FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Ja samo guram kroz sredinu,sa krila ne znam da udjem nikako.Doduse odozdo i mogu,odozgo nikako.Tako da sam tu gdje mi je i mjesto. Sinoc dosao komsija, 17 god. Kauc varijanta, nije dobio partije protiv mene. Opet,ja online tropa. :)
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Shivi kaže...

Cim je netko uspjesan u igri odmah je cheater? Sto ako netko ima koju plavu karticu? Kako znas da taj nije odigrao tisuce utakmica, osvajao sve i svasta, pratio market i zaradivao na tome? Da su ga paketici pogodili? Sta je i movie cheater jer ima ekipu od dvije milje? Cheatera ima, ali sad da je svatko tko ima malo bolju ekipu varalica ne vjerujem...

Naravno kartice ne igraju ovu igru nego ljudi, znao sam pobjedivat ekipe sa ronaldom, messiom, a gubit od igraca kojima su drugoligasi u napadu...

Sta se tice stila igre... svatko ima svoj, vec sam toliko otupio na taj presing da sam zaboravio igrat protiv postavljene obrane... bude mi cudno kad netko ne leta zamnom, ko da ne znam sta cu sa loptom

Imam 3 plave na putu je i 4. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
ruya kaže...

Šuti, ako te macko čuje bude te negdje na cesti pregazio s autom jer kako se drukčije riješiti cheatera?

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Šuti, ako te macko čuje bude te negdje na cesti pregazio s autom jer kako se drukčije riješiti cheatera?

17 godina
FIFA 16
Dakle taman kad pomislim da sam sve vidio i to kažem, svaki novi dan me iznova iznenadi. Najprije ispadnem ovih dana iz 3 pa 4 divizije i onda u 5 diviziji imam 9 bodova i 4 tekme do kraja. Već prvu vodim 3-1 i pukne veza. Gledam, kad ono pukla meni veza. OK, ništa uđem u sljedeću tekmu i veza mi pukne odmah na početku. I tako sljedeće dvije tekme. Znači pukla mi veza 4 tekme za redom? Toliko mi nije pukla cijelu ovu fifu. Očito neka sranja na centrali. Ništa krenem u 6 diviziji i odmah prva tekma u glavu. 3-3, 90 minuta i onda moja dva obrambena igrača odbijaju dirnuti loptu kako bi mi lik mogao zabiti gol? Dokle? Dokle ovo ebanje u mozak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16
Složiš si nešto ovako pa i da izgubiš svaku, makar ti je zabano igrati s njima :)
Ja još s njima nisam izgubio.
2 pobjede i 1 remi, a remi protiv lika koji je samo u napadu imao Ronalda, Messija i Suareza IF - ostatak ekipe neću ni spominjati.

Ovaj CAM - mislim da se Aluko zove je lud.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Složiš si nešto ovako pa i da izgubiš svaku, makar ti je zabano igrati s njima :)
Ja još s njima nisam izgubio.
2 pobjede i 1 remi, a remi protiv lika koji je samo u napadu imao Ronalda, Messija i Suareza IF - ostatak ekipe neću ni spominjati.

Ovaj CAM - mislim da se Aluko zove je lud.

Igramo slicnu formaciju :D

Aluko osim brzine, dal ima jos nesto vrijedno za spomen s obzirom da je "lud"? trazim tak nekog vrckastog igraca na toj poziciji, fali mi kao zamjena...

10 godina
FIFA 16

hocu da napustim 1. diviziju. Kako? Nemoguca misija :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Igramo slicnu formaciju :D

Aluko osim brzine, dal ima jos nesto vrijedno za spomen s obzirom da je "lud"? trazim tak nekog vrckastog igraca na toj poziciji, fali mi kao zamjena...

U 3 partije što sam odigrao s Nigerijom, on mi je prvi strijelac.

Nije zabio samo u jednoj tekmi.

Pozicioniranje mu je odlično - doduše, malo sam igrao s njim, ali za srebrnu karticu mi je jedanput ušao na prvu stativu i zabio iz prve što me ugodno iznenadilo.

Neki zlatni i bolje rangirani igrači mi to ne rade - čak kad dobiju takvu loptu prvo prime, pa malo razmišljaju što će s njom taman da protivnik ukliže ili izbije - Aluko je odmah opalio - nema kod njega cile-mile :)

Ono što me kod njega iznenadilo i zbog čega je "lud" je to što je zabio jedan gol s nekih 30m.

Išao opalit bezveze s desne strane, lopta mu je malo odskočila kad ju je primio i tu sam vidio šansu da opalim jer ponekad kad tako malo odskoči šut bude bomba - i dijagonala u lijeve rašlje - mislim da je Courtois bio na golu - ispružio se, al kurac.

Snimio sam taj gol sa shadowplayom, ali mi ponekad trza i baš na tom golu mi je trzalo k'o blesavo - planirao sam ga staviti na Youtube, al ništa od toga na kraju jer je bilo negledljivo.

Ovaj brončani Kayode isto iznenađenje - ima statse bezveze, a također je zabio jedan gol kao da je Suarez pucao maltene, a ne brončani sa šutom 56 :)

I brz je k'o zmija - otima lopte neopreznim likovima bez problema.

Od Muse sam više očekivao.

Njega nema nigdje - skriva mi se stalno.

Mislim da ću staviti nekog drugog umjesto njega - Martins možda - bio mi je dobar u FIFI 15?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Shivi kaže...

Od Muse sam više očekivao.

Njega nema nigdje - skriva mi se stalno.

Mislim da ću staviti nekog drugog umjesto njega - Martins možda - bio mi je dobar u FIFI 15?

Mozes martinsa, on je uvijek dobro dode, ako nista kao djoker... a koliko sam primjetio nema uchea? jel si ga probao ili?

13 godina
Shivi kaže...

Mozes martinsa, on je uvijek dobro dode, ako nista kao djoker... a koliko sam primjetio nema uchea? jel si ga probao ili?

Imaju Nigerijci dosta napadača na lageru - sad samo valjda pronaći onoga koji najbolje odgovara Kayodeu.

Nisam probao Uchea.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Fifa 17 vjerojatno mijenja engine, novi će biti frostbite.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 17:18 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Kako je život okrutan? Macko bi htio u prvu diviziju a ne može dok bi ti htio ispasti iz prve divizije a ne možeš?

Čitajući današnje postove odlučim složiti isto afrikance i nekako mi za oko zapeo cameroon. Solidna obrana i sredina terena a i napad nije loš. Malo šteka na poziciji LW. No ostao sam na 20 coinsa pa će kupnja zadnja dva igrača malo pričekati...

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Kako je život okrutan? Macko bi htio u prvu diviziju a ne može dok bi ti htio ispasti iz prve divizije a ne možeš?

Čitajući današnje postove odlučim složiti isto afrikance i nekako mi za oko zapeo cameroon. Solidna obrana i sredina terena a i napad nije loš. Malo šteka na poziciji LW. No ostao sam na 20 coinsa pa će kupnja zadnja dva igrača malo pričekati...

haha u drugoj sam ipak :D, ma u prvoj se ne moze igrati, citer do citera da poludis.

10 godina
FIFA 16

Evo trenutne ekipe, nzm koga bih u odbranu doveo sem Smalling-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Imam igrace koji ce biti u fifi 17 na kanalu, pogledajte:

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ima li neko 6-7 div da igramo prijateljske ?

Na private ,igramo ali ne dijelimo sa ostalima rezultate  ! :)

Jednostavno ucimo bez pritiska ,podjebavanja i sl. :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 21:54 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Daj macko pobedio si me 3:0, nisi ti toliko los, slobodno im reci :-D
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Daj macko pobedio si me 3:0, nisi ti toliko los, slobodno im reci :-D

Gdje ja tebe iz 1. div . mogu da pobjedim .

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 9:11 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16
OFF topic

http://www.vecernji.hr/tag/pobijeda-29876

Za Movia ,da li se pise Pobjeda ili Pobijeda ?

Evo sta kaze vecernji list a ima sajtova gdje pise pobjeda ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
OFF topic

Pise se "pobeda" 

10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
OFF topic

Pise se "pobeda" 

Hahahahah !

Gdje ekavski ide dugo e kao mleko,belo i sl pise se ije ,mlijeko,bijelo isl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 10:58 (mackocicko2004).
10 godina
FIFA 16

Mene zanima jedna stvar, vec dva dana skim god soro da igram protivnicki igraci su superiorniji iako imaju slabije ocene, da li koriste neke programe ili sta ali nst mi tu smrdi, skroz drugaciji gameplay(brzi) lakse se dribla koliko sam primetio tako da se lako ispada u odbrani. Sta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
OFF topic

To su stvari koje se nauče u osnovnoj školi. Kaže se pobjeda i pobijediti. Tvoj post iz Večernjeg lista nije mjerilo nikakvog pravopisa i ne znam u kojem kontekstu je napisana ta riječ. Možda je netko u pretragu upisao tu riječ a vidimo da rezultata pretrage nema. Mjerilo je što kaže Hrvatski pravopis, a on kaže da kada upišeš riječ pobijeda dobiješ riječ pobjeda.  Na svakoj Hrvatskoj stranici na netu naći ćeš riječ pobjeda jer je to jedino ispravno. Na tom istom portalu večernjaka u naslovu stoji da je Soudani sudjelovao u pobjedi, tako da ovo kaj si ti postao nema veze s mozgom niti znam u kojem kontekstu je to napisano.. pobjeda, pobjede, pobjedi, pobjedu... ne znam čemu uopće rasprava o nečemu što bi svatko pismen trebao znati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 11:09 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
OFF topic

To su stvari koje se nauče u osnovnoj školi. Kaže se pobjeda i pobijediti. tvoj post iz Večernjeg lista nije mjerilo i ne znam u kojem kontekstu je napisana ta riječ. Mjerilo je što kaže Hrvatski pravopis. Na svakoj Hrvatskoj stranici na netu naći ćeš riječ pobjeda jer je to jedino ispravno. Na tom istom portalu večernjaka u naslovu stoji da je Soudani sudjelovao u pobjedi, tako da ovo kaj si ti postao nema veze s mozgom niti znam u kojem kontekstu je to napisano.. pobjeda, pobjede, pobjedi...

Ukucaj u google pobijeda pa ce ti izaci bruka sajtova gdje tako pise .

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i ebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...

Evo ti primjera gdje se postavlja članak, minimalna pobijeda Hrvatske, pa se ispravljaju, minimalna pobjeda Hrvatske. No naslov mogu ispraviti ali ne i adresu koja ostaje sa starim naslovom i jednim "i" previše..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 11:25 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...

Ja imam ovaj listing sa googla. :)

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...

Ja imam ovaj listing sa googla . :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ja imam ovaj listing sa googla . :)

Pa jel ti nije neugodno? Raspravljaš samnom o Hrvatskom pravopisu a postaš mi internet adresu google.ba? Možda zato dobivamo različite pretrage? Opština Kostajnica, 21. septembra itd... niti jedna riječ nije Hrvatska. Mogao si sada postati sve portale iz bosne, srbije, crne gore i reći mi kako si u pravu. Shvati, Hrvatski jezik nije ono što pročitaš na nekom portalu već ono što piše u Hrvatskom pravopisu a tamo piše pobjeda i točka. Ja osobno uređujem dvije internet stranice i svaki put kada tamo nešto pročitaš to automatski ne znači da je 100% u duhu Hrvatskog jezika jer nemamo lektora ali se trudimo da bude što je to moguće ispravnije napisano. Ti imaš listing, ne znam je li tvoja tvrdnja za smijati ili plakati?

I da skratimo ovu idiotsku prepisku, odi na službene stranice Hrvatskog pravopisa (http://pravopis.hr/) i upiši riječi koje te interesiraju i dobit ćeš objašnjenje i točan odgovor za sva vremena!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 11:52 (movie).
10 godina
FIFA 16

Hahahah kakvi ste vi likovi, oko cega vodite polemiku lol 

I sta pricate o pobedi kad redovno gubite u fifi ahahah 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 11:39 (ruya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice