FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
KiCo77 kaže...

Otišlo još 900k na WC packove i jos uvijek ni traga Neymaru/Messiju/Ronaldu, a bome ni Mandzi i Modricu

Da to je tragedija. Tim više kaj sam ja ronalda dva puta brisao, neymara nekih četiri puta a mandžu jedno 6 puta. Danas brišem robbena a van persia nikako da dobijem kao i chiellinia i silvu (CB)... ono za popisdhiti.. messia sam dobio na PS4 a na PC nikako..Izgleda da pojedinci dobijaju samo određene grupe igrača jer kako objasniti da jedne te iste stalno brišem?

15 godina
FIFA 14

evo i poslje 3 videa sa paketicima na red je dosla i jedna utakmica, najbolji isječci i golovi 

, uskoro ide i giveaway :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

http://www.futhead.com/14/squads/13416416/ Nisam mogo 100 ili 99 chm 

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Otišlo još 900k na WC packove i jos uvijek ni traga Neymaru/Messiju/Ronaldu, a bome ni Mandzi i Modricu

Da to je tragedija. Tim više kaj sam ja ronalda dva puta brisao, neymara nekih četiri puta a mandžu jedno 6 puta. Danas brišem robbena a van persia nikako da dobijem kao i chiellinia i silvu (CB)... ono za popisdhiti.. messia sam dobio na PS4 a na PC nikako..Izgleda da pojedinci dobijaju samo određene grupe igrača jer kako objasniti da jedne te iste stalno brišem?

Ja valjda imam sve stoperske parove koje mogu poželjet (Hummels-Ogbonna-Chiellini-Pique-Ramos-Kompany-Barzagli-Pepe-Dante-David Luiz-Thiago Silva) ali zato mi je napad prilicno siromasan.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan

pa igrom...meni nije jasno koja je draz da ti kupis nesto,umesto sam da zaradis i koji idiot moras da budes da trosis pare na nesto , sto u sustini nema nikakvu vrednost

ti igraci tots,inform,toty,picke materine, to je sve pravljeno samo za debile koji misle da ima neke velike razlike izmedju igraca, pa sad sa plavim ronaldom ne mozes da izgubis

ti ako znas da igras mozes da napravis normalan tim i sa njim sve da osvajas, ne treba ti nikakv igrac od 5 miliona...a ti sto imaju milion coinsa i sve informe, uglavnom ne znaju da igraju

prosto fifu igra covek, ne kartica...msm ima razlike izmedju tih kartica, al to je tolko mizerno u odnosu na cenu istih...ako vec zaradis coinse, treba kupiti, cisto jer si u moguncosti,da malo poboljsas tim

al da ti dajes pare da malo poboljsas tim, to nema veze sa mozgom...barem meni

13 godina
Fikus to d reskju... Kupio ne kupio neke igrace neces nikad umat samo igranjem. Ako netko zeli tots ekipu kako drugacije ? Hebiga...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Najdrazi squad..Verrati s De Rossiem je bolji nego Marchisio jer je vise kreativan :D

Top igrac :)

http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/13424681/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 20:48 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Fikus to d reskju... Kupio ne kupio neke igrace neces nikad umat samo igranjem. Ako netko zeli tots ekipu kako drugacije ? Hebiga...

pa to je poenta...sto ljudi misle treba mi tots ekipa, samo zato sto ovi to izreklamiraju, objave, slikaju se, milion gluposti i onda sad je kao imati inform igraca, mnogo bitno, ko da ce ti to puno pomoci da pobedis...cista manipulacija

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 20:31 (fikus).
13 godina
fikus kaže...
SimeKZ kaže...

pa to je poenta...sto ljudi misle treba mi tots ekipa, samo zato sto ovi to izreklamiraju, objave, slikaju se, milion gluposti i onda sad je kao imati inform igraca, mnogo bitno, ko da ce ti to puno pomoci da pobedis...cista manipulacija

Pa u jednu ruku pomaze. POgotovo ako imas cijelu ekipu TOTS.a, nije isto... jos ako si kvalitetan igrac nema te nitko. Ja imam TOTS Toprak i SOkratis i medu najjacim stoperima su... nabubane su im ocjene, strenght visok kao i defending i nemozes samo tako proc kraj njih.

13 godina
FIFA 14

100k /+ potroseno na WC da bih slozio ova dva tima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Dali itko od vas ima problema da se ulogira u Origin ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Dali itko od vas ima problema da se ulogira u Origin ?? 

Nece na swerver uc na ut..Pi.zde

15 godina
neaktivan
FIFA 14

na fut wc se igrači dobivaju samo paketicima, nema transfera koliko sam skuzio?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 21:49 (strbi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fikus kaže...

pa igrom...meni nije jasno koja je draz da ti kupis nesto,umesto sam da zaradis i koji idiot moras da budes da trosis pare na nesto , sto u sustini nema nikakvu vrednost

ti igraci tots,inform,toty,picke materine, to je sve pravljeno samo za debile koji misle da ima neke velike razlike izmedju igraca, pa sad sa plavim ronaldom ne mozes da izgubis

ti ako znas da igras mozes da napravis normalan tim i sa njim sve da osvajas, ne treba ti nikakv igrac od 5 miliona...a ti sto imaju milion coinsa i sve informe, uglavnom ne znaju da igraju

prosto fifu igra covek, ne kartica...msm ima razlike izmedju tih kartica, al to je tolko mizerno u odnosu na cenu istih...ako vec zaradis coinse, treba kupiti, cisto jer si u moguncosti,da malo poboljsas tim

al da ti dajes pare da malo poboljsas tim, to nema veze sa mozgom...barem meni

Pa kad sve znaš, možeš mi reći kako to igrom možeš zaraditi da probaš jednog ibru, ronalda, messia ili nekog četvrtog igrača? Koliko si do sada igrajući zaradio coinsa? Zašto spominješ plavog ronalda? Reci mi koliko ti treba da igrajući zaradiš za rare ronalda? Nekoliko godina. Samo tada će već biti fifa 19... Novci se ne troše uvijek za neku vrijednost.

Neki puta ljudi troše svoje novce da bi se dobro zabavili. Pa neki sjednu u birtiju i zavrte desetak rundi a onda sve to popišaju. Neki odu do kladionice pa ostave tamo novce a ne dobiju za njih nikakvu vrijednost. Imaš milijun načina kako da potrošiš novce.

Jedino je bitno da ih trošiš na nešto što te zabavlja i veseli. Naravno ako te ne veseli da probaš rare ibru, messia ili ronalda da nećeš trošiti svoje novce na coinse. No zato što to tebe ne veseli nemaš pravo nekoga zbog toga nazivati budalom.. različiti ljudi različito troše svoje novce, ne tvoje...

17 godina
fikus kaže...

Daj zahebi tots, if, sif motm igrače koji su btw. ove godine bili super povoljni. Reci ti meni majstore koliko ti treba da igrajući zaradiš za rare ibru? Ne za if, sif, tif, toty, tots ibru. Samo za običnog, rare ibru? Živo me interesira.. Nikome ne treba tots ekipa ali svi želimo probati hazarda, suareza, balea, aguera, tourea, silvu, ibru, messia, ronalda, robbena, riberya, reusa, lewa.... ne vidim u tome ništa lošeg.. netko je sretan pa nekoga od navedenih izvuče u packu a ostali trebaju nekako doći do coinsa jer je to jedini način da imaš u timu navedene igrače.. I ponavljam, ne moraš zbog toga vrijeđati ljude...

edit: u ovim 25k packovima upravo dobio rodrigueza 87, to mu je 4 if kartica

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:44 (movie).
11 godina
protjeran
FIFA 14

Kako se na playstationu 4 igra FIFA 14 online?

0 0 hvala 0
13 godina
braccipiter kaže...

Spojis PS na internet, kupis igru PSN+, kupis igru i igras.

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
braccipiter kaže...

Znači nije više dosta igrica od 550kn, nego sad i taj PSN moram kupovat?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

pa dobro movie u pravu si te sa te tvoje strane...ne mogu ja da zaradim za ibru,al i briga me za njega, meni je cilj igre da se zabavljam i pobedjujem, a to mogu i bez ibre

msm naravno voleo bi ja ibru da probam, al to za mene nije vredno tih para, tebi jeste i to je sasvim u redu...ne treba to da te vredja, al ti za mene jesi debil ako ti je draze da puknes pare na ibru, nego na pivo,izlazak,sta ti ja znam...to su sve samo razliciti pogledi na stvari, sigurno smo i mi za neke debili sto smo uopste pukli pare na igricu

tebe briga sta si vazno je da uzivas...al poenta moje price je da zabavu pruza fifa kao igra, a ne ibra,ronaldo,mesi i da oni nisu vredni tih para

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
braccipiter kaže...
SimeKZ kaže...
braccipiter kaže...

Znači nije više dosta igrica od 550kn, nego sad i taj PSN moram kupovat?

Pa to Microsoft prakticira od kad je stigao xbox kolko ja znam, ali s tim psn+ dobiš besplatne igre, popust na neke, možeš isprobati neke itd. Te je psn+ potreban za online igranje. Sve ima svoje zašto.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Pa to Microsoft prakticira od kad je stigao xbox kolko ja znam, ali s tim psn+ dobiš besplatne igre, popust na neke, možeš isprobati neke itd. Te je psn+ potreban za online igranje. Sve ima svoje zašto.

Ma nisam ja baš u toku s tim. Nego nabavio sam ps4, rekoh idem nabacit jednu online, pa vidim ne može...

Recimo ako uzmem ovaj psn za 150 kn, koliko dugo mogu igrati online?

13 godina
neaktivan
fikus kaže...

pa dobro movie u pravu si te sa te tvoje strane...ne mogu ja da zaradim za ibru,al i briga me za njega, meni je cilj igre da se zabavljam i pobedjujem, a to mogu i bez ibre

msm naravno voleo bi ja ibru da probam, al to za mene nije vredno tih para, tebi jeste i to je sasvim u redu...ne treba to da te vredja, al ti za mene jesi debil ako ti je draze da puknes pare na ibru, nego na pivo,izlazak,sta ti ja znam...to su sve samo razliciti pogledi na stvari, sigurno smo i mi za neke debili sto smo uopste pukli pare na igricu

tebe briga sta si vazno je da uzivas...al poenta moje price je da zabavu pruza fifa kao igra, a ne ibra,ronaldo,mesi i da oni nisu vredni tih para

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAH

A sta si ti?

teski padobranac dosao tu u temu s.rat nama kako je kupovina coinsa sranj.e..

Ajmo Maglaj...

15 godina
neaktivan
braccipiter kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma nisam ja baš u toku s tim. Nego nabavio sam ps4, rekoh idem nabacit jednu online, pa vidim ne može...

Uzmi si fino pretplatu an godinu dana za 350 ili 400 kn, zavisi kolko su cijene kod nas. Tako ti varira i miran si onda. I onda kada ti ta pretplata istekne an isti način obnoviš i udaraš :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 0:03 (Tommy_123).
13 godina
fikus kaže...

30kn - 1milja coinsa... kutija cigara nekom... tako da. Zabava sa ibrom, messiem i ekipom je jos bolja.

12 godina
FIFA 14

neznam kakve su cijene prije bile ali ibra sada puno više košta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Samo sam dao okvirno koliko sta kosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fikus kaže...

Kao prvo ako razgovaramo ne moramo se vrijeđati. Zbog uvreda možeš popiti karton. Koliko sam vidio tebe do sada nitko nije nazvao nekim pogrdnim imenom a ti si mnoge ovdje nazvao budalom ili debilom. To nema smisla. Uletiš u temu i počneš vrijeđati ljude. Zašto? Zato kaj tebe veseli popiti gajbu pive a ne igrati s ibrom. Tvoj problem a ne moj. Radi ono što te veseli i pusti ljude da isto tako rade ono kaj ih veseli. Nit si ti budala što se opijaš niti itko ovdje što voli igrati s ibrom ili ronaldom. Zabava je širok pojam. Nek si svatko pronađe ono kaj ga zabavlja. To nije ni tvoj a niti moj problem...

17 godina
braccipiter kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa sve ti piše na PSN, pogledaj. Ako je godina 365 kn, pola bi onda bilo  6 mjeseci... Inače, kad kupiš PS4 i prvi put se logaš na net prvih 14 dana ti je besplatno igranje

14 godina
Del_Boy97 kaže...

neznam kakve su cijene prije bile ali ibra sada puno više košta

Narasao je sa 1.5m na 7m

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
Tek sam poceo igrat fifu 14 na PS4, i isao sam igrat online friendly match, u meniu se znalo desit kao da stalno drzim tipku prema gore. Kao neki loop tipke za gore. Zasto se to desava, jel do kontrolera koji svugdje radi ok, ili do igre?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice