FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 650.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 16
neo_jezic kaže...

Molim vas mi odgovorite jer dobar video, da me uputite u dobar put:

Ako zelis biti youtuber moras sam snimat videa kako radis nesto ispred kamere snimas gameplay svoj  a ti samo montiras videa to moze svaka budala i neces nikad biti dobar ako nastavis radit tako

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

J

Kad mi baš dođe volja za Fifom, odigrat ću si koji seasons (nemjerljivo bolji i manje frustrirajući mod) i čekati Fifu 17. 

Ne bi se bas slozio sa ovim boldanim, jer dugo sam peglao seasons i znam da i tamo ima svega. To ti je mod za one koji nemaju vremena da se zahebaju oko slaganja momčadi, ugovora itd...Plus ako dodamo ove bitange i princeze koje zagađuju fut, onda je stvar još jasnija.

Po meni, fut ima bolji gameplay u normalnim uvjetima, što pak zavisi od dosta faktora, počevši od samih oponenata, stila igre, pa nadalje...

Budući da su cijene pale, uz par odigranih sezona si mogu konačno priuštiti momčad iz snova i koliko toliko uživati kada naletim na normalnog protivnika. Jbt., pa Toure se može nabaviti za 8-9k, što sam saznao prije 2 dana...Inače jedan od ključnih igrača za moj koncept igre...Malo je lijen u odnosu na sezonu FIFA 14, ali i dalje odličan...

Moram priznati da nisam igrao fifu 4-5mj., i sada kada sam si sklepao 3 odlične momčadi iz Bundeslige, BPL i Serie A, konačno imam volje za igrati...

15 godina
FIFA 16

Jel itko uspio dobit nekog tots bbva lige od ovih naprijed. cini mi se kao da je drop chance ono 0.00000000000001 u najboljem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toninho kaže...

Jel itko uspio dobit nekog tots bbva lige od ovih naprijed. cini mi se kao da je drop chance ono 0.00000000000001 u najboljem

ja sam otvorio nekih 20packova i najvrijedniji kojeg sam dobio je sanchez koji sad vrijedi 15k

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Moj deda je loto i lutriju zvao "Porez na bedake".

FUT packovi su "Porez na gluhoslijepe retardirane glupane" puta "Kokain"....

Uff, teške frustracije...

Dabogda Karamarko ostao na vlasti ako ijedan više otvorim!!!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja sam otvorio jedan jedini i to od 7.5k pack i dobio plavog Aduriza.
Jbga, nije Ronaldo koji mi je san, al bolje išta nego ništa.
Jučer sam otvorio još jedan i dobio kurac u šupak.
Mislim da sam s otvaranjem packova gotov ovu sezonu.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 14:27 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Spunkman kaže...
blowfish_cro kaže...

J

Kad mi baš dođe volja za Fifom, odigrat ću si koji seasons (nemjerljivo bolji i manje frustrirajući mod) i čekati Fifu 17. 

Ne bi se bas slozio sa ovim boldanim, jer dugo sam peglao seasons i znam da i tamo ima svega. To ti je mod za one koji nemaju vremena da se zahebaju oko slaganja momčadi, ugovora itd...Plus ako dodamo ove bitange i princeze koje zagađuju fut, onda je stvar još jasnija.

Po meni, fut ima bolji gameplay u normalnim uvjetima, što pak zavisi od dosta faktora, počevši od samih oponenata, stila igre, pa nadalje...

Budući da su cijene pale, uz par odigranih sezona si mogu konačno priuštiti momčad iz snova i koliko toliko uživati kada naletim na normalnog protivnika. Jbt., pa Toure se može nabaviti za 8-9k, što sam saznao prije 2 dana...Inače jedan od ključnih igrača za moj koncept igre...Malo je lijen u odnosu na sezonu FIFA 14, ali i dalje odličan...

Moram priznati da nisam igrao fifu 4-5mj., i sada kada sam si sklepao 3 odlične momčadi iz Bundeslige, BPL i Serie A, konačno imam volje za igrati...

Ne znam. Koliko sam ja u ovih par stotina sati uspio skužiti, a jedan sam od rijetkih koji je baš intenzivno igrao Online Seasons, puno rijeđe se događaju situacije da jedan De Bruyne fula suigrača na metar iako si po kemiji pašu, situacije u kojoj Messi sa 10 metara ne može pogoditi gol, situacije gdje Neueru bježi lopta koja ide direktno u njega... Mislim da su previše kemijali oko te kemije (no pun intended ) i tu dolazi do problema. Te bitange i princeze koje zagađuju FUT u Seasonsima ne postoje ili su jako rijetke. Kod FUT-a vjerojatno varaju radi preprodavanja i farmanja coinsa, dok u sezoni ako varaš stvarno nemaš nikakve koristi od toga. Sad zadnjih mjesec-dva sam se konačno malo posvetio FUTU te 95% vremena to igrao i nije prošao dan da nisam poželio gamepad baciti kroz prozor i pregaziti ga autom. Nakon toga sam odigrao par tekmi Seasonsa i to je kamilica prema ovom poluproizvodu. Uz to, pun mi je kufer Messija, Ronalda i Neymara koje svaki klinac ima u momčadi. Pravo je osvježenje odigrati sa Leicesterom, Laziom ili Wolfsburgom. 

10 godina
protjeran
FIFA 16

Znam da sam dosadan ali da li je ovo moguce?

I to citer puce odmah veza posle minut igre .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

moviša pošto su narandzasti deeney i if andy carroll je li cijena 20ak tisuca coinsa?

zamisli 4-4-2 hart,coleman,baines,van dijk,otamendi,cattermole,tiote,mane,sterling

zamjene:forster,clyne,bertrand,dann,cabaye,shaqiri,bolasie i zamjena za napadača dane sturridge

samo bi zbog te ekipice igro futa

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...

moviša pošto su narandzasti deeney i if andy carroll je li cijena 20ak tisuca coinsa?

zamisli 4-4-2 hart,coleman,baines,van dijk,otamendi,cattermole,tiote,mane,sterling

zamjene:forster,clyne,bertrand,dann,cabaye,shaqiri,bolasie i zamjena za napadača dane sturridge

samo bi zbog te ekipice igro futa

Tony Pulis, jesi to ti? 

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Zašto misliš da je netko varalica ako je pukla veza nakon minute? Možda mu igra toliko trza da je neigrivo pa je logično odmah na startu igre izašao. Možda mu davatelj usluge u datom trenutku mijenja IP adresu pa mu pukla veza. Recimo meni se svaki dan u 12h 30 min mijenja IP adresa i na nekoliko sekundi ostanem bez internet veze. Uvijek zaboravim i svaki dan se iznova čudim kad me izbaci iz igre u tom trenutku ako slučajno igram. Zvao sam t-com i žalio se i rekli mi da se IP adresa mora mijenjati svakih 24 sata i da oni to rade u to vrijeme a ako meni ne paše neka si to sam napravim prije spavanja pa me neće stresti dok igram...Ima mali milijun razloga zašto je nekome pukla veza... ne mora nužno značiti da je lik varalica...

11 godina
neaktivan
Haha,obozavam pulisa i fat sama :D
9 godina
protjeran
FIFA 16

Ljudi napravio sam moj najbolji video mogući, molim vas podrzite lajkom ako vam se sviđa i pretplatite se na moj kanal :) Unaprijed hvala, bit ce videa! :)) I napisite koju da igricu snimam. :) !

0 8 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Verovatno se secate mog problema sa seckanjem u online mod-u fut i sezona, danas sve super radi i sad ce raditi sve ok nekih mesec dana do sl puta xd. Taman zaboravim da igram ono proradi  

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 22:38 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neo jezic imas li sestru?ako imas koliko godina ima?
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
hanteed kaže...

Par godina mladja od njega, taman za tebe 

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zašto misliš da je netko varalica ako je pukla veza nakon minute? Možda mu igra toliko trza da je neigrivo pa je logično odmah na startu igre izašao. Možda mu davatelj usluge u datom trenutku mijenja IP adresu pa mu pukla veza. Recimo meni se svaki dan u 12h 30 min mijenja IP adresa i na nekoliko sekundi ostanem bez internet veze. Uvijek zaboravim i svaki dan se iznova čudim kad me izbaci iz igre u tom trenutku ako slučajno igram. Zvao sam t-com i žalio se i rekli mi da se IP adresa mora mijenjati svakih 24 sata i da oni to rade u to vrijeme a ako meni ne paše neka si to sam napravim prije spavanja pa me neće stresti dok igram...Ima mali milijun razloga zašto je nekome pukla veza... ne mora nužno značiti da je lik varalica...

Mislim da li je normalno da neko ima tim sa svim plavim karticama ?

Da li se to moze zaraditi igrom ? :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tesko.

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Zašto misliš da bi se to trebalo zaraditi igrom? Nisi čuo za market i manipulaciju njime?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zašto misliš da bi se to trebalo zaraditi igrom? Nisi čuo za market i manipulaciju njime?

Ti rece da si otvorio preko 1000 packova pa nemas takav tim ?! :)

Zar ti ne zaudara tu nesto ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 23:16 (mackocicko2004).
13 godina
ruya kaže...
hanteed kaže...

taman da snimi video o tome kak ju ovaj jase

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ti rece da si otvorio preko 1000 packova pa nemas takav tim ?! :)

Zar ti ne zaudara tu nesto ? :)

Ne, zašto. Packovi nisu put kojim ćeš stvoriti takvu momčad. Packovi su strast kockanja koja troši coinse. Trgovinom na marketu zarađuješ coinse. Neki ljudi to jako dobro rade. Samo treba vremena i strpljenja... naravno i znanja prepoznati trendove na marketu..

10 godina
Cofinho kaže...
ruya kaže...
hanteed kaže...

taman da snimi video o tome kak ju ovaj jase

zao si hahahaah xd

10 godina
protjeran
Danas imam 2 tekme,treba mi 4 boda za 5. Div,taman da zabijem,puce meni veza,ponovo sad 6. jebena iz pocetka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Igram od pocetka fifu 16,najskuplji igrac mi je Aguero,nisam trgovao nikako,posteno mislim da nema sanse da se napravi kompletno plavi tim.
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Igram od pocetka fifu 16,najskuplji igrac mi je Aguero,nisam trgovao nikako,posteno mislim da nema sanse da se napravi kompletno plavi tim.

Krivo misliš. Ustvari, ne znam zašto misliš ako nisi uopće trgovao na marketu niti osjetio njegovu moč? Nikad nije bilo lakše zaraditi velike novce nego ove godine...samo malo vremena, strpljenja i prepoznavanja prilike uz minimalan rizik..

13 godina
movie kaže...
 Uvijek zaboravim i svaki dan se iznova čudim kad me izbaci iz igre u tom trenutku ako slučajno igram. Zvao sam t-com i žalio se i rekli mi da se IP adresa mora mijenjati svakih 24 sata i da oni to rade u to vrijeme a ako meni ne paše neka si to sam napravim prije spavanja pa me neće stresti dok igram...

Router se restarta svaka 24 sata i to je neovisno o centrali.

Znači, ugasi pa upali router u doba kada ti to najviše odgovara, tj. kad ne igraš i on će ti se ubuduće restartati svaki dan u to vrijeme.

[19xx] 4ntraks
10 godina
Prvi put cujem sad od vas za to resetovanje rutera.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

jucer sam sklepao ekipicu forster,kolarov,dejo,wollscheid,ward,cattermole,cabaye,sterling,lamela,carroll i deeney 

i imam 5 pobjeda :D

oce li netko protiv mene tamo iza 1 pa do jedno 5 cu bit slobodan?

na ps4 igram

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hanteed kaže...

jucer sam sklepao ekipicu forster,kolarov,dejo,wollscheid,ward,cattermole,cabaye,sterling,lamela,carroll i deeney 

i imam 5 pobjeda :D

oce li netko protiv mene tamo iza 1 pa do jedno 5 cu bit slobodan?

na ps4 igram

Da te pitam ali da normalno odgovoris bez podjebavanja ako moze?

U cemu je fora sa tom ekipom ,pogotovo sa  carroll i deeney ? PHY ?!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice