FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 18

Konačno sam danas naletio na marketu na coca colin dres. Još da mi je naletjeti na fantin. Jednostavno ih nema. Pojavi se jedan i odmah ode a pretrage nema ako nemaš jedan pa da pretražuješ pomoću njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2018 22:43 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 18
movie kaže...

Konačno sam danas naletio na marketu na coca colin dres. Još da mi je naletjeti na fantin. Jednostavno ih nema. Pojavi se jedan i odmah ode a pretrage nema ako nemaš jedan pa da pretražuješ pomoću njega.

Fantin mi je lep bas. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
Preporuka? Otvorit packove danas ili cekat jos?
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Preporuka? Otvorit packove danas ili cekat jos?

Ovisi. Mene danas ne interesira niti jedan tots igrač a totw je bezveze. Stoga neću otvarati packove dok ne izađu tots englezi. E sada što tebe interesira, ne znam.

12 godina
FIFA 18

HAHAHHHAHAHAH opet isti k kao i prosli tjedan upalim smece krenem igrat vodim 2:0 u 60min frajera izbaci pise mi da sam pobijedio samo klikcem advance dodjem do WL izbornika pise mi 0 pobijeda 25 utakmica nije mi priznalo pobijedu. Lagano alt+F4 dosta mi je strgane igrice za dns.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ja upalim sinoc oko 2, posto mi se nije spavalo rekoh da bacim koju. BrusLi gameplay, lopta neuhvatljiva kamerom, neki ultra brz ninzda fudbal 😂. Posle druge tekme ipak sam se odlucio da nadjem neki film xd. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
The_K kaže...

HAHAHHHAHAHAH opet isti k kao i prosli tjedan upalim smece krenem igrat vodim 2:0 u 60min frajera izbaci pise mi da sam pobijedio samo klikcem advance dodjem do WL izbornika pise mi 0 pobijeda 25 utakmica nije mi priznalo pobijedu. Lagano alt+F4 dosta mi je strgane igrice za dns.

Jel imas ti kakav post koji ne ukljucuje "Alt + F4"?

Al ozbiljno covjece, daj igraj nesto drugo, FIFA ce te uvijek samo nervirati.

Sto mislite o ovim novim zakonima sto Nizozemska i Belgija dovode? Placeni Lootboxevi = Kockanje.

10 godina
FIFA 18

Prelep

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...
The_K kaže...

Sto mislite o ovim novim zakonima sto Nizozemska i Belgija dovode? Placeni Lootboxevi = Kockanje.

Da je kockanje... je. EA se sad moze sudit godinama ili jednostavno objave vjerovatnost odredenog dobitka i zakon pada u vodu.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina

Znas ti i kakve su ti sanse dobiti na ruletu ali je i dalje kockanje.

Kladionice daju koeficjente na timove, i dalje je kockanje.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Znas ti i kakve su ti sanse dobiti na ruletu ali je i dalje kockanje.

Kladionice daju koeficjente na timove, i dalje je kockanje.

Kockanje u kojem znas.vjerovatnost dobitka i kockanje u kojem nemas pojma nije isto.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
10 godina
FIFA 18

Kad ja u wl sa ovom ekipom dobijem ovu. Pa gde je tu pravda :/ momacki sam se drzao bio cak malo i dominantniji ali dzabe. Mada cim sam video ekipu znao sam da je pusiona 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Kad ja u wl sa ovom ekipom dobijem ovu. Pa gde je tu pravda :/ momacki sam se drzao bio cak malo i dominantniji ali dzabe. Mada cim sam video ekipu znao sam da je pusiona 😂

MIslim da cak vise niti ne spaja Team rating, nego omjer tvojih pobjeda i poraza... Jbg, zato nas koji smo u debelom plusu spaja sa takvima konstantno.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

MIslim da cak vise niti ne spaja Team rating, nego omjer tvojih pobjeda i poraza... Jbg, zato nas koji smo u debelom plusu spaja sa takvima konstantno.

Ima Boga ,mora i vas neko da nakanta ! :)

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
10 godina
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Ima Boga ,mora i vas neko da nakanta ! :)

Bgm me niko nije nakantao, dva poraza sa jednim golom deficita. Ma hebe mi se igram opusteno, likovi imaju 6x jacu ekipu i opet sam u plusu. 

9 godina
FIFA 18
Kad izadju BPL TOTS hoce li se oni moci dobiti u packovima?

0 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...
Kad izadju BPL TOTS hoce li se oni moci dobiti u packovima?

Nego kak drugacije ?? 

Evo jedan je uletio, neka ga. 50k. 

9 godina
Odlicno,a kada ce se znati igraci koji su bpl tots znali se?

0 0 hvala 0
12 godina
sexytoiletpaper kaže...
The_K kaže...

Das prave novce  da bi dobio fifa pointse i onda te pointse trosis da bi si kupio packove i onda otvaras packove jer se nadas da ces nesto dobro dobit. Cisto kockanje.

13 godina
FIFA 18

Ovaj courtois je cudo kartica. Bas cudo. a kosta sad 200k

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Rekog odo otvorit 2,3 packa mozda me posere,uzmem prvi pack iiii

0 0 hvala 0
9 godina
Nije htjelo ucitat sliku sry za dupli post

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja ga na marketu nisam vidio ispod 360k coinsa?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ga na marketu nisam vidio ispod 360k coinsa?

fulao tricu.... bio jedan za 320.

9 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Nije htjelo ucitat sliku sry za dupli post

Ovaj iz Liverpula ?Jel to poceo PL ?

17 godina
goust78 kaže...

Ovaj iz Liverpula ?Jel to poceo PL ?

Pa gdje ti živiš? Danas su startali s community team of the season i s EFL team of the season. EPL  bi trebao startati sljedeći petak. Futhead ti sve zna. Samo trebaš baciti pogled na njihove stranice.

https://www.futhead.com/18/totw/tots-community/

9 godina
neaktivan
Van Ginkel nije ni skup a uklapa se sa Lozanom samo tako. Javi ti Movie kad pocne PL da ne brinemo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

movie  a nisam htio.. al stvarno nisam htio :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ja sam otvorio onaj ultimate pack dobio koulibalya in form poveselio se i onda vidim da kosta samo 60k. Imam 30 packova spremljeno koji cekaju premier ligu tots pa valjda ce nesto izac. Slozio sam Sanea izaslo me nesto manje od 300k. Sutra cu ga isprobat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

movie  a nisam htio.. al stvarno nisam htio :D 

Pa koja ti je kita?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice