Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
The Unforgiven kaže...

hej ljudi, jel' moguce kopirat fajlove koje sam skinuo preko torrenta u direktorij od Rockstar Social Club igre, tako da ne moram skidat opet?

edit- uspio

ajd javi kako ti se vrti

edit: meni je javljao da su mi fajlovi skinuti sa rockstara corrupted i stane nakon uvodne animacije, sad opet skidam, ovaj put s mega downloadsa

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 13:03 (ElektričnaOvca).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni ništa ne pomaže, nemam ja volje za ovo sranje. Ako neko želi kupit nekorišten key za social club nek se javi.

0 0 hvala 0
14 godina
zrimo kaže...

Da igra ima sličnu zaštitu kao i DA:I tako da ne očekujte brzo jogurt verziju, jer igra ima cpu check i za svaki cpu treba posebno praviti, tako da će Kinezi imati posla (3DM) pošto samo oni uspijevaju razbiti zaštite za nove igre.

Ja sam se nadao dobrim vjestima o optimizaciju ali kako vidim ništa od toga, igru bi omah uzeo da sam siguran da će ići pristojno.

Ako imas nvidiu igra je i vise nego dobro optimizirana. Vecina problema je na adm grafickama i s ovim RSC.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Men se igra poprilično sporo učitava ako uzmemo u obzir da je na SSDu.

P.S: Vsync mi je off ali opet ne mogu pomjerit refresh rate na više od 60 (radi benchmarka).... wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Meni se čini da su oni smanjili detalje za PC, samo da bi dobili stabilan fps, da ljudi mogu igrat, ovako kako gledam, igra ne izgleda ništa bolje nego na ps4/xbox1, prvo što sam primjetio je zblurana košulja na početku igre dok se pljačka banka, košulja izgleda kao da su postavke na low, te gledam malo videje po you tube-u, evo jedan koji igra na r9 270x, najsličniji mojoj konfi, i opet prvo šta primjetim je očajna cesta u 2d-u, popločeno dvorište ispred kuće također u 2d-u, cigleni pješački prijelazi također u 2d-u, dok su aute i ljude odlično napravili, štete i ogrebotine na autima izgledaju odlično, kao i sam sjaj, živica je tako fiksna da izgleda kao da je umjestna...itd, tako da kažem, čini mi se da su smanjili detalje, samo da dobe stabilan fps, da ljudi mogu igrati, u svakom slučaju je bolja sitluacija nego sa gta IV kad je štekalo i na najjačim konfama, vjerujem da će izbacit opet hrpu patch-eva i update-a kao i kod gta IV da da to ispoliraju i poboljšaju texture, igra je igriva, ali nije na nivou kako se govorilo...

Sve rećeno jasno i kratko. Samo je pitanje što su radili sve te godine. Lažovi i ništa drugo. Sa 1 GB grafičkom karticom ne može se normalno igrati. Vjerojatno će popraviti sa patchom ali ćemu čekati par tjedana ako su oni imali više od par godina. Glupost na kvadrat. 

Jel tko stavio beta drivere za AMD da li dobije koji fps? 

6 Stavio beta AMD radi bolje
0 Stavio beta AMD radi gore
1 Stavio beta AMD radi isto
1 Nisam stavio beta AMD
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Kažu da su neki problemi sa čudnim artefaktima u donjem desnom uglu vezani uz msaa, navodno se javljaju kada je uključen

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel moguce da sam ja jedini sa ovim problemom ?
Ukratko da ne zakompliciram a objasnim sto bolje,prije nekoliko mjeseci sam Max Payne 3 uzeo i igrao i napravio neki Quick social club acc,ne znajuci do sinoc steam je taj account zapamtio i autologa me na taj account svaki put kad pokrenem GTA V,problem je taj GTA mi nije na tome accountu,a key za GTA V sam ukucao na social club account koji i koristim sada,znaci na jednom acc mi je igra na drugome mi je Steam linked na njega,pokusao sam skloniti link Steama i staviti na novi account al nije moguce nazalost.

"This Steam account is already linked to a different Social Club Account. Please log with that Social club account instead"

To je poruka koju mi izbaci svaki put,cim pokrenem GTA V pritisnem play SP ili online pojavi se Social Club onaj login prozor i odmah me loga na taj stari account.

Googlao sam nasao mali milion topica sa istim problemom,ali bez ikakvoga rijesenja.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

pobrisi rockstar folder u documents folderu ,tu ti pamti usr pass od social kluba

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni na social clubu  uopće ne prikazuje steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

koliko sam skužio sudeći po pročitanom ,jedino tko plače vezano za optimizaciju ove igre je ekipa sa 1 gb grafičkama i dualkorcima koje je vrijeme daleko zgazilo.

i onda guraju na medium-high na fullhd i plaču kako je igra neoptimizirana.

pa ovo postaje crni humor i više nije smiješno.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sa r9 280 i i5 4460, 8 gb rama i ssdom igru guram na high postavkama (sve opcije su na high), 1080p max slideri, fxaa i advanced opcije isključene. Vozam se oko 15minuta i nikad mi fps nije pao ispod 60, znači zakucan na 60 te igra izgleda odlično, nikakav stutter nisam jos primjetio.

Igra izgleda fantastično, draw distance je odličan te nema pop-ina i da se zabiješ u neki objekat koji se tek rendera i slične gluposti. Vozio sam se sa infernusom, top speed i opet nema dropa ispod 60fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pice kolko traje onaj smrdljivi singleplay prije nego mogu peglat online?
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koliko sam skužio sudeći po pročitanom ,jedino tko plače vezano za optimizaciju ove igre je ekipa sa 1 gb grafičkama i dualkorcima koje je vrijeme daleko zgazilo.

Ne,ja zapravo placem kako ekipa sa i5/i7 i R9 280x-GTX 970 komentira kako je igra super optimizirana i kako ide u 60 fps.
Skoro na najacim i najskupljim single gpu-ovima bi trebala ici ista ispod 60 fps ?

I opet vidio sam 2-3 posta di ljudi sa najnizom konfiguracijom koju je sam rockstar stavio ne mogu vrtiti u stabilnih 30 fps,valjda bude bolje sa patchevima...

10 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

Meni ništa ne pomaže, nemam ja volje za ovo sranje. Ako neko želi kupit nekorišten key za social club nek se javi.

Moras imati 64 bitni windows 7 sa SP1, inace ne mozes skinut igru na komp preko SC...bar meni nije islo, dakle provao sam skinuti na wxp sp3 i nista, w7 32bit sp1 i nista. Drugo je ako je skines preko torrenta, ali u svakom je slucaju neces moc igrat ako nemas 64 bitni windows 7 (minimum).

Pot piss
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Stavio sam ove nove beta amd drivere za gta. Nisam dobio veči fps nego stabilniji fps, tipa prije mi se u vožnji dogadjao taj stutter na 22 fps... zasad ne pada ispod 30 što je puno bolje! još se igram sa tim sliderima nije mi jasno jel ima utjecaja na njih ili nema!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 13:33 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
zmaz kaže...

pobrisi rockstar folder u documents folderu ,tu ti pamti usr pass od social kluba

Odradio al nista,cim se social club prozor pojavi pise nickname staroga accounta da se logirao,stvar je logao sam se i na taj social club acc,razmisljajuci logika neka da mogu removati steam sa njega i dodati steam link na ovaj na kojem mi je GTA V CD key registriran ali ne moze naravno.
Poslao sam ticket pa eto igrat cu za 5-7 dana hebeni social club moram da psujem malo....

13 godina
Grand Theft Auto V PC

10 minuta , prva misija . Stvarno su ovi ovdje razmaženi do kraja. Pa normalno da ce ovima sa i5 HASWELL i 780/960 nvidia 280 290 amd imati max performanse. Dok ostatak ekipe place jer nemoze na full hd igrati na medium-high. Vrijeme kad je izasao san andreas nisam imao ni dvd rom da instaliram igru, igrao sam ju na duronu 1.1GHz , 384mb rama i radeonu 9250 onda zamislite performanse...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanje za AMD korisnike jel kako funcionisu ovi novi drajveri se isplati da se skidaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/32g38n/psa_low_framerate_at_max_settings_does_not_mean/

I love when people cry "my 750ti cant run this max settings and 60 frames, it is unoptimized trash" 

11 godina
protjeran

onda deinstaliraj igru u steam (tu s starim acc) pobrisi u program files (oba ako imas 64bit) social club foldere

pa opet pobrisi u documents i pod user/ appdata/ rockstar social

i instaliraj 1.5.5.6 novi social club

pa probaj

11 godina
neaktivan

Skinuo 40gb preko RGSC jos prekjucer i download je stao, 24h se nije pomakao samo "reconnecting" pa sam bio ocajan i krenuo sa torrentom, torrent je iso na oko 800kb/s nekih pola h onda je i on krepo. Onda sam se ponovno vratio na RGSC pa mi je skinulo par GB i reklo da je gotovo, instalirao sam patch i sve ali kad treba uc u igru izbaci mi "Grand theft Auto Exited unexpectedly"... probao sve zivo - ne ide. Pa sam brisao sve sto je torrent overwriteao i vratio se nazad na RGSC sad sam na 36gb ponovno kao prije par dana, i postoji velika mogucnost da opet nesto nece valjat jer RGSC ako ne dovrsi neki file ili ga skipa ili napravi 2... Tako da ako mislite da se mucite sa igrom, sjetite se da ima onih koji su preorderali prosli tjedan, a jos su na pol downloada jer rockstar ima 3 servera u podrumu u Bugarskoj...

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Skinuo 40gb preko RGSC jos prekjucer i download je stao, 24h se nije pomakao samo "reconnecting" pa sam bio ocajan i krenuo sa torrentom, torrent je iso na oko 800kb/s nekih pola h onda je i on krepo. Onda sam se ponovno vratio na RGSC pa mi je skinulo par GB i reklo da je gotovo, instalirao sam patch i sve ali kad treba uc u igru izbaci mi "Grand theft Auto Exited unexpectedly"... probao sve zivo - ne ide. Pa sam brisao sve sto je torrent overwriteao i vratio se nazad na RGSC sad sam na 36gb ponovno kao prije par dana, i postoji velika mogucnost da opet nesto nece valjat jer RGSC ako ne dovrsi neki file ili ga skipa ili napravi 2... Tako da ako mislite da se mucite sa igrom, sjetite se da ima onih koji su preorderali prosli tjedan, a jos su na pol downloada jer rockstar ima 3 servera u podrumu u Bugarskoj...

Kraljuuu 8h na 37,3gb sam Neznam dali da se ubijm sad  ili da cekma u nadi da cu da prezivim

15 godina
ElektričnaOvca kaže...
The Unforgiven kaže...

hej ljudi, jel' moguce kopirat fajlove koje sam skinuo preko torrenta u direktorij od Rockstar Social Club igre, tako da ne moram skidat opet?

edit- uspio

ajd javi kako ti se vrti

edit: meni je javljao da su mi fajlovi skinuti sa rockstara corrupted i stane nakon uvodne animacije, sad opet skidam, ovaj put s mega downloadsa

na početnim postavkama koje mi je stavio, sve normal, isključene sme one fensi điđe miđe i 1680*1050 rezoluciji sam u prologu dobio u prosjeku 70ak FPS-a.

E, onda dolazimo do zanimljivog dijela, a to je da u introu u prvu pravu misiju s Michaelom pola tekstura nema i propadam kroz svijet. Skidam sad ponovno, vjerojatno shebo nešt s fajlovima.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Hvala svima. Kupljeno preko nuuvema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jeli moze pomoc? evo kupio preko steama, i skida se.

nisam nigdje nikakav key morao upisat niti sam dobio nekakav key.

sad kad se zavrsi download, sta cu onda?

koji su slijedeci koraci?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Koji je tvoj problem? 

Od 50 ljudi, 2-3 ne radi zbog komponenti. Ili je zaista pre slabo ili se nesto kolje. 

Ti si sad zivcan i nervozan jer ti ne radi iz 2 razloga gore i pizdis na RS

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
stisnut play i igrat
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
zmaz kaže...

onda deinstaliraj igru u steam (tu s starim acc) pobrisi u program files (oba ako imas 64bit) social club foldere

pa opet pobrisi u documents i pod user/ appdata/ rockstar social

i instaliraj 1.5.5.6 novi social club

pa probaj

Toga odgovora sam se i bojao :) ali dobro prije ja skinem igru i opet se razocaram kad ne bude moglo nego sto ovi na ticked odgovore :)
Hvala u svakome slucaju,evo izbrisao sve sto se zvalo Rockstar svaki moguci folder i igru ponovo skidam,nece pomoci kad je taj glupavi Steam link na tome accountu ali nemam sta izgubiti.

13 godina
D3lBoy kaže...

ovdje imaš link za download sa mega downloada - ide max brzinom, samo si instalraj MEGA add-on za browser

14 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli moze pomoc? evo kupio preko steama, i skida se.

nisam nigdje nikakav key morao upisat niti sam dobio nekakav key.

sad kad se zavrsi download, sta cu onda?

koji su slijedeci koraci?

najnormalnije je igraš i baci te u social club di napraviš acc ako ga još nemaš, tamo se ulogiraš i to je to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice