Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.204
|
čitano: 7.855.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Meni je to bio speed limiter , tj. zoom map koji je podešen na njemu .. 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Doasad tokom vikenda je ucinila svoje!!!Naci dao sam si truda pa namjestio ENB-series da radi na ETS2,evo vam link pa procjenite sami,daje nakakvu ozbiljnost grafici

http://www.mediafire.com/?3cqazwg2te8b1mh

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedno pitanje, jel kamioni imaju hrvatske tablice ako staviš za sjedište Hrvatsku? Malo glupo, ali me zanima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

Jedno pitanje, jel kamioni imaju hrvatske tablice ako staviš za sjedište Hrvatsku? Malo glupo, ali me zanima {#}

Mislim da ne

Strm
14 godina
Euro Truck Simulator 2

@easyway

zlights fix xenon inače ne radi s tsm mapom, tj zbog njega ne vidiš cijelu mapu. I zašto imaš sve tri verzije Realistic traffica ubačene u igru? Samo jednog se treba staviti, zato je i izbor... light, heavy ili medium, ne sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

@easyway

zlights fix xenon inače ne radi s tsm mapom, tj zbog njega ne vidiš cijelu mapu. I zašto imaš sve tri verzije Realistic traffica ubačene u igru? Samo jednog se treba staviti, zato je i izbor... light, heavy ili medium, ne sve.

OK Iskljuciti cu zlights fix xenon,pa cu vidjeti. Sto se tice ovog drugog,samo mi je medium ukljucen na profilu,znaci nisu svi iskljuceni. Javim se poslije

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dosada tokom vikenda je ucinila svoje!!!Naci dao sam si truda pa namjestio ENB-series da radi na ETS2,evo vam link pa procjenite sami,daje nakakvu ozbiljnost grafici

http://www.mediafire.com/?3cqazwg2te8b1mh

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Vidjeli smo i prvi put Strm...

Iskreno meni se taj ENB nije nikad previše sviđao, boje su ti pretamne i preoštre. Ovo je najbolji mod za grafiku u ETS2, bar meni. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Iskreno meni se taj ENB nije nikad previše sviđao, boje su ti pretamne i preoštre. Ovo je najbolji mod za grafiku u ETS2, bar meni. 

Pokušavao sam to namjestiti ali neće

Strm
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Koji treba staviti,koji je bolji? Ima Red expert 1.1 i red expert 2

12 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
vrinho kaže...

BTW. Pokusao sam izbrisati zlights fix xenon i opet onaj bug. U meduvremenu ubacio sam neki mod da mapa izgleda kao preko satelita, i mene zanima da li su i kod vas svi ovi gradovi kao kod mene,ili fali jos nesto?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

DObar mod,ima potencijala

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EasyWay kaže...
vrinho kaže...

Pa 2, novija verzija. Samo te upozoravam pa i ostale da malo oduzima na performansama.

EasyWay kaže...

BTW. Pokusao sam izbrisati zlights fix xenon i opet onaj bug. U meduvremenu ubacio sam neki mod da mapa izgleda kao preko satelita, i mene zanima da li su i kod vas svi ovi gradovi kao kod mene,ili fali jos nesto?

Nije dobro, ne vidi se Afrika, pola Grčke i Španjolske, sve se treba vidjeti, neki mod te hebe. Izbacuj kako sam ti rekao i vidjet ćeš u kojem je problem. Kod mene je u TSM 2.2 bio problem s tim zlights xenon koji i ti imaš, također se nije Afrika vidjela zbog njega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 0:21 (vrinho).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Thanks...moram to srediti. Kad nadjem uljeza,hocu li morati krenuti ispocetka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 0:24 (EasyWay).

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

E da, i kad izbacujete neki mod pod Uredi u igri ponekad ne šljaka kak spada, tj. kad maknete kvačicu mod zna ostati uključen. Dogodilo mi se to nekoliko puta, najbolje ga je fizički maknuti iz mod foldera u tom slučaju.

Edit: pa ako si počeo danas novi profil s ovo 3.0 onda ne trebaš počinjati ponovo, tvoj problem je samo što ne vidiš gradove dolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 0:33 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako, nakon pauze od 3 mjeseca ponovo sam počeo igrati ETS2,razlog je ova nova mapa koja me iskreno oduševila.Jedini bug za mene je to sto ne vidim ove dolje gradove u Sj.Africi,Grčkoj,Španiji i sto su tablice pobrkane npr danska tablica u Hrvatskoj ja msm da ste to svi primjetili.

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ukinuta granica sa Slovenijom :D

Edit

Još malo slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 13:14 (david7).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Ukinuta granica sa Slovenijom :D

Edit

Još malo slika

Koja je to mapa? o.O

14 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM 3.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo domaćih krajeva.... Split-Zadar. 

Samo ima jedna ogromna greška. Od kada hrvatska ima granicu sa Albanijom i to bez graničnog prijelaza? {#}

6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

E da, i kad izbacujete neki mod pod Uredi u igri ponekad ne šljaka kak spada, tj. kad maknete kvačicu mod zna ostati uključen. Dogodilo mi se to nekoliko puta, najbolje ga je fizički maknuti iz mod foldera u tom slučaju.

Edit: pa ako si počeo danas novi profil s ovo 3.0 onda ne trebaš počinjati ponovo, tvoj problem je samo što ne vidiš gradove dolje.

Nasao sam dva uljeza...onaj zlights fix xenon i nospeedlimit mod,oni ostali modovi rade.  Par stranica prije neko je stavio link za brzinu,ali mi ni on nije pasao. Limit sam uklonio direktno preko mape,stavio na 180km/h i radi savrseno.

14 godina
EasyWay kaže...

Nasao sam dva uljeza...onaj zlights fix xenon i nospeedlimit mod,oni ostali modovi rade.  Par stranica prije neko je stavio link za brzinu,ali mi ni on nije pasao. Limit sam uklonio direktno preko mape,stavio na 180km/h i radi savrseno.

Znači tebi je isto proradilo prek mape, ne kužim kak nekima neće. Imaš link za ovaj mod di je satelitska karta?

16 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Malo domaćih krajeva.... Split-Zadar. 

Samo ima jedna ogromna greška. Od kada hrvatska ima granicu sa Albanijom i to bez graničnog prijelaza? {#}

to sam je i ja pitao u ovom trenutku :D 

ugl, nije loša mapa ali opet se većina ruta vozi po dosadnim autocestama 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel mi moze ko pliz poslati link od tsm map 3.0 hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 16:41 (zico1991).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel imas mozda link od mape tsm map 3.0 hvala

15 godina
zico1991 kaže...

jel imas mozda link od mape tsm map 3.0 hvala

KLIK

...The South Will Rise Again... White -h- boys
12 godina
neaktivan

e da skinuo sam i part 1 i part 2 i dok idem prebacit u mod ili extract dodem mi nesto next volume is required i neznam sta  da radim zapravo ne kuzim

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
EasyWay kaže...

Znači tebi je isto proradilo prek mape, ne kužim kak nekima neće. Imaš link za ovaj mod di je satelitska karta?

evo ga http://www.gamemoding.com/euro-truck-simulator-2-mods/new-map-for-euro-truck-simulator-2.html 

Sta bi mogao biti ovaj paket,nisam ovo do sad vidio na ets2.lt/en http://www.gamemoding.com/euro-truck-simulator-2-mods/sorglos-packet-v-8-0.html

12 godina
neaktivan
zico1991 kaže...

e da skinuo sam i part 1 i part 2 i dok idem prebacit u mod ili extract dodem mi nesto next volume is required i neznam sta  da radim zapravo ne kuzim

napravi jedan folder na desktopu...u njega prebacis oba dijela,i part1 i part2. Onda unutar tog foldera otpakujes part1 i on ce sam otpakovati part2. Kad dobijes jedan .scs fajl taj isti prebaci u mod folder...i to je to {#}

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
EasyWay kaže...

imam pitanje ako nije problem da mi pomognes...skinuo sam tsm map 3.0 i dok ocu extractirat u mod folder pise mi next volume is required stvarno neznam sta da napravim

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice