Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.371.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
naxeem kaže...

Oni su mogli uvesti licenciranje servera i autentikaciju servera prema vanjskim... npr da se profili drže na njihovim serverima ili nešto slično, ali ukinuti slobodne dedicated servere u svrhu spriječavanja piratizacije? ROFL.

Što se mene tiče, COD igram na pingu ispod 50, a ne da ovisim o sranjima od javnih servera. Da ne govorim o modanju, hrpi optimizacija gearanja, perkova, podešavanja servera po guštu klana i sl.

S obzirom da je službeno, ne vidim zašto bih kupovao igru samo zbog single playera od ovako bahate kompanije koja pljuca u lice PC igračima. Click, bye bye (slika)  

aj ta stvar sa licencama je dobro...priznajem... ali ovi modovi,perkovi i ostalo...pa toga ce bit bez greške... isto tako mislim da ce se optimizirat servere,i da ce ih bit dovoljan broj...

neznam sta da kazem.... ja ih razumjem al isto sa druge strane.....

ma nisam opet pesimist, mislim da ce nesto izmislit....sve ce ispast uredu.... ako ne onda su sj..bali ovogodišnji HIT....

BE POSITIVE

17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

kolko nas je slinilo nad svim videima i jedvaiščekivalo novu vijest. al kad je stigla ova vijest svi se povlače, niko ne planira uzet igru...iw, svaka čast, odličan pozet, upravo si izgubio dosta² kupaca.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

iw, svaka čast, odličan pozet, upravo si izgubio dosta² kupaca.

iw če svatit što je napravio tek kad će se igre pojavit na torrentima i kad će je hrpa ljudi skinut a ne kupit

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 20:15 (Gamer71).
18 godina
neaktivan

i onda se pitaju zasto piratiziramo

potpis :D
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
moderator

Ja ne vjerujem da če zajeba*,pa valjda oni najbolje znaju što rade i kako če taj sustav radit.

A i tako još nema informacija kako če to sve radit,a i Robert Bowling je rekao da če to sasvim drugačije biti nego na konzolama.

Shack: By the way, have you changed the way multiplayer games function on the PC at all?

Robert Bowling: PC will be the same as it always was.

Shack: LAN support as well?

Robert Bowling: LAN support, yes.

Shack: And the DLC--you've said two to start, but maybe more after that?

Robert Bowling: There might be more after that. We haven't even started working on DLC yet. We're thinking about what we're going to do, but this is still something we're working out. We've promised them at least two DLC, that we'll release first on Xbox and then go wide everywhere else, so it's a very short, timed exclusive. We have plans, we'd like to do more, but we'll worry about that after we ship the game

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 20:30 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina

mal sam progugla problem i osa na nekoliko poznatih game stranica na netu... neki pricaju da ce se moc vodit privatne clan vs. clan bike. neki da ce bit moguce nove mape al da ce se naplacivat...

ugl svi govore svasta

al zna se se da niko nezna nista 100%

jedino je sigurno da nema DS-a.. ali na koji nacin to još nije definirano...

najave su kolko vidim da ce se implementirat konzolaški način multiplayera... ako je to onda je to vec problem.

ako stvarno to naprave onda SU PRAVI DEBILI, i nisu zaslužili da dobiju COD serijal

AAAAAAHHHHHH... JESMO BILI SRITNI U PRVIM POSTOVIMA....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Oni su mogli uvesti licenciranje servera i autentikaciju servera prema vanjskim... npr da se profili drže na njihovim serverima ili nešto slično, ali ukinuti slobodne dedicated servere u svrhu spriječavanja piratizacije? ROFL.

Što se mene tiče, COD igram na pingu ispod 50, a ne da ovisim o sranjima od javnih servera. Da ne govorim o modanju, hrpi optimizacija gearanja, perkova, podešavanja servera po guštu klana i sl.

S obzirom da je službeno, ne vidim zašto bih kupovao igru samo zbog single playera od ovako bahate kompanije koja pljuca u lice PC igračima. Click, bye bye (slika)

Otkud si naručio igru, sa koje stranice ???

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 20:34 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...
naxeem kaže...

Otkud si naručio igru, sa koje stranice ???

http://www.game.co.uk/

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

al neznam sta se svi zalu... onaj koji ima original moc ce igrat multi ka sve ostalo....1

nemora znacid da se nece radit modovi i nove gluposti....2

ukidanjem dedicated servera ce se smanjit puno piratizacija igre i hackera koji unistavaju igre na multi.3

ako se pogleda sa njihove strane, totalno se razumije....4

ja nevidim nista posebno lose u tome????5

o kakvim ti to glupostima buljezgas

1.nego sta

2. pisalo je da se uopce nece radit a ne da se nece radit za piratske igre

3.od kada to pirati unistavaju igru, btw da nema pirati mp bi bio jedno malo sr*nje, a izgledalo bi ovako, par servera npr od 50-100 s time da na njima bude max po 10 igraca i to je ono vrlo jako zanimljivo s time da bude ping dam se kladit preko 100 za neke blize servere koju su u njemackoj ili engleskoj pa do 200 i preko za americke sto je jako super

4. jedino sta se moze razumijeti s njihove strane da ig boli ono dolje sta im visi za PC igrace i da samo ocekuju zaradu da mogu dobit zuljeve dok ce brojit pare

5. ne vidis jer ne razumijes

na kraju sta sam i rekao, mw2 ce drzati samo par mj ili do izlaska B- BC 2

naxeem kaže...

lolcina

18 godina
neaktivan

Evo malo sam dublje googlao o čemu se radi i ne mogu jednostavno vjerovati kakav su bull napravili. Zaboga, don't fix it if it's not broken. PC community je bio zadovoljan i sasvim je dobro funkcionirao sa klasičnim dedicated server sistemom :/. Što je najgore, nećemo ni vidjeti popis njihovih servera nego će nas onak matchmaker zabaciti gdje njemu odgovara. Na nama će biti samo da kliknemo PLAY ONLINE. Pretvaraju PC community u faking konzole; uništavaju kontrolu nad matchevima, a o modiranju neću ni pričati.

Imam osjećaj da je ovaj IWNet jedna velika furka na Blizzardov Battle.net. Stvarno mi nije jasno. Valjda su svjesni da se takav koncept ne može primjeniti na FPS koji se već izgradio na jedan način.

Nisam pre-orderao, ali jedno veliko HVALA svima koji su ga otkazali. Ja sam igru planirao sigurno kupit negdje u 3. ili 4. mjesecu kad budem imao vremena - međutim sada sam sve više skeptičan. Vidjet ćemo :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 20:47 (Adisuki).

5 0 hvala 0
18 godina

Evo i ja otkazao pre-order... Pa nek se hebu...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta, mi koji mislimo skinut igru prek torrenta nećemo moć igrat mp ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
extrem spammer kaže...
Abomb kaže...

al neznam sta se svi zalu... onaj koji ima original moc ce igrat multi ka sve ostalo....1

nemora znacid da se nece radit modovi i nove gluposti....2

ukidanjem dedicated servera ce se smanjit puno piratizacija igre i hackera koji unistavaju igre na multi.3

ako se pogleda sa njihove strane, totalno se razumije....4

ja nevidim nista posebno lose u tome????5

o kakvim ti to glupostima buljezgas

1.nego sta

2. pisalo je da se uopce nece radit a ne da se nece radit za piratske igre

3.od kada to pirati unistavaju igru, btw da nema pirati mp bi bio jedno malo sr*nje, a izgledalo bi ovako, par servera npr od 50-100 s time da na njima bude max po 10 igraca i to je ono vrlo jako zanimljivo s time da bude ping dam se kladit preko 100 za neke blize servere koju su u njemackoj ili engleskoj pa do 200 i preko za americke sto je jako super

4. jedino sta se moze razumijeti s njihove strane da ig boli ono dolje sta im visi za PC igrace i da samo ocekuju zaradu da mogu dobit zuljeve dok ce brojit pare

5. ne vidis jer ne razumijes

na kraju sta sam i rekao, mw2 ce drzati samo par mj ili do izlaska B- BC 2

naxeem kaže...

lolcina

1. aahhhh

2. nije još ništa sugurno

3. negovorim da pirati unistavaju igre nego unistavaju oni koji ne igraju "po pravilima!" KUZIS...

4. razumijem da oce skupit lovu.... to ti i zelim rec.... boli ih ko sta igra glavno da se zaradjuje....

5. razumijem ja sve

al zelim rec da vecina sta se govori po netu su 90% spekulacije.... niko još nezna ništa osim naravno toga da nema DS-a...

niko još nezna kako ce sse to sve izvest....

BE COOL

16 godina
protjeran

ma kakav fc2,cod je zakon...

16 godina
neaktivan

evo ja sam isto otkazao pre order na game.co.uk

htio sam pričekat još malo al ste me potaknuli

ništa igru ču nabavit preko bogom danog lockerza kao i mnogi drugi

i opet ču imat original a iw će popušit za 400 kn jer su ovo uradili

ak ne uspijem prek lockerz onda ću valjda ipak kupit normalno jer nemogu odoljet mp

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislio sutra preorderat igru al hvala Bogu pa je vijest dosla u pravo vrijeme jer sam sad siguran da necu kupiti ak bude ovako kako se prica i ako ne promjene nesto

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh sad bi bilo dobro da IW dobije informacije koliko je ljudi otkazalo kupnju igre, pretpostavljam velik broj, i da onda stave dedicated servere kad se zaprepaste koliko je ljudi otkazalo svoj pre-order. :) Mada vjerojatno do toga nece doci.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 21:06 (Prison Breaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Spriječi piratstvo tako da ubiješ klanove ukidanjem dedicateda... Well done IW. Potpisao sam peticiju, pridružio se bojkotu i NEĆU kupit igru (već sam sakupio 300kn. izgleda da ću te pare zapit il kupit benzin za Yuga). Nema promoda, nema custom mapa (aj, nije neko zlo, ionak se igraju official mape većinom), ping će lijepo prijeć 100 (nikad nisam igrao sa pingom preko 100 nit namjeravam). Sramota. Sad smo osuđeni na public servera pune njubara sa GLovima, martyem i LSom. I jugger onak usput. FAIL

COD4 FTW

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako je tako onda ću piratsku odigrat, pa neće dobit ni kune od mene.

Potpis
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Neznam konzole ali ocito se ekipe okrecu konzolama zbog manjeg broja pirata

vidim da svi noviji reviewi su napravljeni na temelju konzola

potpis :D
17 godina

Ja igram najviše po public serverima, nisam ni u jednom klanu iako su me neki puno puta zvali. Bio sam u klanu neko kratko vrijeme i dok sam došao na prvi war zgadio mi se život, tamo neka djeca se napucavaju, a pogotovo dok sam vidio kako bodovi iskaču kad ubiješ svakoga čovjeka i kako je grafika smanjena. Odigrao sma war do kraja i otišao iz klanan jer mi je sasvim glupo igrati na tom pro modu. I od uvjek igram na normalnim hard core modu i tako če i ostati, to je zato jer ja igram cod iz zabave ne radi nekakvog dokazivanja i natjecanja. Tako da će meni ovaj cod biti po volji barem tako mislim.

A što je najgore od svega je to da mi svi to nagađamo, možda bude bolji ping, možda je to zbog piratstva možda ovo, možda ono....

Ljudi treba pričekati probati pa onda početi sra**, da ne valja. Ja nisam otkazao svoj pre order jer mislim da oni znaju šta rade, a tak kad probam ću moći sa sigurnošču reći što valja, a što ne.

Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

1. aahhhh

2. nije još ništa sugurno

3. negovorim da pirati unistavaju igre nego unistavaju oni koji ne igraju "po pravilima!" KUZIS...

4. razumijem da oce skupit lovu.... to ti i zelim rec.... boli ih ko sta igra glavno da se zaradjuje....

5. razumijem ja sve

al zelim rec da vecina sta se govori po netu su 90% spekulacije.... niko još nezna ništa osim naravno toga da nema DS-a...

niko još nezna kako ce sse to sve izvest....

BE COOL

opet bjezis pred rudo, 

1.-

2. iz tvojih usta u Bozje usi, btw ako je to izaslo iz usta covjeka koji ima neku udio u iw onda ne vjerujem da je patka, btw tako bude kako bude ali najvjerojatnije ce nakon par mjeseca rijesit stvari kada poberu love tako mi je frend rekao,,,

3.napisao si "ukidanjem dedicated servera ce se smanjit puno piratizacija igre i hackera koji unistavaju igre na multi" pogledaj podebljano, btw sta na orginalnim serverima nema citera, kako da ne, isto ih vrvi pun k.,,,

4.tako je

5. vidim da si nesto skuzio ali ne sve ocjena prolazna ( 3 ) :D

17 godina
moderator

Pročitajte to da vidite u čemu sve niste bili u pravu.I sad dalje nemojte nagađat bezveze radije

pričekajte nove informacije a ne da seret* na prazno.Ni ja neču otkazat pre-order.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 22:19 (pirat).
17 godina
neaktivan

krivo,quotao sam nes staro....

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 22:24 (troublemaker).
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Uopće nije pitanje piratskih servera; dabogda ih ne bilo, ali dedicated serveri ne služe tomu; služe tome da ja dignem mašinu u dnevnom i da nas 8 može peglati COD u vrućoj ljetnoj noći BEZ 25MBps neta; da mogu dignuti server na serveru u firmi i da imamo ping 30 i igramo s bilo kim iz HR s malim pingom.

Ovako smo ovisni o njihovim serverima koji sigurno neće biti u Hrvatskoj, a u najboljem slučaju biti će u Njemačkoj (ping 60-80) ili Engleskoj ili Švedskoj, a sve to znači ping od 50 (ako bude puno sreće) do 150 u najboljim slučajevima i naviše u gorim.

Strašno glup potez.

Valjda Battlefield 3 neće završiti jednako neslavno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

Uopće nije pitanje piratskih servera; dabogda ih ne bilo, ali dedicated serveri ne služe tomu; služe tome da ja dignem mašinu u dnevnom i da nas 8 može peglati COD u vrućoj ljetnoj noći BEZ 25MBps neta; da mogu dignuti server na serveru u firmi i da imamo ping 30 i igramo s bilo kim iz HR s malim pingom.

Ovako smo ovisni o njihovim serverima koji sigurno neće biti u Hrvatskoj, a u najboljem slučaju biti će u Njemačkoj (ping 60-80) ili Engleskoj ili Švedskoj, a sve to znači ping od 50 (ako bude puno sreće) do 150 u najboljim slučajevima i naviše u gorim.

Strašno glup potez.

Opet nagađaš kako če biti,pa treba pričekati igru pa vidjeti ili bar pričekati informacije o tome.

17 godina

Ja nekako cisto sumnjam da ce IW drzati servere nego da ce u biti spajanje na servere ici preko tog njihovog IW.NET-a.

Vjerovatno ce autentifikacija svih servera morati biti preko IW.NET-a kako bi sprijecili piratluk.

Maloprije sam izvrtio za probu CoD4 server browser i rekao je xx/20000 (vjerovatno je 20k najvise sto moze prikazati).

Nema teoretske sanse da IW moze financijski izdrzati hostanje sve sile servera bez placanja mjesecna naknade za igranje kao sto imaju MMORPG naslovi.

A uvodjenje mjesecne naknade u online FPS znaci poslovno samoubojstvo.

Dakle, vjerujem da ce i dalje biti kao i do sada hrpa privatno hostanih servera i sl., ali ce autentifikacija svakog servera i svakog igraca biti online kako bi sprijecili piratiziranje.

Naravno, preko hamachija i sl. ce ekipa i dalje zaobilaziti zastitu, ali to ce biti u puno, puno manjoj mjeri nego sada kada svatko moze dici piratski server (za cod4 govorim).

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...

Strašno glup potez.

Slazem se sa svime osim sa time da su njemacki pingovi 60-80, prije bih rekao 40-60 sto je prihvatljivo, al ak ce biti nekaj udaljenije /suicid

Takva politika dovest ce do toga da ce CoD:MW2 postat mrtva igra (nesto slicno kao CoD5). Svi ce odigrat SP i vratit se CoD4 MP-u. Kao sto se puno igraca vratilo na CoD2 nakon CoD5.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice