FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.042.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Evo sad vam je prilika za kvalificirat se u prvih 11+subs morate imat najvise 5 gold igraca. Ja sam uzeo hrvate i izgubio sam u polufinalu jer je kramaric promasivao nemoguce. Vise mi se svidja igrat ovako jer mi je dosadilo igrat protiv stalno istih nabrijanih BPL momcadi sa nekom ikonom.

Ja jucer protiv ekipe s 4 ikone i svi ostali in form na poluvremenu vodim 3-0 i lik izade. Poslje tog lik sa igracima iz reala i barce ukljucujuci i ronalda i dobijem ga 4-1. Imam ekipu gdje je najskuplji igrac kane.

11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Evo sad vam je prilika za kvalificirat se u prvih 11+subs morate imat najvise 5 gold igraca. Ja sam uzeo hrvate i izgubio sam u polufinalu jer je kramaric promasivao nemoguce. Vise mi se svidja igrat ovako jer mi je dosadilo igrat protiv stalno istih nabrijanih BPL momcadi sa nekom ikonom.

E, ovo sam isto primjetio. Prošle godine je vrlo često, gotovo svaki tjedan bilo nekog ograničenja. Tipa samo igrači jedne nacionalnosti, samo silveri, samo squadovi do ratinga 80 i slično. Meni je to bilo puno zanimljivije i pristupačnije ljudima koji manje igraju nego sad kad je svaki tjedan free za sve.

11 godina
neaktivan

Moze netko pojasniti ovo sa max 5 gold igrača. Da li postoji neki limit? max 80 kartica i sl?

I da li netko to moze potvrdit?

A u praxi - što to znači? da ću dobiti neke "slabije igrače" ? sve do finala?

Ako je to tako - evo ja danas se spajam čim dođem doma. I zašto je to sada prilika? a ne inače?

U prilogu momcad dakle s kojom bi ako sam dobro shvatio trebao dobivati "lakše" protivnike?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 15:16 (nadimaknaforumu).
12 godina
FIFA 18

Imas 11 igraca u prvoj momcadi a u zamjeni ih imas 7 sto zajedno daje 18. Sad u tih 18 igraca ti mozez imat najvise 5 igraca koji imaju rating 75 na vise jer od 75 rating igraci postaju gold kartice. Totw,tots,ikone uglavnom bilo koja kartica iznad 75 rating je gold kartica. Kartice od 65 do 75 kartice su silver kartice a kartice od 64 pa na nize su bronze kartice i njih mozez imati koliko god hoces ali ja bi ti preporucio da u prvih 11 stavis 5 gold igraca a ovo ostalo popunis sa silver karticama. Ne znaci da ce te spajat sa slabim igracima jer bilo tko moze igrat taj turnir.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 15:11 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Imas 11 igraca u prvoj momcadi a u zamjeni ih imas 7 sto zajedno daje 18. Sad u tih 18 igraca ti mozez imat najvise 5 igraca koji imaju rating 75 na vise jer od 75 rating igraci postaju gold kartice. Totw,tots,ikone uglavnom bilo koja kartica iznad 75 rating je gold kartica. Kartice od 65 do 75 kartice su silver kartice a kartice od 64 pa na nize su bronze kartice i njih mozez imati koliko god hoces ali ja bi ti preporucio da u prvih 11 stavis 5 gold igraca a ovo ostalo popunis sa silver karticama. Ne znaci da ce te spajat sa slabim igracima jer bilo tko moze igrat taj turnir.

Ne kužim onda tvoju logiku zasto bi s takvom momcadi prije pobjedio nego sa nekom gdje su mi sve gold igrači? Ako mi u zadnjoj rečenici kažeš da bilo tko može igrat.

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Ne kužim onda tvoju logiku zasto bi s takvom momcadi prije pobjedio nego sa nekom gdje su mi sve gold igrači? Ako mi u zadnjoj rečenici kažeš da bilo tko može igrat.

Zato jer nećeš igrati protiv likova koji imaju ekipu sastavljenu od ikona i IF kartica.

Ekipe bi trebal biti podjednako jake.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan

tu dolazimo do toga da moj "skill" bi trebao biti presudan. Ahahaha, ja se vec ponadao - ali ako je samo do moje igre - onda mogu zaboravit na to.

10 godina
FIFA 18

U mom slucaju jacina ekipe koju imam ne igra nikakvu ulogu. Jednostavno "kad mi ide" pobedjujem sve a kad ne ide gubim od svih. Inace sad slazem ovako nesto, ima li kakvih predloga mozda? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Zato jer nećeš igrati protiv likova koji imaju ekipu sastavljenu od ikona i IF kartica.

Ekipe bi trebal biti podjednako jake.

I opet dođe lik koji zna s pet icona ili bijesnih if kartica i moš se jebat. Meni su ta ograničenja bezveze. Imam jednu momčad na koju sam naučio i ako ne mogu s njom igrati, ne igram. Ne kupujem igrače da bih odigrao par tekmi ali ok, tko voli neka izvoli.

17 godina
ruya kaže...

U mom slucaju jacina ekipe koju imam ne igra nikakvu ulogu. Jednostavno "kad mi ide" pobedjujem sve a kad ne ide gubim od svih. Inace sad slazem ovako nesto, ima li kakvih predloga mozda? 

Lijevo stavi ronalda i to je to.

kako je ekipa ispljugala. Ova dva dana stavljali su sona ispod cijene jer su mislili da će izaći u novom TOTW a ono nula bodova. I dalje ima nelogičnosti. Ederson dobije nadogradnju a u dvije tekme je imao tri obrane plus obranjeni penal kod 3-0. Znači bezveze, tim više jer je već prvu nadogradnju dobio zbog obranjenog penala koji je ipak bio bitniji u 90 minuti pri rezi 1-1. Koji je smisao nove nadogradnje za opet obranjen penal koji još k tome o ničem nije odlučivao? Za sljedeću nadogradnju ipak treba ponuditi nešto više, bar je uvijek do sada tako bilo. Aj Sane ok. Zaobilazili su ga cijele sezone pa mogu kužiti da je danas dobio prvi IF karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 17:28 (movie).
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Lijevo stavi ronalda i to je to.

Toliko koinsa mozda skupim kad izadje fifa 19  ali dobar predlog. Karasko mi i smeta ne znam koga tu staviti a da se uklapa. Jedino ikonu neku za koju nemam koinsa xd

13 godina
FIFA 18

Kurac, već sam mislio da imam WL i onda u finalu dobijem igrača protiv kojeg objektivno nemam nikakve šanse, razbio me 7-2.

Ako taj već od prije nema osiguranu vikend ligu onda ga jebi.

Ova trojica prije su tu negdje sa mnom u rangu i lijepo se dalo igrat.

Čak sam polufinale okreno 0-2 u 3-2 s tim da je lik imao 5 ikona.

Lik je uzeo 4 ikone na posudbu i Del Piero koji je njegov - nisu mu pomogli protiv mog Ruija Coste :)

Inače, ovi srebrni su smrt za igranje.

Da nema tih 5 zlatnih s kojima smiješ igrat, nemam pojma kako bi to izgledalo.

Zlatni prolaze pored srebrnih kao da ih nema, pogotovo ako je neka ikona ili jača kartica.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

tu dolazimo do toga da moj "skill" bi trebao biti presudan. Ahahaha, ja se vec ponadao - ali ako je samo do moje igre - onda mogu zaboravit na to.

Evo vidi kako je prosto kvalifikovati se za wl. :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 19:26 (goust78).
17 godina
FIFA 18

Našao sam novu zlatnu koku na marketu. Ne mogu vjerovati da su ljudi tako površni. Nove kartice albe nema na marketu veći dio dana a kada se pojavi odmah ode po max cijeni od 70 k coinsa. I onda dođu specijalci pa istu tu karticu stavljaju za 30, 40, 50k coinsa. U dva dana sam uzeo na njemu oko 200k coinsa. Jednu od 30k sam si ostavio u klubu jer slažem neku momčad oko dvije futmas kartice i dvije zimske otw kartice koje sada nemaju neku cijenu pa mi se ne isplati prodavati ih. Kako rekoh, kome se da neka malo prati albu. Govorim o PS4. Očekujem da će sutra opet biti povoljnih prilika jer dolaze nagrade od WL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Hvala na videu. I sve je to meni jasno - ali meni nedostaju 2 stvari:

1. što on stišće kada napada - kako puca po golu i sl. Dakle svaki potez sa igračom da kaže što/kako/kada

2. kako se branit? Jer meni kada igram uvijek protivnik je sa 1/2 igrača na svakom mom pasu i brže stigne reagirati. Dok ja kada se branim igrači su predaleko/presporo switcham izmedju igrača/na krivog se prebacim sa Right Stickom i sl...

Kada bi ja igrao protiv nekog tko je bolji (a 98% je) i da mi kaže što radi u kojem trenu - to bi bilo super.  A ovako učim na svojim grešama malo pomalo.

Svojim zaslugama jučer sam se "kvalificirao" iz 8. u 9. diviziju (nije tipfeler :) ) i sada idemo skoro pa ispocetka. Imam momcad vise manje sve što sam želio od igrača (još čekam od ovog SB idući tjedan da si kupim LLorisa) i onda laganini igram do ljeta valjda dodjem do div 5 :)

P.S. netko je već tu gore spomenu - ali ona taktika za WL da stavim 5 gold + silver all -- to je isto ko i 11 gold - jer ekipa sa 5 gold igrača stavi 5 ronalda (ali i da stavi 5 delle allia isto je protiv mene) i razvali me...

13 godina
nadimaknaforumu kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Hvala na videu. I sve je to meni jasno - ali meni nedostaju 2 stvari:

1. što on stišće kada napada - kako puca po golu i sl. Dakle svaki potez sa igračom da kaže što/kako/kada

2. kako se branit? Jer meni kada igram uvijek protivnik je sa 1/2 igrača na svakom mom pasu i brže stigne reagirati. Dok ja kada se branim igrači su predaleko/presporo switcham izmedju igrača/na krivog se prebacim sa Right Stickom i sl...

Kada bi ja igrao protiv nekog tko je bolji (a 98% je) i da mi kaže što radi u kojem trenu - to bi bilo super.  A ovako učim na svojim grešama malo pomalo.

Svojim zaslugama jučer sam se "kvalificirao" iz 8. u 9. diviziju (nije tipfeler :) ) i sada idemo skoro pa ispocetka. Imam momcad vise manje sve što sam želio od igrača (još čekam od ovog SB idući tjedan da si kupim LLorisa) i onda laganini igram do ljeta valjda dodjem do div 5 :)

P.S. netko je već tu gore spomenu - ali ona taktika za WL da stavim 5 gold + silver all -- to je isto ko i 11 gold - jer ekipa sa 5 gold igrača stavi 5 ronalda (ali i da stavi 5 delle allia isto je protiv mene) i razvali me...

1. Nije bitno sta stisce, nego je bitno kad stisce. Tebi ne znaci nista sta stisce kad ti ne znas prepoznat situaciju u kojoj to treba stisnut. Kad treba drzat L1 i dodat da igrac trci u prostor, kad dat loptu trokutom, prepoznat kretnje svojih igraca. Za to sve treba samo igrat i doci ce samo, ako imalo kuzis nogomet, doci ce. 

2. Protivnik ti cita igru, brzo salta igrace sa desnom gljivom i tako radi prednost, pressing na tebe. Isto tako, moras vjezbat. 100x ces pogrijesiti, ali jednom kad skuzis... onda te jedino mehanika igre moze zahebat.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Najbolje ti je naci nekog ko zna da igra pa da sjedi kraj tebe ako mozes to jbg.

Nije obavezno sa RS da mijenjas igraca ,mnogi koji dobro igraju mijenjaju sa l1.

Meni je jedan lik rekao da nemam materijala za 1. div i to je tako ..  :)

Igram od fife 15,16,17 i sada 18 i dogurao sam u svim fifam do 5.div. a dalje ne ide ..

Znaci talenat. hahahahahah

11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Najbolje ti je naci nekog ko zna da igra pa da sjedi kraj tebe ako mozes to jbg.

Nije obavezno sa RS da mijenjas igraca ,mnogi koji dobro igraju mijenjaju sa l1.

Igram od fife 15,16,17 i sada 18 i dogurao sam u svim fifam do 5.div. a dalje ne ide ..

Mi da igramo jedan protiv drugog bi obojica izgubili ;)

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Mi da igramo jedan protiv drugog bi obojica izgubili ;)

Jasno,trebas da igras sa nekim ko je tebi ravan,ne vidim svrhu igranja sa puno boljim od sebe ...

Do 5. ces doci ,samo polako ,za dalje ne znam.

Imas na yt na kanalu fifa najvjerniji serial od 10 do 1 div ,uzeo lik Mandzukica i ostale bronzane pa polako slaze tim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 10:27 (goust78).
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Ček ček ček, nadimaknaforumu nije goust78?

Ili se on voli dopisivat sam sa sobom? Pero, Pero :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soft kaže...

Ma jok,pomozite decku da se kvalifikuje u wl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 11:11 (goust78).
11 godina
neaktivan
soft kaže...

Hahahhahahaha.

13 godina
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Tog lika posalji u qurac i kreni igrat igru. Sa konstantnim ne mogu neces nista ni napravit. Ti nisi ni usao u tekmu ti vec vidis sebe kako gubis. Daj kreni igrat opusteno i to je to. Kakve veze ima protivnicka ekipa, peglaj igru, uzivaj kolko ide i sve ce doc' na svoje. Ako ne sa ovom FIFAom, onda sljedecom. 

Da provedes u igri kolko ovdje na forumu pises eseje. Mozda bi igrao WL i bio 4+ divizija.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Tog lika posalji u qurac i kreni igrat igru. Sa konstantnim ne mogu neces nista ni napravit. Ti nisi ni usao u tekmu ti vec vidis sebe kako gubis. Daj kreni igrat opusteno i to je to. Kakve veze ima protivnicka ekipa, peglaj igru, uzivaj kolko ide i sve ce doc' na svoje. Ako ne sa ovom FIFAom, onda sljedecom. 

Da provedes u igri kolko ovdje na forumu pises eseje. Mozda bi igrao WL i bio 4+ divizija.

U pravi si ....

ali ne volim da gubim i onda igram malo ....

da igram vise vise bih i gubio ...

pisem sa posla kad ionako ne mogu da igram . :)

Inace ne radimo nista li mislim da bi bilo ipak previse da jos igramo i fifu u radno vrijeme . hahahah

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 12:20 (goust78).
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

U pravi si ....

ali ne volim da gubim i onda igram malo ....

da igram vise vise bih i gubio ...

pisem sa posla kad ionako ne mogu da igram . :)

Inace ne radimo nista li mislim da bi bilo ipak previse da jos igramo i fifu u radno vrijeme . hahahah

Ti mora da radiš kod mene u firmi :)

Ja sam zadnjih par dana toliko izgubio zivaca jer izgubim doslovno od djece koja imaju 10 godina. I sad neko vrijeme cu se hladit...

P.S. da li netko igra na PS-u i priča sa protivnicima? Ja ne znam da li meni nešto ne radi - recimo NBA mi radi besprijekorno i cujem druge kako pricaju - ali ovdje u FIFI nikoga ne cujem sa suprotne strane iako mi stalno daje signal da priča. Da li se to i drugima događa? Da li nešto negdje mi je možda na MUTE?

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Ti mora da radiš kod mene u firmi :)

Ja sam sebi uveo komunizam.

Posto oni mene placaju koliko oni hoce ,

onda ja radim koliko ja hocu !

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 12:34 (goust78).
8 godina
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Sime, daj se javi kad ces imati vremena za tekmu :) AmaziToiletPaper, imas me vec i na PSNu

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Sime, daj se javi kad ces imati vremena za tekmu :) AmaziToiletPaper, imas me vec i na PSNu

Poslije 09.03 sam nazad u stanu gdje mi je PS. Tako da, poslije tog datuma posalji poruku, ako sam na PSu odigrat cemo sigurno 

13 godina
FIFA 18

Otišli im serveri opet u bananu.

Ovo je prvi put ove godine koliko se sjećam?

Nadam se free packovima jer vidim da ekipa divlja na twitteru i traži packove :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Skilledžija kaže...

Otišli im serveri opet u bananu.

Ovo je prvi put ove godine koliko se sjećam?

Nadam se free packovima jer vidim da ekipa divlja na twitteru i traži packove :)

Nmg ni ja u fut, a bas hteo da otvorim pekove od wl i kupim Pogbu :( Ova igra je bas u banani. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice