Dakle, pobjedu je odnio momak koji samo gura na bok i centrira. Dok ja sa druge strane moram izmisljat ne znam kaj jer njemu igra dopusta da fazu napada igra totalni, nogomet a fazu obrane mourinhov bunker.
Ja sam jučer igrao protiv lika koji je namjestio da me konstanto prati njegov igrač.
Znači, moj ima loptu i neki njegov igrač je na njemu momentalno.
On dotle upravlja drugima kako bi mi presjekao dodavanje ili lagano prebaci na tog igrača koji me automatski prati i oduzme loptu u seknudi.
Znači, jedina šansa za ovu igru je, ukoliko ostave te presinge u igri, da ti koji koriste taj presing u drugom puluvremenu igraju s mrtvacima.
Jer, ne znam da li ste primjetili... kad uključite taj presing, igrači postanu bolji - bolje se postavljaju, bolje oduzimaju loptu, bolje i češće istrčavaju itd.
I naravno + sve to što su bolji i jači kad igraju pod presingom, isti taj presing im ne oduzima staminu niti malo, dapače, oni su još jači i brži što je utakmica bliže kraju.
Ne znam koja sta divizija, ali ja sam na početku ušao u 5.
Nakon tjedan-dva sam upao u 4. diviziju i onda sam isto tako brzo ispao iz nje nazad u 5.
Čak mi se dogodilo dvaput da ispadnem u 6. diviziju kad sam quitao k'o budala i gubio od idiota.
Znači, u prošlim FIFA-ma sam jedanput ili dvaput čak ušao u 1. diviziju, a moja divizija koju sam igrao normalno mogu reći da je 3. - igrač sam za 3. diviziju.
U FIFI 19 ja ne mogu prismrditi 4. diviziji - strašno.
Ne frustrira me to što ne mogu u višu diviziju, nego to što vidim da igram protiv početnika i likova koji ne znaju, a pobjeđuju me i izluđuju sa glupostima i srećom i jebenim momentumom.
BTW
Igram neki dan protiv nekog lika koji je barem duplo slabiji od mene, ako ne i više.
Stišćem ga nekih pola sata i za to vrijeme udarim nekih 6-7 puta po golu, a on niti jedanput.
Nije mi čak prišao na 40m koliko sam ga stiskao i razvaljivao.
I naravno, splet sretnih i spretnih okolnosti u režiji FIFE i lik zabije iz prvog udarca i prvog prilaska na moj gol.
Ono što me ubilo u pojam u tom trenutku je komentar jebenog komentatora koji je izjavio sljedeće: parafraziram "Zaslužen gol, odlično su igrali do sada".
Na kraju sam ga razbio 3-4 razlikejer je razlika među napa prevelika, ali to me razjebe toliko da sljedeće utakmice qutiam čim dobijem gol iz gluposti i slično.
Pitam se samo, kako li je kontroler još uvijek čitav?! :)