Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.163.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

tsm4 ima SVE gradove i drzave iz prijasnjih verzija (hr itd) plus nove?

u procesu skidanja je :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da ali koristim mod za one teske prikolice pa dobivam po 200 000 pa hard economy mod tu nista ne vrijedi pa bi sam smanjio te cijene ali neznam kako

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

Krenuo iz Grčke za Libiju s ovom ogromnom cijevi. Cilj je doći do odredišta sa samo 10 posto oštećenja tereta, sad sam tek na 2 posto ;) 

Upravo zbog ove tvoje slike na autocesti ne vozim ovakve terete.. Na nekim mjestima je jednostavno NEMOGUĆE proć na izlazu/ulazu/petlji na autocesti..

Zato trebaju biti stare ceste, kao alternative, em ću "manje" goriva potrošiti, neću plaćat cestarinu i još ću se za 90% više zabaviti nego na dosadnoj auto cesti..

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

tako je - ako si imao tsm 3 samo zamjeniš i nastaviš gdje si stao, alo ne moraš raditi novi profil 

99Mile99 kaže...

da ali koristim mod za one teske prikolice pa dobivam po 200 000 pa hard economy mod tu nista ne vrijedi pa bi sam smanjio te cijene ali neznam kako

staviš si hard economy mod i to je to. sad je podešen na pet što znači da prihoduješ 4-5 puta manje. ako je tura 200 000 tisuća dobit ćeš oko 50 tisuća 

može se podesiti i na drugačije vrijednosti, da tura od 200 000 bude npr 20 tisuća

http://www.mediafire.com/download/a8skcmhsd31xwha/zzzzzzzzzzHardEconomy+by+vrinho.scs 

Hrvek1909 kaže...
robisierra92 kaže...

Krenuo iz Grčke za Libiju s ovom ogromnom cijevi. Cilj je doći do odredišta sa samo 10 posto oštećenja tereta, sad sam tek na 2 posto ;) 

Upravo zbog ove tvoje slike na autocesti ne vozim ovakve terete.. Na nekim mjestima je jednostavno NEMOGUĆE proć na izlazu/ulazu/petlji na autocesti..

Zato trebaju biti stare ceste, kao alternative, em ću "manje" goriva potrošiti, neću plaćat cestarinu i još ću se za 90% više zabaviti nego na dosadnoj auto cesti..

u grčkoj je otprilike 30 km autocesta i ovo je baš ta dionica, ostalo su većinom zavoji i prijevoji, pravi izazov za vožnju. srećom tereti iz ovog moda su taman toliko široki da idu od ruba do ruba kolničke trake i taman toliko dugački da ne zapinju u zavojima po gradovima. 

treba malo više strpljenja oko manevriranja, ali može se 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma kakvi teški tereti i cijevi... ova poluprikolica je zakon... {#}

Nekako mi je najdraža i najbolje mi prija uz 4x2 kamione... evo trenutno vozim jednu takvu iz Osla u Torino sa namještajem za 85 000€... braćo, ne bi se odvajao od nje da mogu kupit poluprikolice...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 1 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...
RuskeGTT kaže...

tako je - ako si imao tsm 3 samo zamjeniš i nastaviš gdje si stao, alo ne moraš raditi novi profil

nisam imao nijedan TSM, nadam se da necu morati novi profil posto cu staviti 1. put TSM v.4

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam stavljao svakakve modove ukljucujuci TSM i nisam morao ispocetka..samo dovrsis turu i izades iz igre i aktiviras mod i automatski te seli u garazu i tjt ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li iko prikolice za njega... 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

stavio sam i link za download prikolica

http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum/temat-trailer-pack-with-realistic-textures-v-1-8-1-2013-08-17--1679

ovdje si pogledaj odma da dobiješ skinove poput DHL-a ili UPS-a i sl-

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
robisierra92 kaže...
RuskeGTT kaže...

nisam imao nijedan TSM, nadam se da necu morati novi profil posto cu staviti 1. put TSM v.4

od kad je tsm mape morao se raditi novi profil za novu mapu. al novce i xp si vratiš s cheat engineom, tamo gdje si i bio ideš dalje, nije to neki problem 

kad izađe tsm 5 nećeš morati raditi novi profil ako sačuvaš ovaj 

Damir1908 kaže...

Ja sam stavljao svakakve modove ukljucujuci TSM i nisam morao ispocetka..samo dovrsis turu i izades iz igre i aktiviras mod i automatski te seli u garazu i tjt ? 

ako ne napraviš novi profl za tsm mapu neće ti bit aktivni poslovi u svim gradovima 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
RuskeGTT kaže...
robisierra92 kaže...
RuskeGTT kaže...

od kad je tsm mape morao se raditi novi profil za novu mapu. al novce i xp si vratiš s cheat engineom, tamo gdje si i bio ideš dalje, nije to neki problem 

kad izađe tsm 5 nećeš morati raditi novi profil ako sačuvaš ovaj 

Damir1908 kaže...

ako ne napraviš novi profl za tsm mapu neće ti bit aktivni poslovi u svim gradovima 

dosad nisam imao problema ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
RuskeGTT kaže...

Ne treba novi profil za TSM 4.0, mozes nastaviti sa starim default profilom ...

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
RuskeGTT kaže...

ispravi me ako griješim, očgledno se ne sjećam više. dakle, igraš na defaultnoj mapi, staviš tsm 4 i voziš gdje si stao, ne traži novi profil?

Tempus fugit
12 godina
robisierra92 kaže...
suMaper kaže...
RuskeGTT kaže...

ispravi me ako griješim, očgledno se ne sjećam više. dakle, igraš na defaultnoj mapi, staviš tsm 4 i voziš gdje si stao, ne traži novi profil?

Tocno to radim, problem je bio u ets2, do verzije 1.4.x se morao novi profil posle ne, to su sredili u SCS-u ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 21:21 (suMaper).
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...
suMaper kaže...
RuskeGTT kaže...

Tocno to radim, problem je bio u ets2, do verzije 1.4.x se morao stari profil posle ne, to su sredili u SCS-u ...

bit će da sam smetnuo to s uma ;) sva sreća pa imam tsm 4 od ranije ;) 

Tempus fugit
12 godina

Kako kod uvjek mozes preci na stari default profil i nastaviti tamo gdje si stao. Ja imam oba jer novim profilom biras grad za pocetak i tako na novom imam HR tablice ...

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...
mantgxtruck kaže...

stavio sam i link za download prikolica

http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum/temat-trailer-pack-with-realistic-textures-v-1-8-1-2013-08-17--1679

ovdje si pogledaj odma da dobiješ skinove poput DHL-a ili UPS-a i sl-

Našao sam i idem u Italiju :DDD

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
2 1?
3 2?
Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

malo u punom gasu po autobahnu u scaniji po noci i kisi :)

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ajd vidi koje gradove ima i kakva je pa podjeli sa nama :)

12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM mapa 4.0 ima mali problem koji moze biti i dobar za vecinu ovdje.

Kad se pocinje novi profil pravilo ets2 je da se dobiju reg. tablice na kamionu onog grada koji se bira za polazni. U Sloveniji to radi sasvim ok i biranjem Ljubljane dobiju se Slovenske tablice i prvo slovo LJ. Cini mi se da sam zapazio da imamo ovdje kolegu iz Ljubljane, pa ako jos nema sad zna da moza imati svoje tablice

U HR to ne radi bas tako, dobiju se HR tablice ali sasvim nekog drugog grada a ne onog koji smo birali za polazni. To je mali minus za one koji zele gradove koji su na mapi, ali je plus za sve one ciji gradovi nisu na mapi jer mogu dobiti njihove tablice. Kako ? Pa svakim formiranjem novog profila dobiju se tablice drugog grada i znaci uz vise pokusaja i malo srece naletecemo na zeljeni grad, pa i na one koji su na mapi :-)

Na slici je primjer sta sam ja dobio od 10 pokusaja.

balvanar kaže...
RuskeGTT kaže...

stizu slike ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 0:34 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
balvanar kaže...
RuskeGTT kaže...

posto rijetko zaigram neku igru na kompu, trebat ces cekati 10tak dana da sljedeci put opet sjednem za volan i isprobam...

jedino ako me sta ne pukne i zaigram opet sutra, sta sumnjam...

btw ne vidim RI regu :/

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Biciklista umalo zatepao jer me je bus stigao a ja taman krenuo na drugu traku na kojoj je bus,jojojoj {#}

Strm
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dakle, evo nesto o projektu od mog prijatelja i mene, dugo sam trazio ovu Scaniu i na kraju sam je dobio od jednog lika, sad pomalo se ureduje, ima tu jos posla dok ne bude prvi pokusaj ubacivanja u igru.

Radi se o Scaniji 143M 500, 3 osovine , jos ce mo viti za skin, nisam bas vjest sa time , a jos nema ni template tako da trebati cu nekoga pitati da napravi par skinova, no zasad ide poprilicno dobro ;)

Malo slika u prilogu

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Dakle, evo nesto o projektu od mog prijatelja i mene, dugo sam trazio ovu Scaniu i na kraju sam je dobio od jednog lika, sad pomalo se ureduje, ima tu jos posla dok ne bude prvi pokusaj ubacivanja u igru.

Radi se o Scaniji 143M 500, 3 osovine , jos ce mo viti za skin, nisam bas vjest sa time , a jos nema ni template tako da trebati cu nekoga pitati da napravi par skinova, no zasad ide poprilicno dobro ;)

Malo slika u prilogu

Scania je super samo molim vas maknite taj volan :D 

14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Kiki287 kaže...

Malo slika u prilogu

Scania je super samo molim vas maknite taj volan :D 

Ma kakvi, to je "old school" volan, cak ga stavljaju na sve ove nove tunirane Scanije ;)

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Ma kakvi, to je "old school" volan, cak ga stavljaju na sve ove nove tunirane Scanije ;)

Znam ja to... meni to i nije baš nešto ali dobro, o ukusima se ne raspravlja {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ga i po danu i po noći... fino mu dolaze do izražaja ona plava svjetla na maski {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Biciklista umalo zatepao jer me je bus stigao a ja taman krenuo na drugu traku na kojoj je bus,jojojoj {#}

Pa mogo si ga proć u svojoj traci bez da prelaziš u drugu..

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
9 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice