FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.081.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 18

Ja igram na proffesional, pa nije baš neka lova :(

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Ja igram na proffesional, pa nije baš neka lova :(

I ja na proff. Budem gold 2 ponekad i gold 1.Prosli put sam bio elite 3 ! Cini mi se 30 k coinsa i dok odigras sve tekme skupi se podosta . :)

Za 2 wikend -a skupis taman za 100 k igraca . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
16 godina
Skilledžija kaže...
Nikolacurak kaže...
Jeste rjesili ovaj Barcelona sbc? Kakvi su utisci jel skupo i jel vrijedi

Meni nije skupo jer imam masu igrača u klubu pa samo stavljam, čak sam nešto i zaradio na Španjolcima iz drugih liga što sam prodao jučer.

A da li vrijedi... moj mega pack je bio sličan Cecilovom dva posta iznad što ne znači da će i tvoj biti takav.

Od riječi do riječi...

17 godina
Nikolacurak kaže...
Jeste rjesili ovaj Barcelona sbc? Kakvi su utisci jel skupo i jel vrijedi

Riješio ali se bojim otvoriti jer znam da ću dobiti karinu. Potrošio sam na sbc 13k coinsa a neću niti to vratiti.

17 godina
goust78 kaže...

I ja na proff. Budem gold 2 ponekad i gold 1.Prosli put sam bio elite 3 ! Cini mi se 30 k coinsa i dok odigras sve tekme skupi se podosta . :)

Krivo tio se čini elite2 je 25k coinsa, što znači da je elite3 najviše 20k coinsa. Ja to odigram iz navike. U subotu osiguram elite2 i ne da mi se više igrati. Najviše dođem do 73k coinsa a to je nedovoljno za elite1 pa onda niti ne igram dalje kada osiguram elite2.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Krivo tio se čini elite2 je 25k coinsa, što znači da je elite3 najviše 20k coinsa. Ja to odigram iz navike. U subotu osiguram elite2 i ne da mi se više igrati. Najviše dođem do 73k coinsa a to je nedovoljno za elite1 pa onda niti ne igram dalje kada osiguram elite2.

Moguce,uostalom nije lose i 20 k ,sta da radim.

Za wl sam preslab pa mi ostaje ili SB ili divizije .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
17 godina
FIFA 18

Otvorio mega pack i dobio mega kitu. Niam vratio 13k coinsa. Očekivano.... ovo je zadnji sbc koji sam slagao. Samo se bezveze živciram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Može molim vas preporuka 

2 Prime Shearer
2 Suarez

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Jedan savjet koji sam pokupio od AA9Skillza. 

Stavljate svoje silvere na bubanj. Ne znam zasto toliko vrijede, ja sam upravo digno 40k coinsa na bzvz silverima. Talijani ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
A kaj da stavim kada nemam niti jednog u klubu. Danas sam dobio dva u gift packu, oba talijani i oba vrijede 200 coinsa. Inače kada sam prodao sve igrače koje sam dobio u mega packu skupio sam 9k coinsa. Contractse nisam prodavao jer ionako ništa ne vrijede. Znači uspio sam biti u minusu u mega packu na kojeg sam potrošio 13k coinsa. Majstor sam, nema što.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FUT veza

Da li imate problema kod igranja FUT online? U smislu laga. Meni se čini da je lag konstantan i jednostavno je nemoguće igrati tako. Ponekad zna biti OK ali zapravo je uobičajeno loše. Inače imam HT optičku vezu pa tu ne bi trebalo biti problema. Stvar je u lošim EA serverima čini mi se... Kako je kod vas ili ste to nekako riješili?

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Primjetio sam nešto zanimljivo od zadnjeg patcha.

Jako često me stavi za domaćina, više od 50% utakmica ja budem domaćin.

Do patcha sam domaćin bio, bez pretjerivanja, u 10% utakmica.

Osim toga, jako često je veza 4 crtice, a jedanput je bila 5 crtica.

4 i 5 crtica sam prije patcha imao jedino kad sam par puta igrao kvalifikacije za vikend ligu, u FUT-u sam obično igrao na tri crtice.

I ne sjećam se da je netko lagirao kao svinja u ovim utakmicama što sam igrao nakon patcha.

Eto, to mi se jako sviđa.

Još da malo povećaju mogućnost dobivanja boljih igrača u packovima i ovo bi mogla biti sasvim pristojna FIFA :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

4 i 5 crtica sam prije patcha imao jedino kad sam par puta igrao kvalifikacije za vikend ligu, u FUT-u sam obično igrao na tri crtice.

I ne sjećam se da je netko lagirao kao svinja u ovim utakmicama što sam igrao nakon patcha.

Još da malo povećaju mogućnost dobivanja boljih igrača u packovima i ovo bi mogla biti sasvim pristojna FIFA :)

Osim ako nisu bacili krafnu pa da je ostalo isto ali ti samo pokaže bolju konekciju i stavi te lijevo. Nebi se čudio haha

13 godina
DadoZG kaže...
Skilledžija kaže...

Osim ako nisu bacili krafnu pa da je ostalo isto ali ti samo pokaže bolju konekciju i stavi te lijevo. Nebi se čudio haha

Kolko sam skuzio po pricanjima cak i sa 3 crtice se igra bez problema, mada meni to smrdi. Sada su valjda te tri crtice slozili da bude 4 pa da ekipa masovno ne quita odma na prvom screenu. Bio je patch, procitajte notes. Samo za PC, kasnije za PS.

12 godina
FIFA 18

Ma sa i 2 crte se da odigrat bez laga nekad su mi bile bolje utakmice sa  2 crte nego sa 4 jedino jednu crtu izbjegavam svaki match mi je bio katastrofa kad sam igrao sa jednom crtom. Jeste li vi primjetili kad imate jednu momcad duze vrijeme i koda odjednom se igraci prestanu trudit onda kupite jednog novog igraca i vasi igraci koda se preporode i krenu igrat normalno. Cak mi to ima i logike da bi izbjegli da igraci stalno koriste iste igrace onda ih svremenom cine gore tako da bi korisnik popizdio na svoje igrace i isao kupovat nove a da bi kupovao trebao bi trosit lovu i tako je EA u profitu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Skoro svaka utakmica mi laga, konst. 5 crtica u WL utakmicama a igraci kao da su na ledu. Ne znam vise sta da radim, otvarao sam portove i dalje nema spasa.

Preko tjedna je ok veza bila u k.o. turniru tako da mi nije jasno u cemu je problem. Ne vjerujem da je ovoliki lag i kod drugih ljudi.

Igra li iko preko ZTE 911 routera, mozda je u njemu problem?

0 0 hvala 0
12 godina
virusulja kaže...

Skoro svaka utakmica mi laga, konst. 5 crtica u WL utakmicama a igraci kao da su na ledu. Ne znam vise sta da radim, otvarao sam portove i dalje nema spasa.

Preko tjedna je ok veza bila u k.o. turniru tako da mi nije jasno u cemu je problem. Ne vjerujem da je ovoliki lag i kod drugih ljudi.

Igra li iko preko ZTE 911 routera, mozda je u njemu problem?

http://www.speedtest.net/ pogledaj si ovdje brzinu

17 godina
The_K kaže...

Ma sa i 2 crte se da odigrat bez laga nekad su mi bile bolje utakmice sa  2 crte nego sa 4 jedino jednu crtu izbjegavam svaki match mi je bio katastrofa kad sam igrao sa jednom crtom. Jeste li vi primjetili kad imate jednu momcad duze vrijeme i koda odjednom se igraci prestanu trudit onda kupite jednog novog igraca i vasi igraci koda se preporode i krenu igrat normalno. Cak mi to ima i logike da bi izbjegli da igraci stalno koriste iste igrace onda ih svremenom cine gore tako da bi korisnik popizdio na svoje igrace i isao kupovat nove a da bi kupovao trebao bi trosit lovu i tako je EA u profitu.

Zašto bi trošio novce? Prodaš jednog igrača, dodaš coinse i kupiš drugog igrača. Bar ove godine cijene igrača ne divljaju a lako je doći do coinsa.

Svrbi me promjena momčadi. Ne znam isplati li mi se sve razjebati zbog ronalda? Trenutno imam ove dvije momčadi a složio bih ovu treću ili četvrtu. Imam još par IF igrača u klubu koji bi trebali dobiti upgrade krajem mjeseca tako da coinsi neće biti problem.

Ne znam niti sam. Jako dugo imam sve ove igrače pa neka promjena dobro dođe. Opet nekih mi se žao riješiti... Ima li smisla sve rasprodati pa ispočetka. Sve ove godine nisam imao istu momčad duže od mjesec dana. Ove godine kako slabije igram tako niti puno ne mijenjam. Ovo bi mi bila treća rotacija otkako je igra izašla..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 17:23 (movie).
13 godina
The_K kaže...

Potpuni mit. Ja imam istu ekipu vec skoro 2mj. Neki imaju preko 250 tekmi u ekipi. Igraju isto ko i prvi puta kad sam ih kupio. Logike nema nigdje jer bi onda svi top igraci konstantno imali druge ekipe, nebi upgrejdali momcad, nego bi kupovali kompletne momcadi. Gubili coinse i tako nikad na zelenu granu. 

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ti si Šime neki hibrid, sve što se nama dešava tebi se ne dešava, svi znamo da ti ekipa nakon nekog vremena prestane igrati, ali eto baš tebi se to ne dešava. 

Ne znam kaj bi rekel.

Možda svi mi imamo neku drugu verziju igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Ti si Šime neki hibrid, sve što se nama dešava tebi se ne dešava, svi znamo da ti ekipa nakon nekog vremena prestane igrati, ali eto baš tebi se to ne dešava. 

Ne znam kaj bi rekel.

Kao prvo nisam hibrid, malo komunikaciju stabiliziraj. 

Drugo. Kao sta sam reko. Imam igrace koji imaju preko 250 tekmi u mojoj ekipi. Mislim da cak Koscienly i Bakayoko imaju 300, nisam siguran 100% kad ne mogu do PSa da pogledam. U niti jednom trenutku ja nisam osjetio da dozivljavam nekakvu patnju igrajuci sa njima. Sasvim suprotno se dogada. Jer tocno znam sta mogu ocekivat od kojega igraca i na koji nacin igrati sa njima/ekipom. Ne mogu ja vama nista objasnit jer ste vi frustrirani na igru jer ne mozete pobjedit, ne dobivate nista u paketicima itd. Eto u ovoj FIFAi me pokenjalo da sam dobio nesto. Ja jos nisam procito da je ovdje netko okrivio sebe da je los, nego svaki poraz je kriv momentum. Ne znam kako ekipa onda skuplja po 35-5 pa na vise u WL, ocito je njima momentum ugasen. Treba otvorit jednu temu gdje ide normalna rasprava kako igrat, kojojm postavom, kako postavljat taktike sa kojim igracima, a vama otvorit FIFA 18 - Kmecanje pa tamo derite kako vas EA krade. 

12 godina
FIFA 18

Sime jeli znas na stvari koje sam se zalio da su te zalopojke dosle i iz utakmica koje sam pobijedio a ne iz samo koje sam izgubio. Da li znas koliko sam puta samo pobijedio a bio isfrustriran na kraju utakmice jer me igra ubila u pojam? Mislim da sam vec pisao o tome. Igra ima ocitih problema iz korijena a EA koda se ni ne trudi popravit to. Eto tek su ovaj tjedan ispravili kick off glitch nakon 4mj. od izlaska igre. Kad usporedjujes fifu sa drugim igrama i kad vidis kad neka igra izadje sa greskama developeri isprave igru nakon mjesec dana dok EA jedva da i ista popravi samo ceka sljedecu godinu i onda djelomicno ispravi te probleme i uvede neke nove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Sime jeli znas na stvari koje sam se zalio da su te zalopojke dosle i iz utakmica koje sam pobijedio a ne iz samo koje sam izgubio. Da li znas koliko sam puta samo pobijedio a bio isfrustriran na kraju utakmice jer me igra ubila u pojam? Mislim da sam vec pisao o tome. Igra ima ocitih problema iz korijena a EA koda se ni ne trudi popravit to. Eto tek su ovaj tjedan ispravili kick off glitch nakon 4mj. od izlaska igre. Kad usporedjujes fifu sa drugim igrama i kad vidis kad neka igra izadje sa greskama developeri isprave igru nakon mjesec dana dok EA jedva da i ista popravi samo ceka sljedecu godinu i onda djelomicno ispravi te probleme i uvede neke nove. 

Ja uopce ne branim EA. Meni samo smetaju reakcije ljudi ovdje u ovoj grupi i opcenito u communityu. Svaki poraz se pripisuje momentumu, ako ne svaki, onda svaki drugi. Za kick-off glitch sam prvi govorio kako postoji, ali sam djelomicno naso lijek za njega. Sa desnom gljivom mjenjao igrace i odmah na pocetku njegovog kickoffa stavio offside trap, tako da moja zadnja linija izleti prema naprijed. U 80% slucajeva niko nije proso. 

Eto, sad se nadam da su to ispravili sa ovim patchom. Jedina razlika izmedu ove igre i drugih igara je da sa ovom igrom dolazi brdo natjecanja, kako obicnih, tako regionalnih i svjetskih. Ti ne mozes bubnut patch bez testiranja, jer to nije napisat kod i puknut unutra pa se molit da li si popravio ili ne. Vidis da je patch izbacen tik pred regionalno, ocito je s razlogom. 

17 godina
FIFA 18

Tko kaže da mu ne dođe period kada mu je momčad u banani taj laže. Jednostavno dođe period kada sve funkcionira savršeno a onda dođe period kada ništa ne funkcionira. Oni s manje strpljenja odmah mijenjaju momčad a ostali čekaju bolja vremena. No to nije ništa novog. I u prijašnjim fifama to je bio problem. Mislim da je to prije bilo puno izraženije i ovdje smo tada o tome govorili. Šime je i tada bio aktivan pa ne znam je li se toga sjeća? U jednoj prošloj fifi doslovce smo mijenjali momčad svakih mjesec dana jer igrači su jednostavno prestajali igrati.

Jednostavno je igra sranje. Ovvy koji je znao imati u WL 40-0 znao je izgubiti tekmu zbog momentuma. I to je jasno naglašavao. Naravno da tako dobar igrač lakše prebrodi kada ga igra jebe nego što to prebrodimo mi prosječni igrači. No ako igrač takvog kalibra o tome govori onda tu nečega ima. Nije problem izgubiti ali je problem izgubiti kada vidiš da te igra pravi budalom. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 22:30 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Eto vodim 2-1 75min bum dobijem obavijest da je njega izbacilo zatim opet obavijest da je mene izbacilo. Ruter mi se resetira u 14h sa prijasnjim ruterom sam imao problema promijenio sam ga vip mi je poslao ovaj TG788vn v2. Nisam imao snjime problema do sada i prosli vikend me isto tako izbacilo 2 puta. Prije kad bi me izbacilo kod staroga rutera nikad ne bi dobio obavijest da je i protivnika izbacilo vec samo mene a sad dobivam obavijest da je njega i mene izbacilo. Jeli netko mozda zna jeli ovaj ruter podrzava EA servere jer ja sa drugim igrama nemam problema ili je to mozda problem do njihovih servera. Da jos nadodam nije me izbacilo jos nikad kad sam igrao sezonu i draft.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Ovaj novi sbc je bome fino bio isplativ :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

http://www.futhead.com/news/fifa-18/1473/changes-to-fifa-fut-18-champions-weekend-league-coming/

Evo, s 11 pobjeda na konzolama osigurava se WL bez kvalifikacija. Na PC ako se ne varam trebat će 8 pobjeda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 23:49 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Evo sad utakmica cisti momentum. Pucam sa Rui Costom jedan na jedan golman brani odbije se lopta do mog Kanea ima prazan gol predsobom pucam pogodim stativu on pokupi loptu sa obranbenim ja uklizem sa Herrerom uzimam loptu dodajem Kaneu koji ima prazan drugi dio gola i opet pogadja stativu. Imao sam jos 3 puta jedan na jedan sa golmanom i sve promasio. On ima jednu akciju krene on pucat sa 20m sa Vardyem ja mu uletim u blok lopta se savrseno odbije do Vardya kojemu je cijeli put prazan jer sam ja izgubio igraca zbog bloka i drugi obranbeni ne moze stic da popuni rupu on samo protrci i zabije iz prve. Mjenjam formaciju taktike sve ali nista ne pomaze samo promasaji za promasajem. Jos da nadodam jednu situaciju moj Valencija i njegov Vardy trce za loptom i njegov Vardy samo potckalji mog Valenciu i Valencia se normalno prospe po podu a Vardy nastavi trcat bez da je sudac svirao prekrsaj dok komentator vice to je nas Vardy po tome ga poznajemo nisam se mogao vise zgrozit em sto niisu sudili cisti prekrsaj em sto oni programirali komentatora da podrzava tu odvratnu igru dobro je sto sam imao srece pa sam sa Mustafiom uspio popunit prostor.Onda u 70min vidim da ja vise nemam informacija o svom igracu i mapu na dodjem dijelu ekrana e tu mi je kap prelila casu i samo alt+F4. Odvratno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Ne znam kaj bi rekel.

Kao prvo nisam hibrid, malo komunikaciju stabiliziraj. 

Drugo. Kao sta sam reko. Imam igrace koji imaju preko 250 tekmi u mojoj ekipi. Mislim da cak Koscienly i Bakayoko imaju 300, nisam siguran 100% kad ne mogu do PSa da pogledam. U niti jednom trenutku ja nisam osjetio da dozivljavam nekakvu patnju igrajuci sa njima. Sasvim suprotno se dogada. Jer tocno znam sta mogu ocekivat od kojega igraca i na koji nacin igrati sa njima/ekipom. Ne mogu ja vama nista objasnit jer ste vi frustrirani na igru jer ne mozete pobjedit, ne dobivate nista u paketicima itd. Eto u ovoj FIFAi me pokenjalo da sam dobio nesto. Ja jos nisam procito da je ovdje netko okrivio sebe da je los, nego svaki poraz je kriv momentum. Ne znam kako ekipa onda skuplja po 35-5 pa na vise u WL, ocito je njima momentum ugasen. Treba otvorit jednu temu gdje ide normalna rasprava kako igrat, kojojm postavom, kako postavljat taktike sa kojim igracima, a vama otvorit FIFA 18 - Kmecanje pa tamo derite kako vas EA krade. 

Ajde onda ti fino otvori tu temu pa se tamo tipkaj sam sa sobom.

The_K 

nista prijatelju, ocito je da nemas blage veze igrati, to sto ti pricas se ne moze dogoditi, u tebi je problem, ne u retardiranoj igri ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 11:45 (C3c1l).
17 godina
neaktivan
FIFA 18

ja neznam sto se promjenilo al ja vise nemogu skupit od 16 pobjeda u WL a prije komotno po 21-22,da se razumijemo ja uvijek ciljam na gold 3 i to mi je bilo zadovoljavajuce,znaci od pocetka ove fife do prije 2 tjedna ja uredno po 20 pobjeda i sad odjednom nemogu ni 16 jedva,i to sam primjetio sad dok mi je skoro cijela momcad presla 500 + tekmi da vise ne igraju kao prije,perisica kojeg sam obozavao postao kao neki kepec svi ga guraju kak se sjete ne ulazi vise onak u prostor i promasuje zicere a prije letio po terenu i takvih jos imam primjera al mi se neda nabrajat,nisam dirao niti formaciju niti custom tactic,kak igrao na pocetku tak i sad,to jednostavno ne razumijem

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice