Call of Duty nije vise CoD?

poruka: 32
|
čitano: 3.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

@í microman: zašto mene citiraš kad ja nisam nigdje napisao da je igra sranje ni 4 ni 5. Rekao sam da mi je glupa 4 radi idiota koji igraju ali igra kao igra je fenomenalna. i kakve veze ima dali li hrvati imaju adsl ili ne?? nisam shvatio.

@ doxy: ti ga se*eš da niti ne shvaćaš koliko. Od 6 game types u cod4 ( HQ, Dom, S&D, Sab, DM, TDM ) samo DM i TDM su napucavanje bez cilja. Dok ostalih 4 je teamwork veoma potreban jer ako debili iz tima ne radi misiju tj. skupljanje zastava ( domination ) ili HQ, postavljanje bombe ( s&d, sab ) tvoj tim gubi. A našao sam se ne jednom da ja jedini ( rijetko kad bi još 1 igrač radio što i ja ) postavljam bombe skupljam HQ, zastave za Dom. Tako da ne pričaj gluposti da u cod 4 nema teamworka. I čisto me zab*li ako offtopičarim i ako pokupim karton. Jer sve manje i manje imam volje biti na ovakvom forumu. Svaka čast adminima i modovima i iznimkama forumašima ali forum polako odlazi u K***C i tu nitko niš nemože.

On topic. Igra ModernWarfare 2 bi trebao izaći na jesen.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 21:07 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se tiče CoD serijala, ModernWarfare je treba biti zasebni serijal jer odskače od originalnog serijala.

Nema logike. Ili da su išli postepeno, prvo drugi svjetski rat, vjetnamski bla bla bal pa onda tek ovaj dio

ModernWarfarea.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice