FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.012.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...

Dakle, pobjedu je odnio momak koji samo gura na bok i centrira. Dok ja sa druge strane moram izmisljat ne znam kaj jer njemu igra dopusta da fazu napada igra totalni, nogomet a fazu obrane mourinhov bunker. 

Ja sam jučer igrao protiv lika koji je namjestio da me konstanto prati njegov igrač.

Znači, moj ima loptu i neki njegov igrač je na njemu momentalno.

On dotle upravlja drugima kako bi mi presjekao dodavanje ili lagano prebaci na tog igrača koji me automatski prati i oduzme loptu u seknudi.

Znači, jedina šansa za ovu igru je, ukoliko ostave te presinge u igri, da ti koji koriste taj presing u drugom puluvremenu igraju s mrtvacima.

Jer, ne znam da li ste primjetili... kad uključite taj presing, igrači postanu bolji - bolje se postavljaju, bolje oduzimaju loptu, bolje i češće istrčavaju itd.

I naravno + sve to što su bolji i jači kad igraju pod presingom, isti taj presing im ne oduzima staminu niti malo, dapače, oni su još jači i brži što je utakmica bliže kraju.

Ne znam koja sta divizija, ali ja sam na početku ušao u 5.

Nakon tjedan-dva sam upao u 4. diviziju i onda sam isto tako brzo ispao iz nje nazad u 5.

Čak mi se dogodilo dvaput da ispadnem u 6. diviziju kad sam quitao k'o budala i gubio od idiota.

Znači, u prošlim FIFA-ma sam jedanput ili dvaput čak ušao u 1. diviziju, a moja divizija koju sam igrao normalno mogu reći da je 3. - igrač sam za 3. diviziju.

U FIFI 19 ja ne mogu prismrditi 4. diviziji - strašno.

Ne frustrira me to što ne mogu u višu diviziju, nego to što vidim da igram protiv početnika i likova koji ne znaju, a pobjeđuju me i izluđuju sa glupostima i srećom i jebenim momentumom.

BTW

Igram neki dan protiv nekog lika koji je barem duplo slabiji od mene, ako ne i više.

Stišćem ga nekih pola sata i za to vrijeme udarim nekih 6-7 puta po golu, a on niti jedanput.

Nije mi čak prišao na 40m koliko sam ga stiskao i razvaljivao.

I naravno, splet sretnih i spretnih okolnosti u režiji FIFE i lik zabije iz prvog udarca i prvog prilaska na moj gol.

Ono što me ubilo u pojam u tom trenutku je komentar jebenog komentatora koji je izjavio sljedeće: parafraziram "Zaslužen gol, odlično su igrali do sada".

Na kraju sam ga razbio 3-4 razlikejer je razlika među napa prevelika, ali to me razjebe toliko da sljedeće utakmice qutiam čim dobijem gol iz gluposti i slično.

Pitam se samo, kako li je kontroler još uvijek čitav?! :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Komentatori su retardirani, ja sam ih ugasio i definitivno se manje nerviram. I dalje pizdim na mutave situacije, al jedna briga manje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2018 14:39 (blowfish_cro).

2 0 hvala 0
7 godina
FIFA 19

Koliko sam samo golova primio na ono njihovu dreku “ofsaaaajd”,ja stanem reko ofsajd,a lik mi se useta u gol. 

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Novi tjedan, novi packovi, nova karina. Dakle, sve je normalno. Pratim malo market i najbolje cijene zadnja dva tjedna su subotom. Sve sam odavno prodao i čekam pad cijena no čini mi se da ono što dočekamo ovaj vikend da će to biti to.  Već ovu subotu neke kartice su bile izuzetno povoljne i teško da će ići ispod toga. Ništa, u fokusu će mi biti ovaj četvrtak i subota. U četvrtak lovim dynamic sancheza i fabinha a ostale rare kartice u subotu. Možda puknu sljedeći vikend kartice uefa lige pa bi to zasigurno pridonijelo smanjenju cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Serveri do patcha od prije koji dan su i bili igrivi, sad su očaj živi.

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Evo novi bug kad hocu vratiti igraca sa transfer liste u klub samo me izbaci iz marketa znaci ne mogu si vratiti igrace u klub hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Novi tjedan, novi packovi, nova karina. Dakle, sve je normalno. Pratim malo market i najbolje cijene zadnja dva tjedna su subotom. Sve sam odavno prodao i čekam pad cijena no čini mi se da ono što dočekamo ovaj vikend da će to biti to.  Već ovu subotu neke kartice su bile izuzetno povoljne i teško da će ići ispod toga. Ništa, u fokusu će mi biti ovaj četvrtak i subota. U četvrtak lovim dynamic sancheza i fabinha a ostale rare kartice u subotu. Možda puknu sljedeći vikend kartice uefa lige pa bi to zasigurno pridonijelo smanjenju cijena.

Tako ja cekam Tellesa da padne negdje oko 110k bar. Jedino u sto sam ulozio ovaj vikend je 20 Chilwella IF nocas oko 1 ujutro za 11,5-12k i sad ga se odmah rjesio za 16k po kartici. Ljudi otvarali SB nagrade i prakticki je discard bio. 

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Znači složim POTM Aubu i evo odigrao 5 utakmica sa njim u Rivalsu i gola nisam zabio, a nije da nije imao šanse, baš suprotno, imao je u tih 5 šansi bar 10-ak zicera 1 na 1 sa golmanom, čak je bila šansa kad je nakon jednog odbijanca naletio na loptu na 5m i samo treba zakucat a on promaši cijeli gol.

Ono koji kurac ? Zadovoljan bio sa običnim Aubom a ovaj POTM mi djeluje kao jebeni Arnautović, stvarno mi ništa jasno nije, može li biti neka greška na kartici ? Da li se to događalo nekome ?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

To kaj je on POTM ne znaci da je bog i batina na igraliste. Zato samo lagano, zabit ce on. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Idem slagati ovog Alonsa. Prvo, nema nekog izbora s LB u EPL a drugo dobiju se dva lijepa packa. Začudo, imao sam većinu igrača u klubu i morao sam kupiti samo dvije IF kartice i dvije rare kartice. Sve u svemu potrošim nekih 40k coinsa. Otvaram dva jebena packa i nazad dobijem 30k coinsa. Jumbo player rare pack gola kurčina. Nula bodova. Niti mega pack nije bio bolji. Najvrijednija kartica rare fitness. Probao sam otvarati oko 22h i opet ne valja. Sljedeće packove ću otvarati u pet ujutro. Sve vradžbine sam isprobao, izmolio sve poznate molitve i neće pa neće...

edit. E da, zaboravio sam. Dobio sam u mega packu draft token. To mi je po prvi put otkako postoji u igri da sam ga dobio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2018 22:10 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

To kaj je on POTM ne znaci da je bog i batina na igraliste. Zato samo lagano, zabit ce on. 

Ma kakva bog i batina, zicere jebene ne zabija, 500k sam potrošio na njega, sad bi sam sebe tukao u glavu, još se dvoumim da za tih 500k uzmem Aguera, Van Dijka i DeGeu, al ne kreten krenem po ovog konja, reko ako ga sad ne složim njega ne mogu poslije kupit i zajebem se gadno, tako mi i treba kad nisam moviea slušao, još mi čovjek lijepo kaže da je Aguero svemirski brod za njega, al ja ne slušam.

7 godina
neaktivan
movie kaže...

Idem slagati ovog Alonsa. Prvo, nema nekog izbora s LB u EPL a drugo dobiju se dva lijepa packa. Začudo, imao sam većinu igrača u klubu i morao sam kupiti samo dvije IF kartice i dvije rare kartice. Sve u svemu potrošim nekih 40k coinsa. Otvaram dva jebena packa i nazad dobijem 30k coinsa. Jumbo player rare pack gola kurčina. Nula bodova. Niti mega pack nije bio bolji. Najvrijednija kartica rare fitness. Probao sam otvarati oko 22h i opet ne valja. Sljedeće packove ću otvarati u pet ujutro. Sve vradžbine sam isprobao, izmolio sve poznate molitve i neće pa neće...

edit. E da, zaboravio sam. Dobio sam u mega packu draft token. To mi je po prvi put otkako postoji u igri da sam ga dobio.

Prijatelju đabe ti i tih 5 ujutro, ja uvijek otvaram ujutro prije posla u ponedjeljak, taman oko 5 i redovito kurčinu dobivam evo koji već tjedan.

Npr. jutros imam:

- 2 mega rare packa iz elite 1 SB-a

- 2 jumbo premium gold packa od preordera

- ona 4 packa od Aube, svaki je bio jeben

- 2 packa sa onog SBC-a šta je jučer došao 

- 1 UCL two players pack

Najjači igrači u tih 11 packova Neto i Kagawa, ako izvučeš 3k za njih pucaš se nogom u guzicu, stavio sve šta sam dobio a da nešto vrijedi na transfere i dobijem nazad 60-ak k coinsa, za 11 jebenih packova, ma zlo je ovo, jebeno zlo.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ljudi razmisljam da rasprodam talijane i sastavim englesku ligu. Jel mogu za 500k sastavit bolju ekipu od talijana. Inace Handanovic, Koulibaly, Chiellini, Cancelo, Matuidi, Radja, Dybala, Perisic, Cuadrado, Ciro jer stvarno ne znam kako se cijene krecu.

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Ljudi razmisljam da rasprodam talijane i sastavim englesku ligu. Jel mogu za 500k sastavit bolju ekipu od talijana. Inace Handanovic, Koulibaly, Chiellini, Cancelo, Matuidi, Radja, Dybala, Perisic, Cuadrado, Ciro jer stvarno ne znam kako se cijene krecu.

Ne možeš za te novce složiti bolju momčad od navedene. 

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Opario se opet na 84 karticama i pojedinim 85 karticama zbog Alonso sbc-a, hvala EA-u na dobrom sbc-u, ja ih osobno nikad ne radim, ali me vesele dobri sbc-i jer onda investicije skacu.

Izasao je novi UCL sbc pa su cijene tih kartica dosta pal, srecom pa sam vecinu prije prodao, sad sam opet kupio dosta novih UCL kartica pa cekam da sbc prode pa da krene lagani rast.

Vecina coinsa mi je trenutno u high rated karticama (Iniesta,Buffon,Verrati,Isco itd...), ovaj tjedan su bili na najnizim cijenama a uskoro bi trebao doci neki icon sbc pa ce nesto sitno rasti.

WL preskacem za sada, mogao bi poceti igrati RDR2 do black fridaya kada ce se slagati neka ekipa sa Ronaldom i Messijem.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Aj javite dojmove tko je složio Alonsa da ne bacam kartice u vjetar ako nije bolji od Rosea :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Aj javite dojmove tko je složio Alonsa da ne bacam kartice u vjetar ako nije bolji od Rosea :)

Mora biti bolji a već sljedeći mjesec će dobiti nadogradnju. Sljedeća ide u 2 mjesecu sljedeće godine jer je za očekivati da chelsea prođe i tu prvu nokaut fazu pošto su u ulozi nositelja. Statsi su odlični već sada a meni osobno je rare kartica bila jako dobra. Ne vidim niti jedan razlog da ova ne bude i puno bolja.

13 godina
movie kaže...

Mora biti bolji a već sljedeći mjesec će dobiti nadogradnju. Sljedeća ide u 2 mjesecu sljedeće godine jer je za očekivati da chelsea prođe i tu prvu nokaut fazu pošto su u ulozi nositelja. Statsi su odlični već sada a meni osobno je rare kartica bila jako dobra. Ne vidim niti jedan razlog da ova ne bude i puno bolja.

Opa, nisam znao za ovaj podatak o nadogradnji.

Jer ako je tako onda će sigurno dobiti više od jedne, a onda bi to mogla biti zajebana kartica.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Dok taj Alonso dobije sve te nadogradnje Sandro ce past u cijeni ohoho, SBC su coinsi baceni u vjetar zauvijek. To pogotovo vrijedi za ove skuplje igrace tipa Auba ili Hazard, ali ako vam isplativost nije najvaznija onda samo rokajte.

Moj savjet je ako zelite uraditi Alonsa da pricekate WL nagrade, cijena ce biti puno manja.

0 0 hvala 0
13 godina
virusulja kaže...

Dok taj Alonso dobije sve te nadogradnje Sandro ce past u cijeni ohoho, SBC su coinsi baceni u vjetar zauvijek. To pogotovo vrijedi za ove skuplje igrace tipa Auba ili Hazard, ali ako vam isplativost nije najvaznija onda samo rokajte.

Moj savjet je ako zelite uraditi Alonsa da pricekate WL nagrade, cijena ce biti puno manja.

Igram s Talijanima i Englezima tako da mi treba dobar LB kod Engleza, a bogami i Alex Sandro :)

S obzirom da je konkurencija na LB nikakva u Egnelskoj, Alonso se čini kao dobra investicija.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja cu ga sloziti jer mi isto treba, ali tek u cetvrtak kad dobijem nagrade od wl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
virusulja kaže...

Jednu će dobiti već sljedeći mjesec i već tada će biti jebena kartica. Što se isplativosti tiče, svake godine ostavim nekoliko milijuna coinsa i više se ne osvrnem na prošlu igru. Ovo što sam dao za alonsa povratim u dva dana. Streslo me da sam više od 80% potrebnih kartica imao u klubu. Morao sam uzeti samo 4 kartice. Dvije IF kartice danas ili u četvrtak doći će isto s obzirom da su mi trebali englezi a ove druge dvije 2k coinsa lijevo ili desno, nebitno. 3 UCL kartice imao sam u klubu. Sve u svemu, meni ok. Još k tome dobiješ dva jako lijepa packa. To što ja nisam dobio u njima ništa druga je stvar. Za razliku od aube, ovo je itekako isplativo.

edit: evo patcha i za PS4. Velik 1.4 GB

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2018 13:18 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 19

U onom player picku od WL se dobiju igrači iz TOTW koji je bio za vrijeme igranja vikend lige ili za vrijeme nagrada? Konkretno, u četvrtak ćemo dobiti igrače iz ovog TOTW (Mertens, Werner, Richarlison) ili ovog koji izlazi sutra? 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Iz onog koji izade zadnji. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
movie kaže...
virusulja kaže...

Jednu će dobiti već sljedeći mjesec i već tada će biti jebena kartica. Što se isplativosti tiče, svake godine ostavim nekoliko milijuna coinsa i više se ne osvrnem na prošlu igru. Ovo što sam dao za alonsa povratim u dva dana. Streslo me da sam više od 80% potrebnih kartica imao u klubu. Morao sam uzeti samo 4 kartice. Dvije IF kartice danas ili u četvrtak doći će isto s obzirom da su mi trebali englezi a ove druge dvije 2k coinsa lijevo ili desno, nebitno. 3 UCL kartice imao sam u klubu. Sve u svemu, meni ok. Još k tome dobiješ dva jako lijepa packa. To što ja nisam dobio u njima ništa druga je stvar. Za razliku od aube, ovo je itekako isplativo.

edit: evo patcha i za PS4. Velik 1.4 GB

Ili mozes imati Sandra koji je najbolji bek u igri za manje para i opet coinse kasnije jer ce se moci prodati.

Zato se coinsi prodaju kad igra dosadi, ja sam prosle godine dobio par stotina eura za svoje, bar nesto zarade od ogromne kolicine vremena utucene u FUT.

Oportunitetni trosak, to sto si imao u klubu si mogao prodati za coinse tako da je mit da te sbc izade jeftino ako imas igrace u klubu. To jedino vrijedi ako se radi o unt. igracima.

Znam da velikoj vecini je nebitno par tisuca gore dolje i da je sve ovo igra, ali npr. Aubin sbc je teska prevara. Preko 500k za igraca koji se ne moze prodati i koji ce uskoro puno manje "vrijediti". 

Jedina prednost ovih SBC-ova je mogucnost dobivanja nekog igraca u packu, ali ja sam odavno shvatio da od packova nema srece i da je jedini nacin konst. napretka pametno ulaganje.

13 godina
blowfish_cro kaže...

U onom player picku od WL se dobiju igrači iz TOTW koji je bio za vrijeme igranja vikend lige ili za vrijeme nagrada? Konkretno, u četvrtak ćemo dobiti igrače iz ovog TOTW (Mertens, Werner, Richarlison) ili ovog koji izlazi sutra? 

Iz ovog sta sutra dolazi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Nisam los sa ovim Nemackim timom. Goetze i Werner su se dobro pokazali, pogotovo Werner. Iza njih su Sergej Milinkovic Savic i ovaj Guilavogui, u odbrani Boateng i Tah. Inace, skida mi neki update od 1.4 gb na PS4, videcemo ima li nekih promena. 

0 0 hvala 0
17 godina
virusulja kaže...

Ili mozes imati Sandra koji je najbolji bek u igri za manje para i opet coinse kasnije jer ce se moci prodati.

Zato se coinsi prodaju kad igra dosadi, ja sam prosle godine dobio par stotina eura za svoje, bar nesto zarade od ogromne kolicine vremena utucene u FUT.

Oportunitetni trosak, to sto si imao u klubu si mogao prodati za coinse tako da je mit da te sbc izade jeftino ako imas igrace u klubu. To jedino vrijedi ako se radi o unt. igracima.

Znam da velikoj vecini je nebitno par tisuca gore dolje i da je sve ovo igra, ali npr. Aubin sbc je teska prevara. Preko 500k za igraca koji se ne moze prodati i koji ce uskoro puno manje "vrijediti". 

Jedina prednost ovih SBC-ova je mogucnost dobivanja nekog igraca u packu, ali ja sam odavno shvatio da od packova nema srece i da je jedini nacin konst. napretka pametno ulaganje.

Igram s englezima pa mi ne odgovara a i inače momčad slažem prema meni dragim ili simpatičnim igračima. Inače meni auba kao kartica ne odgovara. Nije niti u jednoj fifi do sada pa tako niti u ovoj. Složio sam ga, pazi sad, najviše zbog dresa a onda zbog packova jer se nadam i na kraju zbog aube. Nema veze. Svake godine spizdim milju za ništa pa eto niti ove nije drukčije. Danas mi je auba išao desetak puta na golmana i ne znam jesam li zabio jedan gol. Infarkt sam dobio. Jedva čekam pad cijena pa da si kupim Aguera jer ovo s njim je mučenje. No opet ako prijeđem na 4-1-2-1-2 (2), dobro će mi doći kao brza druga špica. Bar se nadam. U četvrtak ću uzeti desetak ovih dynamic CB sancheza pa ću povratit dobar dio coinsa. Pratim ga cijeli tjedan. Padne na 150k pa ode na 175k. Kada izađe iz packova nema razloga da ne ode na toliko. Jedino ako izađu kartice uefa lige pa neki bijesni CB EPL onda sam voda. Probat ću, tko ga jebe. Danas otvorim 5 packova i ama baš ništa u njima.

13 godina
neaktivan

Dali ima nekih kartica koje "flipate" na dnevnoj bazi? Ja recimo kupujem IF Mahreza, drugi IF Andersona , Telles UCL live... Cijena im dosta fluktuira tokom dana(jeftiniji navecer zbog otvaranja packova) ujutro skuplji za 10-15k pa nakon poreza ostane nekoliko tisuca po svakoj kartici... nestignem igrati ovih dana pa mi 10-15k dnevne zarade dobro dođe. 

Jeli netko pratio kako se krecu 85-86 rated kartice tokom dana? ima li mjesta za zaradu?

Edit-Što EA želi napravit sa ovim 84 rated SBC-evima? Dali samo prazni klubove pred black friday ili zeli da nitko nista nema pa ce izbaciti sbc-e za baby ikone da malo regulira njihovu cijenu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2018 19:10 (zagid3).
9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Dali ima nekih kartica koje "flipate" na dnevnoj bazi? Ja recimo kupujem IF Mahreza, drugi IF Andersona , Telles UCL live... Cijena im dosta fluktuira tokom dana(jeftiniji navecer zbog otvaranja packova) ujutro skuplji za 10-15k pa nakon poreza ostane nekoliko tisuca po svakoj kartici... nestignem igrati ovih dana pa mi 10-15k dnevne zarade dobro dođe. 

Jeli netko pratio kako se krecu 85-86 rated kartice tokom dana? ima li mjesta za zaradu?

Edit-Što EA želi napravit sa ovim 84 rated SBC-evima? Dali samo prazni klubove pred black friday ili zeli da nitko nista nema pa ce izbaciti sbc-e za baby ikone da malo regulira njihovu cijenu?

Saul i Ribery su tijekom WL nagrada bili 7-8k, jučer su se prodavali po 18k.

Illaramendi je tijekom nagrada bio 2.4k, jučer se prodavao po 6.5k, danas ide još više.

Payet je bio 2.2k, danas se prodavao 4.7k.

Fekir je isto lijepo skočio.

Uglavnom su sve 84 i 85 kartice skočile zbog ovih SBC-ova, tko je ulagao tijekom WL nagrada je mogao lijepe coinse uzeti. Ja sam zaradio možda par stotina tisuća jer nisam odmah očekivao ove SBC-ejeve već ICON sbc.

Kao što sam već prije rekao, 84 kartice nude najbolji ROI, samo to rokat na unassigned i čekat da budu potrebne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice