Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.212.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Nekako sam mišljenja da je ova ne dedicated serers odluka Activisiona, a ne IW-a.

A koliko vas, koji slijepo vjeruju i misle da ''IW zna što radi'' bi to isto moglo reći i za Activision?

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD:MW2 postat mrtva igra. Svi ce odigrat SP i vratit se CoD4 MP-u.

To bi bila najveća katastrofa.nakon toliko iščekivanja da se to dogodi...

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
17 godina
neaktivan

ma BANDA LOPOVSKA

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
razer1911 kaže...

ma BANDA LOPOVSKA

hebiga sami smo si krivi da smo kupili cod4 (ovi koji nisu a ima ih jako puno) dedicated serveri bi ostali 

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan

Ja na svu srecu imam cod 4 original i to sam sretan ko mladi mjesec,ak se sjecate kak su pljuvali po codu 4 kad je trebo izac a gle sad hahah

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
razer1911 kaže...

Ja na svu srecu imam cod 4 original i to sam sretan ko mladi mjesec,ak se sjecate kak su pljuvali po codu 4 kad je trebo izac a gle sad hahah

Isto če bit (i je isto)i sa cod-om MW2.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
razer1911 kaže...

Isto če bit (i je isto)i sa cod-om MW2.

Nada ostaje zadnja!

KIša je padala cijeli dan tri dana
17 godina
neaktivan

I da je sve ostalo po starom, svejedno bi MW2 bio najprodavanija igra godine, možda i najprodavanija igra ikad, ali valjda para nikad dosta.

Don't fix it if it's not broken....

Uostalom, uz pretpostavke da će IW.net (ili kako se već zove) hostati sve servere (uz loš ping, preopterećen sustav...) trošak održavanja i hostanja svih tih silnih servera bi poništio profit od nemogućnosti piratiziranja.

Međutim, ako hoće dobro profitirati, onda hostanje svih tih silnih servera ne dolazi u obzir (trošak), a u tom slučaju smo osuđeni na jadne homemade user-hosted servere.

Treće mogućnosti ne vidim (slobodno me prosvijetlite)....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

evo system requirements za COD MW2

http://www.realpoor.com/Do_you_meet_Modern_Warfare_2_System_Requirements_t190891.html

Minimum System Requirements

Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor
Display Card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
Memory: 512MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Microsoft Windows XP

Recommended System Requirements

Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended
Display Card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Memory: 1024MB

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:08 (system).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
razer1911 kaže...

Pljuvali su iz razloga jer nisu znali kako ce biti igrivo sa modernim puskicama koje, ruku na srce, samo sprejaju za razliku od CoD2 gdje je raznolikost bila veca i ucinkovitost oruzja od mape do mape razlicita. Sada imas puno fanova CoD2 i CoD4, CoD2 igraci ''trebali'' prijeci na CoD5 ali nisu i postala mrtva igra, sada su dosli na red CoD4 fanovi koji cekaju CoD:MW2 i nadam se da se CoD5 proslost nece ponoviti.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:10 (ukay1000).
16 godina
moderator
FlyBoy kaže...

I da je sve ostalo po starom, svejedno bi MW2 bio najprodavanija igra godine, možda i najprodavanija igra ikad, ali valjda para nikad dosta.

Don't fix it if it's not broken....

Uostalom, uz pretpostavke da će IW.net (ili kako se već zove) hostati sve servere (uz loš ping, preopterećen sustav...) trošak održavanja i hostanja svih tih silnih servera bi poništio profit od nemogućnosti piratiziranja.

Međutim, ako hoće dobro profitirati, onda hostanje svih tih silnih servera ne dolazi u obzir (trošak), a u tom slučaju smo osuđeni na jadne homemade user-hosted servere.

Treće mogućnosti ne vidim (slobodno me prosvijetlite)....

Možda ali nije potvrđeno i to je zato samo još jedno nagađanje a s ovom prvom rečenicom se slažem.

17 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasnit sta to znaci dedicated server i sta je to IW lose napravio?Sramim se

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

super!!!njihovi serveri i noob tuberi s martyem jer naravno server nije moddan...baš super!!!2 godine igram cod 4 i N I K A D nisam stavio martya...ponosan sam na sebe!!!konzole su sve krive,prokleti fanboyevi i debeli američki klinci  i šugavi halo!!!malo sam offtopic išao ali stvarno sam ogorčen što nema custom mapa i itd.

a zamislite da nas samo napaljuju i na dan prije releasea.....objave...HA HA suckaz! ipak če biti a svi koji su preordali igru pojedu si živce a koji lol!!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Moze li mi netko objasnit sta to znaci dedicated server i sta je to IW lose napravio?Sramim se

Procitaj nekoliko stranica unazad

KIša je padala cijeli dan tri dana
17 godina
VirtUoso kaže...

To znaci da je neko mogao hostat igru gdje zeli i sam upravljati serverom, stavljati modove, mape, skinove itd. i to sve prema van (internet). Laicki receno.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
system kaže...

http://www.realpoor.com/Do_you_meet_Modern_Warfare_2_System_Requirements_t190891.html

Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor
Display Card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

Omg, loool, nisam vidio igru noviju od Call of Duty 4, a da ima tako malene zahtjeve, jednake kao Cod4.

I don't care...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovako smo ovisni o njihovim serverima koji sigurno neće biti u Hrvatskoj, a u najboljem slučaju biti će u Njemačkoj (ping 60-80) ili Engleskoj ili Švedskoj, a sve to znači ping od 50 (ako bude puno sreće) do 150 u najboljim slučajevima i naviše u gorim.

Da je ovo toliko loše, Naxeem, zar bi se toliko primjeraka prodavalo na konzolama koje koriste isti sistem kao što će PC koristiti sada?

Naravno da ne.

Jer ovo nije toliko loša promjena koliko ju svi lošom prikazujete.

Da, i ja sam navikao na dedi servere i ja ih također volim, ali ovo ne vidim kao nešto što će toliko grozno utjecati na moju igru.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
system kaže...

Display Card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

To opet nije iw potvrdio, tako ste sra** i za odgodu, pa sad za server za koje neznate kakvi budu, a sad čete početi brujiti o lažnim sistemskim zahtjevima.

Do kad to 402 ne potvrdi do onda nikome ne vjerujem.

17 godina
neaktivan

Nekako mi se ne cini vjerodostojna ta stranica.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
moderator
system kaže...

Ma to je čisti fake,neki lik tam otvorio temu i nabljuzgao gluposti.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da je ovo toliko loše, Naxeem, zar bi se toliko primjeraka prodavalo na konzolama koje koriste isti sistem kao što će PC koristiti sada?

Naravno da ne.

to je zato što konzole/konzolaši ne znaju za bolje (dedcated) a i realno mogućnosti hostanja dedi servera na konzoli su ravne 0 (nuli)

Zato mi sad reci koliko ima modova/ modanih servera (ili servera koji s postavkama odstupaju od predefiniranih) na konzolama.

16 godina
neaktivan
system kaže...

da je bar to istina! ja presretan

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:18 (Gamer71).
17 godina
neaktivan
Modanje će i ovako biti moguće na računalu.
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
system kaže...

Ma to je čisti fake,neki lik tam otvorio temu i nabljuzgao gluposti.

To su zahtjevi od CoD4. Pogledajte. To je sa ove stranice.

“Recommended Specs”

• CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
  • RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
  • Harddrive: 8GB of free hard drive space
  • Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

“Required (min) Specs”

• CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM)
  • 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
  • RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
  • Harddrive: 8GB of free hard drive space
  • Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
  • Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
    17 godina
    neaktivan
    Danny_HR kaže...
    Modanje će i ovako biti moguće na računalu.

Kako će biti moguće, ako sad i PC koristi isti sistem kao konzole (tvoje riječi)???

16 godina
    neaktivan

ma krasno...nema dedicated servera,nema modova i još bi za pc trebo kasnit,wtf???bolje im je da to kašnjenje upere u to da stave modove i servere,a po svemu sudeći igra će bit vrlo zahtjevna.ako ovo ovak ostane mogu sam sve zaj***t.ljudi će se vratit na cod4 koji je fenomenalan i ostavit mw2 onim hardcore fanaticima serijala.ja osobno mislim da je ovo najveća glupost koju su mogli napravit za jednu ovako veliku i kvalitetnu igru koja bi trebala rušit sve rekorde.bolje im je da to poprave inače nebu novca za gablec.inače slažem se da je to vjerojatno više odluka Activisio-a nego IW-a.dići će se dost prašine u vezi ovog...

potpišite peticiju da smanjimo šanse da se to dogodi!!!

http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
    Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 23:24 (Barich).
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Ne znam kako, ali spominjali su da će biti moguće.

Gle, sve ćemo znati narednih dana, jedino je to sigurno.
    16 godina
    neaktivan

ma moramo se nadat najboljem.jer ak bi bila ona verzija sa home serverima il kaj se pričalo,pa to će laggat ko blesavo i ping će bit ogroman.kupujem MW2 orginal al ako to završi ovako kako se govori preispitujem kupnju uopće

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
    16 godina
    moderator
    Barich kaže...

ma krasno...nema dedicated servera,nema modova i još bi za pc trebo kasnit,wtf???bolje im je da to kašnjenje upere u to da stave modove i servere,a po svemu sudeći igra će bit vrlo zahtjevna.ako ovo ovak ostane mogu sam sve zaj***t.ljudi će se vratit na cod4 koji je fenomenalan i ostavit mw2 onim hardcore fanaticima serijala.ja osobno mislim da je ovo najveća glupost koju su mogli napravit za jednu ovako veliku i kvalitetnu igru koja bi trebala rušit sve rekorde.bolje im je da to poprave inače nebu novca za gablec.inače slažem se da je to vjerojatno više odluka Activisio-a nego IW-a.dići će se dost prašine u vezi ovog...

potpišite peticiju da smanjimo šanse da se to dogodi!!!

http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html

Igra je gotova i ide na umnožavanje.Gotovo je nikakve peticije ne pomognu.

17 godina
    neaktivan

to je isti sistem requaments za cod 4 hahahah pogledajte bolje

4 0 hvala 0
    Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice