FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Gledam svi slazu te SBCove tolko lako. I onda se sjetim da ima weekly za TOTS. Sad kad dodem doma treba to izganjat i onog LBa iz DKT pokupit. Jel ga ima ko ? Jel dobar ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
goust78 kaže...

Igram neki dan SB da uzmem onog plavog beka na world class i rez 6:6 da bi mi u 90 min. zabio za 6:7 .

Jedna od najludjih tekmi koje sam odigrao protiv kompa . :)

13 golova ,jbg,sto je puno puno je ....

Pa kako ti na WC može zabiti AI 6 golova?

8 godina
FIFA 18

Odigrao jucer SB na WC za Cristica, ubacio ga u SBC i izvukao Maneta. Ajd, bar nije Papa.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Igram neki dan SB da uzmem onog plavog beka na world class i rez 6:6 da bi mi u 90 min. zabio za 6:7 .

Jedna od najludjih tekmi koje sam odigrao protiv kompa . :)

13 golova ,jbg,sto je puno puno je ....

Pa kako ti na WC može zabiti AI 6 golova?

7,ne znam ni ja ! hahahahha

Uzeo sam onog LB Italijana na kraju balade ....

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 12:29 (goust78).
10 godina
SimeKZ kaže...

Gledam svi slazu te SBCove tolko lako. I onda se sjetim da ima weekly za TOTS. Sad kad dodem doma treba to izganjat i onog LBa iz DKT pokupit. Jel ga ima ko ? Jel dobar ? 

Ja sam ga uzeo preko dkt ali nisam ga probao, ice za sbc. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

izvukao Maneta.

Tko je taj?

13 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

izvukao Maneta.

Tko je taj?

Kako ne znaš?!

Edouard Manet.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Mane > Sane 

0 0 hvala 0
9 godina
Veceras u 7 novi EPL SBC
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

izvukao Maneta.

Tko je taj?

Kako ne znaš?!

Edouard Manet.

Jbt i taj je bolji izbor nego onaj moj panj kojeg sam dobio 

13 godina
FIFA 18

Lud sam k'o puška... uzeo i Daviesa :)

Ali kako... jebo sam EA-u mater.

Jučer odigram jednu i dobijem i kao danas poslije ručka idem nastavit turnir.

I dobijem takvog degenerika da se rijetko nađe takav idiot i izgubim 2-3 - POPIZDIO SAM NAČISTO TU PARTIJU.

Snimio sam sve, ali mi se sad ne da kompilaciju pizdarija radit, ako jednog dana budem od volje ću napravit video.

Dakle, lik je dobio 2 jebena penala, a ja nisam jebeno ništa napravio da ga fauliram.

Prvi penal sa Chielinijem pratim Benzemu i kad smo bili već duboko u 16m ja ništa ne stišćem, samo trčim uz njega i on dođe do korner linije i nabaci loptu, a sudac kreten svira penal.

Nisam ga udario, nisam se gurao, trčao pored Benzeme, ovaj nije niti pao, entrirao loptu u sredinu bez pritiska.

Drugi penal lopta pada iz kornera i on se zaleti u mog Naingolana koji je loptu trebao ispucati i sudac svira penal.

A protivnik debil - strašno, samo se baca po podu - ALI JEBENO NEVJEROJATNO NE RADI PREKRŠAJE.

Ima žuti koji je dobio sa Laporteom od 5min i dvaput mi ukliže s njim i ne dobije drugi žuti.

U šesnaestercu se samo bacao, ali nema šanse da mi sudi penal.

Imao sam u jednom trenutku 2 ili 3 igrača s onim križićem da su ozlijeđeni, a sudac niti za jedan taj jebeni križić nije svirao faul, kamoli da je dao karton.

Na kraju sam ja imao više prekršaja od njega - JEBENA PIZDARIJA.

I onda idem novi turnir sav nadrkan, a takav obično pizdarije radim.

Uglavnom, prva utakmica mi je bila najteža.

Ne volim kad mi pimplaju loptu 10 minuta bez veze i onda ubace na napadača i to nerijetko završi golom, a takav je bio taj prvi protivnik.

Samo, nije bio toliko dobar pa sam na kraju izvukao jedva 2-1.

Nakon te prve, ove dalje su bili sve lakši i lakši protivnici.

Drugog natamburao 6-2 - lik u 80 min kod rezultata 6-2 mijenja igrača - kao ima plan, sad će me sjebat :)

Treća tekma lik quitao nakon 4-0.

Finale - dobijem lika kao onaj u prvoj utakmici - pimpla po lopti bez cilja i smisla.

Dobio je dvije akcije tipa blitzkrieg jer ja nemam vremena za pimplanje - Crespo 1-0, Vardy 2-0 - rage quit - hvala lijepo - Davies welcome :)

BTW

BPL ekipa mi je sad jebena.

Jedino je Azpilicueta rupa u skoku - jučer mi je lik dva komada nabacio i preko njega zabio 2 gola.

Ovaj mali, kurca ne može u zraku.

Jedino je dobar kad je lopta na podu - tu ne mogu riječ reći.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=d5aUvCE9nNVLH:FFA18PCC

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Yessssss...
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Naravno da je Pope...Jaoooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Sere me danas... uletio Firminho :)

Sad sam na čudu kako složit BPL - morat ću ili Ruija Costu izbacit van ili Crespa - teški problemi :D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Uh, Sterling. Isto se usrao kad sam vidio englesku zastavu 

Sad stvarno više ne mogu da ne napravim Engleze. Šta kažete na ovako nešto?

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Lagano. Stavio birthday svajnija i jos 10k u igrace. Sad De bruyne ide na prodaju. Ide se po DKT Totsa pa da opet slozimo.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Lagano. Stavio birthday svajnija i jos 10k u igrace. Sad De bruyne ide na prodaju. Ide se po DKT Totsa pa da opet slozimo.

Sto nije maksimum dva puta da se moze slozit?

17 godina
FIFA 18

Jebeni vertonghen. Aj moglo je i gore. Prodao sam tots otamendia pa neka igra vertonghen, što ću sada s njim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Ja dobio Fernandinha. Zadovoljan sam. Da bar mogu vratit vrijeme kada sam prodao cijelu momcad i kupio packove 😌

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

BTW

BPL ekipa mi je sad jebena.

Ja sam danas završio sa svojom momčadi i to je to za ovu fifu. Nije mi se dalo čekati do četvrtka kada možda padnu cijene pa se nešto ušpara a opet i danas su pale jer se otvarao ovaj tots sbc epl. Sve u svemu to je to. Sada ćču po malo igrati. Nešto mi nije dobro zadnja dva dana pa ne igram. Valjda mi neće pobjeći ovaj LB DKT

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja se prosetao kroz ovaj turnir, prvi dobio dva puta van 16 metera u prvih 10 min i izasao van.

Drugi izasao odmah na pocetku drugog poluvremena, 

Treci slicno kao i prvi.

I onda naravno krece realnost, u finalu lik sa 6 icona i Maradonom.

Vodio me 2-0, mjenjam Musu i ubacujem Jesusa. 

Mislim da ce ga lik sanjati, krivo mi je ko psu sto nisam snimao, uvaljao sam mu 4 komada sa Jesusom, kad sam dao 4ti gol izasao je van :)

Isao odmah sloziti Marquee pa me ocito netko cuo i vratio mi za onog retardiranog Popa, uletio je Fernandhino :) 

Englezi su sada poprilicno zajebani :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Otvaram kod frenda PL upgrade one,napravili ih 5 i u 1 packu...

2 0 hvala 0
9 godina
Poucen prijateljem odem sebi i napravim 9 PL Packova. Booom

0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Sto nije maksimum dva puta da se moze slozit?

Ma mislil sam na sljedeci..

17 godina
Nikolacurak kaže...
Poucen prijateljem odem sebi i napravim 9 PL Packova. Booom

Ja sam u 6 packova dobio cazorlu a ostalo nije vrijedno spomena..

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja dobio Matu, odmah ga dao unutra i dobio kitu 

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Dobio Walkera danas.

Ostalo mi još 2 mil, Milinković-Savić će doći sigurno na mjesto desnog CMa, Bobby ide na lijevog CMa, TOTY Marcelo na LB. Na CDM ne znam dal da uzmem TOTS Matića, Vieiru ili da ostavim Franka i ostatak coinsa u WC mode. Prava Hrvatska tragedija. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Gledam cijene totsa skočile u zadnjih sat vremena. Otvara se tots sbc i za očekivati je da cijene padnu. Da prodam sada de bruyna zaradio bih oko 100k coinsa, na fernandinhu i agueru oko 70k. Skupio bih ziher oko 250k coinsa. A opet kaj mi to znači. Samo strah hoće li cijene pasti u četvrtak ili neće. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Gledam cijene totsa skočile u zadnjih sat vremena. Otvara se tots sbc i za očekivati je da cijene padnu. Da prodam sada de bruyna zaradio bih oko 100k coinsa, na fernandinhu i agueru oko 70k. Skupio bih ziher oko 250k coinsa. A opet kaj mi to znači. Samo strah hoće li cijene pasti u četvrtak ili neće. 

Baš! I ranije si mislim da bolje pričekam s Matićem, i cijena mu od 19h do sad skoči 70k. Koji k???

13 godina
soft kaže...

Dobio Walkera danas.

Ostalo mi još 2 mil, Milinković-Savić će doći sigurno na mjesto desnog CMa, Bobby ide na lijevog CMa, TOTY Marcelo na LB. Na CDM ne znam dal da uzmem TOTS Matića, Vieiru ili da ostavim Franka i ostatak coinsa u WC mode. Prava Hrvatska tragedija. ;)

Nemam losu ekipu, al ovo tvoje je show. Ovaj bedem odozada kad vidim odmah dobijem tikove i migrenu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice