Koliko vidim , ima Rijeka , Zadar i Dubrovnik .. možda ima još koji grad .. evo skidam , sigurno da nju vozim , goba je dotužio sa svojim rupama :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne svi tako moramo
samo imam pitanje dali ovu staru 2.2 moram obrisat pa dodat 3.0 ili ostavim 2.2
jel radi tu na 3.0 onaj hard economy mod? molim vas recite mi, prelako je zarađivati onu masu para, a na ovoj gobinoj mi izbacuje ako selektiram hard economy mod
samo imam pitanje dali ovu staru 2.2 moram obrisat pa dodat 3.0 ili ostavim 2.2
Naravno da moraš, ova 2.2 je imala oko 600MB, 3.0 ima gigu i pol kad se otpakira. Pun k.... updatea :D
Sunce vam u grob cete me otjerat sa novim mapama Svaki dan nova mapa hahahaha
EDIT: Mapa je odlicna :D
Evo LINK s više slika. Ovo je bez sumnje najbolja mapa.
Mapa ima speed limit i ako ne znate kako ga povećati onda otvorite TSM_Map_3.0.scs s winrarom, idite u def folder, otvorite game_data.sii s wordpadom i scrolajte dolje di vam piše truck_speed_limit: 90.0 i stavite po želji.
Jebate, ušli u EU i eto nas na mapi.. Skidam obavezno iako nisan igra ets2 ima već oko 2 mjeseca..
Evo LINK s više slika. Ovo je bez sumnje najbolja mapa.
Mapa ima speed limit i ako ne znate kako ga povećati onda otvorite TSM_Map_3.0.scs s winrarom, idite u def folder, otvorite game_data.sii s wordpadom i scrolajte dolje di vam piše truck_speed_limit: 90.0 i stavite po želji.
Probao ali nece.Uspio sam max 91 km/h potegnut...
Također speed limit ne radi .. do 90 i neće dalje .. jao
Vidim Mile roka 130,daj nabaci link da mi probamo ubacit..
Nešto ste onda krivo napravili, stavio sam 180, snimio i odmah mi proradilo. Imate možda još koji mod koji sadržava speed limit pa se kolju?
Imam jedan do 200...Aj sad cu ga probat ugasit pa vidjet dal valja...
Ugasio mod ali i dalje na 90 stane...
Mogu li se map rebuild i ovaj truckers mod zajedno koristit ? i jedno pitanje, ima li kakav mod sa stvarnim imenima kompanija ali da su i prikolice kombinirane s njim ako razumijete i mercedes logo ? Za najnoviju verziju igre

evo nospeedlimit: http://www.2shared.com/file/j0b4fGSa/zzzTSM_20_Uyumlu_Hasarszlk__Hz.html?
evo nospeedlimit: http://www.2shared.com/file/j0b4fGSa/zzzTSM_20_Uyumlu_Hasarszlk__Hz.html?
Hvala radi!
Ovu mapu sam dugo cekao,najavljivali su je da ce biti pravi BUM. Napokon smo je docekali Vjerovatno ce na nju moci da ide novi kenworth V1.5.
Na sto se odnosi ovaj link? Sorry
Na sto se odnosi ovaj link? Sorry
na moje pitanje iznad :D
Kod mene je sve normalno...
Ista stvar je i kod mene,šta bih mogao biti uzrok tome?
Ja imam i ovaj problem s mapom,odpakiram mapu,stavim je u folder,uključim je u igri,napravim novi profil,pogledam mapu,a ono nema niti jednog novog grada,svi stair gradovi koji su vec bili?
Već puno puta objašnjeno, neki mod vam se kolje s mapom, vadite jednog po jednog.