Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.202.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Barich kaže...

potpišite peticiju da smanjimo šanse da se to dogodi!!!

http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html

Vidim da fino napreduje, kad sam ja danas (oko 16h) potpisivao bilo je 8 tisuća potpisa, sad ih je već 30 tisuća...

Danny_HR kaže...
Ne znam kako, ali spominjali su da će biti moguće.

Gle, sve ćemo znati narednih dana, jedino je to sigurno.

Živi bili pa vidjeli...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

a onda sam preć singleplayer i vratit se na cod4,nema druge

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Dobro da su rekli pa sam stigao otkazati preorder. Vidio sam kako izgleda FPS MP kad nema dedicated servera... kao i sve drugo bez dedicated servera: šugavo i laggavo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

ja i frend smo se u algoritmu predbilježili za mw2 ali ovo stvarno nije uredu...čini mi se da će ova igra doživjet pad što se tiče MP ali baš je MP ono što svi jedva čekaju

16 godina
neaktivan
Barich kaže...

a onda sam preć singleplayer i vratit se na cod4,nema druge

Normalna stvar jos i pitasSmijeh

16 godina
odjavljen
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

A niš, skinut pirata, odigrat SP, obrisat igru i nastavit sa CoD4....

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A MOŽDA če ovo bit vrhunac cod seriala, ko zna. ništa se još nezna tako da nečemo nagađat. za mnoge igre se nagađalo da su loše a ispale su dobre....vidjet čemo

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gamer71 kaže...

A MOŽDA če ovo bit vrhunac cod seriala, ko zna. ništa se još nezna tako da nečemo nagađat. za mnoge igre se nagađalo da su loše a ispale su dobre....vidjet čemo

Koje to? Takvih nema. Al opet, nikad se nezna.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran

neznam nekak mi se cini da ce ova prica imat happy ending

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Igra je gotova i ide na umnožavanje.Gotovo je nikakve peticije ne pomognu.

Patch?

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
16 godina
neaktivan

vjerojatno će IW malo popričat sa Activision-om i sve će bit riješeno.to bi bio happy ending :)

[url=http://profile.xfire.com/barich51][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/barich51.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Da na isti nacin ko sto je blizzard poprico s Activisionom Smijeh

16 godina
moderator

I

je za nas.looooooooooooooool

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
16 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

I

je za nas.looooooooooooooool

Haha, nevjerojatno kako u zadnje vrijeme za sve sto se dogada uzimaju taj video i ubacuju titlove. Bilo je najprije ono nesta s modovima i uploadom, onda o nasem ne odlasku na SP 2010. i evo sad i za MW2, doduse ovo je na eng, a ona dva su bila na hr.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Već sam bio u procesu slaganja financijske konstrukcije za kupnju 4 igre u mjesec dana (L4D2, Dragon Age, MW2 i Borderlands), upravo uštedio 300 kuna.

:)

Haahhaha ova  ti je dobra hahaa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha, najjače mi je ono kad Hitler kaže da će bacit bombu na IW. Hahaha.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator

Bit če modova i svega,nitko nije čitao interview(a dao ga netko več prije)

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Eto, ono što je mene najviše bocnulo u intervjuu je:

- neće biti custom contenta (user made mapa,modova) nego će se moći napraviti private match/server gdje će te moći mijenjati neke varijable (airstrikove, damage, helath itd..)

-također, kasnije navodi da mogućnosti customiziranja neće biti kolike bi neki željeli

Također, kad je upitan, da li će se serveri hostati na IW-netu ili će ih hostati sami igrači, opterećujući svoj kompjuter, svoju konekciju, gospodin iz IW-a je odgovorio da koliko je on upoznat (a vjerujem da je dosta) da će igrači hostati servere.

-dakle, za svaki war morate raditi taj private match session, podešavati nekakve brojke itd...

A svi znamo da za pravljenje poštenog moda (npr. promod) treba i malo programiranja i pisanja koda

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 0:21 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gledajuci ovu dolje predloenu siku, gadi mi se gira, skroz me podsjeća na one igre ka COmbat Arms, i one koje su free multiplay, gdje je ping uzasno velik, akoi mas sreće onda je manji od 200, e još samo da naknadno počmu naplaćivat nadogradnje na oružja i sl. onda ja nevidim razliku između te igre i nekih "ijji" igara.

I evo isjecak gdje govori od PC, ima jos malo ali evo:
-----------

While the PC community often feels neglected by Infinity Ward, Robert ensures us this is not the case. Infinity Ward wants the Modern Warfare 2 experience on all platforms to be really unified and for everyone to have the same experience. This game, more than ever, is going to have that. The developers are working hard and have already added many things to the PC that gives it the extra benefits that the consoles already have build in on default. Lately it has become clear that there will be no dedicated servers for Modern Warfare 2, which scared the PC community. Robert however doesn’t share this fear because he trusts in the newly added “matchmaking” system for PC through Steam. It will run on IW-net, the new matchmaking network just for PC. You can now jump in and play against players that are around your rank and skill. If you want you can still jump in to a private match to customize your settings and play, just like you can do now on consoles. Maybe Infinity Ward has something up in their sleeves, but the news of no dedicated servers for Modern Warfare 2 didn't get a warm welcome in the PC community. They started a petition that you can sign here » to bring the dedicated servers back in Modern Warfare 2.
One of the other thing added to PC which wasn’t there before in Call of Duty 4: Modern Warfare is the Prestige Mode. You will be able to prestige now where it didn’t before. This has all been done to unify the game and experience on all platforms
.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 0:21 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda i nije sve tako crno kako se na prvi pogled čini..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ŽIVI BILI PA VIDJELI!!!

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja se još nadam da će implementacija ovog sustava biti dobra. Kao što je onaj lik na IW forumu napisao - od ovog će najviše patiti ljudi koji igraju u klanu, ostali i ne vide tolike probleme, dok je za kompetetivnije igrače bed. Ne znam više. Vidjet ćemo :)
naxeem kaže...

Valjda Battlefield 3 neće završiti jednako neslavno.

Haha, načekat ćeš se. Štoviše, dok BF3 izađe valjda će ispraviti napravljene greške (a i novi CoD će biti spreman za shiping). BF:BC2 izlazi u 3. mjesecu 2010., a BF3 ne možemo očekivati prije 2011.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 0:48 (Adisuki).
17 godina
neaktivan

I mislio sam na BF2:BC2 zapravo koji će po svemu sudeći biti fantastičan, a i bolji od MW2. Vidio sam igru u pogonu, ima dedicated servere....

Ionako meni osobno daleko više paše BF2 realizam pred COD serijalom.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I mislio sam na BF2:BC2 zapravo koji će po svemu sudeći biti fantastičan, a i bolji od MW2. Vidio sam igru u pogonu, ima dedicated servere....

Ionako meni osobno daleko više paše BF2 realizam pred COD serijalom.

Cod je svetinjaViče

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Već sam bio u procesu slaganja financijske konstrukcije za kupnju 4 igre u mjesec dana (L4D2, Dragon Age, MW2 i Borderlands), upravo uštedio 300 kuna.

:)

E lako tiu je rec,ja da nepusin sad bi moga kupit pola igara u profilaMršti se

duje kapitanović

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.

16 godina
neaktivan

Ah, morat ću probat taj BF2 BC, al neznam može li nadmašiti cod. Nikad mi BF nije bio bolji od coda, ali isto nudi super zabavu, a posebno mi se sviđa, to što se može upravljati svim vozilima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Velik sam fan obje franšize, i moram reći da se radi o dvije totalno različito koncipirane igre. Obje imaju svoje pluseve i minuse, tako da se ne može govoriti o nekoj nadmoćnosti općenito, bar ne objektivno. BC2 izgleda jako dobro, ali kako će se igrati moramo još vidjeti :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

Igram CoD2 pa skoro svaki dan, CoD4 sam malo napustio, ali sam nakon piratskih verzija nabavio originale za obje igre.

Ova promjena politike me je pravo iznenadila, ali kako nisam neki ekstra ljubitelj modernog ratovanja, nisam ni bio nešto  ushićen radi igre niti baš razočaran zbog svega ovog.

Ovako kako stvari stoje, bez obzira koliko igra bila dobra, ako mi ne bude odgovarao taj sistem multiplayera neću kupovati original.

Sudeći po vašim komentarima i nekim iskustvima sa takvim načinom multiplayera, ne piše se dobro.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Velik sam fan obje franšize, i moram reći da se radi o dvije totalno različito koncipirane igre. Obje imaju svoje pluseve i minuse, tako da se ne može govoriti o nekoj nadmoćnosti općenito, bar ne objektivno. BC2 izgleda jako dobro, ali kako će se igrati moramo još vidjeti :)

Slažem se s time; ta igrao sam obje, ali dok je COD arkada, BF je više na realizmu. Meni je BF2 uvijek bio draži: velike mape, realnija borba.

COD jest strašno zabavan, ali je arkadan. HC mod ga je činio znatno boljim, ali rijetki su HC serveri, a i uvijek imaš dječurliju koja se žali na oružja, dozvole, cheatere itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 12:33 (naxeem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice