FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.044.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
Mortiis kaže...

opet nekako ista stvar...premal teren...i prebrza igra...

jbt igrac u 2 sekunde skoro u sprintu pretrci od centra do penala...

imao mi protivnik slobodnjak..i u desetinki sekunde je on njega izveo...golman se munjevito bacio i lopta zavrsila na krovu tribina...

definitivino i ovu fifu cu game speed igrat na slow..

Pretjeruješ. Mjerio sam s alabom i od peterca do centra dođe za 6/7 sekundi.

17 godina
Grisha kaže...

Kada pokrenem demo, dobijem samo black screen. Imam zvuk, nema slike. Gledam malo po netu i nalazim samo neki unofficial fix koji izgleda poprilično sumnjivo. Ima li netko ideju što napraviti? Windows 10 je u pitanju

Koja grafička? Nadam se da imaš win 10 64 bit?

8 godina
FIFA 18

Win10 64bit, Asus STRIX R7 370 4GB, AMD Athlon X4 870K

Na min postavkama bi trebala ići bez problema po onome što je navedeno u zahtjevima, čak su i preporučeni zahtijevi tu negdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 18

Nema se šta za dodati, sve je rečeno. FIFA 17 u malo ljepšem pakovanju.

I da, mene isto ove mreže na golu nerviraju, kao da su od plastike neke, previše su nekako tvrde kad se postigne gol. Usrali su ih skroz..

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Grisha kaže...

Win10 64bit, Asus STRIX R7 370 4GB, AMD Athlon X4 870K

Na min postavkama bi trebala ići bez problema po onome što je navedeno u zahtjevima, čak su i preporučeni zahtijevi tu negdje

Probaju u postavkama kartice sve opcije staviti na početne vrijednosti. Možda ti je nešto uključeno što igra ne podržava ili joj smeta.

10 godina
FIFA 18

Da i ja dam neko moje misljenje o ovom demu fife 18, dakle kao svake godine fifa je bolja od predhodne gledajuci ove utakmice sto sam odigrao. Odbranu je cini mi se malo teze igrati nego u 17 ali sa  vezbom za koji dan bice to to, sto se toce gradjenja lopte i meni se cini da je teze nego ranije, nekako mi igraci gube loptu ako se gradim duze od 1 sekunde, prazan prostor cini mi se da vise prolazi i da su pasovi jos precizniji i brze se mogu odigrati. Sve u svemu gameplay zadovoljavajuci.

Sto se grafike tice napredak je vidljiv, lepo je izgledala i fifa 17 ali 18 je lepsa naravno sto se i ocekivalo. Sto se tice famoznih mreza na golovima meni su realnije nego one iz 17, one su bile nekako debele, tako da su mi i mreze ok. Sve u svemu bice to dobra fifa koja cu igrati sledecih godinu dana. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ne znam jeste li primjetili ali ona mapa na donjem djelu ekrana prikazuje crne tocke tima koji ima svjetliji dres a oni koji imaju tamniji dres njima stavi bijelu tocku to mi je uzasno iritantno jer sam navikao gledat na mapu a zbune me te tocke jer su u suprotnim bojama od mojih dresova nadam se da ce taj bug biti prisutan samo na demou.Inace gameplay mi se cini ok dosta slican fifi 17 poslije budem igrao sa bratom pa cu vidjet valjda detaljnije razlike jer nije isto igrat protiv kompjutera kao protiv pravog igraca

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...

Ne znam jeste li primjetili ali ona mapa na donjem djelu ekrana prikazuje crne tocke tima koji ima svjetliji dres a oni koji imaju tamniji dres njima stavi bijelu tocku to mi je uzasno iritantno jer sam navikao gledat na mapu a zbune me te tocke jer su u suprotnim bojama od mojih dresova nadam se da ce taj bug biti prisutan samo na demou.Inace gameplay mi se cini ok dosta slican fifi 17 poslije budem igrao sa bratom pa cu vidjet valjda detaljnije razlike jer nije isto igrat protiv kompjutera kao protiv pravog igraca

Primjetio sam to, ali to ista stvar je bila i u fifi 16 koliko se sjecam i mogao si u opcijama podesit da je domacin npr. stalno bijel, a gost crn...

Vidim da se pisalo o gradenju, zaboravio sam da tog ima u fifi pa sam ga sad u 2-3 tekme forsirao i moram rec da sasvim solidno funkcionira i da nemam prevelikih problema sa tim. Ogradim se dosta dobro kad trebam, nije da me stoper pregazi, ali opet ne mogu tako carinit loptu dovijeka. Jedino su mi nabacivanja dosta cudna, tj. skroz cudna putanja lopte, igrac loptu malo pikne sa spicom, a ona radi parabolu kao da ju ispucava golman, valjda ce to sredit...

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan
FIFA 18

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
Grisha kaže...

Kada pokrenem demo, dobijem samo black screen. Imam zvuk, nema slike. Gledam malo po netu i nalazim samo neki unofficial fix koji izgleda poprilično sumnjivo. Ima li netko ideju što napraviti? Windows 10 je u pitanju

I meni isto tako, krene i odjedanput se zatvori i vrati me u fifu, kad kazem krene, samo se pojavi na sekund dva crni ekran kao da ulayi u igricu, ali me brze bolje vrati u windows. Graficka mi je graficka je oc verzija gv-n960oc-4gd, ne verujem da je do nje.

17 godina
soul_eclipse kaže...

Sasvim mi je dosta i ovih osam minuta kada su tekme ovog tipa bez ikakvog natjecateljskog naboja.. no ako netko ima s kim može baciti tekmu, super dodatak

15 godina
neaktivan
FIFA 18

Nakon odigranih 15ak utakmica mene je demo i više nego pozitivno iznenadio. 

Najveća razlika je što se lopta čini nekako teža i kao da je zaljepljenija za tlo.
Passovi su nekako i bolji i udarac se više ''osjeti'' nego prije. Kao što je već nekoliko kolega napisalo, veći je naglasak na snazi nego u prošloj fifi.
Naravno od manje bitnih stvari grafika je poboljšana kao i cjelokupna prezentacija.
Meni nove mreže nisu toliki problem, ali svejedno vjerujem da će to ispravit u punoj verziji igre.

Sad preostaje čekat još 8 dana do izlaska uz ea access pa da vidimo koliko se full release razlikuje od demoa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 19:17 (Hojs).

2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Evo jedna tekma protiv legendary, strimovao sam pa je malo losiji kvalitet ali da se pogledati.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

imam pitanje igram na ps 4 i uopce mi nece snimit postavke koje namjestim recimo svaki put mi nudi onaj agreement kad udjem u igru,i nece mi snimit button layout promjenim da mi je pucanje kocka a ne krug i kad izidjem iz igre on vrati na deafult dali je to tako svima ili je meni nesto krivo?

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne mozes spremiti postavke zato jer je to Demo.
8 godina
goran973 kaže...
movie kaže...
Grisha kaže...

I meni isto tako, krene i odjedanput se zatvori i vrati me u fifu, kad kazem krene, samo se pojavi na sekund dva crni ekran kao da ulayi u igricu, ali me brze bolje vrati u windows. Graficka mi je graficka je oc verzija gv-n960oc-4gd, ne verujem da je do nje.

I jesi uspio šta? Ja sam nadogradio Windowse, pustio da skine sve updateove i opet ista stvar. Windowsi nadograđeni, driveri za grafičku također, u Originu nekoliko puta išao na "repair" i opet ništa. Samo black screen.

8 godina
neaktivan

i kod mene isto. ne radi i dalje

16 godina
FIFA 18

Nakon malo zezanja oko net frameworka koji je branio pokretanje igre sma uspio pokrenuti i odigrati par tekmi.

Demo nije loš,sviđa mi se gameplay,nisu ga puno mijenjali,građenje i mrežu da vi niste pisali nebi primjetio.

Ono što sam primjetio je to da u situaciji kada pucam sa 5-10m većinom ide kraj stative a ne u gol. Iz kornera,a imao sam ih puno,nikako zabit gol.

Sviđaju mi se animacije,kod zamjena kada treneru da ruku,reakcije trenera kad fulaš 3. zicer,slavlje s publikom. Što se tice slavlja,više nema onog kad zabiš gol da se stadion trese,što mi malo fali,onda je dao još više energičnosti kod gola.

Dobro je i to što nije ful precizno,tipa idem u kontru i dam igraču loptu iza leđa. E sad,on bi u fifi 17 iz punog sprinta odma stao i primio loptu,ovdje je on već otišao i lopta ode iza leđa,pa on radi luk da se vrati do nje. Ili kada štopa prsima,ne kelji se za njega,nego padne dalje od njega il mu lopta pobjegne u stranu što mi je mnogo realističnije. Odlično su i remplanje popravili,više nije da se samo nasloni na njega i to je to,sad radi pravi tackling,neki pud kod remplanja i uklizi,super!

Obranu je puno teže igrati i treba navikavanja,napad moram mijenjat taktiku jer sam se znao s krilima upikivat u sredinu,sad me stoper il bek (tipa vrsaljko) odnese,te ću morati ići na uvbačaje.

Grafika,sve rečeno,izgleda fenomenalno!

Demo me uspio "nahajpat",mada znamo i od prije da demo nije referenca gotove igre,uvijek bi gameplay ubrzali kod FUT-a ili bi još nešto bezveze promijenili. Ako ostane ovako bit će to jako dobra FIFA.

Sad mi je samo,mučit se s čiterima (uvijek si u sebi mislim "ma sredit će to") ili uložit u PS,igru i PSN i uživat cheater free i s normalnijim marketom....

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Gdje kupiti jeftin key za PC?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja sam dvije tekme uspio odigrati jučer.

Prvu sam igrao s Manchesterom i sve mi je izgledalo jako sporo.

Kao da sam u slow motionu i to mi se uopće nije svidjelo.

Na kraju sam pucao penale i ista stvar kao u FIFI 17... bacim se dvaput u pravu stranu, a lopta prolazi ispod De Gee jer je išla po podu.

Primjetio sam, možda sam umislio tako da to treba uzeti sa zadrškom, kad sam ubacio Martiala u 70 minuti da je puno brži i okretniji od protivničkih igrača.

Moguće da je to bila slučajnost, ali ako je to istina onda će zamjene u 60-70 minuti stvarno raditi prevagu.

U FIFI 17 nisam osjetio takvu razliku kod svježih igrača.

Nakon toga sam igrao s Realom i to mi se više svidjelo jer je igra bila puno brža od prethodne.

Ne znam da li je do igrača koji su brži i bolji ili što?

Mada, u jednom trenutku sam imao osjećaj da igrači klize po terenu, ne trče nego kao da klize... ne znam kako bih to objasio, ali čudno mi je izgledalo.

Netko je spomenuo udarce glavom da su prejaki.

To sam doživio jučer kad mi je Cavani pucao na gol.

Doduše, golman je obranio, ali jačina udarca koji je uputio je bila abnormalna.

Lopta mu je išla iza glave od njega, a on nekako, praktički sa stražnjom stranom glave opalio loptu, a ona kao da je volej nogom napucao - čudno jako.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Što više igram to mi je igra veće sranje. Prvo, igra mi je prebrza a dodavanja znaju imati efekt flipera. Sve je teško pohvatati a sve je super precizno. Primjetio sam sada novu situaciju u obrani kada protivnik ubaci nisku loptu i ja sam prvi na lopti i stisnem ispucavanje i nikada igrač normalno ne izbaci već uvijek ukliže na loptu pa ima komičnih situacija gdje ispuca loptu dva ili tri metra od sebe. Zašto ako ja ne želim da pri ispucavanju lopte koja ide u njega bez veze uklizuje? OK, neću previše igrati offline ali smeta kada na legendary igram a protivnik mi ima 97% točnih dodavanja. O kakvoj je simulaciji nogometa riječ? Tko ima 97% točnih dodavanja? Nema veze koji je protivnik.

Može biti real ili oni japanci ili meksikanci. Ne da je smiješno bego tragično. Osim golova pokvarili su i gušt pucanja. U nekim situacijama to izgleda toliko neprirodno da je smiješno. Podsjeća me na pes od prije par godina. Gotovo kod svakog gola igrač pri udarcu ne napravi korak već kliže po travi i onda slijedi udarac. Neki puta pri ponovljenoj snimci točno se vidi kako je udarac upućen van nekih zakona fizike. O remplanjima neću previše. Nekima se sviđaju a nekima se ne sviđaju. Meni se ne sviđaju. Imam loptu, lik mi leži na leđima, gradim se i hoću loptu dodati prvom do sebe ali igrač neće dodati dok me protivnik ne pregazi i uzme loptu. Čemu to? Kada te protivnik zgrabi ne možeš više dodati.

Koliko puta oduzmem loptu i ona se čudesno vrati liku koji je iza mene. Koliko puta izbijem napadaču loptu koji se munjevito okreće uvijek na pravu stranu i opet je na lopti. Koliko puta me protivnik doslovce baca po trevi i nema prekršaja a koliko puta ja ramenom uđem uzmem loptu i protivnik dobije prekršaj. Nema balansa u igri. Sve što je dopušteno AI nije dopušteno meni. Stara boljka zabijanja golova tj. primanja u 90 minuti i dalje je sastavni dio igre. Kažu, događa se i na pravoj tekmi. Je, događa se no ovdje se događa gotovo svaku jebenu tekmu.

Mislio sam da to nikada neću reći ali po viđenom golmani mi ove godine bolje izgledaju u pesu nego u fifi. Pukneš po travi on se baca gore pa pada a lopta prolazi ispod njega. Pucaš visoko on se baca po travi. Od deset upućenih lopti uhvati možda jednu. Stoji na prvoj stativi, protivnik puca iz gotovo mrtvog kuta i lopta ulazi u gol. Igram bezeveze demo i opet se uspijem iživcirati. Pa kaj to meni treba u životu? Možda se nešto popravi u online jer će s druge strane biti jednak debil poput mene pa bude interesantnije i manje efekt kao da ide sve podmazano po traci a i svaki protivnik se neće valjda znati savršeno remplati kao AI. Valjda će i propusti igre biti jednako raspodijeljeni na obje strane. Sve u svemu još jedna fifa koja će kidati živce. Moja ocjena demoa 6.5/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Po komentarima ispada da svatko od nas igra svoju veziju fife

I am over 9000!!!

5 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Svatko igru doživljava drugačije što je ok. No obrati pozornost na postotak točnih dodavanja, pucanje po golu, golmanske intervencije, fliper dodavanja, klizanje igrača po travi a ne hodanje itd, pa mi reci kakve sve to ima veze sa simulacijom kakvom se fifa voli zvati?

11 godina
Negdje sam sada procitao da FIFA izlazi 29.9. worldwide? Nema više one fore Azija i Sj. Amerika 2 dana ranije itd.?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Svatko igru doživljava drugačije što je ok. No obrati pozornost na postotak točnih dodavanja, pucanje po golu, golmanske intervencije, fliper dodavanja, klizanje igrača po travi a ne hodanje itd, pa mi reci kakve sve to ima veze sa simulacijom kakvom se fifa voli zvati?

I jos na to treba nadodati topovske udarce glavom...

I am over 9000!!!
13 godina
playjob kaže...
Negdje sam sada procitao da FIFA izlazi 29.9. worldwide? Nema više one fore Azija i Sj. Amerika 2 dana ranije itd.?

Ako si napravio preorder onda 22. 9. možeš početi preload raditi, a igrat 26. 9.

[19xx] 4ntraks
11 godina
Jesam da, a kad će skinut lovu s kartice?
13 godina
playjob kaže...
Jesam da, a kad će skinut lovu s kartice?

Vjerojatno kad igra izađe.

Ni meni još nisu skinuli tako da ne brineš ništa.

[19xx] 4ntraks
11 godina
Dobro onda, hvala majstore!!
17 godina
playjob kaže...

igra u verzijama icon i ronaldo izlazi tri dana ranije a osnovna verzija igre 29.09. Koju si verziju igre uzeo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 10:19 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice