FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
FIFA 18
Kakav vam se cini TOTS Robertson 87 LB,dobio sam ga iz packa,prodat odmah,kasnije,zadrzat? Imam talijansku ekipu
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Onaj Sane cisto smece od igraca samo gadja golmana, uzasna kontole lopte, 3 puta je bjezao od lopte kad sam mu dodao ja upro gljivicu prema dole da je pokupi a on samo lagano trckara od nje. 300k coinsa baceno u vjetar dao sam toliko coinsa za igraca koji igra koda kosta 500 coinsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 18
Nikolacurak kaže...
Kakav vam se cini TOTS Robertson 87 LB,dobio sam ga iz packa,prodat odmah,kasnije,zadrzat? Imam talijansku ekipu

I kaj bi onda ti s njim ako ga ne mislis koristit ? Daj malo logike. 

Prodaj ga sto prije dok cijena nije pljusnula jos vise. Ja primjerice sam u vrijeme dizanja Del Piera iz packa do sad izgubio 400k na njemu. Al mi nije zao.. ima preko 400 golova i 300 asistencija. Sad sam dobio Vardya, pogledao par reviewova na youtubu i svi ga hvale, trpa od kuda god hoces a uz onaj pace i acc je neuhvatljiv. Danas me pokenjal Sessegon otiso odma za 63k. Jos malo pa cu imat za Nestu 90. Jos Nestu zamjenim sa Kolasinca i onda gori WL.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
10 godina
FIFA 18

Ja sastavio nov tim falilo mi 15k za pogbu 88. Mesto Asensia ulazi Rooney 90.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Pa mislio sam ako je dobar prec na englesku momcad ponovo
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Jaka spika, jaka. Sad sam vec na putu da dovedem u ekipu svog najdrazeg stopera. Grande Nesta. 

Daj šime prestani provocirati.

Nekako mi se nesta ne sviđa. Agility 46 a balance 53. Stamina 75. Ja gledam Blanca 89. Ima neusporedivo bolje statse. S obzirom da igram s englezima a vjerujem da u totsima neće biti stopera meni interesantnih nekako mi je blanc najbolja opcija 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 17:33 (movie).
17 godina
ruya kaže...

Trebao si pričekati dok ne skupiš. Sljedeći tjedan kada startaju englezi još će mu cijena pasti.

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Trebao si pričekati dok ne skupiš. Sljedeći tjedan kada startaju englezi još će mu cijena pasti.

Ma nema veze igracu ovako sad, u planu mi je nesto ovako. 

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Jaka spika, jaka. Sad sam vec na putu da dovedem u ekipu svog najdrazeg stopera. Grande Nesta. 

Daj šime prestani provocirati.

Nekako mi se nesta ne sviđa. Agility 46 a balance 53. Stamina 75. Ja gledam Blanca 89. Ima neusporedivo bolje statse. S obzirom da igram s englezima a vjerujem da u totsima neće biti stopera meni interesantnih nekako mi je blanc najbolja opcija 

Nesta mi je nesto ko Del Piero... bas prava ikona. Pogotovo meni koji prati Seriu A od kad znam za sebe. Kad bi imo love, odavno bi mi dva odozada bila Nesta - Maldini :D Cak vidim da sam blizu Maldini LB i Nesta CB. Cito sam reviewove i ljudima je Nesta odlican. Blanc mi je isto primamljiv, al mi nije napet ko Nesta :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Jel probao tko tots Busquetsa? Dobio ga sad iz ovog sbc-a (uvalio unutra nekog 83 plavog iz engleske 2-3 lige kojeg sam uzeo jutros za 23k). Svi statsi mrak osim sto je pace koma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MBuda kaže...

Jel probao tko tots Busquetsa? Dobio ga sad iz ovog sbc-a (uvalio unutra nekog 83 plavog iz engleske 2-3 lige kojeg sam uzeo jutros za 23k). Svi statsi mrak osim sto je pace koma...

Kaj je najbolje... ne vrijedi uopce puno za svoj rating 92. 150k dobijes ako ga sad uvalis. Ja bi ga prodal jer stvarno ne vrijedi nicemu. 

EDIT: Sad se treba dobro pripremit za TOTS PL. Fino rijesit sve cheap SBCove sa solidnim paketicima pa kud puklo. Ako treba 100k zdrobit na to. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 22:06 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Imam ga ja na CM, ništa posebno.

10 godina
FIFA 18

Ovaj Krstan je zakon stvarno od 12 utakmica 11 golova i 8 asistencija, poredjenja radi Bale na isto utakmica ima skor 7-4, obojica su ST u igri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...

Zašto si stavljao igrača kojeg si platio kada dobiješ na tjednom zadatku jednog tots igrača besplatno pa uvališ njega jer ti ionako ničem ne služi a ocjene je 84? Sve ostalo posložiš za 6k coinsa.

Ja odigrao ali me strah otvoriti jer znam da ću dobiti najgoreg mogućeg tots igrača. Probat ću sutra... jutro je pametnije od večeri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 23:38 (movie).
13 godina
ruya kaže...

Ovaj Krstan je zakon stvarno od 12 utakmica 11 golova i 8 asistencija, poredjenja radi Bale na isto utakmica ima skor 7-4, obojica su ST u igri. 

Lik je cisti BUG u igri. Strasno kako je nadmocan nad svima. Preruzno je gledat. Ostavis ga 2sec da se namjesti na udarac, 90% je gol. Koliko sam puta znao izgubit tekme protiv njega, cisto jer ga ne stignes pokrit. 

10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Lik je cisti BUG u igri. Strasno kako je nadmocan nad svima. Preruzno je gledat. Ostavis ga 2sec da se namjesti na udarac, 90% je gol. Koliko sam puta znao izgubit tekme protiv njega, cisto jer ga ne stignes pokrit. 

Znam, kad vidim da ga protivnik ima muka mi odmah haha. A sta mozes, treba se prilagodjavati. 

14 godina
neaktivan
movie kaže...
MBuda kaže...

Zašto si stavljao igrača kojeg si platio kada dobiješ na tjednom zadatku jednog tots igrača besplatno pa uvališ njega jer ti ionako ničem ne služi a ocjene je 84? Sve ostalo posložiš za 6k coinsa.

Ja odigrao ali me strah otvoriti jer znam da ću dobiti najgoreg mogućeg tots igrača. Probat ću sutra... jutro je pametnije od večeri.

Zato jer sam tog lika iz engleske 3 lige ionako kupio s tom namjerom, a ovog besplatnog nisam jos rijesio :)

Busquets bi prodao da mogu, al je untradeable...

9 godina
neaktivan
FIFA 18

jel možda netko za odmjeravanje snaga na PC-u? jučer sam odradio prvu diviziju i sad mi je dosadno igrat divizije kad sam ih riješio sve, možemo i u coinse, simbolično :) dr4zh3n-OS username origin

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 8:55 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kao što sam i mislio, dobio sam najlošije moguće ocjenjenog tots igrača. Aj bar je iz EPL pa ga mogu koristiti. Dobio Robertsona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...
movie kaže...

Zato jer sam tog lika iz engleske 3 lige ionako kupio s tom namjerom, a ovog besplatnog nisam jos rijesio :)

Busquets bi prodao da mogu, al je untradeable...

To sam shvatio zašto si ga kupio ali ne shvaćam zašto potrošiti 25k coinsa bezveze kada imaš za vrlo vjerojatno neupotrebljivu karticu također besplatnu karticu. Samo ih zamijeniš. Na tjednom zadatku to riješiš za sat ili dva i stvar riješena. 

13 godina
FIFA 18

Rješavam jutros Akinfevu, složio neki srebrni tim, ubi bože, jedva po tri gola zabijem na professional.

I sjetim se da je možda neki TOTS u kvalifikacijama za WL kao što je lani bio i odem pogledat.

Ukratko, veni, vidi, vici - iz prve Callejon :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Rješavam jutros Akinfevu, složio neki srebrni tim, ubi bože, jedva po tri gola zabijem na professional.

I sjetim se da je možda neki TOTS u kvalifikacijama za WL kao što je lani bio i odem pogledat.

evo i ja sam probao, prva tekma, odmah prvi napad lik zapne sa ICONOM NARAVNO za mog stopera pada sudi mu penal.

1 min odmah gubim 1-0, u prvom poluvremenu lik mi ozljedi Luiza, Martiala i Gabriel Jesusa. Karton? ma koji karton, nema kartona kad icone igraju.

ALT+F4 i nek idu u 3 picke mile kurvinske materine svi redom.

13 godina
FIFA 18

Ja sam neopterećeno probao i uspio, i to prilično lagano.

Prva tri protivnika mi uopće nisu dorasla tako da je jedan stisnuo ALT+F4, jednog sam natamburao 5-1, a jedan je na 4-0 prestao igrati.

Jedino sam se mučio s likom u finalu, ali do 60 min kad sam zabio prvi gol i pred kraj sam mu još jednog uvaljao za osiguranje.

Inače, u finalu, jedan i drugi smo do mog prvog gola promašili barem 3 zicera svaki.

Baš je igra srala obojicu, ali na kraju sam ipak uspio zabiti i lagano sam kontrolirao igru do kraja.

A ovaj TOTS Lopez što smo dobili je strašan igrač.

Palio sam se da uzmem Vardyja jer ga svi hvale, ali mislim da ću se na kraju zadovoljiti s Lopezom jer nemam niti jednu primjedbu na njegovu igru.

Lijeva - desna, brz je, pozicioniranje odlično - u tandemu s Crespom je ubojita kombinacija.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Krenem igrati ovaj DKT i u prvom kolu me doceka ova ekipa, jedva ziv ga pobedim 2:1 lik igra fifu vidim od 2012 znaci iskusan igrac. Sta ce tek kasnije onda biti. Pomalo mi je primamljiva ova nagrada tots Callejon 89 ali ce biti jako tesko doci do nje izgleda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Mislio sam da je patka, ali ipak nije.

Dobivamo besplatnu ekspanziju za FIFU 18.

FREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA UPDATE COMING MAY 29

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
Skilledžija kaže...

evo i ja sam probao, prva tekma, odmah prvi napad lik zapne sa ICONOM NARAVNO za mog stopera pada sudi mu penal.

1 min odmah gubim 1-0, u prvom poluvremenu lik mi ozljedi Luiza, Martiala i Gabriel Jesusa. Karton? ma koji karton, nema kartona kad icone igraju.

ALT+F4 i nek idu u 3 picke mile kurvinske materine svi redom.

Hebo mene pas ako se ti nebi preporodio da uzmes PS4 i da igras na njemu. Uvijek je PC verzija bila šitnija od PS verzije. 

17 godina
ruya kaže...

Krenem igrati ovaj DKT i u prvom kolu me doceka ova ekipa, jedva ziv ga pobedim 2:1 lik igra fifu vidim od 2012 znaci iskusan igrac. Sta ce tek kasnije onda biti. Pomalo mi je primamljiva ova nagrada tots Callejon 89 ali ce biti jako tesko doci do nje izgleda. 

Pričekaj do sutra poslijepodne dok svi ovi jači igrači osvoje a onda uzmeš lagano.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

koja dobra tekma...znači dobijem lika, pun ikona, u napadu Ronaldo i Bale, poluvrijeme 3-1 za njega. Reko, ko ga hebe, idemo se zezat i uvodim moćnog Akinfenwu. Akinfenwa s lakoćom zabija dva gola pored njegovih Blanca i Boatenga, i na kraju izbori penal za jednu od najslađih pobjeda ikad. Živio Akinfenwa

3 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Pričekaj do sutra poslijepodne dok svi ovi jači igrači osvoje a onda uzmeš lagano.

Posle te prve utakmice druga i treca su bile laganica i u finalu dobijem lika sa ne toliko jakom ekipom i pomislih mzd je to to ali kako taj decko igra ne trebaju njemu ni ikone ni Ronaldo izjednaceni smo bili imao je na kraju jedan sut vise i taman dovoljno da me pobedi 2:1 ali skil mu je na jako visokom nivou, ne secam se kad sam zadnji put igrao protiv takvog igraca. Pokusacu jos jednom danas prvu sam pobedio pa ako ne ostavicu za sutra. 

12 godina
dr4zh3n kaže...

koja dobra tekma...znači dobijem lika, pun ikona, u napadu Ronaldo i Bale, poluvrijeme 3-1 za njega. Reko, ko ga hebe, idemo se zezat i uvodim moćnog Akinfenwu. Akinfenwa s lakoćom zabija dva gola pored njegovih Blanca i Boatenga, i na kraju izbori penal za jednu od najslađih pobjeda ikad. Živio Akinfenwa

To me podsjetilo na ovaj video hahahhahaha

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice