Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Kordy kaže...
Rodić kaže...

Nisu realni ja spusio 15€ skinova zbog loseg gamea Fnatica...

Ja bacio neke bezvezne skinove na nip i dobio...

ljudi dajte mi objasnite taj sistem betanja il još bolje link na yt i na koji sajt da betam, toko toga ima da mi nije jasno, a imam u inv. iteama od 0,03€ podosta, tak da mi nebi bilo žal ni da popušim, a ak dobim super.

u principu najbolje neki yt link di je onjašnjeno kad se beta i na koji sayt da se se idem kladit, da nemorate pisat puno.

hvala!

ps. počel sam igrat competitive i za sad sam sam dvije partije imal i jednu pobjedu, guba je to, sam ak dobiš normalne ljude u ekipi, meni iskreno nije ni do ranka, neigram zbog toga, prvenstveno radi zabave, i tu je ak m padne neki skin pa ga prodam i kupin neku igru.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
protjeran
mrakky kaže...
Kordy kaže...
Rodić kaže...

ljudi dajte mi objasnite taj sistem betanja il još bolje link na yt i na koji sajt da betam, toko toga ima da mi nije jasno, a imam u inv. iteama od 0,03€ podosta, tak da mi nebi bilo žal ni da popušim, a ak dobim super.

u principu najbolje neki yt link di je onjašnjeno kad se beta i na koji sayt da se se idem kladit, da nemorate pisat puno.

hvala!

ps. počel sam igrat competitive i za sad sam sam dvije partije imal i jednu pobjedu, guba je to, sam ak dobiš normalne ljude u ekipi, meni iskreno nije ni do ranka, neigram zbog toga, prvenstveno radi zabave, i tu je ak m padne neki skin pa ga prodam i kupin neku igru.

Evo ja cu ti probati u kratko objasniti u par tocki .

Ima stranica csgolounge.com na kojoj imas matcheve i na njih se kladis . Svaki tim u jednom meču ima neki postotak da ce dobit ili izgubiti (npr : igraju nip i fnatic postotak je 40-60% da ce fnatic dobiti . Znaci veca je sansa da ce fnatic dobiti tj veci je postotak ali taj postotak nije mjerilo pobjednika.

I sada ako ulozis 10 dolara itema na NIP koji ima 40 posto sansu za win , dobitak ti je veci nego da ulazes na Fnatic . Logicki ;) Manji postotak veca zarada , veci postotak manja zarada .

Iteme koje ulozis vrate ti se ali u slucajnu da si ulozio ajmo rec ak redline sa 2 stikera nije sigurno da ces dobiti isti item natrag sa ta 2 ista stikera . 

Najvise ulazes 4 itema i nemozes vise od toga , te isto tako imas 1 ukog po jednome meču sa jednoga steam acc .

Dobitak je taj da ti se vrati 10 dolara od ulozenoga te dobitak za taj ulog od 10 dolara ( znaci 10 dollara uloga + dobitak .) 

Kada napravis bet dobivas trade offer tih itema koje si ulozio od csgolounge bota te provjeravas security code . Nakon toga tvoji itemi su ulozeni na taj i taj mec .

Iteme koje dobijes su vidljivi poslije odigranoga meča i oni stoje u returns itemima koje mozes vratiti na acc istim principom kao ulog samo sto ovoga puta bot ti salje offer da prihvatis iteme a ne da ti ih uzme . 

Isto tako return iteme mozes ulagati bez bot offera jer su oni vec na stranici tj na tvom acc na loungu . 

Inace ja se nebetam ako je manje od 60-40 posto ( znaci 55-45 nebetam se  ) 

-csgolounge

-nades meč , meč ima postotak na svaki team . Veci postotak win manji lose 

-ulozis iteme 

-dobijes offer od bota za iteme koje si ulozio 

-kada posaljes , ulozio si iteme na meč 

-i cekas da meč prođe

Isto tako imas par addonova za chrome koji su korisni za csgolounge . 

nadam se da sam pomogao . ;)

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 11:39 (Adict).
17 godina
odjavljen
mrakky kaže...
Kordy kaže...
Rodić kaže...

hvala!

Postoji dosta tih stranica za klađenje ali prva je bila csgolounge.com koja se i danas najviše koristi.

Ovdje imaš tutorial za csgolounge: 

17 godina
Adict kaže...
mrakky kaže...
Kordy kaže...
Rodić kaže...

hvala!

Evo ja cu ti probati u kratko objasniti u par tocki .

Ima stranica csgolounge.com na kojoj imas matcheve i na njih se kladis . Svaki tim u jednom meču ima neki postotak da ce dobit ili izgubiti (npr : igraju nip i fnatic postotak je 40-60% da ce fnatic dobiti . Znaci veca je sansa da ce fnatic dobiti tj veci je postotak ali taj postotak nije mjerilo pobjednika.

I sada ako ulozis 10 dolara itema na NIP koji ima 40 posto sansu za win , dobitak ti je veci nego da ulazes na Fnatic . Logicki ;) Manji postotak veca zarada , veci postotak manja zarada .

Iteme koje ulozis vrate ti se ali u slucajnu da si ulozio ajmo rec ak redline sa 2 stikera nije sigurno da ces dobiti isti item natrag sa ta 2 ista stikera . 

Najvise ulazes 4 itema i nemozes vise od toga , te isto tako imas 1 ukog po jednome meču sa jednoga steam acc .

Dobitak je taj da ti se vrati 10 dolara od ulozenoga te dobitak za taj ulog od 10 dolara ( znaci 10 dollara uloga + dobitak .) 

Kada napravis bet dobivas trade offer tih itema koje si ulozio od csgolounge bota te provjeravas security code . Nakon toga tvoji itemi su ulozeni na taj i taj mec .

Iteme koje dobijes su vidljivi poslije odigranoga meča i oni stoje u returns itemima koje mozes vratiti na acc istim principom kao ulog samo sto ovoga puta bot ti salje offer da prihvatis iteme a ne da ti ih uzme . 

Isto tako return iteme mozes ulagati bez bot offera jer su oni vec na stranici tj na tvom acc na loungu . 

Inace ja se nebetam ako je manje od 60-40 posto ( znaci 55-45 nebetam se  ) 

-csgolounge

-nades meč , meč ima postotak na svaki team . Veci postotak win manji lose 

-ulozis iteme 

-dobijes offer od bota za iteme koje si ulozio 

-kada posaljes , ulozio si iteme na meč 

-i cekas da meč prođe

Isto tako imas par addonova za chrome koji su korisni za csgolounge . 

nadam se da sam pomogao . ;)

skroz rzumno i za nekog ko se ne kuži u to si objasnio, svaka čast, se mogu betat s tom itemima kojima je vrijednost 0,03€ ili postoji najniža cijena itema kojeg možeš uložit?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
17 godina
Counter Strike: Global Offensive

našo sam svoj steam url i upisao ga, a pod add betting url kaj da stavim?

i da ponovim pitanje, jel se može betat sa temima u vrijednosti od 0,03€ ili postoji baš neka određena najniža cijena

hvala i sry na duplom postu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mrakky kaže...

našo sam svoj steam url i upisao ga, a pod add betting url kaj da stavim?

i da ponovim pitanje, jel se može betat sa temima u vrijednosti od 0,03€ ili postoji baš neka određena najniža cijena

hvala i sry na duplom postu

Betting url stavis isti URL kao i taj prvi . Mozes uloziti idem od 0.3 ali takvih 4 itema predstavlja ulog od 0.12 centi i dobitak na sansu 60 posto ti je jako mali . Radije te plave iteme iskoristi za tradeup contract pa mozda dobijes neki bolji item . Ubiti pokusavas doci do sto boljeg skina a da vise kosta , pojedinackog skina  . Jer samim time imas vise ulozenoga novca sa jednim skinom i pusta ti jod mjesta za 3 skina . 

Opet da ponovim taj postotak nije mjerilo i neznaci ako netko ima 85 posto a ovaj drugi 15 posto da ce ovaj dobit sigurno jer su predviđanja 85 posto dobitka . 

Ja sam ulozio tako na slabiji tim 10 dolara a imali su sansu 15 posto i na kraju su winali a ja easy skins ;) Isto tako sam odigrao mec di je na team bio obrnuta situacija 85 posto za dobitak , stavim na njih all in znaci 4 najskuplja itema i naravno izgubim . Zato nemoj bit proklet jer se neces opariti nabrzinu , pomalo sa betovima i skinovima I pametno ulazi . Ja sam sad malo stao jer sam izgubio neke vrijedne skinove pa sada cekam ih vratim .

Ja igram na principu da igram 2 do 3 oklade dnevno na mečeve favorita tj 2 favorita i 3 neki sastrane , jer svaki dan ces naci 2 sigurna favorita al naravno sa velikim postotkom i bit ce ti dobitak manji nego ulog . A trecem odigram nekog na manji postotak ali nekoga kojeg sam prostudirao po netu i popratio kako su igrali zadnjih 6 mj .

Isto tako Imas BO1 I BO3 ,  a to znaci BO1 igra se jedna mapa , BO3 igraju se 3 mape . Nemoj ulagat napamet odi na reddit imas csgobetting i procitaj malo , pocni pratiti scenu csgoa i bit ce ti lakse . Hltv.org isto dobra stranica za pratiti sve o csgo sceni .

Ugl Have fun u kladenju , ja prvi dan kad sam se poceo kladiti sam imao 12 in row dobitaka , tj pocetnicku srecu ;) 

17 godina

super pomogo si mi, ma to ja sam tek tolko iz dosade, pa davidim, mpžda kaj i zaradim, al da skužil sam što vrijedniji skin uložiš vrijedniji buš dobil ak pobjede, nemrešsad uložit skin od 0,03€ i da dobiš 15€ skin ak pobjede, a znači pod betting url isto ubacim steam url, jer sam baš gledal neki uopče tu niš ne upisuju u betting url, al ja budem, d nebu komplikacija kasnije, ugl, slbašan mi inv, sve sknovi nax 0,60€ jer mi se više sviđaju Battle-Scarred skinovi neg novi, da bar postoji način da ga jooš možeš izlizat, ko recimo naljepnice.

al ak recimo uložim tec 9 koji vrijedi 0,03 € i pobjede ovo, mogu očekivat bar skin od 0,15€ da bum dobil?

nije meni tu sad do zarade e neke, nikad nisam ni vočio klađenje, tada pitanje kolko dugo i bum betal

hvala ti još jednom :)

edit

bacio 3 klade nisu neki ulozi, al da mi vrati item i da dobim sve 5, a isto tak i ak popljugam. čist davidim kak me sreče gleda danas :)

tu se može vidjet i kondicija)taj postotak je kolko je ostalo još od skina?) skina imam kalju sa 1.17% (skupljam uništene skinove, bolje mi izgledaju neg novi :) svaka budala ima svoje veselje kak bi se reklo :)

slika 1 uloženo, slika 2 kaja sa 1.17% skina :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 16:03 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

samo da se nadovežem, sa ovakvim betovima možda nećeš dobiti ništa...jer csgo lounge nije obavezan isplatiti dobitak koji je manji od 1eur...barem samo ja tako shvatio

17 godina
odjavljen

Ovih 0.06 i 0.05 ti neće niti isplatiti ako i dobiješ okladu (vratit će ti samo uloženo) a 0.12 možda.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 16:27 (Kordy).

0 0 hvala 0
17 godina
MasterG kaže...

samo da se nadovežem, sa ovakvim betovima možda nećeš dobiti ništa...jer csgo lounge nije obavezan isplatiti dobitak koji je manji od 1eur...barem samo ja tako shvatio

aha, al bar onda vrate uloženo, ak moj team dobi? (bumo vidli u kraju krajeva, pa javim)

al i boli me za i da ne vrate, ak ko ima zguljene skinove i neželi ih nek me doda ♠ mrakky ♠ pa se možemo dogovorit za neki trejd ili da ih kupim, i naravno ak me to oružje zanima, a možete me dodat bez obzira na sve, nsam scamer, tak da bez brige (znam kak ovo nisam scamer zvuči, al to je istina nisam)

11 godina

pda, ako dobiješ nikako ne možeš izgubiti ulog...samo se dobitak može mijenjati

13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa! Nabasao sam na 1-2 skina koja su mi se stvarno svidjela, cijena im je ~15 eura sto i nije bas jeftino za mene. Stoga bi me zanimalo da li te cijene skacu i rastu redovito jer nebi imao nista protiv da pricekam malo te ih kupiti po malo nizoj cijeni. Nisam nikada koristio Marketplace te kupovao skinove osim jednom kada sam prodao neki case za nekih 5 eura te si kupio par jeftinih skinova cisto da je lijepo za oci, bilo kakav info ce dobro doci :)

Ako koga zanima koja 2 skina su mi zapela za oko, to su M4A4 (Dragon King) te AK47 (Wasteland Rebel).

0 0 hvala 0
17 godina

vračeni skinovi i osvojio MAC-10 | Candy Apple Factory New , al kaj je to sa sajtom pri vračanju itema, veli da je bot zatrpan, to negde ekip klikče ki luda?

čekam još jedan meč, uglavnom neloše zadovoljan.

edit:

šteta kaj nisam imal iteme bar po 1€ pa bi bil bolji i dobici, al brijem da ak bum ikad max 2€ uložio, nebum prek toga išo

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 19:39 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

A tak ti je uvijek kad završi neki meč, svi bi odmah skinove i onda nema BOT-ova dosta pa treba čekat malo. Polako, nemoj bit pohlepan, evo ja sam počeo sa 1eur i sad sam na laganih 60eur i 11eur na steamu, nemoj bit pohlepan i pametno betaj.

17 godina
MasterG kaže...

A tak ti je uvijek kad završi neki meč, svi bi odmah skinove i onda nema BOT-ova dosta pa treba čekat malo. Polako, nemoj bit pohlepan, evo ja sam počeo sa 1eur i sad sam na laganih 60eur i 11eur na steamu, nemoj bit pohlepan i pametno betaj.

sve 5, da se od sitne pare napravit dost dobro, nikam ja ne žurimm, nije mi to u interesu, laganini

14 godina
neaktivan

Maloprije ulazim, klikcem find game, izaberem DD2, sve uredno spoji i krece igra. Dobio sam regularne momke, ekstra komunikacija, super igraju uzimamo 8 rundi zaredom. I sta se desava? Jednom od njihovih 'puca konekcija', vraca se i nakon toga, guess what?

I ako ima neko normalan, nek' me doda da igramo nekad. Pozdrav :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 22:34 (prey).

0 0 hvala 0
11 godina

yep shit happens

12 godina
neaktivan

stavio sam na prodaju prije par tjedni sticker katowice 2014 reason gaming holo za 150e (tolko mi je sjelo na racun, ne znam kolko je sa VAT bilo), tek tolko da vidim dal budem prodal...

vec sam i zaboravio na to i eto danas navecer dojdem na steam i vidim na racunu 150e, na prvu sam mislio da je bug al hvala bogu nije.

super investicija sa obzirom da sam kapsulu platio 1e

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

Svaka čast, ja se nisam kladio više od 6 mjeseci i evo prekjučer počeo malo sa 1€, dobio sam 5 oklada i samo 1 izgubio ALI dva dobitka od cca 0.3€ mi nisu isplačena 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 7:53 (Kordy).
17 godina

nemreš se betat ni da očeš, botoovi zauzeti ludnica očito oču stavit piše YP = YP Ladies, je to ženski tim? ima opče žana u timovima li baš ženskih timova?

nemojte me krivo shvatit, al ak ima baš mi drago da ima i žena u pro vodama, a nadam se da i ovdije ima djevojaka koje vole cs go.

ak je ono ženski tim, sva 4 itema bum stavil i navijam za njih, sam da bot ne jebe, nabim ga.

edit_

neda mi se više kliktat po place bet, ode igrat, popušiš živce, a monda nakraju i iteme, juče nakupovo nekih itema, moram pričekat da prođe 7 dana pa bum baš cijeli dan odvojil za to betanje, od ovog moš sam izludit :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 16:37 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A da, očito nisam dovoljno dobar za taj LEM rankup. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
11 godina
Tomek.Klc kaže...

bome si ih lijepo izkeriao, jučer nas tim jedan lik slično...dakle mi ništa nismo mogli pogodit a on

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
12 godina
protjeran

Prvi 16:0 competitive.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 17:46 (Jarvan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

se kome dešava ili desilo da na csgolounge nemože učitat inventory od steama?

danas popodne sve normalno radilo sam nikak postavit opkladu bot zauzet nonstop, veli mi da mi nije na publick, a je, sad i provjerio ijuče se normalno kladio.

svašta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije ni u mene radilo, proradilo tek prije 5-10 minuta

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

43 killa, al svi su niži rank od tebe, tako da ćeš se teško rankupat na takvom meču.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
12 godina
protjeran
mrakky kaže...

se kome dešava ili desilo da na csgolounge nemože učitat inventory od steama?

danas popodne sve normalno radilo sam nikak postavit opkladu bot zauzet nonstop, veli mi da mi nije na publick, a je, sad i provjerio ijuče se normalno kladio.

svašta

Vidim da se zalite na csgolounge ;) inace to je normalna stvar da ti se inventory nece ucitat ili da su botovi zauzeti , skini si addon za chrome (  LoungeDestroyer ) namjestis ga da ti klikkce svakih 5 sec i on klikce samo place bet svakih 5 sec ili koliko ti namjestis i automatski ti iskoci poruka kad te bot prihvati i zna prebacit tj otvorit offer trade i nakon 30 sec ga sam accepta i automatski beta ;) 

I uvijek ti je dobro imati iteme u return itemima jer za njih nije potrebat bot i betas odmah ali ti itemi imaju rok koliko smiju stajati u return itemima ja mislim ;) 

13 godina
neaktivan
Professeur kaže...
Tomek.Klc kaže...

43 killa, al svi su niži rank od tebe, tako da ćeš se teško rankupat na takvom meču.

Lol baš to i ja gledam, kako da rankup dobije kad su svi niži rank. Nema logike

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina

ma kakav addon XD

već neko vrijeme koristim Free Mouse AutoClicker 3.7, stavim na 20 stotinki klikanje i deri miško, sve dok ne prihvati i onda zaustavim, 5sec je presporo...nikad bet nisam propustio :)

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
neaktivan

Mala kompilacija fragova :)

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice