadje) i ne vidim razloga uopce se patit sa privat serverima.

Cak i kad bi se moglo, nekima od nas je ovo i dalje bolji koncept od WoWa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

ja ne kuzim kako netko uopce moze usporedivati GW2 i WoW. Igrao sam WoW i sada igram GW2 i jednostavno svaki element igre mi je u GW2 bolji. Po meni usporedivati GW2 i WoW je ko usporedivati paradajz i kokos

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

i dalje nudim GW2, bio jedan zainteresiran, al se ne javlja, pa neznam kaj je odlučio, kutiju sa cdovima imam, sve oriđiđi, može zamjena za neki ključ sa steama, naravno ne ne neka treš igra, zapele su mi za oko Day Z ili Miscreated.

Diablo 3 me ne zanima jer ga imam i samo da napomenem na acc od gw2 ima dosta zlata, za nekog ko oče počet sa novim likom sasvim dovoljno da si odpočetka kupuje ok opremu, makar bi mu to preporučio za negdije pred kraj i ima jako puna materijala za kraftanje, jer ja nisam previše krafto, nekak mi nije legla igra i ima jednog peta (pesa) čini mi se da sam na karticu uzeo tog peta i nekaj zlata, sveukupno cca 20-30€ uloženo, a to je manje bitno u vezi zamjene.

mrakky
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Iako ne igram GW2 već neko vrijeme, pjesma je genijalna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ima netko gw2 kojeg se želi jeftino riješit? Mogu uzeti nešto s steam summer sale, humble ili tako nešto?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

plus jos nisu dali slot za lika. Presmijesmo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice