Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC
jovan111p kaže...

Sta moze da bude ako mi druga izbaci iz igre i izbaci mu error: Windows has stopped Working.  Sta da radi?

ugasi anti virus ,user ime od windowsa nesmije imati hjeroglife ,samo slova i brojke  bez razmaka itako to

14 godina
Vkm996 kaže...

Još samo jedno pitanje.

Kad sam stisnio da kupim izašlo mi je da igra nije dostupna u mojoj regiji.

Dali je sigurno kupiti preko proxy-a?

Kako si ti kupio ako ti radi.

Moras preko VPN-a dodat u kosaricu. Koristi Holu.

Sigurno je sve i igra radi uredno na engleskom. 

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam mali problem skinuo igru preko Stema  i ukucao kod na social clubu tamo mi je prihvatio kod i dalje ništa kada oću pokrenut igru stalno mi pokreće social club da unesem kod ali mi sad javlja

The code entered is invalid or has already been used i nem,rem pokrenut igru šta sad raditi.Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni ne prikazuje fullhd rezi već neku divljnu 19** x 1050, tako nešto... wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

why u do dis?

netko još ima takav problem?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zmaz kaže...
jovan111p kaže...

Sta moze da bude ako mi druga izbaci iz igre i izbaci mu error: Windows has stopped Working.  Sta da radi?

ugasi anti virus ,user ime od windowsa nesmije imati hjeroglife ,samo slova i brojke  bez razmaka itako to

Ne pomaze, instalirao je novi Windows cak i bez tih hijeroglifa ... i opet nece

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja imam ovaj problem:

Any thoughts?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

..

Moj PC  
17 0 hvala 0
10 godina
SiNkE.Zgb kaže...
drakula789 kaže...
guzda22 kaže...

evo da ja malo svoje dojmove podjelim.. znači igram na 1080 i direct x 10.1 i sve ostalo normal i bez naprednih grafika i vrti mi se do nekih 25-27 fps i oko igraća i nekih objekata mi se pojavljuju pixeli..ko mali kvadratići, a directx 11 mi ne dozvoljava stavit jer treba 1068 gb video memorije a ja imam 1024 a  kad stavim na 720 i direct x 11 i ostalo ne diram..idem mi oko 30-35 fps ali nije neš baš lijepa igra, igrivo je i bez trzaja i pada framerate..ali nije to to :/

al sad sam si mislio piknut MSI GF GTX750TI TF Gaming sa 2GB DDR5.. pa kaj mislite o tome?? il imate neku bolju u tom rangu?

Upiknio ovohttp://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13945

Ili ovo

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13950

Ova 270x je puno jača pa odluči.

ako se kupuje grafa za GTA V ja nebi isao ispod 3gb video memorije jer texture nebus mogo dignut preko "normal".

Kad ih dignes s normal na high samo to popapa skoro 1GB video memorije a da negovorim o very high

Stavio sam sve na high tj. povecao za jedan stupanj sve quality i pise da 1835 mb potrebno da bi se vrtilo...mislim da uz ugodno igranje je 2gb sasvim dovoljno

ak uleti klada prek vikenda upiknem i bolju 😁

14 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Meni ne prikazuje fullhd rezi već neku divljnu 19** x 1050, tako nešto... wtf

zato što ti je window mode uključen ,stavi na fullscreen opciju i onda ćeš imat za podesit fullhd

10 godina
drakula789 kaže...
guzda22 kaže...

evo da ja malo svoje dojmove podjelim.. znači igram na 1080 i direct x 10.1 i sve ostalo normal i bez naprednih grafika i vrti mi se do nekih 25-27 fps i oko igraća i nekih objekata mi se pojavljuju pixeli..ko mali kvadratići, a directx 11 mi ne dozvoljava stavit jer treba 1068 gb video memorije a ja imam 1024 a  kad stavim na 720 i direct x 11 i ostalo ne diram..idem mi oko 30-35 fps ali nije neš baš lijepa igra, igrivo je i bez trzaja i pada framerate..ali nije to to :/

al sad sam si mislio piknut MSI GF GTX750TI TF Gaming sa 2GB DDR5.. pa kaj mislite o tome?? il imate neku bolju u tom rangu?

Ili ovo

Ma problem mi je kaj mi treba min 500W a ja imam 450W 

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni se opet pojavio freezing. Vozio sam auto na putu do misije u visokoj brzini i igra je samo stala, cuje se zvuk ali slika je zaledena. U task manageru pise "not responding". Zna li netko fix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se može igrati u 1080p, sve na max (osim antialiasinga) sa GTX 970 G1 (Moj PC) ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
guzda22 kaže...

Glaba taj tvoj corsair bez greške to...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Upravo dobio mail od sancta domenica-e da im pošiljaka za prednarudžbe dolazi tek sutra na centralno skladišta!!!

Kakva je to onda prednarudžba u pm ako nemam igru na dan izlaska ???

...i da pošiljku šalju sutra ili najkasnije prekosutra... do kraja tjedna bude uglavnom.

Najrađe bi sad da mi vrate pare!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 12:24 (Hery).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel zna iko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
guzda22 kaže...

Ili ovo

bolje nek na nvidiju onda ode neg na ati...

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, sta vi mislite, da li ima IKAKVE sanse da ja to pokrenem na athlonu X3 3,2? graficka mi je R9 270X OC, 4gb rama, kupljenih upravo jos 4 ddr3 1600, maticna mi koci sve (770 C45 koja podrzava najvise phenome X6 II)

cisto vase misljenje bih molio, 99% cu morat kupiti ili tog phenoma ili maticnu i proc (onda bi isao na X8)

btw. bio danas u sophosu u ri, nemaju ga, tek cetv, ako ne ponedj, u linksu ni neznaju da li i kad ce ga dobiti...lijepo me infomark shebo (tj ne oni, nego dobavljac njihov, al opet...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
guzda22 kaže...

Glaba taj tvoj corsair bez greške to...

Istina. To je super napajanje. Ovaj moj gura bez greške moj komp.

BF Nick: Xtreme_Switch
11 godina
neaktivan
guzda22 kaže...
drakula789 kaže...
guzda22 kaže...

Ili ovo

imam ti ja Corsair 450VX i Sapphire R9 270x Toxic i radi bez problema. 

13 godina
RuskeGTT kaže...

ljudi, sta vi mislite, da li ima IKAKVE sanse da ja to pokrenem na athlonu X3 3,2? graficka mi je R9 270X OC, 4gb rama, kupljenih upravo jos 4 ddr3 1600, maticna mi koci sve (770 C45 koja podrzava najvise phenome X6 II)

cisto vase misljenje bih molio, 99% cu morat kupiti ili tog phenoma ili maticnu i proc (onda bi isao na X8)

btw. bio danas u sophosu u ri, nemaju ga, tek cetv, ako ne ponedj, u linksu ni neznaju da li i kad ce ga dobiti...lijepo me infomark shebo (tj ne oni, nego dobavljac njihov, al opet...)

ako već radiš upgrade onda napravi kak spada. S tim phenomom nebi baš profitirao (dugoročno) jer je već sad stara zvjerka.

But then again,gledajuc mnoge ove grafove očito je da je igra GPU heavy,dok je iskoristljivost procesora do 60%.

Sumnjam da je neko radio bench sa x3 athlonom,probaj,mozda se iznenadis.

Al u svakom slucaju savjetujem novu matišu i proc.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da igra ima sličnu zaštitu kao i DA:I tako da ne očekujte brzo jogurt verziju, jer igra ima cpu check i za svaki cpu treba posebno praviti, tako da će Kinezi imati posla (3DM) pošto samo oni uspijevaju razbiti zaštite za nove igre.

Ja sam se nadao dobrim vjestima o optimizaciju ali kako vidim ništa od toga, igru bi omah uzeo da sam siguran da će ići pristojno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rocinante2112 kaže...
RuskeGTT kaže...

ako već radiš upgrade onda napravi kak spada. S tim phenomom nebi baš profitirao (dugoročno) jer je već sad stara zvjerka.

But then again,gledajuc mnoge ove grafove očito je da je igra GPU heavy,dok je iskoristljivost procesora do 60%.

Sumnjam da je neko radio bench sa x3 athlonom,probaj,mozda se iznenadis.

Al u svakom slucaju savjetujem novu matišu i proc.

stvar je u tome da nemam vise 18g da ulazem sve u komp :D isto tako vise nista ne igram zadnjih par godina (izuzev kad me uhvati 2-3 dana po sat dva neke igre, evo zadnje sam instalirao ToCA2 iz 1999. xD) tako da mi se iskreno ne ulaze 3000kn u proc i maticnu, probat cu prvo kad nabavim igru kako ide na X3-ici, ako ne cemo izmisliti nesto, znam da X6 nije nes, ali rekoh, nije da sam gejmer vise kao nekad da igram stalno...

a i iskreno mislim da ako mi FC4 nije radio na X3 dok nije izasao dualcore fix, da tako nesto mogu ocekivati i za GTA V

11 godina
neaktivan

Opet mi se ista poruka javlja. Jeli možda potrebno imat windowse 7 sa service packom 1?

11 godina
protjeran

kopiraj iz documents -rockstar --social club folder u c:\user\tvoje ime\appdata\rockstar

isto tako instaliraj novi driver jer nvidia jebe muve po obicaju

http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social%20Club%20v1.1.5.6%20Setup.exe 

instaliraj novi social klub

trece odi u windows /system32 i pobrisi sve xinput1_*.dll

i kad to pobrises instaliraj direct x

https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=35 

ako i tad nebude radilo onda  pobrisi sve nvidijine drivere -instaliraj igru i ponovo drivere (ove gta5)

i uvjek launcher pokretati kao administrator

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 12:52 (zmaz).
13 godina
pa meni se čini da je optimizacija čist' ok
Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina

hej ljudi, jel' moguce kopirat fajlove koje sam skinuo preko torrenta u direktorij od Rockstar Social Club igre, tako da ne moram skidat opet?

edit- uspio

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 12:58 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

e gle ,tema za slaganje komponenti postoji tak da to tam pitajte ,nemojte glupostima tovarit ovu temu.

kak je krenulo već mi je muka, em crack em ove grafičke, procesori ,matične pm.

dajte se ubuduće malo skulirajte.

Moj PC  
0 3 hvala 1
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam jel me zeza to što imam na social clubu drugi user name nego na  steamu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zna li netko kako rijesit one nasumicne freezove? Zvuka ima, ali slika se zaledi, rijesio sam to u onoj misiju kad moram spasit malog s jahte, igram, dodem do mosta, slika se zaledi i zvuk se cuje a pise u task manageru "not responding". Odigro sam misiju u "safe mode"-u, a sad se to pocelo dogadat nasumicno u igri. Ako netko moze pomoc bio bih mu zahvalan. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice