FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
movie kaže...
SimeKZ kaže...

movie  a nisam htio.. al stvarno nisam htio :D 

Pa koja ti je kita?

Prodam ono kaj dobijem iz weeklya. Dode rare players pack. Reko aj. Kupim... zaplavi se... pufff vardy 😂

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
FIFA 18
Koji si ti srečković? To kaj si ti dobio ovaj tjedan ja nisam dobio zadnje dvije fife a to koliko sam otvorio packova zadnje dvije fife ti nećeš otvoriti deset sljedećih fifa. Što hoću reći? Tak je svejedno koliko otvoriš i kojem se bogu moliš. Ako imaš sreće uletjet će a ako nemaš možeš otvarati do sutra packove i nula bodova. Kud nemam sreće tud sam i zaboravan. Odem spavati i zaboravim pogledati koje su nove naranđaste kartice izašle. Tih sat vremena po izlasku otw sanchez je išao za 380k coinsa a sada opet ide za 280k coinsa. Opet ga nisam utopio. Kako sam mogao zaboraviti, pas mater...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Koji si ti srečković? To kaj si ti dobio ovaj tjedan ja nisam dobio zadnje dvije fife a to koliko sam otvorio packova zadnje dvije fife ti nećeš otvoriti deset sljedećih fifa. Što hoću reći? Tak je svejedno koliko otvoriš i kojem se bogu moliš. Ako imaš sreće uletjet će a ako nemaš možeš otvarati do sutra packove i nula bodova. Kud nemam sreće tud sam i zaboravan. Odem spavati i zaboravim pogledati koje su nove naranđaste kartice izašle. Tih sat vremena po izlasku otw sanchez je išao za 380k coinsa a sada opet ide za 280k coinsa. Opet ga nisam utopio. Kako sam mogao zaboraviti, pas mater...

Shema je u tome da sam planiro nadogradit napad. A sad sam za 50k coinsa dobio Vardya... ostalo mi 320k coinsa i jos cekam BPL TOTS. Tu prije toga slozim neki marquee i planiram otvoriti barem 2 paketa i vozi. Cak sam odustal od De Geae jer je Lloris cudo na golu. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
12 godina
FIFA 18

Jeli se vama zna nekad desit kad protivnik radi skillove da vam prebaci igraca. Frajer mi sada presao tri igraca na tu foru. Napravi glupi skill meni prebaci igraca i onda ovaj samo prodje pored njega ja uzmem drugog cekam da pogrijesi on opet napravi skill meni prebaci na drugog igraca i ovaj samo prodje pored mog igraca i onda opet isto i zabije gol. Kakvo je to varanje ?????? Lud sam od ove strgane igrice. Zasto ja ne mogu odigrati jednu normalnu utakmicu bez da se desavaju sranja? Ja ne mogu zbog toga odigrati citavu utakmicu moram izlaziti svaki put iz nje da ne bi toliko poludio da krenem sve razbijat oko sebe. To nije normalno sto su oni napravili od ovog gameplaya. Tko u tome uziva? Ono kad je kod nogometne igrice najzabavnije rjesavat sbc-eove jer su to jedino dobro napravili cudo sto tu nisu sjebali. Izgleda da znaju kako ide formala za prosjek. I da ne spominjem ovo kad mi protivnik izadje a meni se ne pise pobijeda cak su i to uspijeli sjebat. Opet mi se to desilo dns. I ono sranje kad ti nestane mapa i  sa kojim igracem igras to jos nikad nisam vidio da samo nestane usred utakmice. Igram te nogometne simulacije od 2005 kad sam dobio ps2 i ja tek u 2018 godini gdje bi sve trebalo biti bolje i naprednije sto se tice igrica eto jedino je fifa nazadovala. Toliko pogrijesit u tom programiranju nevjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2018 12:11 (The_K).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Jeli se vama zna nekad desit kad protivnik radi skillove da vam prebaci igraca. Frajer mi sada presao tri igraca na tu foru. Napravi glupi skill meni prebaci igraca i onda ovaj samo prodje pored njega ja uzmem drugog cekam da pogrijesi on opet napravi skill meni prebaci na drugog igraca i ovaj samo prodje pored mog igraca i onda opet isto i zabije gol. Kakvo je to varanje ?????? Lud sam od ove strgane igrice. Zasto ja ne mogu odigrati jednu normalnu utakmicu bez da se desavaju sranja? Ja ne mogu zbog toga odigrati citavu utakmicu moram izlaziti svaki put iz nje da ne bi toliko poludio da krenem sve razbijat oko sebe. To nije normalno sto su oni napravili od ovog gameplaya. Tko u tome uziva? Ono kad je kod nogometne igrice najzabavnije rjesavat sbc-eove jer su to jedino dobro napravili cudo sto tu nisu sjebali. Izgleda da znaju kako ide formala za prosjek. I da ne spominjem ovo kad mi protivnik izadje a meni se ne pise pobijeda cak su i to uspijeli sjebat. Opet mi se to desilo dns. I ono sranje kad ti nestane mapa i  sa kojim igracem igras to jos nikad nisam vidio da samo nestane usred utakmice. Igram te nogometne simulacije od 2005 kad sam dobio ps2 i ja tek u 2018 godini gdje bi sve trebalo biti bolje i naprednije sto se tice igrica eto jedino je fifa nazadovala. Toliko pogrijesit u tom programiranju nevjerojatno.

Da, to sam primjetio. Meni se još događa recimo kada se odbije lopta i moj najbliži igrač krene na nju da igra odjednom prebaci na mog drugog igrača koji je dalje od lopte kako prvi ne bih došao do nje. Inače ove godine mi je to šaltanje igrača najgore do sada i o tome sam više puta govorio. Još si mlad, ja sam počeo fifu igrati davne 1994 godine a onaj pravi nogomet još ranije, 1976 godine.  Znači ako još malo poživim proslavit ću pola stoljeća ludila.

13 godina
FIFA 18

Ja imam namješteno da mi automatski prebacije igrača kad protivnik odigrava visoke lopte, ali u svakoj utakmici mi se nekoliko puta dogodi da igra sama prebaci igrača, a lopta ide po podu.

I to me vrlo često zajebe jer ja taman stisnem da mi prebaci na igrača, a djelić sekunde prije toga mi je to igra napravila pa mi prebaci na igrača kojeg ne želim selektirati.

Čak sam neki dan mislio da isključim to govno automatsko, ali nisam, ne da mi se.

Ionako je sve sjebano pa nemam volje ništa drkati više po postavkama.

Ako igra odluči da pobijedim, ja pobjedim, ako ne stisnem lagano ALT+TAB za razliku od kolege koji stišće ALT+F4 tako da mi Šime ne može prigovarati :P

BTW

Jutros sam otvorio nekog plavog RW iz engleske druge lige, neki Jota.

Odigrao SB jednu utakmicu s njim i tri komada je lik zabio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Nista ovig lika nisam razumeo, znam da je ponavljao samo gold tim, gold tim xd. Ako neko zna dojc da mi uopsteno kaze sta je lik pricao haha

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

7.div,dobio me 1:0 u 90 skript minutu.Protiv ikona obican gold tim nema sanse !

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2018 20:55 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ovisi tko igra...

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Vjerojatno najbolji, ili barem u top 3 gola koje sam dao ove godine

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

kupim 2200 pointsa za 18 dolara i paf uleti Jamie

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ovisi tko igra...

Mene bi bilo sramota izvesti onakav ti na gold igrace i jedva dobiti na skript.

13 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Ovisi tko igra...

Mene bi bilo sramota namjerno ispadat iz visih liga i stalno cmugat kak nist ne znam. Pa kaj sad... daj igraj i ne opterecuj se.

17 godina
goust78 kaže...

Pa nije on birao s kime će igrati. I kakva je sramota izgubiti od boljeg ili dobiti uz poguranac igre? Jednom tako dobiješ a drugi put izgubiš. U ovoj igri sramote nema. Prošlu WL lik me dobio s rare igračima che oko 40. Momčad nema veze s vezom. No lik zna igrati. Možda ga je i igra pogurala. U svakok slučaju on je svoje šanse iskoristio a ja nisam. Pokazao je da se može s rare igračima protiv icona. Kako rekoh, sve ovisi tko igra i s jednima i s drugima. Stoga više vježbaj a manje plači. Da si igrao samo na jednom acc do sada bi i ti imao dvije icone. Sve dođe na naplatu. Pogotovo izbjegavanje igranja s boljima od sebe.

17 godina
dr4zh3n kaže...

Koji ste vi srečkovići?  Ja da uzmem pointsa za 1800 dolara ne bih ništa dobio. Imat ću bar 15 packova. Oko 8 mega packova. Dam se kladiti da neću dobiti igrača vrijednog 5k coinsa.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

ovo je srećković

btw, movie, misliš da je bilo pametno odmah prodati vardyja za 365 000? nekako mi je logično bilo odmah ga prodati dok jos drzi cijenu, jer sto ga se vise otvara u packovima, vise ce mu cijena padati, a dolaze i novi bolji igrači

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 1:27 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

ovo je srećković

btw, movie, misliš da je bilo pametno odmah prodati vardyja za 365 000? nekako mi je logično bilo odmah ga prodati dok jos drzi cijenu, jer sto ga se vise otvara u packovima, vise ce mu cijena padati, a dolaze i novi bolji igrači

Past ce cijena brzo zato sto su ljudi opsjednuti 4 star wf .Imao sam Wilsona sta je taj promasivao to je cudo .

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 9:13 (goust78).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa nije on birao s kime će igrati. I kakva je sramota izgubiti od boljeg ili dobiti uz poguranac igre? Jednom tako dobiješ a drugi put izgubiš. U ovoj igri sramote nema. Prošlu WL lik me dobio s rare igračima che oko 40. Momčad nema veze s vezom. No lik zna igrati. Možda ga je i igra pogurala. U svakok slučaju on je svoje šanse iskoristio a ja nisam. Pokazao je da se može s rare igračima protiv icona. Kako rekoh, sve ovisi tko igra i s jednima i s drugima. Stoga više vježbaj a manje plači. Da si igrao samo na jednom acc do sada bi i ti imao dvije icone. Sve dođe na naplatu. Pogotovo izbjegavanje igranja s boljima od sebe.

Sad sam na main acc .u 5 div. i logicno ne smijem da igram jer cu ispasti !

17 godina
dr4zh3n kaže...

ovo je srećković

Gle, bit će i totsu kada izađu englezi. Znači bit će dva tjedna u packovima i bit će pun market njegovih kartica tako da će mu cijena sigurno pasti. Tako je uvijek bilo do sada. Ako ti treba kupiš ga kasnije. 

10 godina
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Koji ste vi srečkovići?  Ja da uzmem pointsa za 1800 dolara ne bih ništa dobio. Imat ću bar 15 packova. Oko 8 mega packova. Dam se kladiti da neću dobiti igrača vrijednog 5k coinsa.

Ja sinoc bio malo popio i skontao tvoj post da si uzeo pointse za 1800$ xd haha

10 godina
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa ja sam sa silver timom pobedjivao i sa par razlike likove koji su imali ekipe pune ikona. Kao sto Movie kaze sve zavisi na kog naletis i kako taj neko igra. Naletio sam i na jednog lika u drugoj diviziji sa full bronzanim igracima a ja sa silver i 0:0 uz totalno izjednacenu igru. Naravno sto imas bolju ekipu lakse je igrati i vece su sanse da ces pobediti ali ako si los igrac ne pomaze ti ni tim sa 11 C. Ronalda.

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Ja sinoc bio malo popio i skontao tvoj post da si uzeo pointse za 1800$ xd haha

LOL 
da sam dao 1800 dolara i upakovo Vardyja, odmah bi otišo ronit na dah u marijansku brazdu

našao turbo jeftino OTW Mbappea, 325 000 odmah sam ga pokupio, nema sanse da izgubim na njemu, jer je jedino ona special ST kartica, i sad je nema ispod 360 000, još dovedem TOTS Rabiota i bit cu zadovoljan, sad je još skup, a past ce mu cijena ispod 200 da ga hebeš

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Idem da slavim 1. maj sa firmom ako me neko trazi recite da nisam tu.

Ono malo ciganluk,pjevacica ,rostilj i vopi ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

fališ se da ideš za prvi maj a ne zoveš raju sa foruma, e dobro zapamtit ćemo ti ovo

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan
hanteed kaže...
goust78 kaže...

fališ se da ideš za prvi maj a ne zoveš raju sa foruma, e dobro zapamtit ćemo ti ovo

Jake je kobila elektroprivreda,tesko ju je na pleca oboriti ! :)

10 godina
FIFA 18

A koliko retarda ima sto igraju ovu igru to nije normalno ili me spaja sa samo takvima. Prosto ne verujem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Jaka spika, jaka. Sad sam vec na putu da dovedem u ekipu svog najdrazeg stopera. Grande Nesta. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 12:28 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

da mi je uvatit tog mulca na 3 minute da budem sam sa snjim jebo bi mu milu majku.

znaci ima 10 ICONA, DESET, da mi gol na jedvite jade i onda mi se dodaje iza sa golmanom u 50toj minuti utakmice.

naravno da mu ne mogu loptu uzeti jer se moji svi odbijaju od njegovih.

pa da mi je znati sta ima taj kurvin sin u glavi..

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
C3c1l kaže...

da mi je uvatit tog mulca na 3 minute da budem sam sa snjim jebo bi mu milu majku.

znaci ima 10 ICONA, DESET, da mi gol na jedvite jade i onda mi se dodaje iza sa golmanom u 50toj minuti utakmice.

Takvih manijaka je pun fifa community. Retard do retarda. 

13 godina
C3c1l kaže...

Meni takva zna bit svaka trrca ili cetvrta kad odem iznad gold 3. Teske.frustracije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice