LOL 15 gb net ! ! !
Bez fleta nemogu zamisliti život ^^
call of duty black ops here I'm come!!!! Preorder!
LOL 15 gb net ! ! !
Bez fleta nemogu zamisliti život ^^
call of duty black ops here I'm come!!!! Preorder!
moj preorder je pao prekjucer.. mozda i padne za server.. moram se jos malo raspitat.. ako tko ima kakve korisne informacije vezane za rentanje servera nek javi.. i ako ima zainteresiranih za administriranje uz financijsko sudjelovanje nek javi!!
evo i ja sad preoder jedva cekam zaigrat ode bfbc2 (R.I.P.)
malo off topic zanima me koja je razlika izmedu hdmi-dvi gold od 145kn i hdmi-dvi od50 kn jel ima razlike mislim oce plejka delat?
Znači cijena 9.11. će bit 399 kn STO POSTO??? Dodajte me na steam ako želite "sako9800".
Znači cijena 9.11. će bit 399 kn STO POSTO??? Dodajte me na steam ako želite "sako9800".
Da barem sto se tice Sophoslab-a jer sam ja zvao i pitao, a preorder kao sto sam rekao je 355kn i moze naruciti preko telefona. I njima cim stigne (reko je frajer da ce biti isti dan) oni ti posalju mail da ti je igra stigla i odes po nju.
http://twitter.com/JD_2020/status/27759014278
nema vise internal bete
cini se da su hackeri ucinili svoje...
previse leakova
evo i ja sad preoder jedva cekam zaigrat ode bfbc2 (R.I.P.)
malo off topic zanima me koja je razlika izmedu hdmi-dvi gold od 145kn i hdmi-dvi od50 kn jel ima razlike mislim oce plejka delat?
Gold je valjda skuplji jer ima pozlačene utore ili nešto zlatno.
A zlato je jedan od najboljih provodioc struje.
Tactical Mask Pro ipak nije NVG
Dev Vahn je to potvrdio na twitteru
Izgleda da je iscurila Retail kopija igre, stvari se izmiču kontroli :)
http://www.hookedgamers.com/blogs/banewilliams/2010/10/18/retail_copies_of_black_ops_stolen_leak_imminent.html
Izgleda da je procurila i ima 1154.98MB.
Sad bi mogli svima dat na jedan tjedan da probamo i gotovo
Izgleda da je procurila i ima 1154.98MB.
Nekak sumnjam da Black Ops instalacija ima samo 1GB.
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
i ja mislim da je to
Black ops sigurno neće zauzimat manje od MW2 a to je negdi 11.5 gb.
Btw tko je sve rekao da misli uzeti server???
Ovaj dio mi se svidja: "The biggest entertainment launch in history, outgrossing even Modern Warfare 2" ahahhahahaha ma ovo vec prerasta u show program.
ja bih uzeo ali trebam pomoc kod administriranja.. danny javi se!!! ato se tice love sudjelovat moze svatko, ali nemora , bit ce slicno ko sa bugovim bc2 serverom.
ako se ekipa slaze ovo bi mogao bit server di ce se okupljat forumasi. ako se slazete stisnite palac gore a ako ne onaj drugi!!!
ima jos vremena sve se mozemo dogovorit!!
ja bih uzeo ali trebam pomoc kod administriranja.. danny javi se!!! ato se tice love sudjelovat moze svatko, ali nemora , bit ce slicno ko sa bugovim bc2 serverom.
ako se ekipa slaze ovo bi mogao bit server di ce se okupljat forumasi. ako se slazete stisnite palac gore a ako ne onaj drugi!!!
Ako uzmeš ja sam tu ako zatreba pomoć.
Ako se ne varam servere hosta samo Gameservers, kod njih sam hostao COD:WAW i COD:MW servere, sistem hostanja i pristup FTP-u im je jednostavan tako da bi mogao pomoći ako zatreba, naravno.
naci leakana igra ako bude leakanih videa stavljajte
Ako se ne varam servere hosta samo Gameservers, kod njih sam hostao COD:WAW i COD:MW servere, sistem hostanja i pristup FTP-u im je jednostavan tako da bi mogao pomoći ako zatreba, naravno.
Znači ipak kupuješ za PC
ok!! par jebacha se javilo pa mozda i bude kaj od tog.. kroz par dana cu odlucit. sve ovisi o ekipi koja mi se javi ili ne javi jelte.. hvala trebat cemo te sigurno. narucuj odma za pc
Ovaj dio mi se svidja: "The biggest entertainment launch in history, outgrossing even Modern Warfare 2" ahahhahahaha ma ovo vec prerasta u show program.
mw2 je bio više hypean od ove igre.
ja bi mogao ali znam da nećeš mene uzet :)
a zasto tako mislis?? ako imas iskustva u tome javi pa te uzmemo u obzir, ok?
znaci to ce se mi duuuugo skidat prek steama
a u kur*c bas nemam srece
al staces ipak nemozes platiti 270kn da nebi bilo neke kvake
Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh
Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.
Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh
Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.
ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)
unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu
tvoja odluka
moze.. za sad ja imam love za 6 mjeseci ako nitko nebi sudjelovao sa lovom..
ja glasam za ranked
a zasto tako mislis?? ako imas iskustva u tome javi pa te uzmemo u obzir, ok?
a bio sam admin private servera za warove na cod4.
ništa posebno, ali eto, mlad sam. 14 g :)
također moj glas za ranked. zbog cp i exp.
ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)
unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu
tvoja odluka
Nebi se slozio sa tobom jer su unranked server skuplji.
RACUNICA za jedan mjesec!
1. RANKED 18 slotova 10.78 eura
2. UNRANKED 18 slotova 12.96 eura