FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
TheMaverick kaže...

Koja je fora ovo sa otw karticom Mkhitaryan-a? Kartica se kretala između 190k-220k i kada je dobila nadogradnju pala na 170k. Wtf?

Kada sam vidio da je kolega movie uložio u navedenu karticu, također sam se odlučio da ju kupim, te sam je platio 209k. Jučer me uhvatila neka nervoza i bacim se na analizu predviđanja totw i zbog Khedire zaključim da bi Miki mogao biti van totw, ali dogodilo se obratno. Druga stvar.., po meni su kao RM više zaslužili a budu u totw onaj klinac iz OM i Salah te bi bilo previše da trojica desnih krila budu u totw s tim da sam bio uvjeren da će Khedira biti 100% unutra. U međuvremenu skužim da je Mikiu skočila cijena na 220k i odlučim ga ipak prodati i vratiti uložene coinse, što se pokazalo kao pun pogodak, jer sam ga jučer poslije izlaska totw kupio za 174k. Ništa mi nije jasno, ali eto ispalo je da sam dobro prošao... 

Kartice uvijek najvišu cijenu postižu u trenutku objave totw. Obično je to oko 16h. Tada je mkhitaryan išao za 240k coinsa a salaha su kupovali za 700k coinsa. Već par sati kasnije salah je išao za 510k coinsa. Znači zarada od oko 200k coinsa. Uvijek je tako.

9 godina
MaciStyle kaže...

Koji mi je najbolji(najsigurniji) nacin prebacivanja coinsa sa sbc accounta na main, rijec je o samo 150k

Koristi IN FORM igrače.Nemoj stavljati max cijenu jer ce biti ocito. Također preporučujem da koristiš bid umjesto buy now sigurnije je. Npr uzmes IF Braithwaite na pravom accu za 12k ga nadjes. Stavi ga na market za Start Price tipa 49k a Buy Now Price 58k(65k je max) i odi na sbc acc i bidaj za 49k i sve sta moras je samo cekat. Kada dobijes Braithwaitea na SBC acc prodas ga ponovo za 12k na market(ne sebi nego random liku) i sa tih 12k kupi 2 silvera od sebe(pravi acc) svaki za 6k.

Tako je moj prijatelj radio,nije dobio ban,sad ne znam kako je to pogledaj malo vise na youtube ja nisam to radio nikad.

17 godina
Nikolacurak kaže...
MaciStyle kaže...

Koji mi je najbolji(najsigurniji) nacin prebacivanja coinsa sa sbc accounta na main, rijec je o samo 150k

Koristi IN FORM igrače.Nemoj stavljati max cijenu jer ce biti ocito. Također preporučujem da koristiš bid umjesto buy now sigurnije je. Npr uzmes IF Braithwaite na pravom accu za 12k ga nadjes. Stavi ga na market za Start Price tipa 49k a Buy Now Price 58k(65k je max) i odi na sbc acc i bidaj za 49k i sve sta moras je samo cekat. Kada dobijes Braithwaitea na SBC acc prodas ga ponovo za 12k na market(ne sebi nego random liku) i sa tih 12k kupi 2 silvera od sebe(pravi acc) svaki za 6k.

Tako je moj prijatelj radio,nije dobio ban,sad ne znam kako je to pogledaj malo vise na youtube ja nisam to radio nikad.

Ja napravim slično ali još bolje pošto imam na PS4 dva acc i znam igrati na oba pa ako mi treba coinsa prebacim si. Stavim IF karticu po najnižoj cijeni na 1h. Potom je pratim, ljudi počnu bidati i onda se uključim i ja. Neki put naleti neki lik koji bi se natjecao pa ga nabrijem i pustim da kupi karticu a u većini slučaja je na kraju ja kupim. Tko ti može išta reću za karticu za koju je bidalo nekoliko različitih ljudi? Dao si najveću ponudu i tvoja je, to je tvoje pravo. Svakako treba izbjeći kupovanje buy now po maksimalnoj cijeni jer to prate i strši ako kartica ide za 500 coinsa a ti je kupuješ za 10k. Ovo je ziher.

10 godina
FIFA 18

Napravim sbc i otvorim small rare gold players pack i ka ono ....

Jeli mi bolje odmah prodavati ili cekati moze li savjet

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 13:11 (MaciStyle).

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

Ekipa možda jedno malo neobično pitanje, no kako se vi nosite sa suđenjem, sudaca. Recimo Real Matrid vs. Barcelona... suđenje katastrofa...

frend me potkači u liniji gola a sudac ništa.. kao da se ništa nije desilo...

0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...

Ekipa možda jedno malo neobično pitanje, no kako se vi nosite sa suđenjem, sudaca. Recimo Real Matrid vs. Barcelona... suđenje katastrofa...

frend me potkači u liniji gola a sudac ništa.. kao da se ništa nije desilo...

Neobicno je pitanje jer to nema veze sa kojim klubom igras :D Sudenje je takvo kakvo je. Naviknes se i jbg. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
MaciStyle kaže...

Napravim sbc i otvorim small rare gold players pack i ka ono ....

Jeli mi bolje odmah prodavati ili cekati moze li savjet

Salah će 100% dobiti upgrade tako da će i tvoja kartica "narasti".

E sad, hoće li joj tada narasti vrijednost?

Market je čudan zadnje dvije godine, ali po meni bi joj trebala narasti cijena nakon upgradea.

[19xx] 4ntraks
14 godina
SimeKZ kaže...

Neobicno je pitanje jer to nema veze sa kojim klubom igras :D Sudenje je takvo kakvo je. Naviknes se i jbg. 

znam ali očito suđenje tu ne prolazi.....

12 godina
Gale92 kaže...
SimeKZ kaže...

znam ali očito suđenje tu ne prolazi.....

Sudjenje je sjebano u ovoj igri ono sto bi trebao biti prekrsaj ne sudi se a ono sto nije prekrsaj sudi se kao prekrsaj koliko puta sam samo dozivio da mi protivnik promasi loptu i padne i dobije covjek penal. Jedino sto mozez napravit je vikat, psovat i pisat nepravilnosti na njihovim forumima ili jednostavno prestat igrat igru.

17 godina
Skilledžija kaže...

Salah će 100% dobiti upgrade tako da će i tvoja kartica "narasti".

E sad, hoće li joj tada narasti vrijednost?

Market je čudan zadnje dvije godine, ali po meni bi joj trebala narasti cijena nakon upgradea.

Teško, dobitt će upgrade u najboljem slučaju s 83 na 85. 85 kartica se pomiče na 86 a 86 se pomiče na 87, sljedeća je 88 i ova 89. Ako niti jednim statsom nova kartica 87 ne dotiče ovu 88, ona neće dobiti nadogradnju kao niti ova nova 89. Tako je bilo sve ove godine. Naravno, ja bih volio da dobije nadogradnju no to sve ovisi koliko će nadograditi kartice ispred. S obzirom da ova već ima bolesne statse, male su šanse...

17 godina
FIFA 18

Koliko je ova igra pokvarena vidio sam danas u SB. 90 minuta, reza 2-2. Nadoknada je dvije minute. Ja imam konrner, pa još jedan korner, pa treći korner iz kojeg se lopta izbija gotovo do visine mog šesnajsterca i odlazi u aut. Koliko uopće tekma traje? Nikad kraj. U te dvije minute sam izveo tri kornera? Onda šok, aut nije za mene već za AI? Nije mi jasno kako sam uspio dotaknuti loptu ako ju je protivnik jako ispuca sve do moji 16m u aut? AI izvede aut i u tri savršena dodavanja zabija mi gol. Krećem s centra i kraj. Nema smisla nabrajati omjer udaraca i posjed lopte. Nebitno je no strgao sam ih i izgubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Koliko je ova igra pokvarena vidio sam danas u SB. 90 minuta, reza 2-2. Nadoknada je dvije minute. Ja imam konrner, pa još jedan korner, pa treći korner iz kojeg se lopta izbija gotovo do visine mog šesnajsterca i odlazi u aut. Koliko uopće tekma traje? Nikad kraj. U te dvije minute sam izveo tri kornera? Onda šok, aut nije za mene već za AI? Nije mi jasno kako sam uspio dotaknuti loptu ako ju je protivnik jako ispuca sve do moji 16m u aut? AI izvede aut i u tri savršena dodavanja zabija mi gol. Krećem s centra i kraj. Nema smisla nabrajati omjer udaraca i posjed lopte. Nebitno je no strgao sam ih i izgubio.

I meni se par puta desilo da za krivu osobu sudi aut ja idem dodat odbije se lopta od suparnickog igraca i ode u aut i on dobije aut umjesto mene ne razumijem po kojoj logici se dodijeljuje aut u ovoj igrici.

10 godina
FIFA 18

Jedan rage quit u prvoj diviziji

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Teško, dobitt će upgrade u najboljem slučaju s 83 na 85. 85 kartica se pomiče na 86 a 86 se pomiče na 87, sljedeća je 88 i ova 89. Ako niti jednim statsom nova kartica 87 ne dotiče ovu 88, ona neće dobiti nadogradnju kao niti ova nova 89. Tako je bilo sve ove godine. Naravno, ja bih volio da dobije nadogradnju no to sve ovisi koliko će nadograditi kartice ispred. S obzirom da ova već ima bolesne statse, male su šanse...

Jbga, zaboravio sam da su preskočili dvije ocijene s ovim zadnjim upgradeom :)

Ali zlatna kartica će dobiti upgrade 1000% - tu nema šanse da pogriješim :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 18

Prodaj Salaha odmah i kupi ga u nedjelju jeftinije kad ekipa prodaje svoje WL ekipe.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Složio sam otw summer sbc. Potrošio oko 70k coinsa i sada me strah stisnuti ok. Kakve sam sreće dobiti ću karinu kao i obično te neću vratiti niti pola uloženog. Budem razmišljao da sutra ujutro..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam iz 3. pokusaja dobio okej karticu ali sam radio winter
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Ja sam iz 3. pokusaja dobio okej karticu ali sam radio winter

I kada sve zbrojiš s obzirom da ti treba otw kartica i if kartica koliko si profitirao ili izgubio?

9 godina
Vjerovatno sam profitirao nekoliko tisuca,prvi put sam imao totw i 83 igrace,kupio sam otw(to je 40k)...dobio sam glupost. Drugi put imam sve osim totw(kupio sam ga za 15-20k,znaci sve ukupno dosad 60k) i treci put imam otw ali ponovo moram kupit totw i par igraca 83(nek je totw 20k i par igraca 10k) ispadne 40k+20k+20k+10k sto je 90k a dobio sam OTW Batshuayia koji je otisao za 110k... Moja zarada je 20k

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja sam neki dan riješio tradable OTW zimski i dobio nekog s kosova iz njemačke lige.

Danas se mislim što ću s njim kad ide za discard coinse i složim ljetni untradable i dobijem Rodrigueza iz Bayerna.

Nije loša kartica, ali ne igram s Nijemcima tako da sam opet na čudu :)

Da je makar tradable pa da ga utopim...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Već se dugo premisljam da li uzeti igru ili ne i sada vidim da je 199kn na plejki, ali svaki puta kada malo pročitam kaj sve pišete dođe mi zlo. :)

To buy or not to buy?

0 0 hvala 0
13 godina
HAL kaže...
Već se dugo premisljam da li uzeti igru ili ne i sada vidim da je 199kn na plejki, ali svaki puta kada malo pročitam kaj sve pišete dođe mi zlo. :)

To buy or not to buy?

Sve sta se ovdje pise, pisu 3 osobe i pisu o FUTu. Ako zelis odigrat kampanju sa Alexom, igrati season i koju tekmu sa frendovima, 200kn je pristojno. FUT je samo dio za mazohiste :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
FIFA 18
Ne laži šime, piše desetak osoba i točno, uglavnom se piše o futu što je i normalno kada je to najpopularniji mod.

Nego, koliko vidim za mjesec dana izlazi dodatak igri koji će biti navodno besplatan, svjetsko prvenstvo u rusiji. Eto još jedan razlog za kupiti igru. Izgleda da je u 4 godine konami uspuo spljugati licencu. Ništa još nije službeno pa se ne zna točno o kakvom se modu radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Da i ja sam vidio za taj mod kod Ovvya. Inace moje misljenje je da vrijedi kupit igru ja sam je uzeo za 270 kad je bila na popustu i ovo mi je prva fifa koju igram. Ima bugova istina je ali ako volis nogomet to je to. Usput extra je osjecaj 1v1 sa prijateljima tako da 200 kuna... Nije puno

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

ruya me pitao kada dolaze nagrade za WL. Evo odgovora na pitanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Jedan rage quit u prvoj diviziji

Kad vidim ovu tekmu rekao bih mogu i ja tako ali to je isto kao onomad kad sam bio na Jahorini i gledao kako se ljudi sa lakocom skijaju ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
8 godina
HAL kaže...

To buy or not to buy?

FUT je razbijanje glave u 9/10 slucajeva. Tekme generalno su takve da se kaznjava lijep nogomet a nagraduje takav da bi i Mourinhu bilo zlo.

E sad, van toga, sa frendom sam nedavno poceo igrati H2H seasonse, nas dva protiv koga nam igrica da i to je suludo zabavno, pogotovo ako uzmes neki žnj klub. Jos kad se oba preseravamo i sprdamo stvarno je super.

Journey je vruce govno, nemoj da te to privuce.

13 godina
FIFA 18

Netko je pitao jučer kakva je situacija sa suđenjem...

Evo, recite vi meni, da li je ovo penal ili nije?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nisam upalio igru od nedjelje, sinoc upalim da slozim SBC, u 8 paketa, 4 puta za redom dobijem Costu iz Juventusa, nekih 10-12k sam potrosio ne neke igrace koje nisam imao.

Uglavnom nisam vratio ono sto sam potrosio i ulozio u slaganje.

Od muke rekoh idem odigrati kvalifikacije za vikend ligu cisto da ne igram Squad jer mi se gadi.

4 tekme sam ne razmontirao nego ubio likove, prva 5-0, druga 6-1, treca 3-0 i finale 3-1.

Pricamo o likovima koji imaju minimalno po jednu-dvije Icone u ekipi,sve stare momcadi, vidi se da likovi znaju igrati ali im jednostavno nije dao.

Ovo sto si stavio za suđenje, upravo to je radio sve 4 tekme ali sve je sudio kontra njih.

Crveni Musa je svaku tekmu dao minimalno 2 gola, sve sto sam puknuo je uslo.

Toliko nepravde sam vidio u ove 4 tekme da brijem da su ti jadnici porazbijali pol sobe nakon mene.

Strasno nesto.

17 godina
Skilledžija kaže...

Jučer ti je to ruya napravio dva puta u onom klipu koji je postao i niti jednom nije svirano. Za mene je to prekršaj jer igrač ne ide na loptu već na igrača, a za igru je to remplanje. Šteta što nisam snimio jednu situaciju od neki dan jer igra nije to zabilježila kao važan događaj iako sam dobio crveni kaerton. Duga lopta po travi u mojih 16m nikome, taman za golmana. Golman izađe i u padu je pobere. Drži je s obje ruke i leži na travi. Tada dolazi protivnički igrač i padne preko mog golmana koji s dvije ruke drži loptu i ništa ne radi. Znači protivnički igrač dolazi bar 2 sekunde kasnije nakon što je moj golman pobrao loptu. Sudac svira penal i golmanu daje crveni karton? Gledam i ne vjerujem. To mi je drugi crveni ove godine.

Prvi sam dobio s mustafiem isto bezveze. Više se ne sjećam što se točno dogodilo, no mustafi nakon što je dobio crveni karton odigrao je tekmu do kraja? To sam fotkao pa evo dokaz. Znači vidljivo je da je u 51 min dobio crveni. Iz druge fotke vidljivo je da sam tekmu s njim odigrao do kraja i da nije bilo izmjena i iz treće je vidljivo da drugu tekmu nisam mogao s njim igrati jer ima crveni? Kako? Zašto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice