mislim da sam negdje cuo da se wager match serveri nemogu rentat te ce svi oni biti kao sluzbeni...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije to black ops kasnije u vidu vidis mp 40
Ne možeš igrati custom mape na xboxu,model mp40 je drugaciji kao i zvuk,kasnije vidis i novi shotgun
Preorder obavljen.
Preorder obavljen također
mi bugovci koji cemo kupit obavezno cemo morati baciti jednu partiju zombija :D
pola vas imam vec na steamu tak da nece biti problem
3:25 je epic - ooh, it's coming baack! Vjerojatno je pozalio sto igra s noobstickom umjesto misem i tipkovnicom (cak i s target assist enabled) :p
5:40 opa, ovo je nesto novo? Sviđa mi se...
No ono sto mi se ne sviđa je dizajn mapa koji se nastavlja u tom industrijskom tonu. Sve neki škverovi, luke, metalna industrija... Ova iz filmica mi se cini debelo inspirirana mapom Ambush iz COD-a 4. Dajte nam malo trave i prasine, to je ratovanje :p Plus sto se u dizajnu totalno podilazi kemperima, mape imaju toliko kemp pozicija da je to nenormalno (odmah se sjetim Invasiona iz MW2).
Ma ovaj autic ce biti ziva ludnica, kad ekipa pocne bjezat a ti znas da ti nemogu pobjec i onda ih namjerno ganjam dok ne dodju do svojih suigraca i onda BUUUUM! :D
Ma ovaj autic ce biti ziva ludnica, kad ekipa pocne bjezat a ti znas da ti nemogu pobjec i onda ih namjerno ganjam dok ne dodju do svojih suigraca i onda BUUUUM! :D
Je zakon je.Ali isto mi je zakon sto cemo moc stavit unlimited time na private matchu da se mozemo utrkivat
mada mislim da pc nece imati private match u igri nego cemo morat kupit unranked server
A zombije cemo igrati skupa 100% nas 4 npr TopForumaš,Kuky(Jack sparrow),Pirat i ja ili nekako.Ali nacemo se 100%
ja skidam ovaj death machine gameplay u 720p pa ako ga maknu uploadat cu na filefront
Je zakon je.Ali isto mi je zakon sto cemo moc stavit unlimited time na private matchu da se mozemo utrkivat
mada mislim da pc nece imati private match u igri nego cemo morat kupit unranked server
A zombije cemo igrati skupa 100% nas 4 npr TopForumaš,Kuky(Jack sparrow),Pirat i ja ili nekako.Ali nacemo se 100%
ja skidam ovaj death machine gameplay u 720p pa ako ga maknu uploadat cu na filefront
stavi na mediafire (ovaj je prepun reklama)
Ovo izgleda odlično..bilo bi fora kad bi dodali mape iz mw2 uz ove nove 
Racunajte i na mene jer je ja kupujem 100%.
Mislim da to nije Black Ops,iako u naslovu videa tako piše....
Kratko pitanje: Di mogu naručiti (tj. preorder) i dali mi je dosta devizni račun za narudžbu?
Mislim da je to neko hacko ili nesto.Jer vjerujem da ce brzo to skinit pa pozurite i koji imate xbox360
nekuzim bas
dali to sad znaci da je beta na xbox open?
EDIT:evo mislim da ovo jos nije bilo
Šta je to? Stavili su neki MP za skinuti?
Neznam dali netko skida ovo za Xbox ali jeste li vidjeli datum izlaska "Released: 1/1/0001" LOL.
EDIT:
Ipak sam napravio preorder u Sophoslabu te ce cijena biti 355 kn (preorder) a 399 standardna cijena nakon 9.11. Najveci razlog je to sto ce mi trebati pun kufer vremana da mi se igra DL sa steama a i to sto imam samo 15gb free neta.
Neznam dali netko skida ovo za Xbox ali jeste li vidjeli datum izlaska "Released: 1/1/0001" LOL.
EDIT:
Ipak sam napravio preorder u Sophoslabu te ce cijena biti 355 kn (preorder) a 399 standardna cijena nakon 9.11. Najveci razlog je to sto ce mi trebati pun kufer vremana da mi se igra DL sa steama a i to sto imam samo 15gb free neta.
ja cu uzet nakon 9.11 !!
Trebam misljenje brat mi misli uzet ps3 (on je u zg na faksu ) ali ima 15 gb net pa me zanima jel se iplati imat ps3 na 15 gb neta ?
Da naravno jer ja imam 15 gb na PC pa nemogu potrositi. Sve igre koje igram igram preko neta skidam ziku itd itd tako da nema frke sto se toga tice.
SORY NA OT-u.
Mogao si kupiti na eplati,tamo je mislim 260 ili 280 kuna.
LOL 15 gb net ! ! !