Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.085.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
perkoxcar kaže...

LOL 15 gb net ! ! !

Bez fleta nemogu zamisliti život ^^

call of duty black ops here I'm come!!!! Preorder!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
17 godina

moj preorder je pao prekjucer.. mozda i padne za server.. moram se jos malo raspitat.. ako tko ima kakve korisne informacije  vezane za rentanje servera nek javi.. i ako ima zainteresiranih za administriranje uz financijsko sudjelovanje nek javi!!

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo i ja sad preoder jedva cekam  zaigrat ode bfbc2 (R.I.P.)

malo off topic zanima me koja je razlika izmedu hdmi-dvi gold od 145kn i hdmi-dvi od50 kn jel ima razlike mislim oce plejka delat?

1 0 hvala 0
15 godina

Znači cijena 9.11. će bit 399 kn STO POSTO??? Dodajte me na steam ako želite  "sako9800".

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Znači cijena 9.11. će bit 399 kn STO POSTO??? Dodajte me na steam ako želite  "sako9800".

Da barem sto se tice Sophoslab-a jer sam ja zvao i pitao, a preorder kao sto sam rekao je 355kn i moze naruciti preko telefona. I njima cim stigne (reko je frajer da ce biti isti dan) oni ti posalju mail da ti je igra stigla i odes po nju.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 21:05 (TopGun).
16 godina
neaktivan

http://twitter.com/JD_2020/status/27759014278

nema vise internal bete

cini se da su hackeri ucinili svoje...

previse leakova

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
made kaže...

evo i ja sad preoder jedva cekam  zaigrat ode bfbc2 (R.I.P.)

malo off topic zanima me koja je razlika izmedu hdmi-dvi gold od 145kn i hdmi-dvi od50 kn jel ima razlike mislim oce plejka delat?

Gold je valjda skuplji jer ima pozlačene utore ili nešto zlatno.

A zlato je jedan od najboljih provodioc struje.

16 godina
neaktivan

Tactical Mask Pro ipak nije NVG

Dev Vahn je to potvrdio na twitteru

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da je iscurila Retail kopija igre, stvari se izmiču kontroli :)

http://www.hookedgamers.com/blogs/banewilliams/2010/10/18/retail_copies_of_black_ops_stolen_leak_imminent.html

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
thesekiman kaže...

http://www.hookedgamers.com/blogs/banewilliams/2010/10/18/retail_copies_of_black_ops_stolen_leak_imminent.html

Izgleda da je procurila i ima 1154.98MB.

Sad bi mogli svima dat na jedan tjedan da probamo i gotovoOsmijeh

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
thesekiman kaže...

Izgleda da je procurila i ima 1154.98MB.

Nekak sumnjam da Black Ops instalacija ima samo 1GB.

16 godina
mozda 11549.8 mb...
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
mozda 11549.8 mb...

i ja mislim da je to

15 godina

Black ops sigurno neće zauzimat manje od MW2 a to je negdi 11.5 gb.

0 0 hvala 0
15 godina

Btw tko je sve rekao da misli uzeti server???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj dio mi se svidja: "The biggest entertainment launch in history, outgrossing even Modern Warfare 2" ahahhahahaha ma ovo vec prerasta u show program.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sako9800 kaže...

ja bih uzeo ali trebam pomoc kod administriranja.. danny javi se!!! ato se tice love sudjelovat moze svatko, ali nemora , bit ce slicno ko sa bugovim bc2 serverom.

ako se ekipa slaze ovo bi mogao bit server di ce se okupljat  forumasi. ako se slazete stisnite palac gore a ako ne onaj drugi!!!Cool ima jos vremena sve se mozemo dogovorit!!

jokaCRO ingame
18 godina
red_bull kaže...
sako9800 kaže...

ja bih uzeo ali trebam pomoc kod administriranja.. danny javi se!!! ato se tice love sudjelovat moze svatko, ali nemora , bit ce slicno ko sa bugovim bc2 serverom.

ako se ekipa slaze ovo bi mogao bit server di ce se okupljat  forumasi. ako se slazete stisnite palac gore a ako ne onaj drugi!!!Cool ima jos vremena sve se mozemo dogovorit!!

Ako uzmeš ja sam tu ako zatreba pomoć.

Ako se ne varam servere hosta samo Gameservers, kod njih sam hostao COD:WAW i COD:MW servere, sistem hostanja i pristup FTP-u im je jednostavan tako da bi mogao pomoći ako zatreba, naravno.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

naci leakana igra ako bude leakanih videa stavljajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ako se ne varam servere hosta samo Gameservers, kod njih sam hostao COD:WAW i COD:MW servere, sistem hostanja i pristup FTP-u im je jednostavan tako da bi mogao pomoći ako zatreba, naravno.

Znači ipak kupuješ za PCSmijeh

سمندری ڈاکو
18 godina
Naravno da ne, bar za sad.
Moj preorder za Xbox je aktivan.

Za PC možda kasnije...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...
sako9800 kaže...

ok!! par jebacha se javilo pa mozda i bude kaj od tog.. kroz par dana cu odlucit. sve ovisi o ekipi koja mi se javi ili ne javi jelte.. hvala trebat cemo te sigurno. narucuj odma za pcCool

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Ovaj dio mi se svidja: "The biggest entertainment launch in history, outgrossing even Modern Warfare 2" ahahhahahaha ma ovo vec prerasta u show program.

mw2 je bio više hypean od ove igre.

red_bull kaže...
sako9800 kaže...

ja bi mogao ali znam da nećeš mene uzet :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
djdomi kaže...

a zasto tako mislis?? ako imas iskustva u tome javi pa te uzmemo u obzir, ok?Namigiva

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
mozda 11549.8 mb...

znaci to ce se mi duuuugo skidat prek steama

a u kur*c bas nemam srece

al staces ipak nemozes platiti 270kn da nebi bilo neke kvake

16 godina
neaktivan

Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh

Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.

16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh

Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.

ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)

unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu

tvoja odluka

17 godina
TopGun kaže...

moze.. za sad ja imam love za 6 mjeseci ako nitko nebi sudjelovao sa lovom..

ja glasam za ranked

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
djdomi kaže...

a zasto tako mislis?? ako imas iskustva u tome javi pa te uzmemo u obzir, ok?Namigiva

a bio sam admin private servera za warove na cod4.

ništa posebno, ali eto, mlad sam. 14 g :)

također moj glas za ranked. zbog cp i exp.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 13:38 (djdomi).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
TopGun kaže...

ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)

unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu

tvoja odluka

Nebi se slozio sa tobom jer su unranked server skuplji.

RACUNICA za jedan mjesec!

1. RANKED 18 slotova 10.78 eura

2. UNRANKED 18 slotova 12.96 eura

http://www.gameservers.com/blackops/?curr_type=eur

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 13:41 (TopGun).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice