- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja samo draft rokam i pakete, ja nemam mozda ekipu od 10k coinsa, sve potrosim na to... Kad me pukne nesto vrijedno onda slozim momcad odigram par tekmi i rasprodam i opet sve izrokam u draft...
Mislim da je draft najgora povratna vrijednist u smislu ulog-nagrada. Ako se ne varam najbolje sto se moze dobiti je rare gold pack... serveri su katastrofa jer te tekme imaju valjda low priority. Draft je otisao k vragu prosle godine kad su cjele godine imali citere na draftu i apsolutno nista nisu poduzeli osim sto su srozali nagrade maksinalno. Po meni je bolje dat 45k coinsa nego se patit po draftu. Jedino ako imas zelje odigrat s nekim ikonama koje si nitko normalan ne moze priustiti tad je malo za odigrat, ostala sva ocekivanja od drafta su ravna teoriji ludila AE-a.
Zovem se na FIFI sve u draft, znaci jedino to volim iako svaki dan bi razbio joystick barem 5 puta i draft je neigriv, ali svi iz drustva to igramo i nerviramo se zajedno.. Popodne dodjemo nabrijani da otvaramo Ronalda, kad navecer nemamo ni za kiflu i uz to nanervirani kao neznam sto haha.. Racunali smo uglavnom da je svatko od nas spickao barem 7M coinsa na draftove...
Delay osjetan. Start mi je 2-0, al nekako nemam gusta igrat kad je tako. Ne zelim poraz radi pizdarije u obrani.
Ja samo draft rokam i pakete, ja nemam mozda ekipu od 10k coinsa, sve potrosim na to... Kad me pukne nesto vrijedno onda slozim momcad odigram par tekmi i rasprodam i opet sve izrokam u draft...
Mislim da je draft najgora povratna vrijednist u smislu ulog-nagrada. Ako se ne varam najbolje sto se moze dobiti je rare gold pack... serveri su katastrofa jer te tekme imaju valjda low priority. Draft je otisao k vragu prosle godine kad su cjele godine imali citere na draftu i apsolutno nista nisu poduzeli osim sto su srozali nagrade maksinalno. Po meni je bolje dat 45k coinsa nego se patit po draftu. Jedino ako imas zelje odigrat s nekim ikonama koje si nitko normalan ne moze priustiti tad je malo za odigrat, ostala sva ocekivanja od drafta su ravna teoriji ludila AE-a.
Zovem se na FIFI sve u draft, znaci jedino to volim iako svaki dan bi razbio joystick barem 5 puta i draft je neigriv, ali svi iz drustva to igramo i nerviramo se zajedno.. Popodne dodjemo nabrijani da otvaramo Ronalda, kad navecer nemamo ni za kiflu i uz to nanervirani kao neznam sto haha.. Racunali smo uglavnom da je svatko od nas spickao barem 7M coinsa na draftove...
Da znam kak je to i ja sam lupao u draft na fifi 17 i 18. U 19 nije bilo moguce igrat bez da potrosis 3 sata na 4 tekme od ovih sto farmaju coinse pa sam prestao. Inace dobra fora za odigrat s ovim top ikonama, a jos bolje kad vidis da je neki sabitzer 79 jednako dobar ko i maradona kad ide sve kak treba.
Btw 2-0 wl. Jovic 7 golova u dvije tekme. Jedna je trajala do 19min druga je bila cjela al je fulao dva zicera pa je letio na hladenje na klupu. :D
Za sad je wl dub free jer sam zaboravio da sam dosao naplatit dugove. :D
Vratili jos nisu nista "pregledava se"...
Očito sam glup za ovu igru pa bih molio pomoć. Dakle ovo je situacija u kojoj ja od 10 puta zabijem 2 gola a protivnici mi od 10 puta zabiju deset golova ako se nađu u ovoj situaciji. E sad, zašto je to tako i što ja krivo radim. Sve je vrlo jednostavno, bar bi trebalo biti. Igram povratnu loptu na svog igrača i strelica to jasno pokazuje kao što i krug na igraču pokazuje da je on markiran tj. da je lopta upućena njemu. No meni nije jasno zašto ga svaki put fulam dva metra? Znači ja nisam ravnopravan u tekmi jer ja svaki ovakav zicer završim s krivim dodavanjem a protivnici mi zabijaju. Ima i druga situacija koju ću snimiti kada je uhvatim a to je da probijem bok, fintom se oslobodim protivnika i hoću odigrati povratnu loptu u sredinu šesnajsterca. No tu nastaje problem. Tri moja igrača su u protivničkom petercu i stoje iza protivnika van svake nogometne logike. Valjda bi se trebali izboriti za poziciju ispred protivnika kako bi primili loptu. Sljedeća tri moja igrača stoje na rubu 16m, naravno opet iza protivnika a cijela sredina šesnajsterca je prazna. Nema niti protivnika tamo. Izgleda da se moji igrači zabiju iza protivničkih i ako on tako stoji, moji se samo pridruže. Dok ja pozovem jednog igrača da mi priđe do tada se vrati i protivnik i markira me ili ja opet krivo dodam. Znači, ono što su svima ziceri meni su neriješive situacije poput ove u priloženom video klipu. Očito u nečem griješim a to ne vidim?
Kada i uspijem sve odigrati kako treba dogodi se ovo kartici od 2.5 milje coinsa. Interesantno kako moj igrač dolazi ispred Pogbe kako ne bi mogao bolje pucati. Koji je smisao u toj situaciji da AI postavlja mog igrača u blok mom igraču?
DAo igri šansu nakon dva mjeseca, dovoljno je bilo tri tekme da vidim koliko je igra sranje. Pes ima mana punoo ali ipak neusporedivo manje od FIFE. .... Deinstalirano govno i zadnji put kupljenjo
Lol nasao sam u klubu future stars ikonea kupljenog za 260k i first owner tielemansa koji su mi u klubu zavrsili kad sam radio tim oko neymara i panjyedera. Sad sam ih prodao i slozio tim. Jos mi je 180k ostalo. Vratio sam iz quick sell Jovica, Ramosa i UCL Benzemu. Kupio UCL Kanea, rare gold sisoka, i mid guardiolu da to sve povezem. Fino drmaju. 3-0, cca 15-16 golova u 3 tekme. Stoga da je prva bila prekinuta u 19min.
Evo sto ovaj naslinik jovic radi.
I sad se postavlja pitanje, nakon ne znam koliko neigranja ja sam se vratio bolji? Mos mislit... Masinerija se pokrenula da uvidim da "dobro" igram i sad cekaju pravi trenutak kad ce se pokrenuti rucna da natovare dresove mojih kamenjem i da pomislim kako mi treba upgrade tima. Također sam primjetio da kad povedeš 3 razlike igracima se oslabi jacina kratkog pasa, preciznost suta(ide sve blize golmanu ili preko gola), zaustavni trak je troduplo duzi, a golman cesce na full bar trow baca maksimalno do polovice moje polovine igralista. Na protivnickojj strani kad gubi tri razlike primjetio sam da animacije koje dolaze nakon neke radnje(pas, shoot i ostalo) traju dosta krace, sutevi su snazniji i "iscenirani" (npr. savrsena lopta s ruba 16m po podu u malu mrezicu), precizniji pas kao i pas glavom.
Idemo dalje za iste pare.
Lol nasao sam u klubu future stars ikonea kupljenog za 260k i first owner tielemansa koji su mi u klubu zavrsili kad sam radio tim oko neymara i panjyedera. Sad sam ih prodao i slozio tim. Jos mi je 180k ostalo. Vratio sam iz quick sell Jovica, Ramosa i UCL Benzemu. Kupio UCL Kanea, rare gold sisoka, i mid guardiolu da to sve povezem. Fino drmaju. 3-0, cca 15-16 golova u 3 tekme. Stoga da je prva bila prekinuta u 19min.
Evo sto ovaj naslinik jovic radi.
I sad se postavlja pitanje, nakon ne znam koliko neigranja ja sam se vratio bolji? Mos mislit... Masinerija se pokrenula da uvidim da "dobro" igram i sad cekaju pravi trenutak kad ce se pokrenuti rucna da natovare dresove mojih kamenjem i da pomislim kako mi treba upgrade tima. Također sam primjetio da kad povedeš 3 razlike igracima se oslabi jacina kratkog pasa, preciznost suta(ide sve blize golmanu ili preko gola), zaustavni trak je troduplo duzi, a golman cesce na full bar trow baca maksimalno do polovice moje polovine igralista. Na protivnickojj strani kad gubi tri razlike primjetio sam da animacije koje dolaze nakon neke radnje(pas, shoot i ostalo) traju dosta krace, sutevi su snazniji i "iscenirani" (npr. savrsena lopta s ruba 16m po podu u malu mrezicu), precizniji pas kao i pas glavom.
Idemo dalje za iste pare.
Jovic je bog. Njegov body type, 5* WF i bombetina koju ima su must have. Lewandowski za sirotinju.
Jovic je bog. Njegov body type, 5* WF i bombetina koju ima su must have. Lewandowski za sirotinju.
Očito sam glup za ovu igru pa bih molio pomoć.
Nemam odgovor na tvoja pitanja, i mene zanimaju isti odgovori jer mi se iste stvari događaju konstantno.
Ovo sa krivim pasom... danas u jednoj utakmici koju sam vodio 1-0 od početka i baš me iritiralo kako me igra prcala upravo s tim zadnjim pasom.
Složio sam 3-4 akcije gdje sam izbacio cijelu obranu i otvorio svog napadača i svaki zadnji pas koji je trebao završiti golom je bio pogrešan.
Slične kartice imam u napadu... mid Socrates, birthday Griezmann, Neymar - očito sam kupio pokvarene kartice.... trebao bih ih prodati i kupiti nove bez greške?
Evo da se usput nadovežem s još jednim pitanjem.
Zašto ovakvi udarci češće nisu golovi nego jesu?
Jer ja sam glup i svaku akciju pokušvam tako završiti... da mi igrač bude čim bliže golu, da ima nesmetan šut, da puca jačom nogom, sve što mogu ja pazim i onda u više od 50% slučajeva ovakve šanse budu ili promašaji, ili šutevi u golmana ili golman čudesno brani.
Ustvari, mislim da znam odgovor na svoje pitanje.... trebao sam još na kraju ball roll napravit i onda bih zavio 100% - ja ću se ubit!!!
Aj da čujem šta mislite ekipi. Da napomenem da sam ovu sezonu počeo tek prije nepune tri sedmice zbog nemogućnosti igranja tj obaveza 😓
Za sad zadovoljan ali sam imao neku viziju da ovo raspordam i probam sastavit špance ali se lomim..
Ps Pepe i Guaita su UT, ukenjalo me u nekom SBC 😄
Dušu dalo. Gimeneza sam gledao vec ranije al nekako bi uvijek imao bolju opciju pa ga nisam isprobao. IF Martial ST je op kolko se sjecam i odmah dobijes green link.
Aj da čujem šta mislite ekipi. Da napomenem da sam ovu sezonu počeo tek prije nepune tri sedmice zbog nemogućnosti igranja tj obaveza 😓
Za sad zadovoljan ali sam imao neku viziju da ovo raspordam i probam sastavit špance ali se lomim..
Ps Pepe i Guaita su UT, ukenjalo me u nekom SBC 😄
Španjolci su dobri za obranu, ali u napadu su tanki.
Recimo zadnji red možeš složiti od Španjolaca: Mendy, Varane, onaj iz Barce Francuz, zaboravio mu ime i Semedo.
Taman imaš Brunu da se linka sa Semedom, a ovog CDM-a sa braničima.
I na gol stavi ter Stegena kad skupiš coinsa, a u međuvremenu možeš probati sa onim Francuzom iz Reala - njega mnogi koriste.
Uh ovaj sbc koji je danas izasao ukazuje da je puno ljudi kupilo fifu za vrijeme karantene. Jer realno kome moze bilo koji rare gold igrac pojacat momcad u ovom trenutku? Nakon svih ovih sarenih kartica sigurno ne... Opet ce brojke rusiti rekorde i potrebe za promjenom nece biti.
Uh ovaj sbc koji je danas izasao ukazuje da je puno ljudi kupilo fifu za vrijeme karantene. Jer realno kome moze bilo koji rare gold igrac pojacat momcad u ovom trenutku? Nakon svih ovih sarenih kartica sigurno ne... Opet ce brojke rusiti rekorde i potrebe za promjenom nece biti.
Teško, flop je očit. Stoga smo i bili bombardirani tolikom bojom kartica, najvećom u povijesti futa. Ne znam kome će nešto značiti TOTS kartice nakon svega ovoga? Nego da pitam pošto baš ne pratim market osim kad nešto kupujem, što se dogodilo da je danas market tako pao? U petak Henry pao s 3.7 milja na 3.5 milja a danas dodatno na 3.3 milje. Griezman s 1.6 milja u petak na danas 1.4 milje. I da sad ne nabrajam dalje. Očit slom marketa ali zbog čega u samo dva dana? Nije vrag da spremaju za sljedeći petak prve TOTS kartice? Karticama strmoglavo pada vrijednost. Nikada do sada nije bilo ovako. Dok izađe TOTS klub mi neće ništa vrijediti. Mislim da ove godine neću ništa prodavati niti ću juriti za TOTS karticama. Nema mi smisla za ovo malo što odigram.
Teško, flop je očit. Stoga smo i bili bombardirani tolikom bojom kartica, najvećom u povijesti futa. Ne znam kome će nešto značiti TOTS kartice nakon svega ovoga? Nego da pitam pošto baš ne pratim market osim kad nešto kupujem, što se dogodilo da je danas market tako pao? U petak Henry pao s 3.7 milja na 3.5 milja a danas dodatno na 3.3 milje. Griezman s 1.6 milja u petak na danas 1.4 milje. I da sad ne nabrajam dalje. Očit slom marketa ali zbog čega u samo dva dana? Nije vrag da spremaju za sljedeći petak prve TOTS kartice? Karticama strmoglavo pada vrijednost. Nikada do sada nije bilo ovako. Dok izađe TOTS klub mi neće ništa vrijediti. Mislim da ove godine neću ništa prodavati niti ću juriti za TOTS karticama. Nema mi smisla za ovo malo što odigram.
Izaslo je glasovanje za prvi TOTS i sve je opizdilo dolje.
Korona ih je sjebala jer je i nogomet stao. Zato imamo tolko kartica. Ovaj sbc kao i zahtjevi mi nemaju apsolutno nikvog smisla osim da malo pomognu novim igracima. 11 rare gold kartica za bpl tim 3rare ostalo skart. To smo mi radili nakon mjesec i pol od kad je fifa izasla.
Korona ih je sjebala jer je i nogomet stao. Zato imamo tolko kartica. Ovaj sbc kao i zahtjevi mi nemaju apsolutno nikvog smisla osim da malo pomognu novim igracima. 11 rare gold kartica za bpl tim 3rare ostalo skart. To smo mi radili nakon mjesec i pol od kad je fifa izasla.
Sve su te kartice izašle prije korone. Korona nam je donijela jedino TOTW moments. Da nije bilo korone bio bi svaki tjedan totw. Znači, korona nije ničim pridonijela toliko broju obojenih kartica.
Jel još nekog izbacuje večeras?? Ovo nije normalno više, skidam kapu onom tko završi wl iznad golda 2 ovaj vikend...
Sve su te kartice izašle prije korone. Korona nam je donijela jedino TOTW moments. Da nije bilo korone bio bi svaki tjedan totw. Znači, korona nije ničim pridonijela toliko broju obojenih kartica.
Fut birthad ti je bio za vrijeme corone i mislim da ne bi bilo dva kruga rodendana i ona fora s svima.u packu da su imali normalni totw. Totw moments je samo recikliranje istog ko i cjela fifa. Biznis za vrijeme korone je takav da online usluge profititaju...
Fun fact: danas oko pola 10 su se mogli vidjeti muskovi sateliti. :D
Jel još nekog izbacuje večeras?? Ovo nije normalno više, skidam kapu onom tko završi wl iznad golda 2 ovaj vikend...
Meni je sad zadnja trokirala nenormalno.
Nenadjebivo je tesko igrat. Igram sad zadnju tekmu. Lik me jede sa overload ball side i high pressure. Jebem ti led, imam Hazarda sa doslovno savrsenim driblingom. Ja se ne mogu sa njim okrenut da me neki od njegovih ne pojede.
Ajmo ovak. Ovdje ima vise glava pa mi treba pomoc. Uzeo bi Freda iz ovih objectivsa. Ubacio ga umjesto Gattusa. Kaj cemo sa njim. Mogu prodat Zanettia i Kondgobiu. Imat oko 950k.
Igram sa ovim Mbabuom i Da Costom u prijateljskim tekmama. Boze moj kakve ubojice jbt. Ovaj Da Costa izgleda ko Yeti na igralistu a ide ko mlaznjak.
Slozit Boatenga pa probat to sve spojit? Koga kupit? Nemam pojma vise. Steta mi je da takve kartice sjede na klupi.
Prvo ovaj Bernardo S. je odvratan sa wf 3*, jer je wf 5* toliko OP ove god da jednostavno moraš imat još nekog 5*wf u napadu. Mbabu nije toliko dobar također da bi ti igrao u prvoj osim ako ne gradiš bundesliga tim. Sigurno bi kupio Mbappea ili Neymara pa pokušao nešto složiti da jednog od njih ubacim u ekipu pod must. Hazarda isto ako je treadable uvaljas i kupis obojicu i miran si... Sa bilo kojim Mbappeom ili Neymarom možeš dva puta više nego sa Bernardom i Hazardom, nažalost...
Nenadjebivo je tesko igrat. Igram sad zadnju tekmu. Lik me jede sa overload ball side i high pressure. Jebem ti led, imam Hazarda sa doslovno savrsenim driblingom. Ja se ne mogu sa njim okrenut da me neki od njegovih ne pojede.
Ajmo ovak. Ovdje ima vise glava pa mi treba pomoc. Uzeo bi Freda iz ovih objectivsa. Ubacio ga umjesto Gattusa. Kaj cemo sa njim. Mogu prodat Zanettia i Kondgobiu. Imat oko 950k.
Igram sa ovim Mbabuom i Da Costom u prijateljskim tekmama. Boze moj kakve ubojice jbt. Ovaj Da Costa izgleda ko Yeti na igralistu a ide ko mlaznjak.
Slozit Boatenga pa probat to sve spojit? Koga kupit? Nemam pojma vise. Steta mi je da takve kartice sjede na klupi.
Uz servere koji su ko hodanje po lego kockama, stigo i meni prvi poraz u WL, da ovu tekmu pogleda netko iz ovih jacih klubova mbabuu ili kao se vec zove ne gine transfer. Al neka :D
Edit: Gledajte malo heatmap od lengleta... koliko sam ga napadao da je CB vise bio na centru nego u obrani. Al nije to dosta. :D
Boateng me znao tuc po tekmama, ali kad bih islo sve kak spada bio bi nezamjetan. Ja koristim onog lengleta i radi kak radi, nekad dobro nekad je smece, al bolji od onog kreštavog piquea je sigurno... Ja bi ti prvo rekao da ovog ben yedera izbacis sto dalje, al mozda tebi pase, meni je katastrofa. :D Jooovica stavi u spicu. :D Silvu nisam probao pa ne znam... Sisoko obicni je mocniji od vecine special srednjaka. Ovaj moj guardiola 87 je dobar u obrani al sto prije se rjesit lopte jer zna krivo dodat bez srama. Tak da bi ti ja preporucao da stavis lengleta u obranu RB carvajal i Desni CM Ramos... Hazard i jovic na cm-u. Ak nemas jovica mozda scream kroos??? Mozda ces morat malo taktiku promjenit za chem. E i danas sam skuzio da Son najbolje radi na 9chema, ili vec polako ludim. :D
Meni je Ben Jeber POTM vrh, nebi ga mijenjao za Ronalda i Messija zajedno. Jer kao što sam rekao, uz par skillova iskoristit wf 5* je sve šta ti treba na ovoj fifi da ostvariš neki rezultat. Ja dok to nisam shvatio koprcao bi se po gold 1, otkad imam 3 napadaca sa 5* wf evo vec 3 elitea zaredom.

Prvo ovaj Bernardo S. je odvratan sa wf 3*, jer je wf 5* toliko OP ove god da jednostavno moraš imat još nekog 5*wf u napadu. Mbabu nije toliko dobar također da bi ti igrao u prvoj osim ako ne gradiš bundesliga tim. Sigurno bi kupio Mbappea ili Neymara pa pokušao nešto složiti da jednog od njih ubacim u ekipu pod must. Hazarda isto ako je treadable uvaljas i kupis obojicu i miran si... Sa bilo kojim Mbappeom ili Neymarom možeš dva puta više nego sa Bernardom i Hazardom, nažalost...
To svi pisu da su Neymar i Mbappe i WBY op da s njima mozes sve. Imao sam svu trojicu i ja sam s njima muku mucio sa svime. Mozda moj acc ne valjda ili sta, ali ja lakse zabijem s jovicem nego s ovom trojicom zajedno. Mozda mi smeta ovaj outside of foot shoot ili sta, fakat ne znam al mbapea sam prodao nakon 5 tekmi. A ova dvojica su nadrljala od quick sell francuske ekipe koju sam vrsio pred koji tjedan. :D
Meni je Ben Jeber POTM vrh, nebi ga mijenjao za Ronalda i Messija zajedno. Jer kao što sam rekao, uz par skillova iskoristit wf 5* je sve šta ti treba na ovoj fifi da ostvariš neki rezultat. Ja dok to nisam shvatio koprcao bi se po gold 1, otkad imam 3 napadaca sa 5* wf evo vec 3 elitea zaredom.
Dobro ja ne znam radit skillove tak da tu odmah ispadam. Vise mi je masa mama. :D
Ustvari poceo sam ja nesto rolat ovo ono ali sam vise opasan po sebe nego po protivnika.