COD2-mp-ping

poruka: 20
|
čitano: 3.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Igran cod ima 4 misea i uvik mi ping bude od 30-50. Ima par dana otkad san igra cod dok je vanka grmilo ping mi se poveća sad mi je priko 200.

EDIT: npr kad pucan prema zidu opalim 1. metak a metak tek udari u zid nakon 1-2s. Čini se malo ali u igri nemožeš nikoga ubit. Jednostavno ti nanisanis opalis a dok metak dode protivnik se pomakne?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Zna li ko u ćemu je problem nemogu na skoro nijedan server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD2-mp-ping

Jel ti mozda upaljen koji program ili browser kao sto je Mozilla,Torrent neki ......

ako nije skeniraj kompjuter s Ccleanerom >http://www.ccleaner.com/

16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Nema veze jeli upaljeno prije bi skida nešto i bilo bi sve upaljeno (Skype,MSN,xf) i ping bi bia 30-50?? Ne kontan zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Razer Mamba kaže...

Jel ti mozda upaljen koji program ili browser kao sto je Mozilla,Torrent neki ......

Nemogu to skinit plaća se!

16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Nema veze jeli upaljeno prije bi skida nešto i bilo bi sve upaljeno (Skype,MSN,xf) i ping bi bia 30-50?? Ne kontan zašto?

Gasi torrente, msn, Skype pa onda probaj, nema veze sto ti je prije ping bio manji, probaj pa ako nije do toga cemo smisliti nest drugo.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Igran cod ima 4 misea i uvik mi ping bude od 30-50. Ima par dana otkad san igra cod dok je vanka grmilo ping mi se poveća sad mi je priko 200.

EDIT: npr kad pucan prema zidu opalim 1. metak a metak tek udari u zid nakon 1-2s. Čini se malo ali u igri nemožeš nikoga ubit. Jednostavno ti nanisanis opalis a dok metak dode protivnik se pomakne?????

Jeli u kojem slucaju tvoj ISP optima telekom, moj je i od jucer, mi je ping nakon 12h preko 200ms. Ujutro je sve u redu, popodne nevalja. Viče

16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...
Razer Mamba kaže...

Nemogu to skinit plaća se!

ma molim te nemoj me zezat nego skini to i ne pravi se pametan

http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

pise ti paypal a ispod toga filehippo....i sad skini.....i skeniraj komp

koji je server da on mozda ne lagga.......koliki je server ping ne vjerujem da ti je sa skyepom i svim tim programima ping 30-50 ..... nemas potrebe lagati

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 16:27 (Razer Mamba).
16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Ne stvarno bude mi sve uključeno i ping bude 30-50.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Joj stvarno glumis pametnjakovica... Koju brzinu neta imas? Nije moguce da ti torrenti skidaju u pozadini i da imas ping od 30... Si probao zagasiti torernte pa upaliti igru? Jer meni ovo lici kao da zezas ljude ovdje...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
COD2-mp-ping

Evo moj slucaj.Kod Xp-a sve radilo savrseno.Instalacijom sedmice ping ne manji od 150 makar xfire ili speedtest.net pokazuju ping 50.Sve iskljuceno od updatea windowsa do svih programa koji se mogu naci u trayu osim zvuka i slike.CFG ispoliran do savrsenosti ali nista ne pomaze.Kaj vi mislite o tome?

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
Cherina15 kaže...

Joj stvarno glumis pametnjakovica... Koju brzinu neta imas? Nije moguce da ti torrenti skidaju u pozadini i da imas ping od 30... Si probao zagasiti torernte pa upaliti igru? Jer meni ovo lici kao da zezas ljude ovdje...

napisao je u gornjem postu da mu je ping 30-50 bio kad mu je ukljucen Skype,MSN,xf ....ali isto nema smisla da toliko samo bude..koji imas internet?i jesi li ocistio kompjuter s ccleanerom...ako nisi gore ti je link

16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Ne stvarno iman uključen MSN,Skype-xfire i nekad mi se nešto skida i opet mi je ping oko 50. Otkad san igra ono po nevrimenu ping mi je 200 i kad sve isključin ne kontan u čemu je stvar.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

A zovi onda T-com ili kod koga imas ugovor za net i raspitaj se kod njih...

16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Ne stvarno iman uključen MSN,Skype-xfire i nekad mi se nešto skida i opet mi je ping oko 50. Otkad san igra ono po nevrimenu ping mi je 200 i kad sve isključin ne kontan u čemu je stvar.

Nema SANSE!! .....ako ti se nesto skida da ti je ping 50 ispod 90 nikako nemoze biti.....opet cu ti reci nemas potrebe lagati pomoci cemo ti....ja sam imao problema s pingom jedan dan imao sam oko 220 a sad imam 30 (CoD2)to je nesto do interneta bilo(nije mi nista radilo~torrenti,msn,xf,browser .... )

17 godina
Cherina15 kaže...

to nije moguće, sta ti imas 100 mbita vezu, e mozda ti je prije skidalo nesto sa 1 kb/s pa ti je bilo tako, najvjerojatnije je kako je grmilo pa se nesto desilo tako i kod mene bude al neznam kako pođe

A BTW Jbt kako vi imate niske pingove, blago vam se, ja imam 48 minimum!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 17:46 (markoal).
16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Napravia bi screenshoot da kad sve mi je uključeno da je ping 50. Ali nemogu to uslikat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Napravia bi screenshoot da kad sve mi je uključeno da je ping 50. Ali nemogu to uslikat.

a kad ti torrent radi i cod2...koliko ti torrent skida (kb/s) ?

16 godina
protjeran
COD2-mp-ping

Ovisi koji je torrent jutros mi je skidalo sporo pa san stavia optiblast ( 6h,5kn max. brzina) i skidalo je 200 kbs torrent je bia malo sporiji a cod nisan igra u to vrime!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Ovisi koji je torrent jutros mi je skidalo sporo pa san stavia optiblast ( 6h,5kn max. brzina) i skidalo je 200 kbs torrent je bia malo sporiji a cod nisan igra u to vrime!

A kad si igrao cod2 koliko ti je skidalo jel mozda znas ??? da ti skida 15kb/s ping ti je 80+++  ...al ok nazovi sluzbu na koji si internet pretplacen i pitaj njih a nemoj ovdje lagati da ti s torrentom kad skidas bude 50 ping ...eto toliko od mene Belji se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice