FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 648.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako da ti odgovorim kad ne pratis nogomet,carroll i deeney su utjelovljenje engleskog nogometa od izgleda i imena,to je razlika vas pusaca marketinga od nas pravih fanova.Fut igram sa igracima koje volim u stvarnom zivotu a to nisu manekeni ko tvoj aguero i ostali ronaldi mesiji itd.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 14:07 (hanteed).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
hanteed kaže...

Kako da ti odgovorim kad ne pratis nogomet,carroll i deeney su utjelovljenje engleskog nogometa od izgleda i imena,to je razlika vas pusaca marketinga od nas pravih fanova.Fut igram sa igracima koje volim u stvarnom zivotu a to nisu manekeni ko tvoj aguero i ostali ronaldi mesiji itd.

Da ,vjerovatno su dobri za push and pull igru !Mrzim kad mi neko da gol tako sto se gradi .

Neka mrcina tipa Akinfenwa ! :)

E to je tek realno do jaja ! hahahahahah

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 14:24 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...

to je razlika vas pusaca marketinga od nas pravih fanova

To je to 

Još ti fale Charlie Adam, Darren Bent i Joey Barton pa uz trenerskog maga Woya Hodgsona imaš komplet 

10 godina
protjeran
hanteed kaže...

jucer sam sklepao ekipicu forster,kolarov,dejo,wollscheid,ward,cattermole,cabaye,sterling,lamela,carroll i deeney 

i imam 5 pobjeda :D

oce li netko protiv mene tamo iza 1 pa do jedno 5 cu bit slobodan?

na ps4 igram

Igrao bih ja sa tobom ali imas srece sto nismo na istim platformama . :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
hanteed kaže...

to je razlika vas pusaca marketinga od nas pravih fanova

To je to 

Još ti fale Charlie Adam, Darren Bent i Joey Barton pa uz trenerskog maga Woya Hodgsona imaš komplet 

Nabavit cu ih nisu skupi :D i umalo sam zaboravio garya o neila:D

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...

jucer sam sklepao ekipicu forster,kolarov,dejo,wollscheid,ward,cattermole,cabaye,sterling,lamela,carroll i deeney 

na ps4 igram

Oko moje nabavi taj ps4 sta je to tebi imas para :D prodaj sina prodaj jos sitnica i skupit ces:D

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...

na ps4 igram

Oko moje nabavi taj ps4 sta je to tebi imas para :D prodaj sina prodaj jos sitnica i skupit ces:D

Kupi ti fifu za PC ! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kupi ti fifu za PC ! :)

Pa nije mazohista....

11 godina
neaktivan
FIFA 16

14ku samigro na pcu i reko sam nikad vise i nedo bog nikome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Lijepa okrugla cifra i prigodna pjesma za kraj ovogodišnjeg futa.....

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Router se restarta svaka 24 sata i to je neovisno o centrali.

Znači, ugasi pa upali router u doba kada ti to najviše odgovara, tj. kad ne igraš i on će ti se ubuduće restartati svaki dan u to vrijeme.

Imaš pivu od mene...Jbt., svaki dan me izbaci skoro pa u isto vrijeme i skoro pa dobijem slom živaca...Stvar je u tome, što sam promjenio internet i opremu, ali nisam znao za ovaj fazon...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 16:33 (Spunkman).
17 godina
FIFA 16
Ajde, bar nešto iako se povijest treba ostaviti na miru...

http://www.bug.hr/master/vijesti/prvi-pogled-novi-kick-off/153158.aspx
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran

Juce me nije nikako islo,nisam zabio 4-5 golova u 10 tekmi.

Aguero 0,promasi prazan gol sa 5 m.Ne vidi se u igri . :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 11:09 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ako se ne varam ne ide te otkako si prisutan na forumu? Što bi jučer trebalo biti drukčije?

11 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako se ne varam ne ide te otkako si prisutan na forumu? Što bi jučer trebalo biti drukčije?

Ma tip uopće nije toliko loš koliko kenja svakodnevno. Da tu i tamo posluša savjet umjesto da dere po svom i onda plače jer ga nejde, mislim da bi mogao biti pristojan igrač. I tu mislim na neke sasvim banalne stvari kao što su recimo kompliciranje u napadu. Da se ne pokušava ušetati u gol, mislim da bi zabio duplo više golova nego sad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 15:12 (blowfish_cro).
17 godina
blowfish_cro kaže...

Ma tip uopće nije toliko loš koliko kenja svakodnevno. Da tu i tamo posluša savjet umjesto da dere po svom i onda plače jer ga nejde, mislim da bi mogao biti pristojan igrač. I tu mislim na neke sasvim banalne stvari kao što su recimo kompliciranje u napadu. Da se ne pokušava ušetati u gol, mislim da bi zabio duplo više golova nego sad.

Nismo igrali ove godine a u fifi 15 smo odigrali 5/6 tekmi i bio je grozan a ja nisam neki igrač... teško je centar prelazio a o ostalome da ne pričam. No, možda mu ovogodišnja fifa odgovara. Recimo meni nikako ne odgovara zbog svih tih grubosti i uklizavanja te destrukcije igre, Možda bi ove godine rezultat bio obrnut.... tko zna..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pes je najavljen, uskoro bi fifa trebala, baš me zanima hoće li mjenjat ovaj engine ili će ostat na ovome....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pes je najavljen, uskoro bi fifa trebala, baš me zanima hoće li mjenjat ovaj engine ili će ostat na ovome....

KONAMI baca suplju pricu evo vec 3 godine :)

Sto se fife tice nadam se da nece pretjerano mijenjati engine :D

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa po meni ne budu ništa mijenjali do nove generacije konzola... možda kakvo šminkanje postojećeg i to je to..

10 godina
I ja tako msm
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Hvala druze ! :)

Hocu da unesem loptu u gol ! hahahahah

Juce igram lik mi 3 gola dao izvan 16m ,jbg svaki sut gol, 4:1 za njega ,drugu trkmu u 89 min iz kornera zabije za 3:2 ! Da popizdis ! ::)

Kad igram jednostavno zaboravim da mogu da sutnem izvan 16m,da mogu koristim face up dribling,fake shot i slicno .

Jednostavno ne znam da igram 4-3-3 i jbg ,da znam neki skill za cut in bilo bi ok ovako igram samo kroz sredinu .

Da trcim po bolku pa centriram nesto mi glupo.Vecina igra tako ,po boku pa ulazak ko zna. :)

Kupio sam jos jednu fifu i sad igram u 10 div. stalno hahahahahah

Zezam se u 7 . :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 16:56 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
movie kaže...
blowfish_cro kaže...

Nismo igrali ove godine a u fifi 15 smo odigrali 5/6 tekmi i bio je grozan a ja nisam neki igrač... teško je centar prelazio a o ostalome da ne pričam. No, možda mu ovogodišnja fifa odgovara. Recimo meni nikako ne odgovara zbog svih tih grubosti i uklizavanja te destrukcije igre, Možda bi ove godine rezultat bio obrnut.... tko zna..

Jos sa tobom da odigram i sa Hantedom i bilo bi ok.

Igra sam sa par kolega ,sa nekim sam izvukao zivu glavu ,od nekih izgubio .

Kazes da nisi neki igrac?!Igras mislim godinama,kako to objasnjavas?Igras cesto ,svakodnevno.

Sta je fora?Logicno bi bilo da posle recimo 5 god. igranja igras zavezanih ociju ali nije tako ?Sta je u pitanju da li iko zna ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 16:58 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kazes da nisi neki igrac?!Igras mislim godinama,kako to objasnjavas?Igras cesto ,svakodnevno.

Sta je fora?Logicno bi bilo da posle recimo 5 god. igranja igras zavezanih ociju ali nije tako ?Sta je u pitanju da li iko zna ?

Igram kampanjski. Jedno vrijeme svakodnevno pa onda jedan period dugo ne igram jer mi se ne igra. S obzirom kakvih igrača ima, ja sam samo prosjećan igrač.

Sadašnja fifa je tako koncipirana da mi ne odgovara. U prošloj sam te bez problema tovario a u ovoj ne znam kako bi završilo... u ovoj fifi tko stalno uklizuje i siluje mi igrače bez problema me na kraju dobije. Jučer dvije tekme izgubim jer se lik zabije u mog igrača, doslovno ga pregazi pobere loptu i zabije gol a prekršaja nema. Ne razumijem to niti imam lijeka protiv toga niti mi se sviđa takav nogomet.

Po tekmi napravim prosjećno jedan prekršaj a igram s likovima koji ih rade po desetak uz 5/6 žutih? Gdje je tu nogomet? Uz sve to hoću dodati prvom do sebe a lopta ode petom od mene dok s druge strane lik iz okreta kontra zakona fizike nabije loptu u idealan for svom igraču ili je ovaj primi savršeno? Jednostavno u takvim okolnostima se ne snalazim niti mi je onda igra privlačna. Igram na silu..

Na PC više ne igram ali mogu napraviti izuzetak pa da odigramo par tekmi da vidim kakav bi rezultat bio ove godine.. prošle nisi imao šanse, možda ja nemam ove godine..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 17:32 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igram kampanjski. Jedno vrijeme svakodnevno pa onda jedan period dugo ne igram jer mi se ne igra. S obzirom kakvih igrača ima, ja sam samo prosjećan igrač.

Sadašnja fifa je tako koncipirana da mi ne odgovara. U prošloj sam te bez problema tovario a u ovoj ne znam kako bi završilo... u ovoj fifi tko stalno uklizuje i siluje mi igrače bez problema me na kraju dobije. Jučer dvije tekme izgubim jer se lik zabije u mog igrača, doslovno ga pregazi pobere loptu i zabije gol a prekršaja nema. Ne razumijem to niti imam lijeka protiv toga niti mi se sviđa takav nogomet.

Po tekmi napravim prosjećno jedan prekršaj a igram s likovima koji ih rade po desetak uz 5/6 žutih? Gdje je tu nogomet? Uz sve to hoću dodati prvom do sebe a lopta ode petom od mene dok s druge strane lik iz okreta kontra zakona fizike nabije loptu u idealan for svom igraču ili je ovaj primi savršeno? Jednostavno u takvim okolnostima se ne snalazim niti mi je onda igra privlačna. Igram na silu..

Na PC više ne igram ali mogu napraviti izuzetak pa da odigramo par tekmi da vidim kakav bi rezultat bio ove godine.. prošle nisi imao šanse, možda ja nemam ove godine..

Meni ova fifa pase zato sto se odbrana igra lakse !To je sve .Napad mi i dalje lose ide . :)

Vise se ne nerviram toliko,jednostavno  ljudi igraju bolje i sta cu ja tu !Ulazu u igru,vjezbaju ,sta li ?!

U fifi 15 sam bio doslovno izgubljen ,neki dan uzeh da odigram jednu izgubim 3:1 ,samo l1 trougao.

Ako bude u 17. opet nekih OP sranja onda jbg,po meni,samo da malo poprave passove i da nista ne diraju osim ,naravno,transvera i sl.

Sto se tice igre na PC izgleda da si u pravu ,igri je odzonilo na toj platformi.Vise igranje prijateljskih nema nikakvog smila jer pola igraca ima OP " plave " timove .

Nacitali sta li . hahahahha

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 17:42 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Meni ova fifa pase zato sto se odbrana igra lakse !To je sve .Napad mi i dalje lose ide . :)

Pa ne mogu se složiti s ovom konstatacijom. Obrana se neusporedivo lakše igrala u fifi15...

10 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa ne mogu se složiti s ovom konstatacijom. Obrana se neusporedivo lakše igrala u fifi15...

Misli da se lakse igra jer fifa tjera protivnika na pogreske :)

Jel ima neko Grizmana? Kod mene mali trpa ko lud :D

9 godina
protjeran
FIFA 16

Evo Fifa 16, ovo je tema za fifu 16, ajde recite jer dobro igram, haha:

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 20:04 (neo_jezic).

2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Misli da se lakse igra jer fifa tjera protivnika na pogreske :)

Jel ima neko Grizmana? Kod mene mali trpa ko lud :D

Lakse se igra zato sto nema l1 trokut i slicnih sranja.CB se sami povlace u principu .Meni je lakse ,za vas ne znam .

Ja nikad necu bit dobar igrac jer nemam pobjednicki mentalitet,bojim se poraza i ne volim takmicenje .

Ovo igram jer se nadam da cu vremenom doci na neki nivo kad mogu opusteno ,bez grca da bacim koju .

Da se sa timom od par K coinsa nosim sa sa milionskim timovima ! :)

Toliko o tome...

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Lakse se igra zato sto nema l1 trokut i slicnih sranja.CB se sami povlace u principu .Meni je lakse ,za vas ne znam .

Koliko je lakše, logičnije i bolje pogledaj u klipu iznad gdje lik zabija prvi gol pored 4 obrambena igrača koji stoje daleko od njega a on prolazi pored njih kao da ih nema. Koga čuvaju? Sami sebe. Jedan stoji duboko bez ikakve logike da slučajno zaleđe ne bi bilo jer kako bi inače gol pao... ova igra neki puta zna biti ebeno frustrirajuća zbog takvih bedastoća. Sinhronizacija bočnih i stopera kada se igra s 4 u liniji je ključna stvar a stoperi dirigiraju kako će se obrana povlačiti i izlaziti. U ovoj igri stoperi igraju svoju igru, bočni svoju, golman svoju. kao da nisu ista momčad..

Evo snimio sam situaciju iz gornjeg klipa gdje se jasno vidi kako lijevi bočni poništava zaleđe svojim idiotskim pozicioniranjem bez ikakve potrebe. Koga on čuva u ovoj situaciji? Gdje mu stoje stoperi? Zbog ovakvih stvari ova igra je čisto sranje a ne nogomet jer radi budalu od igrača jer sam igrač ne može kontrolirati ovakvu situaciju koja se događa gotovo svakodnevno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 0:07 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice