GTA San Andreas

poruka: 179
|
čitano: 76.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA San Andreas
Iskljuci frame limiter.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
15 godina
GTA San Andreas

Bkte name sta nisam i nece!!!! A treba igra 1Ghz proc i 256Mb ram 64Mb grau..Apsurd

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA San Andreas

Ljudi trebam pomoć; pogledajte slike, nekako grafika je jako čudna, tamna glupi neki efekti. Da li netko zna riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Oseka kaže...

Ljudi trebam pomoć; pogledajte slike, nekako grafika je jako čudna, tamna glupi neki efekti. Da li netko zna riješenje?

Ideš u Options, pa u Display setup, onda klikneš advanced pa mijenjaš Visual Fx Quality (Very high), Resolution (najveća), i Anti-aliasing (3). To bi ti trebalo popravit kvalitetu slike.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina
neaktivan
GTA San Andreas

Stavio sam ja sve na najjace ali nije problem u tome vec ove tamne sijene koje se mogu vidit na slikama su nekako neobicne cudne, na youtubeu i u prijatelja kad sam igra nije bilo tih stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA San Andreas

Ja sebi instalirao nowi win7 mjesto xP-a.I pogodite sto! Gta ide k'o po loju xD

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Oseka kaže...

Stavio sam ja sve na najjace ali nije problem u tome vec ove tamne sijene koje se mogu vidit na slikama su nekako neobicne cudne, na youtubeu i u prijatelja kad sam igra nije bilo tih stvari.

Probaj nezz ni ja sad jel mozes u options shadow iskljucit il stavit na medium il kako vec ak se moze :P

13 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Neznam dali je to to ali probaj.Kada sam si slozio komp i instalirao gta grafika je ocajna bila.Malo sam prcko po postavkama grafike i imas recimo 1280*1024 *16 i 32! Probaj stavit na 32 ako nisi pa javi.Dok to nisam namjestio voda mi je bila zelena a da o ostalim objektima ne pricam...

16 godina
neaktivan

@Strm

Pa normalno da ide :) Ne mogu odoliti a da ne komentiram ovo tvoje napajanje i hlađenje. Hebote, što će ti tako jako napajanje i vodeno hlađenje za takav komp? :)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 14:54 (Cevi).
13 godina
GTA San Andreas

Jel igra iko na NooBot serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Oseka kaže...

Neznam dali je to to ali probaj.Kada sam si slozio komp i instalirao gta grafika je ocajna bila.Malo sam prcko po postavkama grafike i imas recimo 1280*1024 *16 i 32! Probaj stavit na 32 ako nisi pa javi.Dok to nisam namjestio voda mi je bila zelena a da o ostalim objektima ne pricam...

Uspio sam iskljucio anti alising i ponovo ukljucio i onda mi se pojavila mogucnost za full hd rezolucijom sa 32x i sad je supert tnk.

16 godina
Oseka kaže...

Probaj stavit na 32-bitnu rezoluciju. (npr 1920x1080x32)

14 godina
neaktivan
GTA San Andreas

Uspio sam samo me sad neki drugi problem okupira. Pokrenem igru, izađem vani sidnem u auto krenem kad ono nestane zvuka, samo se čuje radio i zvuk oružja. ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oseka kaže...

Uspio sam samo me sad neki drugi problem okupira. Pokrenem igru, izađem vani sidnem u auto krenem kad ono nestane zvuka, samo se čuje radio i zvuk oružja. ???

Probaj updateat na v1.1 ili v2.0, pogledaj jel rješava problem.

Ak to popravi problem a želiš modat, pogledaj na gtaforumsu, imaš guide kako modat v1.1 i v2.

14 godina
neaktivan
GTA San Andreas

Skužio sam u ćem je stvar, moja zvučna nije kako treba. Provao sam spojit bluetooth sluše i radi odlično. A ovo sa zvučnom sam i kod drugi igara imao problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 15:14 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zato što sam prije imao Intel core i7 3820,8GB RAM DDR4,Nvidiu GTX650 2GB-no maticna je pregorila kao i konponente-pa sam si ubacil privremeno P4 matičnu-napajanje je preživilo-AMEN

Strm
16 godina
neaktivan

Joj oprosti, nisam znao da je tragedija  bila :( Znaći matična uspjela sve skuriti? uf...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
15 godina

Ja bi radije da mi je napajanje izgorilo a proca ostao. Matićna nije neš valjala-a garu od 1mj. 

Strm
14 godina
neaktivan
GTA San Andreas

Jeli iko ima problema sa plivanjem, da pokuša plivat a da se cj jedva miče s mista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Oseka kaže...

Jeli iko ima problema sa plivanjem, da pokuša plivat a da se cj jedva miče s mista?

Ma to ti je jedan od POZNATIJIH bugova u igrici i netrebas  se brinuti. Ako bas oces plivati onda skini novu igru{#}

Strm
15 godina
GTA San Andreas

Naci,meni je igrica vec bila dojadila a nemam nista drugo za igrat.PA sam smislio soluciju za maksimalan uzitak.Skinete par auta s neta koji imaju dobar interior i exterior.Instalirajte ih i skinite camhack.KAd ste u igri dok se vozite u autu fino upalite i namjestite camhack da bude u poziciji vozača i imate dojam kao da stvarno vozite.Jos pojacajte do daske i supp.Vidio sam i jedan CLEO mod koji omogucuje da se volan vrti kad skrecete ako zelite jos realizma.+Skinite novu mapu za igru i moci ce te uzivati u igri barem 1mj :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA San Andreas

ma ja bi opet sve prolazio kao uvod u GTA 5, bez modova za auta ili bilo što drugo od vozila, mapa, zgrada. Samo me zanima koristite li vi neke modove za grafiku i koji su najbolji jer mi ovako izgleda preloše na full hd monitoru...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ENB series mod-link na youtubeu-u description imas download linkove i upute za instalaciju

Strm
16 godina
antimadridista kaže...

ma ja bi opet sve prolazio kao uvod u GTA 5, bez modova za auta ili bilo što drugo od vozila, mapa, zgrada. Samo me zanima koristite li vi neke modove za grafiku i koji su najbolji jer mi ovako izgleda preloše na full hd monitoru...

CLEO hack za više rezolucija + SRT3 + Oblivion mod + SAGfx.

15 godina
DarkoKwon kaže...

Ti ENB modovi bar kada sam ih ja probavao, nista ne poboljsavaju grafiku, vec samo vam ubaci kao neki fazon realistic ligthinga, i auta se odsjajaju od kuce itd i ako je mrak onda vam auto nece biti osvjetljeno, jer je mrak.

DA ali bar malo pomogne.

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strm kaže...
Oseka kaže...

Ma to ti je jedan od POZNATIJIH bugova u igrici i netrebas  se brinuti. Ako bas oces plivati onda skini novu igru{#}

Ima jedan level di moram plivat zato mi je važno...

15 godina

Ima jedan level di moram plivat zato mi je važno...

Malo proguglaj pa ces naci u rar formatu svaki sejv za jednu misiju,to sam i ja imamo al brisao

Strm
16 godina
GTA San Andreas

eto kako San Andreas može lijepo izgledati i čak za današnje standarde...

a sad se baciti na igru po tko zna koji put, za zagrijavanje pred GTA V {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 19:31 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA San Andreas

Pripreme za GTA V :) uskoro jos slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strm kaže...
Oseka kaže...

Nije to bas slucajni bug.... isto je i kod GTA IV u zadnjoj misiji (a vjerojatno je prisutno i kod svih ostalih GTA igara, od GTA 3 pa na dalje).

Ugl, problem su FPS-i..... sto imamo vise FPS-a to moramo brze pritiskati/tapkati tipku SHIFT (meni je to za trcanje), GTA igre su ugl portovi sa konzola na kojima se igra izvodi na 30-tak FPS-a, znaci, kada imamo 60 FPS-a na racunalu onda to znaci da duplo brze moramo pritiskati tipku SHIFT (za trcanje).

@Oseka, pomocu Bandicama se moze limitirati FPS na 30 (ili manje ako bas hoces) ali cak i BEZ SNIMANJA tako da ti Bandicam nece dodatno opterecivati CPU za vrijeme igranja :)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 20:49 (lovac82).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice