Opet vidim idiotarije na ovoj temi...opet ponavljam nije da bas ljude zanima to sta vam baka ili bratic od bratova bratica radi GTA 14. Dajte se drzite teme i manite se ovih trolova koji vec ionako igraju GTA 6
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet vidim idiotarije na ovoj temi...opet ponavljam nije da bas ljude zanima to sta vam baka ili bratic od bratova bratica radi GTA 14. Dajte se drzite teme i manite se ovih trolova koji vec ionako igraju GTA 6
Da nema trolanja nebi bilo zabavno. Ja sam brat od brata pa kaj.
Od mog kuma susjed poznaje lika iz amerike kojem bratov bratič radi za skidrow i prije nekoliko sati su upload GTA V za PC 
Link za download
Hvala puno na linku, skida se upravo!
Jel radi MP?
Ali baka od moje bake ima sestru u Rockstaru,pa vam ja ljudi mogu malo govorit o razvoju igre za PC 
Ali baka od moje bake ima sestru u Rockstaru,pa vam ja ljudi mogu malo govorit o razvoju igre za PC 
Mislim da ne mozes 
Ovi trolovi uništavaju temu,a i većina nevjernici.Zato ću samo odabranima koji vjeruju podijeliti link uskoro,ostali neće ništa dobiti 
link za strema
| 56 | Želim |
|---|---|
| 10 | Ne želim |
Ja mislim da ako ovako nastavite da ce se tema zakljucati...pa cete se onda hladiti u temi s konzolistima
! prema tome skulirajte se
Ovi trolovi uništavaju temu,a i većina nevjernici.Zato ću samo odabranima koji vjeruju podijeliti link uskoro,ostali neće ništa dobiti 
link za strema
Obavjesti nas da ne propustimo..Kada ce okvirno biti stream?
link za strema
Da si odmah stavio neki dokaz nebi ti nitko dao TD, a ovako je tesko nekom vjerovat na rjec. Ja sam probao kliknuti desetak puta da zelim link od live streama ali kad refresham stranicu moj glas nestane 
...My life, My game, My rules...
Nama se ovako i onako konzolasi guraju ovdje.Osjecaju se ugrozeno.
Zamislite ljepote da stave battle royale mod u multiplayer...
Ja mislim da ako ovako nastavite da ce se tema zakljucati...pa cete se onda hladiti u temi s konzolistima
! prema tome skulirajte se
Aha, malo sutra. Pogledaj ove u BF4 temi 
Hahah.Oni tamo pricaju o nekakvom ispovijedanju i klecanju na kukuruzu

Dečki moji, BF4 tema je communitiy! Ekipa koja se zajedno budi, zajedno seru preko dana i zajedno igraju. A svojim zajedništvom smo dobili aboliciju moderatora i uredništva ovog portala. To je proces koji je trajao 4-5 godina. Vi "tamo" tek trebate doći... 

Dečki moji, BF4 tema je communitiy! Ekipa koja se zajedno budi, zajedno seru preko dana i zajedno igraju. A svojim zajedništvom smo dobili aboliciju moderatora i uredništva ovog portala. To je proces koji je trajao 4-5 godina. Vi "tamo" tek trebate doći... 
Bio sam tamo. Ne kolko ti ali sam bio 
Mozda jednog dana ;) Ali neka.Sto vise interakcije to bolje 
link za strema
netko je tražio 2 tjedna prije izlaska,prolistejte komentare i budete našli.Znači tada dijelim link za stream,čak i hejterima.Naravno izlazi 14.4 i 2 tjedna prije 1.4 što če netko misliti da je šala,ali ljepo kažem prolistajte komentare netko je tražio 2 tjedna prije,ali pošto je to baš 1.4 onda neću tad ,nego negdje u zadnjem tjednu ovog mjeseca
netko je pitao za slike?neću dati još,zbog nevjernika ali dobit ćete svoj stream link
FrEaK94 - hvala na razumijevanju
Uz duzno postovanje,to tvoje tjeranje inata i pravljenje nas malo *lupim i onda *ebanje u mozak ne dam vam eto jer ste nevjerni tome zvuci stvarno jadno...
ali ajde,nesto me tjera da ti vjerujem,nestrpljivo ocekujem i da nas rijesis muka objavi jednu sliku...
joj ne nasjedajte na pizdarije ovakvih attention whore usera.. samo sačekajmo u miru rockstarove objave..
sve neki anonimni insideri na bug forumu
ajmo sad na normalne rasprave, a ovaj nek laprda sam sa sobom..
Bilo je price i o singleplayer DLC-u nesto kao The lost and damned i gay tony..di je to sve zapelo?
Bilo je price i o singleplayer DLC-u nesto kao The lost and damned i gay tony..di je to sve zapelo?
Zapelo je u 2009-oj.
Nevjerni Tome, bio bih tako sretan da windforce govori istinu i uvjeri vas u to nakon što ste mu svi (većina) s*ali. :)
Ako je upravu, dobiva ispriku, ako je u krivu dobiva kolektivne batine od svih nas. :)
Ako ce neka oklada past oko toga neka barem bude obostrana. 
Why did I move to pc?
I guess it was the graphics...
Or the... Ah, I don't know, that thing.
That fps.
You see it on the consoles.
I wanted to retire from all that lag, you know.
From that, that 720p.
Play at high res for once, at high fps.
So I bought a big pc, play more, with my feet up,
and I thought it would be awesome like all the other pc games.
The graphics, would be like Crysis 3.
We'd play at high fps, no rage because of lag...
But, well, you know the release date...
Ne vec sprdnja s R*, sala ili kako vec hocete (preuzeto s R* YT kanala) ali je ujedno i istinito, kratko i jasno.
Naletio na 9gagu haha.. true story :'(
link za strema
netko je tražio 2 tjedna prije izlaska,prolistejte komentare i budete našli.Znači tada dijelim link za stream,čak i hejterima.Naravno izlazi 14.4 i 2 tjedna prije 1.4 što če netko misliti da je šala,ali ljepo kažem prolistajte komentare netko je tražio 2 tjedna prije,ali pošto je to baš 1.4 onda neću tad ,nego negdje u zadnjem tjednu ovog mjeseca
netko je pitao za slike?neću dati još,zbog nevjernika ali dobit ćete svoj stream link
FrEaK94 - hvala na razumijevanju
Kog briga za tvoj kvazi-stream.....ako sam mogao čekati ovoliko na GTA za pc mogu još malo, jebe nam se za tvoj stream i slike, a ako baš hoću gledati gameplay tu je uvijek youtube sa konzola, šta se uzdižeš u nebesa jbt