FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 647.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

http://ps4emulator.org/

Rjesenje za fifu 16 na PC ! :)

Kakvo je to rješenje ako nije podržan PSN?

Zezam se ,sto se palis odmah ! hahahaha

Ja msm da ni ne postoji ps4 emulator

Ma da radi ispravno nema garant.

Ps4 je u rangu dobrog PC ,8 GB rama,rijetko ko ima vise na PC !

Za emuliranje igara (npr. ps4) treba dosta veca snaga pc-a, pogotovo cpu, nego sto je konfa ps4... Nije to tako jednostavno kako se cini jer da je vecina bi kupila nabrijani pc i vrtila igre za konzole na njemu 

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

http://ps4emulator.org/

Rjesenje za fifu 16 na PC ! :)

Kakvo je to rješenje ako nije podržan PSN?

Zezam se ,sto se palis odmah ! hahahaha

Ja msm da ni ne postoji ps4 emulator

Ma da radi ispravno nema garant.

Ps4 je u rangu dobrog PC ,8 GB rama,rijetko ko ima vise na PC !

Za emuliranje igara (npr. ps4) treba dosta veca snaga pc-a, pogotovo cpu, nego sto je konfa ps4... Nije to tako jednostavno kako se cini jer da je vecina bi kupila nabrijani pc i vrtila igre za konzole na njemu 

Ma jasno,nece ni biti emulatora za PS4 ,mislim da nema dobrog ni za PS3 ,za PS2 ne znam da ima da radi dobro a za PS1 ima,koristim ga .

Jedna od prvih igrara koju sma igrao na PS1 je bila Soul Reaver : Legacy of Kain. Vrhunska avantura ,po meni jos neprevazidjena ,skroz nelinearna

mozes igrati satima .   :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
FIFA 16

Nakon pola godine zezanja, mozda sam ipak danas nasao resenje za ono moje cuveno zatrzavanje u igri . Al' to je samo mozda, jer poznavajuci se kakav sam baksuz, ko zna haha.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Nakon pola godine zezanja, mozda sam ipak danas nasao resenje za ono moje cuveno zatrzavanje u igri . Al' to je samo mozda, jer poznavajuci se kakav sam baksuz, ko zna haha.

Pa sta je, reci ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Pa sta je, reci ?

Pa odvrnuo sam do kraja fps i odigrao jednu utakmicu online, onda izasao iz igre, vratio na lock 60 i sad radi normalno. Nzm da li je zbog toga, ali nije radila par dana kako treba pre tih koraka, sad deluje sve da je ok, ide glatko bez i jednog trzaja.

10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Pa sta je, reci ?

Pa odvrnuo sam do kraja fps i odigrao jednu utakmicu online, onda izasao iz igre, vratio na lock 60 i sad radi normalno. Nzm da li je zbog toga, ali nije radila par dana kako treba pre tih koraka, sad deluje sve da je ok, ide glatko bez i jednog trzaja.

Kad steka dodje mi da odmah izadjem iz meca.

10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Pa sta je, reci ?

Kad steka dodje mi da odmah izadjem iz meca.

Nist' mi ne pricaj, to je da poludis, a najgore od svega sto ne znas sta je uzrok.

10 godina
I sta je smisao ovog fut-a kad u prvoj diviziji ne mozes igrati, osvoio sam dva puta za redom prvu diviziju tako sto su citeri sami sebi zabijali golove i izlazili uz to sam pobedio par utakmica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ruya kaže...

Nist' mi ne pricaj, to je da poludis, a najgore od svega sto ne znas sta je uzrok.

Možeš probati i ovo:

U Fifa configu stavi No limit FPS

Zatim skini RadeonPro te u njemu napravi profil za Fifu (sa fifa 16.exe) i tamo podesi vsync. Isto tako u donjem desnom kutu pripazi da ne piše 32bit. Ako ti piše 32bit, samo klikni na to i pretvoriti će se u 32/64bit

Sad bi ti igra trebala vrtiti na 60fps-a i u tekmi i u menuu i u replayevima.

Iz nekog samo EA-u poznatog razloga, replayevi, menu i prekidi (korneri, goal autovi) su lockani na 30fps po defaultu. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 16

mogu reci da taj radeon ne funkcionira uvijek,recimo radilo mi tako s tim radeon pro i nazalost morao sam ponovo dizat windowse,i isti win dizao gore sve isto ali vise ne funkcionira taj radeon pro imao isto stekanje kao i ti,a prije ponovnog dizanja windowsa uredno radilo bez stekanja

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ryder007 kaže...

mogu reci da taj radeon ne funkcionira uvijek,recimo radilo mi tako s tim radeon pro i nazalost morao sam ponovo dizat windowse,i isti win dizao gore sve isto ali vise ne funkcionira taj radeon pro imao isto stekanje kao i ti,a prije ponovnog dizanja windowsa uredno radilo bez stekanja

Jesi li pripazio na sve navedeno u mom postu? (32/64 bit u donjem kutu aplikacije, no limit fps u fifa configu)?

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan

ma jesam cak sam i te postavke iz foldera prekopirao ak me kuzis,sa prijasnjeg windowsa sam povukao neke stvari i opet nista tak da sam odustao

EUNE LOL: frenkySTYLE
17 godina
FIFA 16
Nažalost, ea i ati se ne vole javno. Netko ima više a netko ima manje problema ali svima je zajedničko s ati karticama da imaju nekog problema prilikom igranja ea sports igri..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
E bas ti hvala na predlogu, pokusacu sutra, meni nije jasno da jedno vreme normalno sve radi i onda od jednom krene da secka, danas slucajno mi pade na pamet to sa fps kod mene je uvek zakljucan na 60 i sad kad krene onako da mi trza samo stavim no limit i posle vratim ma 60 i radi posle sve ok, sta nisam sve pokusao i ne vredi, pisao sam i sa ovima iz EA al realno sem ljubaznosti nemaju nista vise, nikakve pomoci od njih. Str probam ovo pa javim radi li. Hvala ti jos jednom.
10 godina
I uvek ispasta korisnik, dok oni beru profit... Ma tako ti je to u svim sverama zivota nazalost.
10 godina
protjeran
movie kaže...
Nažalost, ea i ati se ne vole javno. Netko ima više a netko ima manje problema ali svima je zajedničko s ati karticama da imaju nekog problema prilikom igranja ea sports igri..

Na mom kompu ati radeon 7850 1GB drzi 120-130,cak ide i na 150 fps na 1650x1080 rezi i 2X AA .fifa 16 ! :)

10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

Na mom kompu ati radeon 7850 1GB drzi 120-130,cak ide i na 150 fps na 1650x1080 rezi i 2X AA .fifa 16 ! :)

Ma kod mene leti fifa sve na high 1080p sem nekad sto zeza online, a offline kad igram sa drugarima ide glatko sve.

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Zato ti igra i je prebrza pa moraš paliti torrente kako bi je usporio! Sada te u potpunostio shvaćam...

10 godina
dreammaker kaže...
ruya kaže...

Možeš probati i ovo:

U Fifa configu stavi No limit FPS

Zatim skini RadeonPro te u njemu napravi profil za Fifu (sa fifa 16.exe) i tamo podesi vsync. Isto tako u donjem desnom kutu pripazi da ne piše 32bit. Ako ti piše 32bit, samo klikni na to i pretvoriti će se u 32/64bit

Sad bi ti igra trebala vrtiti na 60fps-a i u tekmi i u menuu i u replayevima.

Iz nekog samo EA-u poznatog razloga, replayevi, menu i prekidi (korneri, goal autovi) su lockani na 30fps po defaultu. 

Evo ako sam te dobro razumeo ali isto je ne igrivo kao kad ne koristim radeon pro (zbog no limit fps), jedino ako nisam podesio nst kako treba.

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zato ti igra i je prebrza pa moraš paliti torrente kako bi je usporio! Sada te u potpunostio shvaćam...

Ne primjeti se to Movie u igri ,to samo  Fraps kaze da ima 150 fps ! :)

I zadnji put, ne palim torrente, to meni rade ! :)

Realno, na pC postaje neigrivo ,ili steka,ili cituju ili imaju full timove zato sto su nakrali coinse .

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 13:14 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16
Dakle, ja sam ili najveći kreten u ovoj igri ili najveći baksuz. Danas odigram četiri tekme i doslovce u svakoj pogodim po četiri stative. S druge strane dobijam takve golove da je to tragično. Žao mi je što nisam sve golove snimao već samo ovaj iz zadnje tekme gdje sam si zabio dva autogola? Presjećem loptu, zagradim se i čekam da ju golman pobere. Izgleda da previše očekujem od ove igre da bi se tako nešto dogodilo. Realno je izgleda ovo što se dogodilo. Na kraju me lik dobije 4-0 ni kriv ni dužan. Dva autogola, dva šlamperaja i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
Dakle, ja sam ili najveći kreten u ovoj igri ili najveći baksuz. Danas odigram četiri tekme i doslovce u svakoj pogodim po četiri stative. S druge strane dobijam takve golove da je to tragično. Žao mi je što nisam sve golove snimao već samo ovaj iz zadnje tekme gdje sam si zabio dva autogola? Presjećem loptu, zagradim se i čekam da ju golman pobere. Izgleda da previše očekujem od ove igre da bi se tako nešto dogodilo. Realno je izgleda ovo što se dogodilo. Na kraju me lik dobije 4-0 ni kriv ni dužan. Dva autogola, dva šlamperaja i gotovo.

Vidis da je isto srenje i na konzolama samo sto nema citera ?! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

moze li se igrati na ps4 ja i prijatelj seasons ono kauc mp protiv dva lika koji isto tako igraju,valjda se zve guest?moze li to uopce i kako napraviti?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hanteed kaže...

moze li se igrati na ps4 ja i prijatelj seasons ono kauc mp protiv dva lika koji isto tako igraju,valjda se zve guest?moze li to uopce i kako napraviti?

Da, zoveš guesta ali pod opcije staviš "match mine" pored onog di ti piše želiš li da tvoj protivnik ima guesta, valjda si me razumio 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
16 godina

deleted..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 15:40 (dreammaker).
16 godina
ruya kaže...
dreammaker kaže...
ruya kaže...

Evo ako sam te dobro razumeo ali isto je ne igrivo kao kad ne koristim radeon pro (zbog no limit fps), jedino ako nisam podesio nst kako treba.

Evo ti moj screenshot 

Tako si podesi tweaks tab na fifa profilu i probaj

šumski put je bio ravan.
10 godina
dreammaker kaže...
ruya kaže...
dreammaker kaže...
ruya kaže...

Evo ti moj screenshot 

Tako si podesi tweaks tab na fifa profilu i probaj

Ok, pokusacu. Inace onaj moj sistem radi i danas, no limit fps pa vratim na 60 lock i ne trza, samo sto je smarajuce svaki put to raditi ali makar ne trza i moze lepo da se igra. Bolje ista nego nista, a ovo sa radeon pro ako bude funkcionisalo, jos bolje 

12 godina
FIFA 16

Prokleta fifa krenem igrat ovaj turnir sa francuzima u tri tekme tri autogola,tri penala niti jedan regularan,frajer mi pregazi igraca ja dobijem crveni uzasss

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Ljudi, ako netko može li pogledati moj video i like, zbog podrske, onaj tko to napravi, sub mu kanal:

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Ljudi, ako netko može li pogledati moj video i like, zbog podrske, onaj tko to napravi, sub mu kanal: https://www.youtube.com/channel/UCHtrgZLz_phBX7607Ydf-Cg

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice