Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima
Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 
moj bratić iz amerike to tamo testira i poslao mi već slike i video i puno toga,čak i privatni stream i znam o čem priča
i ovo što ti kažem je istina,također testerima je rockstar rekao zašto su odgodili opet i zašto možda opet odgode
e vidis, moj brat kojeg nemam, je jedan od glavnih direktora u Cockstaru, i ovim putem se preko mene ispricava svim bug forumasima sto je igrica opet delayana, i rekao mi je da ce tokom dana tvojeg bratica pospremit na burzu rada jer ima privatni stream, kaze da mu i nije tolko do slika ili videa nego do streama, bas bezobrazno od tvojeg bratica, i jos mi je rekao da ce za gta V za PC izaci kad konzolasi dobiju gta VI.
P.S. I jebo me dan kad sam preordao gta V, hvala, pusa, cao, bok

, imaš stvarno dobar izvor nema šta. Ajd ti idi kornfleks papati i u školu 

Od mog kuma susjed poznaje lika iz amerike kojem bratov bratič radi za skidrow i prije nekoliko sati su upload GTA V za PC