FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.694.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Tema u kojoj mozete postat prijavu za BUG Online Tournament:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/we-are-fifa-14-bug-online-tournament/196482.aspx

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
bjong kaže...

kako zabavno, samo jedan normalan gol bez finess shota i headinga

Ma to je više bezveze napominjati ali ne mogu ne primjetiti da je kod svakog gola ili sam ili skače a da ga protivnik uopće ne pokušava omesti. Jedan gol iz kornera zabija s 4 m sam samcat? Golman na crti, igrači na 5m i svi gledaju? Kaj je sad igra tome kriva?

13 godina
bjong kaže...

A vidim protivnici su full pro svi do jednog. Njima bi sa Pletikosom finess zabio... aj bjong ak oti se ne svida ne laprdaj...

16 godina
FIFA 14

Mamu im grrrrr.....

Osvojio div 3 titlulu i nis od 11k coinsa....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
bjong kaže...

A vidim protivnici su full pro svi do jednog. Njima bi sa Pletikosom finess zabio... aj bjong ak oti se ne svida ne laprdaj...

protivnicu su ok, na ubačaju braniči nisu na igraču

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
12 godina
neaktivan
FIFA 14
Origin ID: ManOfTheMatch141

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 19:35 (kresix).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne radi ti link :)

12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo ga

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=c8PpRPufnKfx8:pc

btw koji vam je najbolji golman u bpl ali malo jeftiniji do 4-5k i isplati lise uzet de geu?

malo sam se zarfko na klupi su mi 2-3 igraca koji su inace u prvih 11

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 19:36 (kresix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bjong kaže...
SimeKZ kaže...
bjong kaže...

protivnicu su ok, na ubačaju braniči nisu na igraču

konzole jos nisu patchirane

14 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

zašto nema kloppa kupit za menađera

Nema praktički nikog za kupit od managera, ne kužim to opće... Postoje tipa 3 zlatna Serie A managera ukupno al zato ima hrpa nekih papaka iz Nizozemskih i sličnih liga... Debilana.

17 godina
CroChef kaže...

konzole jos nisu patchirane

navodno ovaj vikend će i njih srediti...

17 godina
MBuda kaže...

Nema praktički nikog za kupit od managera, ne kužim to opće... Postoje tipa 3 zlatna Serie A managera ukupno al zato ima hrpa nekih papaka iz Nizozemskih i sličnih liga... Debilana.

Ne možeš ukrasti nekome ime i prezime te fotku ako ti on ne želi dati prava na to... nije to debilana već zakon o autorskom pravu..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel vama želi učitat friend listu?? meni ne

edit:proradilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 20:03 (ManOfTheMatch141).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozz

Zanima me koji je najjeftiniji controler za pc s kojim bi mogao igrat fifu 2014 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

evo buduci da nisam imo vremena bit na trade listi i pronac nekog interesantnog igraca odlucio sam ipak nekome dat 5k... nije puno ali toliko mogu dati, kao sto sam i obeco... znaci do 21h imate fore ostavit svoj post sa rednim brojem od 1-10... znaci 5k ce dobit onaj ciji broj bude izvucen na random.org sretno!

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

evo buduci da nisam imo vremena bit na trade listi i pronac nekog interesantnog igraca odlucio sam ipak nekome dat 5k... nije puno ali toliko mogu dati, kao sto sam i obeco... znaci do 21h imate fore ostavit svoj post sa rednim brojem od 1-10... znaci 5k ce dobit onaj ciji broj bude izvucen na random.org sretno!

1

12 godina
neaktivan
FIFA 14

u finalu sam online turnira za gold pack  već sam bia u finalu jednom ali me je tamo satra neki lik s brzancima.i može li mi neko reći kad bi tribalo doć coin boost jer je ovako nemoguće igrat.kako da stavim svoju postavu da možete vidit moje gadove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

u finalu sam online turnira za gold pack  već sam bia u finalu jednom ali me je tamo satra neki lik s brzancima.i može li mi neko reći kad bi tribalo doć coin boost jer je ovako nemoguće igrat.kako da stavim svoju postavu da možete vidit moje gadove?

jbg probaj opet odigrat, ko i ja :D postavu možeš stavit tak da odeš na web app i shareaš, a za coin boostere neam pojma :D

btw. napravio ja svoj pro club zove se CROKings ak ste zainteresirani upadajte :)

12 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hRmPxYa2nKfBe:pc  radim momčad iz budeslige.slobodno mi recite ako moram nešto popravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
Vladitor kaže...

jbg probaj opet odigrat, ko i ja :D postavu možeš stavit tak da odeš na web app i shareaš, a za coin boostere neam pojma :D

btw. napravio ja svoj pro club zove se CROKings ak ste zainteresirani upadajte :)

Budem ja uso

Broj: 7

14 godina
karlo666 kaže...

6

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 20:31 (Cordas).
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

9

15 godina

8

15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

4

12 godina
FIFA 14

Broj 3

EDIT: Stavio sam broj 4 ali kako ga je kolega iznad napisao, sam napisao 3 :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 20:54 (carmichael).

0 0 hvala 0
13 godina

Sa koliko toliko ekipom brazilca zaplovio sam danas u prvu FUT Online Season utakmicu u DIV 10. I prva utakmica je zavrsila dva extra gola za mene...

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/ReaLazio/2014/video/173336072

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/ReaLazio/2014/video/173336029

Inace imam obicaj FUT kad krene nova fifa igrat Singleplayer Season/Division da skupim koliko toliko ekipu i uigram se u mehaniku pa onda krecem na online, al evo htio probit led malo. i dobro je zavrsilo :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
FIFA 14

evo random.org izabrao je broj 7... znaci javi se u PP da se dogovorimo :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
FIFA 14

DAS TEAM - Stvarno je lijep za vidjet premda mu je chemistry shit!

http://imgur.com/Y2NQGi4

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

dobio 5 k golda fala puno karlo

taman osvojio gold kup dobio paketic i 2 k golda kako me ide danas mozda i bude nesto u njemu

edit: ipak nista posebno u paketicu ali dosla je hrpa ugovora taman mi ih prifalilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 21:37 (kresix).

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice