Konačno sam danas naletio na marketu na coca colin dres. Još da mi je naletjeti na fantin. Jednostavno ih nema. Pojavi se jedan i odmah ode a pretrage nema ako nemaš jedan pa da pretražuješ pomoću njega.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konačno sam danas naletio na marketu na coca colin dres. Još da mi je naletjeti na fantin. Jednostavno ih nema. Pojavi se jedan i odmah ode a pretrage nema ako nemaš jedan pa da pretražuješ pomoću njega.
Fantin mi je lep bas.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
PSN:nikolacurak
Ovisi. Mene danas ne interesira niti jedan tots igrač a totw je bezveze. Stoga neću otvarati packove dok ne izađu tots englezi. E sada što tebe interesira, ne znam.
HAHAHHHAHAHAH opet isti k kao i prosli tjedan upalim smece krenem igrat vodim 2:0 u 60min frajera izbaci pise mi da sam pobijedio samo klikcem advance dodjem do WL izbornika pise mi 0 pobijeda 25 utakmica nije mi priznalo pobijedu. Lagano alt+F4 dosta mi je strgane igrice za dns.
Ja upalim sinoc oko 2, posto mi se nije spavalo rekoh da bacim koju. BrusLi gameplay, lopta neuhvatljiva kamerom, neki ultra brz ninzda fudbal 😂. Posle druge tekme ipak sam se odlucio da nadjem neki film xd.
HAHAHHHAHAHAH opet isti k kao i prosli tjedan upalim smece krenem igrat vodim 2:0 u 60min frajera izbaci pise mi da sam pobijedio samo klikcem advance dodjem do WL izbornika pise mi 0 pobijeda 25 utakmica nije mi priznalo pobijedu. Lagano alt+F4 dosta mi je strgane igrice za dns.
Jel imas ti kakav post koji ne ukljucuje "Alt + F4"?
Al ozbiljno covjece, daj igraj nesto drugo, FIFA ce te uvijek samo nervirati.
Sto mislite o ovim novim zakonima sto Nizozemska i Belgija dovode? Placeni Lootboxevi = Kockanje.
Sto mislite o ovim novim zakonima sto Nizozemska i Belgija dovode? Placeni Lootboxevi = Kockanje.
Da je kockanje... je. EA se sad moze sudit godinama ili jednostavno objave vjerovatnost odredenog dobitka i zakon pada u vodu.
Znas ti i kakve su ti sanse dobiti na ruletu ali je i dalje kockanje.
Kladionice daju koeficjente na timove, i dalje je kockanje.
Znas ti i kakve su ti sanse dobiti na ruletu ali je i dalje kockanje.
Kladionice daju koeficjente na timove, i dalje je kockanje.
Kockanje u kojem znas.vjerovatnost dobitka i kockanje u kojem nemas pojma nije isto.
Kad ja u wl sa ovom ekipom dobijem ovu. Pa gde je tu pravda :/ momacki sam se drzao bio cak malo i dominantniji ali dzabe. Mada cim sam video ekipu znao sam da je pusiona 😂
MIslim da cak vise niti ne spaja Team rating, nego omjer tvojih pobjeda i poraza... Jbg, zato nas koji smo u debelom plusu spaja sa takvima konstantno.
Kad ja u wl sa ovom ekipom dobijem ovu. Pa gde je tu pravda :/ momacki sam se drzao bio cak malo i dominantniji ali dzabe. Mada cim sam video ekipu znao sam da je pusiona 😂
MIslim da cak vise niti ne spaja Team rating, nego omjer tvojih pobjeda i poraza... Jbg, zato nas koji smo u debelom plusu spaja sa takvima konstantno.
Ima Boga ,mora i vas neko da nakanta ! :)
Ima Boga ,mora i vas neko da nakanta ! :)
Bgm me niko nije nakantao, dva poraza sa jednim golom deficita. Ma hebe mi se igram opusteno, likovi imaju 6x jacu ekipu i opet sam u plusu.
Das prave novce da bi dobio fifa pointse i onda te pointse trosis da bi si kupio packove i onda otvaras packove jer se nadas da ces nesto dobro dobit. Cisto kockanje.
Ovaj courtois je cudo kartica. Bas cudo. a kosta sad 200k
Ja ga na marketu nisam vidio ispod 360k coinsa?
Ja ga na marketu nisam vidio ispod 360k coinsa?
fulao tricu.... bio jedan za 320.
Ovaj iz Liverpula ?Jel to poceo PL ?
Ovaj iz Liverpula ?Jel to poceo PL ?
Pa gdje ti živiš? Danas su startali s community team of the season i s EFL team of the season. EPL bi trebao startati sljedeći petak. Futhead ti sve zna. Samo trebaš baciti pogled na njihove stranice.
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Ja sam otvorio onaj ultimate pack dobio koulibalya in form poveselio se i onda vidim da kosta samo 60k. Imam 30 packova spremljeno koji cekaju premier ligu tots pa valjda ce nesto izac. Slozio sam Sanea izaslo me nesto manje od 300k. Sutra cu ga isprobat.