FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.042.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...

Otišli im serveri opet u bananu.

Ovo je prvi put ove godine koliko se sjećam?

Nadam se free packovima jer vidim da ekipa divlja na twitteru i traži packove :)

Baš sam mislio večeras dobro potegnuti na marketu i ono voda. Ništa ne radi. Kud baš danas kada se treba otvoriti masu packova?

13 godina
movie kaže...

Baš sam mislio večeras dobro potegnuti na marketu i ono voda. Ništa ne radi. Kud baš danas kada se treba otvoriti masu packova?

Meni je mali jutros odigrao kvalifikacije za viken ligu i umjesto da treniram kita.

Aj, bit će nekih free packova 100% :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Meni je mali jutros odigrao kvalifikacije za viken ligu i umjesto da treniram kita.

Aj, bit će nekih free packova 100% :)

Proradilo ali ja ne vidim ništa free

Naravno, da bih uhvatio albu sa što manjom cijenom moram stalno vrtiti 59 minutu. Uspio sam uhvatiti 3 po 50k coinsa dok me nisu izbacili s marketa. Koja je svrha marketa ako ne mogu listati dvije stranice lijevo desno? Dok autobuyeri rade ko mutavi oni mene jebu jer brzo ručno premotavam dvije stranice kako bi se osvježila ponuda. Sada sam blokan jedno 15 minuta. Ne da mi se čekati, odoh film gledati. Eto, ne daju poštenom svijetu niti da nešto zaradi. Ako sve bude ok uspio sam ipak uzeti nekih 50k coinsa. Čemu se ja veselim? Kud je sve to otišlo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 23:17 (movie).
13 godina
movie kaže...

Proradilo ali ja ne vidim ništa free

Uvijek su davali nešto kad bi im serveri pali.

Možda sutra bude?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Uvijek su davali nešto kad bi im serveri pali.

Možda sutra bude?

Ne sjećam se da sam ikada išta dobio...

14 godina
Ima netko za friendly FUT teams?
11 godina
neaktivan
FIFA 18

ovakvih sam od jučer navečer do sada prodao 10. Ne samo Head nego All injuries i slično.

Očito zbog WL-a. Od sada krećem u biznis s tim :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Otišli im serveri opet u bananu.

Ovo je prvi put ove godine koliko se sjećam?

Nadam se free packovima jer vidim da ekipa divlja na twitteru i traži packove :)

to su prosli put slali svima ili samo onima koji su se spajali u to vrijeme?

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

to su prosli put slali svima ili samo onima koji su se spajali u to vrijeme?

Svi su dobili besplatan pack.

[19xx] 4ntraks
17 godina
nadimaknaforumu kaže...

ovakvih sam od jučer navečer do sada prodao 10. Ne samo Head nego All injuries i slično.

Očito zbog WL-a. Od sada krećem u biznis s tim :)

Sinoć je nakon pada market bio gotovo prazan pa je sve išlo dobro jer ničeg nije bilo. No probaj i danas. Istražuj, uvijek se nešto nađe što trenutno ide jako dobro. Ja sam par dana maksimalno crpio albu. 

14 godina
FIFA 18

Izmijenjena momčad za novu vikend ligu. Zasad s njima igram vrhunski u Div.1. Vidjet ćemo za vikend...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2018 13:57 (zvone07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Jučer gledam na marketu kako stoji suarez 95 za milju i dvijesta i nitko ga ne uziima a ja nemam coinsa. Danas prodam tots kanea i naravno, nema ga ispod milju i tristopedest tisuća coinsa. Inače taj kane definitivno nije za mene. Ne mogu ništa s njim. Lik je spor, koju god fintu da probam sve usporeno i nezgrapno i uvijek ga stignu blokirati. Kada dođe u situaciju da pukne to je gol. Tu obrane nema ali ne sviđa mi se što teško bilo što radim s tom karticom. Aguero je munja, tih par finti što radim s njim sam radio bez greške. Lijepo ga je za vidjeti kako se okreće i oslobađa protivnika. S kaneom se nisam niti jednom mogao lijepo osloboditi i doći u priliku za šut. Jednostavno nije kartica za mene. Sada gledam što uzeti? Vuče me prime bergkamp i suarez 95?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2018 16:01 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Sad sam sto posto siguran da su ikone unistile igricu skroz. Igram frajera koji ima 7 ikoni. Svaki put kad sam uletio u njegov sesnaesterac pregazio mi je igrace sa Ferdinandom uopce nije isao na loptu vec samo gazi gazi da je to bio pravi zivot Sane i Mkhtariyan bi bili tesko ozlijedjeni morali bi se ostaviti nogometa. Ne kuzim kako je to legalno sto nije ako pregazis igraca prekrsaj mislim ono frajer mi uzme tek loptu kad mi izgazi igraca a ovaj sudac ne svira nista jer ipak su to ikone frajer je platio nekoliko tisuca eura na packove pa mora zazmirit na oba oka. Ja mu ne dozvoljavam da udje u moj sesnaesterac nema problema tu je Del Piero koji sa 30m moze pogodit komarca u jaja. Pri tom udarcu noga mu je stajala tako neprirodno da je bilo pravo cudo sto nije zglob pukao na dva dijela ali jebiga ikona je to ima kosti od celika pa si moze priustiti neprirodno stajanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Igram prvu utakmicu vikend lige i vodim 3-1 - PUF pukne mi net - jebo majku t-comu i ruouteru i restartanju.

Sva sreća pa mi nije računalo kao poraz - i dalje mi je ostalo 25 utakmica za odigrat.

Da li je to inače normalno da ne računa poraz ako pukne net ili sam naletio na neki bug jer u FUT-u pa čak i u SB-u računa poraz.

Drugu sam pobijedio lika 4-1.

Kako je taj ušao u vikend ligu nemam pojma... vjerojatno je i on angažirao nekog da odigra umjesto njega kvalifikacije :)

U prvih pola sata je bilo 4-0 i onda su moji prestali igrat.

Sva sreća da ovaj nije znao jer bi me stigao 100%.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Igram prvu utakmicu vikend lige i vodim 3-1 - PUF pukne mi net - jebo majku t-comu i ruouteru i restartanju.

Sva sreća pa mi nije računalo kao poraz - i dalje mi je ostalo 25 utakmica za odigrat.

Da li je to inače normalno da ne računa poraz ako pukne net ili sam naletio na neki bug jer u FUT-u pa čak i u SB-u računa poraz.

Kako je taj ušao u vikend ligu nemam pojma... vjerojatno je i on angažirao nekog da odigra umjesto njega kvalifikacije :)

Izgleda da si imao srece jer meni se znalo desit da mi racuna poraz kad mi protivnik rage quita.

17 godina
The_K kaže...

Sad sam sto posto siguran da su ikone unistile igricu skroz. Igram frajera koji ima 7 ikoni. Svaki put kad sam uletio u njegov sesnaesterac pregazio mi je igrace sa Ferdinandom uopce nije isao na loptu vec samo gazi gazi da je to bio pravi zivot Sane i Mkhtariyan bi bili tesko ozlijedjeni morali bi se ostaviti nogometa. Ne kuzim kako je to legalno sto nije ako pregazis igraca prekrsaj mislim ono frajer mi uzme tek loptu kad mi izgazi igraca a ovaj sudac ne svira nista jer ipak su to ikone frajer je platio nekoliko tisuca eura na packove pa mora zazmirit na oba oka. Ja mu ne dozvoljavam da udje u moj sesnaesterac nema problema tu je Del Piero koji sa 30m moze pogodit komarca u jaja. Pri tom udarcu noga mu je stajala tako neprirodno da je bilo pravo cudo sto nije zglob pukao na dva dijela ali jebiga ikona je to ima kosti od celika pa si moze priustiti neprirodno stajanje.

Meni danas lik uđe u gullita, pregazi ga, ozlijedi na 5 tekmi i zabije gol u 90 minuti. Naravno prekršaja nema. Ako je uzeo loptu bez prekršaja zašto mi se gullit ozlijedio na pet tekmi? Nema ti to veze s ikonama već s lošim suđenjem. Davno sam rekao da ovo nema veze s nogometom već s ragbijem. Ono čega se u pravom nogometu srame a to je nesportska i prljava igra u ovoj igri se to promovira kao vrlina.

10 godina
FIFA 18

Smesna je ova igra poprilicno. Radio ceo dan, umoran i reko hajde da otvorim pekove od prosle wl i dobio Mektarijana oko 16k valjda, ostalo nista. Krenem igrati i skor 4:0 i krece fifa shit. Protiv sledeceg protivnika ja pogodim stativu iz situacije 1 na 1 on da gol, sledeci moj napad precka on opet da gol, korner za njega i od jednom lik vodi 3:0 i izgubim naravno. Sledeca dva protivnika koliko su imali suteva toliko su dali golova, sve ulazi. Turn off. Ne mozes jednostavno protiv igre, moras tacno daleko bolji biti da pobedis kad igra pocne da kenja. Dosta za danas. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kako spljugam 150k coinsa. Hoću markirati ovog zelenog williama pa da ga pratim kako se kreće cijena i umjesto markiranja stisnem buy now i kupim ga za 350k coinsa. Sada moram držati fige da lik zabije neki gol pa da mu poraste cijena i da ga utopim. Vidim pala cijena otw aubameyanga i kupim ga za 570k coinsa. Mislim si, pa nema šanse da lik ne zabije dva gola na jednoj tekmi i opet mu poraste cijena. No to je arsenal, svaki igrač im postaje sve gori tako da se ne bih čudio da lik ništa ne zabije i cijena mu se dodatno sroza. Kupim i zelenog firmina. Uglavnom bezveze raspičkam milju. Mislio si danas uzeti ronalda i gledam jednog stoji na marketu za milju i petstopedeset tisuća coinsa. Bi ne bi i ne uzmem ga. Po toj cijeni ga više nije bilo a poslije raspičkam coinse. Sada se tješim kako je aubameyang baš dobar..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2018 22:07 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

nije normalno, imao si srece ili je liku puknuo net prije tebe.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Jedna od gorih stvariu fifi je ta sto nikad nisi nacisto da li te protivnik davi sto je stvarno bolji ili ga igra gura.

Sinoc u sezoni u 8. div. ljudi ubise ,jutros pobijedim lika 6:0 .

Nikako nema neke stalnosti jbg ...

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2018 12:30 (goust78).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Jedna od gorih stvariu fifi je ta sto nikad nisi nacisto da li te protivnik davi sto je stvarno bolji ili ga igra gura.

Ne razumijem kakvu stabilnost očekuješ kada igraš protiv različitih ljudi? Da igraš samo s jednim likom pa jednu dobiješ 6-0 a drugu isto toliko izgubiš skužio bih o čemu pričaš, ovako nije mi jasno. Različiti ljudi, različitih kvaliteta, različitih kartica donose i različite rezultate. Recimo ja div ne igram tj. igram rijetko. I onda kada odlučim odigrati par tekmi na mene naleti nadimaknaforumu u div9 i dobije porciju kako sam kaže jer ja se ne sjećam. I što da si on pomisli koji je tek krenio igrati fifu? Moja momčad od 5 milja coinsa u div9 i ja po kvaliteti za div3? Došao sam do div5 bez problema i dalje nisam igrao. Naravno da u pojedinim divizijama ima ljudi koji su osjetno kvalitetniji i koji su kasnije krenuli igrati i kada naletiš na takvog dobiješ porciju ali to nema veze sa stabilnosti igre već s protivnikom kojeg si izvukao.

Inače rekao sam da više neću i opet odigram sbc ptg spring tradeable i potrošim na njega 65k coinsa a dobijem standardno karticu za kuac, hazarda. Znači opet sam u minusu nekih 15k coinsa. Pa do kada ću biti nesretan u tim sranjima zvanim sbc?

12 godina
movie kaže...
goust78 kaže...

Ne razumijem kakvu stabilnost očekuješ kada igraš protiv različitih ljudi? Da igraš samo s jednim likom pa jednu dobiješ 6-0 a drugu isto toliko izgubiš skužio bih o čemu pričaš, ovako nije mi jasno. Različiti ljudi, različitih kvaliteta, različitih kartica donose i različite rezultate. Recimo ja div ne igram tj. igram rijetko. I onda kada odlučim odigrati par tekmi na mene naleti nadimaknaforumu u div9 i dobije porciju kako sam kaže jer ja se ne sjećam. I što da si on pomisli koji je tek krenio igrati fifu? Moja momčad od 5 milja coinsa u div9 i ja po kvaliteti za div3? Došao sam do div5 bez problema i dalje nisam igrao. Naravno da u pojedinim divizijama ima ljudi koji su osjetno kvalitetniji i koji su kasnije krenuli igrati i kada naletiš na takvog dobiješ porciju ali to nema veze sa stabilnosti igre već s protivnikom kojeg si izvukao.

Inače rekao sam da više neću i opet odigram sbc ptg spring tradeable i potrošim na njega 65k coinsa a dobijem standardno karticu za kuac, hazarda. Znači opet sam u minusu nekih 15k coinsa. Pa do kada ću biti nesretan u tim sranjima zvanim sbc?

I ja sam dobio tog hazarda hahahaa tuga brate 

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ne znam ali mislim da bas nije naormalno da u div.9-8 dodju likovi koji me natamburaju !

17 godina
goust78 kaže...

Ne znam ali mislim da bas nije naormalno da u div.9-8 dodju likovi koji me natamburaju !

Pa evo sad sam ti rekao. Rijetko igram divizije zbog bolesti i normalno da kada igram da sam sa svojom momčadi prevelik zalogaj za veliku većinu protivnika jer mi objektivno tamo nije mjesto. Koliko sada imaš igrača poput mene koji iz kojekakvih razloga nisu igrali divizije te su krenuli s igrom sada. Naletiš na njih i dobiješ po tamburi. Sve normalno.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa evo sad sam ti rekao. Rijetko igram divizije zbog bolesti i normalno da kada igram da sam sa svojom momčadi prevelik zalogaj za veliku većinu protivnika jer mi objektivno tamo nije mjesto. Koliko sada imaš igrača poput mene koji iz kojekakvih razloga nisu igrali divizije te su krenuli s igrom sada. Naletiš na njih i dobiješ po tamburi. Sve normalno.

Ma nije vec je pokvarena igra na njegovoj strani! hahahaha

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Uzmem da igram sa leichesteom kad ono nema Muse ni Slimanija ?Ima samo Vardy ,Mahrez i sl?Na ps4 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Uzmem da igram sa leichesteom kad ono nema Muse ni Slimanija ?Ima samo Vardy ,Mahrez i sl?Na ps4 .

pa jer su prodani preko zime

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

pa jer su prodani preko zime

e jbg onda evo sta kaze :

http://www.futhead.com/18/players/3983/ahmed-musa/

12 godina
FIFA 18

Zaboravio je reci jos par stvari ali uglavnom sve je na mjestu sto je rekao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Kaže ti da bolje gledaš. Gore u lijevom kutu pokazuje ti da imaš 4 kartice istog igrača. Dvije po izlasku igre i dvije koje su izašle nakon zimskog prijelaznog roka.

http://www.futhead.com/18/players/54177/ahmed-musa/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice