Bacite malo pogled na klipove od ovih trejdera, daju stvarno dobre savjete kako da skuzite market. Takodjer mozete od njih cut pokoji savjet koji ce igraci cijenom masovno jos ici gore.
Bacite malo pogled na klipove od ovih trejdera, daju stvarno dobre savjete kako da skuzite market. Takodjer mozete od njih cut pokoji savjet koji ce igraci cijenom masovno jos ici gore.
Jel vama skinulo lovu za fifu?
Do kad se može napravit preorder fife?
Mislim da ostajem na PC,fifa i nije nešto (koma ponasanje igraca,golmani,tekme po 5-6 golova,a i nebi vjerovali, naletio sam na čitera),no uzet ću i odigrat jer mi je WOT dojadio,a i career su poboljšali pa kad mi dojadi FUT mogu na career. Teško mi sada ulagat u PS.
Sad se još dvoumim ronaldo il icon,jer imam origin 10% popusta
Hvala frende, poslusao sam te i dobio Walkera u prvom packu. :D
Svi kojima preload ne želi kao meni, ma da sumnjam da vas ima, provjerite na EA-ovoj stranici jeste li platili FIFU, ja u datom trenutku, kad su povlačili novac, nisam imao dovoljno sredstava na računu pa nisam mogao izvršit preload sve do maloprije kad sam prčkao po payment methods na njihovoj stranici i platio, i evo sad skida :D
Ujutro mi se počela skidati fifa za PS4. Ima 47.5 GB.
ovisi kak si naručio..ak si prek web shopa..oni šalju 29. u kurirsku službu koji šalje tebi..s obzirom da je vikend dobit ćeš je tek u pon uto..ak si u dućanu naručio da ti šalju doma..ista stvar.,pon uto.. a isti dan ćeš dobit samo ak ćeš osobno preuzet
Sve platio i eto nece.. sad bio neki update na trail i opet nista
ovisi kak si naručio..ak si prek web shopa..oni šalju 29. u kurirsku službu koji šalje tebi..s obzirom da je vikend dobit ćeš je tek u pon uto..ak si u dućanu naručio da ti šalju doma..ista stvar.,pon uto.. a isti dan ćeš dobit samo ak ćeš osobno preuzet
Gdje to, tj. tko to šalje igru s 2/3 dana zakašnjenja a platio sam da je dobijem na dan izlaska? Uvijek sam igru dobijao na dan izlaska, SD nikada nije kasnila. Jedne godine sam dobio dan ranije. Često odem u dućan SD u arena centru i baš pričam s likom i kaže da će svi dobiti igru 26.09. ako su naručili ronaldo edition verziju igre. Ostali dobijaju 29.09. Igra je već u dućanu, pakiraju i šalju je ranije kako bi svi igru dobili 26.09. Slobodno nazovi i pitaj ih kada ćeš dobiti ronaldo edition verziju igre za koju se hvale i stoji u dućanu da izlazi i da je svi kupci dobijaju 26.09.
bocnuo sam u SBC-u Llorisa i sad važem, prodat ga, ne prodat. Može se dobit solidnih 40 000 coinsa, a s obzirom na golmane u FIFI sumnjam da čini neku razliku na terenu
Evo uspio rijesit.. prekopirao sam dokument fajlove iz Fifa18 demo u Fifa18, i radi... tako da su nesto tu zaribali... sad radi bez problema
bocnuo sam u SBC-u Llorisa i sad važem, prodat ga, ne prodat. Može se dobit solidnih 40 000 coinsa, a s obzirom na golmane u FIFI sumnjam da čini neku razliku na terenu
Gledo sam nesto po youtubu i nekim forumima. Postoji par ekipa za sastavit u tom SBCu koje se jos ne mogu sastavit jer ti treba loyaliti. Cuvajte neke igrace bit ce duplo skuplji dok igra krene pogotovo jer ce se trazit za taj SBC.
Igram 88 minutu tekme, vodim 1-0 i baci me iz igre i kaže, odhebi, prošlo 10 sati. To mi se dogodilo i prošle godine godine. Pa kaj ne mogu pustiti da tekma završi i onda gotovo?
Igram 88 minutu tekme, vodim 1-0 i baci me iz igre i kaže, odhebi, prošlo 10 sati. To mi se dogodilo i prošle godine godine. Pa kaj ne mogu pustiti da tekma završi i onda gotovo?
Pricamo o EA proizvodu tu :D
Hocemo i mi koji imamo na CDu nešto morat skidat?
Odigrao samo par tekmi pa ne kuzim kako funkcionira taj Squad battles? Kad se dobiju nagrade?
Yep, CD je cisto formalno. Pretpostavljam da ga imas za PS4.
Sova http://www.futhead.com/news/fifa-18/536/fifa-18s-squad-battles-offers-an-alternative-to-fut-champions/
Yep, CD je cisto formalno. Pretpostavljam da ga imas za PS4.
PS4 da, nemam ga još :D
Fifu 17 nisam ništa morao, ali mislim da nije bila toliko velika.... Hvala :)
Odigrao samo par tekmi pa ne kuzim kako funkcionira taj Squad battles? Kad se dobiju nagrade?
Valjda kada i za WL, znači obično četvrtkom kako je i do sada bilo...
Fifu 17 nisam ništa morao, ali mislim da nije bila toliko velika.... Hvala :)
PS4
fifa 17 45GB
fifa 18 47GB
Da, prošla fifa je bila puno manja... Ne znam što bi morao skidati. Staviš disk, igra ti se instalira s diska i skineš samo prvi patch, pošto vidim da je trenutno verzija igre za PS4 1.02. Patch je obično težak oko 300 MB
Za PC je imala oko 30GB ako se ne varam.
Nisam znao da toliko stane na disk, zato sam i tražio vaš odgovor...
Od koliko se sutra može igrati za nas koji smo uzeli icon/ronaldo edition ?
koliko znam, od 26.09. možeš igrati
ja sam dobio Stindla. 2k coinsa.
Onako na prvu ja to ne bih prodavao dok igra ne izađe. Cijene će sigurno skočiti. Pogotovo bailyu. No opet koliko skoče cijene tvojih kartica sigurno će skočiti i cijene kartica koje želiš kupiti. Sada treba izvagati i procijeniti koji će odnos tih kartica biti za par dana i što ti je isplativije.
Kako rekoh, sinoć me izbaci iz igre pred sam kraj tekme jer mi izašlo 10h igranja i sada u web appu ne mogu kartice staviti na market jer sam iz igre izašao nasilno? Kaže, logaj se u igri u fut i normalno izađi kako bi se otključale kartice na web appu i kako bi ih mogao staviti na market. Super fora.
Inače, netko je pitao kada će moći igrati igrači koji imaju icon i ronaldo verziju igre? Točno u ponoć.