Koja je fora ovo sa otw karticom Mkhitaryan-a? Kartica se kretala između 190k-220k i kada je dobila nadogradnju pala na 170k. Wtf?
Kada sam vidio da je kolega movie uložio u navedenu karticu, također sam se odlučio da ju kupim, te sam je platio 209k. Jučer me uhvatila neka nervoza i bacim se na analizu predviđanja totw i zbog Khedire zaključim da bi Miki mogao biti van totw, ali dogodilo se obratno. Druga stvar.., po meni su kao RM više zaslužili a budu u totw onaj klinac iz OM i Salah te bi bilo previše da trojica desnih krila budu u totw s tim da sam bio uvjeren da će Khedira biti 100% unutra. U međuvremenu skužim da je Mikiu skočila cijena na 220k i odlučim ga ipak prodati i vratiti uložene coinse, što se pokazalo kao pun pogodak, jer sam ga jučer poslije izlaska totw kupio za 174k. Ništa mi nije jasno, ali eto ispalo je da sam dobro prošao...
Kartice uvijek najvišu cijenu postižu u trenutku objave totw. Obično je to oko 16h. Tada je mkhitaryan išao za 240k coinsa a salaha su kupovali za 700k coinsa. Već par sati kasnije salah je išao za 510k coinsa. Znači zarada od oko 200k coinsa. Uvijek je tako.

PSN:nikolacurak