FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...

igras kao barca 

Da, kad mi protivnik dozvoli, kad me ne siluje i tako ali pogledaj ovo? TOTS Hummels trčkara dok mi protivnik izlazi pred golmana. Stišćem i neće trčati i onda odjednom počne trčati kad je već neymar otišao i zabio mi gol. Pa je li to normalno? U puno situacija vidim kako protivnik istrčava kontru u punom šprintu a moji obrambeni igrači nezainteresirano trčkaraju prema svome golu? S druge strane izađem pred golmana i pogodim prečku, lopta se odbije mom igraču na petercu, svi protivnički leže na travi i laganom tapnem da lopta uđe u gol, no ona nekim čudom ode opet u prečku. I sada ti ostani normalan?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 18:12 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Koji se klinac događa u Draftu? U zadnjih 10 tekmi, 8 put mi je protivnik izašao nakon minute igre. Nije do mene jer dobivam coinse za to malo odigrano i ako slučajno zabijem, piše mi pobjedu. Očito neki bug kao bonus uz ovaj novi patch :) Ima netko sličnih problema?

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

igras kao barca 

Da, kad mi protivnik dozvoli, kad me ne siluje i tako ali pogledaj ovo? TOTS Hummels trčkara dok mi protivnik izlazi pred golmana. Stišćem i neće trčati i onda odjednom počne trčati kad je već neymar otišao i zabio mi gol. Pa je li to normalno? U puno situacija vidim kako protivnik istrčava kontru u punom šprintu a moji obrambeni igrači nezainteresirano trčkaraju prema svome golu? S druge strane izađem pred golmana i pogodim prečku, lopta se odbije mom igraču na petercu, svi protivnički leže na travi i laganom tapnem da lopta uđe u gol, no ona nekim čudom ode opet u prečku. I sada ti ostani normalan?

bila je 105 minuta mozda je bio preumoran za sprintanje ili ti nije radila tipka za sprint

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 19:52 (The_K).
9 godina
protjeran
FIFA 16

Napokon da sam DRAFT napravio, malo je čudno što Muller ima cf,st,cm... Ronaldo St, Rw, svasta, Ja sam dobio ST:

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Tipicna pobjeda !

Posjed los jedino !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Danas je Radnik iz Bijeljine pobijedio Tuzlansku Slobodu 3:0 ukupno 4:1

u finalu kupa Bih ostvarivsi istoriski odlazak u Evropu . :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Tipicna pobjeda !

Posjed los jedino !

Znaš što je čileanski izbornik rekao za posjed 

Why so serious?
17 godina
The_K kaže...

bila je 105 minuta mozda je bio preumoran za sprintanje ili ti nije radila tipka za sprint

Čudno kako je odjednom počeo sprintati pa opet stao, pogledaj.  Isto tako mi je čudno kako s druge strane napadač nije umoran, taj trči ko navijen cijelu tekmu...

Inače, ovako mi se obrambeni igrači često ponašaju bez obzira na minutu. Lagano trčkaraju u fazi obrane dok protivnik juriša kao konjica..

Inače, gamepad mi je star par mjeseci..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Tacno znam kako mu je bilo !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kog se bojiš pa skrivaš ime kluba? Nije ti neugodno postati tako sliku?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nije ! :)

10 godina
protjeran
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nije ! :)

Ovako mene i danas kantaju u prijateljskim samo sto ja izadjem ranije ! :)

Protiv skillera i high pressure jos nemam odbrane .

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Tipičan pederluk! Uživaš igrati i postaš na forum kada nekome uvaljaš par komada a ko pičkica izlaziš iz igre kada netko tebi uvalja par komada. Zato se nemaš pravo hvaliti jer nisi fer igrač i nemoj više postati svoja dostignuća. Kakvi su to ljudi koji se hvale uspjesima a skrivaju i bježe od neuspjeha?

Ne znam jesi li primjetio da si ovdje jedini lik koji nešto posta a onda na to i sam odgovara?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tipičan pederluk! Uživaš igrati i postaš na forum kada nekome uvaljaš par komada a ko pičkica izlaziš iz igre kada netko tebi uvalja par komada. Zato se nemaš pravo hvaliti jer nisi fer igrač i nemoj više postati svoja dostignuća. Kakvi su to ljudi koji se hvale uspjesima a skrivaju i bježe od neuspjeha?

Ne znam jesi li primjetio da si ovdje jedini lik koji nešto posta a onda na to i sam odgovara?

Ja kupio igru i izlazim kad hocu iz tekme,ja volim kad mi neko izadje i ne vidim nista lose u tome .

Ne krijem neuspjehe ,da sam neki igrac bio bih u 1. div a ne u 6. ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 10:29 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
Hahahahahahaha kakav lik majko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

hahahah

pa mora sam sebi odgovorit kad jos nije shvatio da je dosadio svima sa konstantno te istim tipkanjem, ne znam zasto se kacis na njega,  ignoriraj ga pa bude odustao, valjda, jednog dana ..

[19xx]C3c1l
10 godina
ruya kaže...

Da li se ikom desava nekad lag online, ono svakih mozda 5-10 sekundi igra secne, zastane na mozda pola sekunde i krace, al secka i jako je iritantno, samo online. Ovo mi se vec dugo desava pa onda jedno vreme radi sve super, pa opet se pojavi i tako u krug, cetovao sam sa ovima iz EA ali nemaju oni pojma realno, sta god su mi predlozili nije pomoglo. Pa eto ako je neko imao iskustva sa tim bio bih mu zahvalan da mi pomogne.

Da li je moguce da se ovo samo meni desava 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Klasičan alibi igrač...imao sam priliku igrati sa tim pačenikom, čak nije niti loš koliko glumata...

Meni je složio priču nakon poraza, da mu je zapravo dijete igralo umjesto njega...

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spunkman kaže...

Klasičan alibi igrač...imao sam priliku igrati sa tim pačenikom, čak nije niti loš koliko glumata...

Meni je složio priču nakon poraza, da mu je zapravo dijete igralo umjesto njega...

naguzio si ga pa se morao opravdat :D

[19xx]C3c1l
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ja kupio igru i izlazim kad hocu iz tekme,ja volim kad mi neko izadje i ne vidim nista lose u tome .

Problem je što je i onaj drugi kupio igru i očekuje igrati. Ako želiš izlaziti kada hoćeš, igraj offline.

Više manje svi smo mi kupili igru da bi igrali a ne da bi provocirali i živcirali ljude oko sebe i izlazili svakodnevno iz tekme kada nam rezultat ne odgovara. Zašto nisi izašao nakon što si zabio peti gol jer je očito da igraš s nekim tko je puno lošiji od tebe. Zašto izlaziš ljudima koji su bolji od tebe? Postaš kako si nekome zabio osam golova i onda suosjećajno komentiraš da znaš kako mu je. Ne, ne znaš kako mu je jer je lik pošteno odigrao do kraja za razliku od tebe koji bi nakon trećeg gola pobjegao iz tekme. Je li vidiš razliku između njega i sebe? Lik je pošteno odigrao do kraja i to cijenim. Uvijek volim zabiti pet komada, ali nikada ne bježim od onoga tko mi zabije pet komada. Trebaš naučiti biti pošten i fer prema protivniku. Neki nauče igrati ali neki nikada ne nauče biti fer i pošteni. Izgleda da je to puno teže za naučiti....

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Jučer sam skoro pola dana igrao fut season i dozivio da me spoji 2x sa istim protivnikom. Lik igra za četvoricom stopera iz različitih liga. Hummels mu igra na LB, Benteke na LM itd... Znači otkačen squad do daske...U mene totalna suprotnost, sve posloženo do savršenstva...Imam kompletan Juve (osim Pogbe), ali to mi nije pomoglo...Jednostavno njegovi kad da imaju neki naboj oko sebe pa mi neda da priđem igraču i oduzmem loptu. To mi se desilo nekoliko puta i prvo što sam pomislio je to, da je u pitanju nekakav vražiji cheat. Došlo mi je da iskopiram njegov squad i pokušam tako igrati...Prvu sam izgubio 2-0, drugu sam ga dočekao sa ne tako savršenim squadom, te je na kraju završilo 3-3.

Trenutno kupujem igrače sa što višim ratingom jer su pojedini skoro pa džabe i na taj način kombiniram postavu...Bio sam na pragu div 1, da bi se na kraju srozao u div5...jednostavno kao da mi igrači igraju sa fitnes 20.

Sada me opet krenulo, s tim da znam ubaciti nekog poput Teveza i na taj način prevariti ovu prevaru od igre, jer izgleda da ovo sa chem. i nema neku prednost i jednostavno vladaju neki nevidljivi zakoni fizike i logike...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 11:47 (Spunkman).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedini gori ljudi od ovih koji izlaze iz tekme na par razlike su ovi što pri tom rezultatu počnu s pedelrukom, zabijaju si autogolove, koriste protect the ball kod svoje korner zastavice, dodaju se do prekosutra nekim alibi pasevima na svojoj polovici, uklizavaju s leđa kad nema apsolutno nikakve šanse da dođu do lopte i slično.

Meni se baš jučer dogodila u zadnjem kolu drafta situacija gdje sam vodio 2-0, nakon čega je lik okrenuo na 4-2. Nisam izašao iz igre nego sam stavio all out of attack i spušio još 2 komada radi toga. Jesam pizdio? Svakako, bio sam frustriran. Jesam li izašao iz igre? Naravno da ne, jer nakon toga stvari se razvijaju na jedan od sljedećih načina. Ili je lik htio igrat i biti će živčan što sam izašao, ili će lik biti sretan što sam izašao i naslađivati se time koliko me ubio u pojam. Ni jedno od toga ne želim i čak i na 6-2 sam nastavio pokušavati zabiti. 

Fifa je užasno frustrirajuća igra, ali liječiti svoje frustracije na drugima nije ok. 

3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Spunkman kaže...

Koju fifu smo igrali ?15. ?! :)

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Problem je što je i onaj drugi kupio igru i očekuje igrati. Ako želiš izlaziti kada hoćeš, igraj offline.

Više manje svi smo mi kupili igru da bi igrali a ne da bi provocirali i živcirali ljude oko sebe i izlazili svakodnevno iz tekme kada nam rezultat ne odgovara. Zašto nisi izašao nakon što si zabio peti gol jer je očito da igraš s nekim tko je puno lošiji od tebe. Zašto izlaziš ljudima koji su bolji od tebe? Postaš kako si nekome zabio osam golova i onda suosjećajno komentiraš da znaš kako mu je. Ne, ne znaš kako mu je jer je lik pošteno odigrao do kraja za razliku od tebe koji bi nakon trećeg gola pobjegao iz tekme. Je li vidiš razliku između njega i sebe? Lik je pošteno odigrao do kraja i to cijenim. Uvijek volim zabiti pet komada, ali nikada ne bježim od onoga tko mi zabije pet komada. Trebaš naučiti biti pošten i fer prema protivniku. Neki nauče igrati ali neki nikada ne nauče biti fer i pošteni. Izgleda da je to puno teže za naučiti....

Kad je neko puno bolji ne vidim svrhu da igram sa njim niti mogu sta nauciti od njega .

U sahu se isto predaje partija ,ne igra se do mata . ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 12:01 (mackocicko2004).
10 godina
Ili kad gube pa odugovlace, tipa ne izvode prekide dok automatski se ne izvedu, pa klikaju pauzu bez razloga itd, nikako da zavrsi utakmica.. Ja sam danas izasao sa 3 utakmice u sezoni jer sam namestao tj pokusao da nanestim onaj bag sto mi se dogadja, udjem i vidim da li secka ako secka izadjem, nista se nije popravilo probao sam sa menjanjem grafickih postavki i resetovanjem posle na difault ali ne vredi, pa sam update win, pa ocistio kes na originu, vidim nema resenja, na kraju sam odustao jer nmg da utvrdim do cega je pa ni ne igram. Kupis i gledaj sad u nju, glupa fifa ☺
Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...

Fifa je užasno frustrirajuća igra, ali liječiti svoje frustracije na drugima nije ok. 

Sto je frustracija ako izadjem iz igre ?Dobijes svoja 3 boda i ok.Ne vidim sta je tu problem?

Sta cu protiv skilera koji ima full Spanski tim ?Da me trpa ?! E neces bato .Izlazak iz igre ne smatram svojim porazom.

Da me neko nakanta to vec smatram licnim porazom . :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 12:21 (mackocicko2004).
12 godina
FIFA 16

najgori su oni sto upale torrente,yt neki stream pa onda utakmica je toliko usporena da me glava pocne bolit,tu utakmicu moram igrat jebenih sat vremena jer netko ne moze igrat normalnom brzinom vec ostale mora jebat u zdrav mozak koda to vec sama igrica ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...

najgori su oni sto upale torrente,yt neki stream pa onda utakmica je toliko usporena da me glava pocne bolit,tu utakmicu moram igrat jebenih sat vremena jer netko ne moze igrat normalnom brzinom vec ostale mora jebat u zdrav mozak koda to vec sama igrica ne radi

Tacno,to je najgore,bolji si vodis 3:0, ja izadjem ,dobije svoje bodove,zdravo .

Kakve su druge online igre ,osim fife nisma nista igrao .Ima li tu frustracija,citera,laga i sl .?

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Samo bih htio zahvaliti dečkima ovdje na temi. Majkemi ovo mi djeluje kao terapija...

2 0 hvala 0
12 godina
tombomcom kaže...

Samo bih htio zahvaliti dečkima ovdje na temi. Majkemi ovo mi djeluje kao terapija...

Hahaha istina kad dodjem na forum zivcan od igrice samo da 5 komentara procitam odmah mi je bolje jer znam da nisam jedini na svijetu kojeg igrica jebe u muzak

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice